2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Canım.ne durumda sancıların. Sevdiğin şeyleri yaparsan sancini daha az hissedersin düş aldın mi evde sanci çekmek daha rahat emin ol. Yanında tanıdıkların istersen yürüyebiliyorsun istersen yatıyorsun ama hastanede öyle olmuyor.

aynı korkular ben de var, kucağıma almadan rahat edemeyeceğim galiba.

Benimkinin yüzünde sivilce ile vardı
Benim kzıın da burnu nokta nokta beyaz sivilce gibi şeyler vardı bakalım bunda nasıl olacak :)

toist canım heyecanını ve korkularını paylasıyorum saglıkla kavusun insallah güzel kızınla dualarım sizinle haberlerini bekliyoruz
Ay canım benim çok sağol ya. İnşallah yazarım size güzel güzel
İnşallah yarına kadar sabreder doktora gidince net bişeyler öğrenirsin canım. 8.30 da gel dedi 10 gibi alır diye tahmin ediyorum. Senin randevun kaçta
Bak ya ne güzel 10 kilo nedir ki. Doğumda 6 7 si en az gidiyor zatem maşallah canım. Benim aldığım kiloyu ne sen sor ne ben söyliyim :) inşallah öyle olabilirim çok haklısın, sağol canım benim bebiş de mutlu mutlu doğsun inşallah sonrası Allah kerim

E tamam o zaman biz gayet sağlıklıyız şeker meker yok bizde

Bence de yok ama şeker yüklemesine çıkınca ve birde vicdan olunca ne yaparsın. Ben bu bilgiyi paylaşmış olmalıyım canım sanirim Gözünden kaçtı.

Kızlar sağolun Allah razı olsun biraz içim rahatladı. toist hayırla sağlıkla kolaylıkla bebeğini kucağına al inşallah. Bizi haberdar etmeyi unutma
İnşallah edbeilirim çok sağol aminn

toist canım hayırlı haberlerini bekliyoruz.sağlıcakla kavuş bebişine inşallah
Sağol canım teşekkürler
aynı korkular ben de var, kucağıma almadan rahat edemeyeceğim galiba.
Senin ilk bebiş sanırım haklılık payın var. Bana ne oluyorsa güya tecrübeli olmam gerek ama daha bir paniğim sanki. Dediğin gibi emzirene kadar rahat edemeyeceğim sanırım

toist sağlıkla bebeğini kucağına alacaksın inşallah canım Yarın güzel haberlerini bekliyoruz

Dolunay22 senin bebiş de yolda gibi canım hayırla, sağlıkla gelsin inşallah

Zaman yaklaştıkça ben de heyecanlanıyorum. Hepimiz sağlıkla kavuşalım yavrularımıza da biz de süt, kaka muhabbetine geçelim

Çok sağol canım benim Allah razı olsun Evet süt kaka muhabbetine geçiş yapmak istiyorum ben de

Sezeryana giden kızlar bişi sorcam sabah duş alıp gitmek daha iyi dimi. 7 de çıkacağım evden çıkmadan güzelce duş alıp gideyim diyorum ne dersiniz ya. Saçlarım gece yıkansam sabaha terden yapış yapış oluyor

dördüncü hamileliğim ama ilk bebişim olacak nasipse. o yüzden kaygı oranım çok yükseldi, doğum yaklaştıkça tedirginliğim de arttı. hayırlısıyla sağsağlim bi doğsalardı

Sabah duşunu alıp git kuzum kendini daha rahat hissedersin.

Aaa çok güzel bilgi Sema demekki bizim değerler daha iyi.ben olcmuyorum zaten beni çok strese sokuyor.yediklerime dikkat ediyorum.son zamanlarda da yuruyemiyorum ayaklarım çok şişiyor.sen yuruyomusun

Yok yavrun yürüyemiyorum. Basından beri pek.yuruyemiyorum ben kizimda. Sadece ölçüm sonrası yüksek çıkarsa koridorda 15-20 dk turluyorum tempolu. Yada tatlı hopurdeteceksem öncesi ve sonrası yürüyorum.

Ben onu doktora şöyle sordum aynı anda baksam bile değerler farkediyor tutmuyor demiştim. Damardan alınan ile parmaktan alınan bir olmaz parmak bi tik yüksek çıkar çünkü yağ falan gelir kana stripe dedi.

dördüncü hamileliğim ama ilk bebişim olacak nasipse. o yüzden kaygı oranım çok yükseldi, doğum yaklaştıkça tedirginliğim de arttı. hayırlısıyla sağsağlim bi doğsalardı
Allah sağsağlim kucağına aldırsın canım çok zordur kayıp yaşamak. Gerçekten sağlıklı dünyaya gelmeleri ne büyük nimet şu hayatta. Senin de az kalmış Allah korktuğumuzu yaşatmasın

Canım doktor ölçmeye çalışıyor. Görüntüyü dondurup orada ölçüm yapıyor ama büyüdükleri icin görüntüyü de tam acıdan donduramiyorlar sanırım. Bende bugün gittim hiçbirşeye bakmadı sadece suyuna baktı o kadar.

Dimi kuzum ya eşim aklımı karıştırdı duşa girip soğuk ameliyathanede hasta olursun diye. Hem de rahat olurum diye düşündüm dediğin gibi
Gece duş alıp terlemeden gitsen gece al uyu derdim ama gece terleyince sabah o şekilde gitmek seni rahatsız edecek. Senin rahatın en önemlisi. Bu arada 2. Doğum daha stresli bence. Ameliyathane vs.. Herşeyi bildiğimiz için korkuyor insan

Can'ım arada yokluyor. Özellikle uzandığımda. Belimden karnıma yayılıyor. Annemde de öyleymiş erkek kardeşimdeyken. Annem de rengin soldu diyor sancıdan sanırım. Yürürken bişey hissetmiyorum. Annem babam yanımda. Zaten şiddetlenmeden gitmem dr a. Duşu erteliyorum biraz ne kadar geç alırsam o kadar iyi. Hatta sabah dr a gitmeden alacaktım ama uyumadan alır yatarım.

Benim de 9.30 da Can'ım. 9 gibi nst ye girerim ama. Kendini iyi hisseder hissetmez yaz bize. Merakta bırakma.
Sağol Can'ım. İnş yoldadır da bu sancıları günlerce çekmem
Can'ım benim de aklıma ilk hasta olma durumu geldi ama. Sabah erken kalk al bari. Zaman olsun arasında. Ameliyathane soğuk oluyor malum.

Sağol arkadaşım. ben kiloyu acaba cihaz mı ölçüyor diye düşündüm. Dr AC karın çevresine göre kiloyu söylüyorsa yanılma payı fazladır. Son haftalarda en önemli şey bebeğin suyuymuş zaten. Benimki de bugün hemen suyumuza bakalım dedi

Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah canım...ikinciler daha farklı oluyor
Canım eşin yapıyorsa ne güzel maşallah senden iyisi yok...bizimki asla yapmaz elinden de gelmiyor sürekli surat asar fışıl fışıl yapsa da elinin ucuyla yapar söylenir eksik yamuk yapar insanın burnundan getirir...ilkte ben bebek emzirirken bana bir bardak su versen içim yandı derdim niye oturmadan emzirmeye başlamadan almadın içmedin suyunu derdi biraz tecrübesizlik onun da biraz beceriksizlik biraz tembellik bilmiyorum yani...annemi Allah başımızdan eksik etmesin...yaşanan onca saçmalığa rağmen bizden vazgeçmedi ben de 40ımız çıkana kadar yanımda istiyorum eşim akşam 7ye kadar yok çoğu zaman ben kendim baş edemem geldiğinde yorgun gelip bir kenarda uyut kalır keşke yapsa her konuda işte destek olsa ben de bu anacığımı babacığımı peşimde sürükleyip durmasam ama yok işte...bugün arabayla bir kuaföre bıraktı bizi nerdeyse çiğ çiğ yiyecek sinirinden yerimiz sapa vasıta yok arabayı da vermedi vermiyor ben napabilirim

Evet bir de spinali biliyorum ilkinde bilmeden girmiştim şimdi her aşamayı biliyorum :)) ilkinde ne video izlemiştim ne araştırmıştım şimdi istemesem de hep krşıma çıktı. 6 gibi alsam 10 da ameliyat olacağım işte baya zaman var canım bişey olmaz inşallah

Çok sağol canım sen de yarın iyi güzel şeyler duy bebiş de sağlıklıca ilerlesin kanalda inşallah Erken kalkacağım canım namazla alırım duşumu erken gideceğim çünkü hastaneye o arada ısınır vücut herhalde sağol :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…