- 18 Mayıs 2012
- 2.101
- 2.250
- 333
- 44
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #49.801
3-4 saattir ağrım var. Belki de sancı demeliyim
Belimden karnıma yayılıyor. 5 dk da bir hatta. Bikaç gündür oğlum çok sakindi. Şimdi ise çoştu. Nst de sancı çıkarken de böyle hareketleniyordu. Strese giriyormuş yA sancı gelince
Adını kıyamıyorum ki. Benim dr sancını evde çek dedi. Sabah da kontrolüm var.
Bakalım ne kadar dayanabileceğim.
aynı korkular ben de var, kucağıma almadan rahat edemeyeceğim galiba.Ay inşallah canım çok sağol aminn. saçma sapan şeyler geliyor aklıma inanır mısın. Vesvese sanırım yüzünde leke var mıdır eli kolu düzgün müdür. Çok az hareket ediyor sağlıklı mıdır. Tek duam sağlıklı olsun da geri kalan herşeyi hallolur inşallaj
Evet canım benim sizin gibi biz de kavuşuruz kucaklarız koklarız. Burnumda tütüyor kime benziyor diye düşünüp duruyorum. Amin kuzum çok sağol
Benim kzıın da burnu nokta nokta beyaz sivilce gibi şeyler vardı bakalım bunda nasıl olacak :)Benimkinin yüzünde sivilce ile vardı
Ay canım benim çok sağol ya. İnşallah yazarım size güzel güzeltoist canım heyecanını ve korkularını paylasıyorum saglıkla kavusun insallah güzel kızınla dualarım sizinle haberlerini bekliyoruz
İnşallah yarına kadar sabreder doktora gidince net bişeyler öğrenirsin canım. 8.30 da gel dedi 10 gibi alır diye tahmin ediyorum. Senin randevun kaçtaKuzum benim dr sancı olursa evde çek. Hemen gelme dedisu yada lekelenme olursa gel demişti. Bi de sabah kontrolüm var zaten. Dayanabildiğim kadar dayanırım. Şimdilik dayanılmayacak gibi değil.
Aynen canım sabırsızlıkla bekliyoruz Zaten. Gelse mutlu olurum. İlk kez bu kadar sık sık geldi. Bakalım devam edecek mi? Duş alacaktım zaten gece yatmadan. Gelirse de başımın üstünde yeri var
Senin kaçta yarın sezaryen
Bak ya ne güzel 10 kilo nedir ki. Doğumda 6 7 si en az gidiyor zatem maşallah canım. Benim aldığım kiloyu ne sen sor ne ben söyliyim :) inşallah öyle olabilirim çok haklısın, sağol canım benim bebiş de mutlu mutlu doğsun inşallah sonrası Allah kerimEvet evet canım benim.sabrettik valla bugün tartildim kismetse 10 kiloyla bitiriyorum hamileliği.sana da dua ediyorum.herşey gönlünce olsun.sen yarın ne kadar pozitif enerjik güleryüzlü olursan ekip ve doktor da o denli motive olur unutma acisini agrisini dusunme olurmu güzelliklerine konsantre ol.
E tamam o zaman biz gayet sağlıklıyız şeker meker yok bizde
İnşallah edbeilirim çok sağol aminnKızlar sağolun Allah razı olsun biraz içim rahatladı.toist hayırla sağlıkla kolaylıkla bebeğini kucağına al inşallah. Bizi haberdar etmeyi unutma
Aa evet duymustum bende ..
Ah nedir bu ya hizli dogum yapsak bi dert saatlerce ceksek bi dert .
Nedir bu Kadinlarin cektigi
Insallah canim bizde bekliyoruz saglikli guzel haberlerini
Yanlis olculuyor demekki .
Ayni doktorda farkli ciktigini ilkkez duyuyorum .
Sağol canım teşekkürler
Senin ilk bebiş sanırım haklılık payın var. Bana ne oluyorsa güya tecrübeli olmam gerek ama daha bir paniğim sanki. Dediğin gibi emzirene kadar rahat edemeyeceğim sanırımaynı korkular ben de var, kucağıma almadan rahat edemeyeceğim galiba.
Çok sağol canım benim Allah razı olsun
dördüncü hamileliğim ama ilk bebişim olacak nasipse. o yüzden kaygı oranım çok yükseldi, doğum yaklaştıkça tedirginliğim de arttı. hayırlısıyla sağsağlim bi doğsalardıİnşallah edbeilirim çok sağol aminn
Sağol canım teşekkürler
Senin ilk bebiş sanırım haklılık payın var. Bana ne oluyorsa güya tecrübeli olmam gerek ama daha bir paniğim sanki. Dediğin gibi emzirene kadar rahat edemeyeceğim sanırım
Sabah duşunu alıp git kuzum kendini daha rahat hissedersin.Sezeryana giden kızlar bişi sorcam sabah duş alıp gitmek daha iyi dimi. 7 de çıkacağım evden çıkmadan güzelce duş alıp gideyim diyorum ne dersiniz ya. Saçlarım gece yıkansam sabaha terden yapış yapış oluyor
Aaa çok güzel bilgi Sema demekki bizim değerler daha iyi.ben olcmuyorum zaten beni çok strese sokuyor.yediklerime dikkat ediyorum.son zamanlarda da yuruyemiyorum ayaklarım çok şişiyor.sen yuruyomusun
Dimi kuzum ya eşim aklımı karıştırdı duşa girip soğuk ameliyathanede hasta olursun diye. Hem de rahat olurum diye düşündüm dediğin gibiSabah duşunu alıp git kuzum kendini daha rahat hissedersin.
Allah sağsağlim kucağına aldırsın canım çok zordur kayıp yaşamak. Gerçekten sağlıklı dünyaya gelmeleri ne büyük nimet şu hayatta. Senin de az kalmış Allah korktuğumuzu yaşatmasındördüncü hamileliğim ama ilk bebişim olacak nasipse. o yüzden kaygı oranım çok yükseldi, doğum yaklaştıkça tedirginliğim de arttı. hayırlısıyla sağsağlim bi doğsalardı
amin canım,Allah sağsağlim kucağına aldırsın canım çok zordur kayıp yaşamak. Gerçekten sağlıklı dünyaya gelmeleri ne büyük nimet şu hayatta. Senin de az kalmış Allah korktuğumuzu yaşatmasın
Selam kızlar. Keyifsizim ben de bu aralar. Çatı ağrım çok fena annem 12 mayısta gelecek bebiş daha önce gelirse diye korkuyorum.. Bugün Dr a gittim aynı Dr olmasına rağmen bebişin kilosu geçen hafta 2666gr ken bugün 2590 çıktı.. Bu iş nasıl oluyor anlamadım. 1 hafta da fl bdp ölçümlerinde artış varken kilo aynı kalmış.. Dr son hafta ölçümleri birebir tutmaz diyor ama çok fena aklıma takıldı. Kiloyu da Dr mu ölçüyor cihaz mı? Dr ölçüyorsa çok kafama takmam ama cihaz ölçüyorsa yanlış olmaz herhalde
Gece duş alıp terlemeden gitsen gece al uyu derdim ama gece terleyince sabah o şekilde gitmek seni rahatsız edecek. Senin rahatın en önemlisi. Bu arada 2. Doğum daha stresli bence. Ameliyathane vs.. Herşeyi bildiğimiz için korkuyor insanDimi kuzum ya eşim aklımı karıştırdı duşa girip soğuk ameliyathanede hasta olursun diye. Hem de rahat olurum diye düşündüm dediğin gibi
Can'ım arada yokluyor. Özellikle uzandığımda. Belimden karnıma yayılıyor. Annemde de öyleymiş erkek kardeşimdeyken. Annem de rengin soldu diyorCanım.ne durumda sancıların. Sevdiğin şeyleri yaparsan sancini daha az hissedersin düş aldın mi evde sanci çekmek daha rahat emin ol. Yanında tanıdıkların istersen yürüyebiliyorsun istersen yatıyorsun ama hastanede öyle olmuyor.
Benim de 9.30 da Can'ım. 9 gibi nst ye girerim ama. Kendini iyi hisseder hissetmez yaz bize. Merakta bırakma.Benim kzıın da burnu nokta nokta beyaz sivilce gibi şeyler vardı bakalım bunda nasıl olacak :)
Ay canım benim çok sağol ya. İnşallah yazarım size güzel güzel
İnşallah yarına kadar sabreder doktora gidince net bişeyler öğrenirsin canım. 8.30 da gel dedi 10 gibi alır diye tahmin ediyorum. Senin randevun kaçta
Bak ya ne güzel 10 kilo nedir ki. Doğumda 6 7 si en az gidiyor zatem maşallah canım. Benim aldığım kiloyu ne sen sor ne ben söyliyim :) inşallah öyle olabilirim çok haklısın, sağol canım benim bebiş de mutlu mutlu doğsun inşallah sonrası Allah kerim
Sağol Can'ım. İnş yoldadır da bu sancıları günlerce çekmem
Can'ım benim de aklıma ilk hasta olma durumu geldi ama. Sabah erken kalk al bari. Zaman olsun arasında. Ameliyathane soğuk oluyor malum.Sezeryana giden kızlar bişi sorcam sabah duş alıp gitmek daha iyi dimi. 7 de çıkacağım evden çıkmadan güzelce duş alıp gideyim diyorum ne dersiniz ya. Saçlarım gece yıkansam sabaha terden yapış yapış oluyor
Sağol arkadaşım. ben kiloyu acaba cihaz mı ölçüyor diye düşündüm. Dr AC karın çevresine göre kiloyu söylüyorsa yanılma payı fazladır. Son haftalarda en önemli şey bebeğin suyuymuş zaten. Benimki de bugün hemen suyumuza bakalım dediCanım doktor ölçmeye çalışıyor. Görüntüyü dondurup orada ölçüm yapıyor ama büyüdükleri icin görüntüyü de tam acıdan donduramiyorlar sanırım. Bende bugün gittim hiçbirşeye bakmadı sadece suyuna baktı o kadar.
Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah canım...ikinciler daha farklı oluyorAy inşallah canım çok sağol aminn. saçma sapan şeyler geliyor aklıma inanır mısın. Vesvese sanırım yüzünde leke var mıdır eli kolu düzgün müdür. Çok az hareket ediyor sağlıklı mıdır. Tek duam sağlıklı olsun da geri kalan herşeyi hallolur inşallaj
Evet canım benim sizin gibi biz de kavuşuruz kucaklarız koklarız. Burnumda tütüyor kime benziyor diye düşünüp duruyorum. Amin kuzum çok sağol
Canım eşin yapıyorsa ne güzel maşallah senden iyisi yok...bizimki asla yapmaz elinden de gelmiyor sürekli surat asar fışıl fışıl yapsa da elinin ucuyla yapar söylenir eksik yamuk yapar insanın burnundan getirir...ilkte ben bebek emzirirken bana bir bardak su versen içim yandı derdim niye oturmadan emzirmeye başlamadan almadın içmedin suyunu derdi biraz tecrübesizlik onun da biraz beceriksizlik biraz tembellik bilmiyorum yani...annemi Allah başımızdan eksik etmesin...yaşanan onca saçmalığa rağmen bizden vazgeçmedi ben de 40ımız çıkana kadar yanımda istiyorum eşim akşam 7ye kadar yok çoğu zaman ben kendim baş edemem geldiğinde yorgun gelip bir kenarda uyut kalır keşke yapsa her konuda işte destek olsa ben de bu anacığımı babacığımı peşimde sürükleyip durmasam ama yok işte...bugün arabayla bir kuaföre bıraktı bizi nerdeyse çiğ çiğ yiyecek sinirinden yerimiz sapa vasıta yok arabayı da vermedi vermiyor ben napabilirimNey 40gün mü maşallah ben çıldırırdım herhaldeya ne bileyim Benim ilk doğumum çok ağrısız geçmişti ama 10gün iki büklüm yürümüştüm hareket etmekte zorlanmıştım.bunda Doğum sonrası çok acı çektim hastaneden taburcu olana kadar burnumdan geldi ama eve gelir gelmez hızlıca toparlandım nasıl oldu ben de anlamadım herkesi postaladım evden hoş omlarında pek kalası yoktu ya zaten. Bana da garip geliyor yaa kalabalık kafam kaldırmıyor zaten bi de ilkinde diyorum ya eşimle çok sıkıntı yaşadık ayrı dünyalarımız oldu bu bebişte onu da olayların içine dahil edeceğime söz vermiştim kendi kendime şimdi bu kızı birlikte büyütüyoruz İnan bizden huzurlusu yok :)
Evet bir de spinali biliyorum ilkinde bilmeden girmiştim şimdi her aşamayı biliyorum :)) ilkinde ne video izlemiştim ne araştırmıştım şimdi istemesem de hep krşıma çıktı. 6 gibi alsam 10 da ameliyat olacağım işte baya zaman var canım bişey olmaz inşallahGece duş alıp terlemeden gitsen gece al uyu derdim ama gece terleyince sabah o şekilde gitmek seni rahatsız edecek. Senin rahatın en önemlisi. Bu arada 2. Doğum daha stresli bence. Ameliyathane vs.. Herşeyi bildiğimiz için korkuyor insan
Çok sağol canım sen de yarın iyi güzel şeyler duy bebiş de sağlıklıca ilerlesin kanalda inşallahCan'ım arada yokluyor. Özellikle uzandığımda. Belimden karnıma yayılıyor. Annemde de öyleymiş erkek kardeşimdeyken. Annem de rengin soldu diyorsancıdan sanırım. Yürürken bişey hissetmiyorum. Annem babam yanımda. Zaten şiddetlenmeden gitmem dr a. Duşu erteliyorum biraz ne kadar geç alırsam o kadar iyi. Hatta sabah dr a gitmeden alacaktım ama uyumadan alır yatarım.
Benim de 9.30 da Can'ım. 9 gibi nst ye girerim ama. Kendini iyi hisseder hissetmez yaz bize. Merakta bırakma.
Sağol Can'ım. İnş yoldadır da bu sancıları günlerce çekmem
Can'ım benim de aklıma ilk hasta olma durumu geldi ama. Sabah erken kalk al bari. Zaman olsun arasında. Ameliyathane soğuk oluyor malum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?