2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Aminn canım sağolasın
Eşini de Allah ıslah etsin o verdiği vereceği suyun ne büyük sevabı var bir bilse. Evlat onun evladı değil sanki. Ama ne yaparsan yap değişmez bazı şeyler.

Ben geceden duş alıp, sabah saçımı yıkamadan başımdan altını yıkamıştım, benim saçlarım hemen kurumuyor o yüzden.. zaten heyecandan hiç uyumuyorsun sabaha karşı alsam da olurmuş :)

Cok guzel bir haber, cok sevindim canim cok sukur Allahim ne guzel mukafatlandirdi tevekkulunu. Cok daha iyi olsun insallah kuzun, evlatlarinla saglikla omurlerin olsun canim

Ya böyle de bile bile gitmek garip değil mi...hep sancıyla acil gitmeyi istedim ama salıya kadar gelmiycek galiba bizimki de...şaşkınım...bugün yürüyerek pazara gittim...ordan geldim kuaföre; ama ağdada ne terler döktüm...ordan AVM ye gittik biraz alışveriş vs eve geldik 8 gibi...duş aldım çamaşır astım çay içiyorum...bugün doğururum diye düşünmüştüm hala doğurmadım cuma ya da cumartesi diyor içimden bir ses

Çok sevindim canım Allah çoook büyük...boşuna telaşlandırdılar ama sen hep güçlü ve tevekküllüydün...Allah a güvendin o da seni darda bırakmadı çok şükür

görümcem değil ama kv çıldırmak üzereydi zaten.kadın hafta sonu anca gidiyordu evine.çocukta çok huysuzdu emerken ağlıyordu.inşallah bizimkisi öyle olmaz.en çok korktuğum kolik bi çocuk.benim eşime şu an herşey çok basit geliyor.nekadar girebilir bebek bakımına hiç bilmiyorum.bende kendi kendime 20 si çıksın bebişi alıp çıkacak diyorum ama kısmet.hayaller ve gerçekler nekadar birbirine uyar bilmem

Bence de yok ama şeker yüklemesine çıkınca ve birde vicdan olunca ne yaparsın. Ben bu bilgiyi paylaşmış olmalıyım canım sanirim Gözünden kaçtı.
Ne bileyim kuzum valla biz elimizden geleni yaptık gerisi Allah a havale...şekerli karbonhidratlılar yasak tam bugday ekmeğine de alıştım karnımı doyurmamaya da bir süre daha boyle gidebilirim artık...ağda yapan kız da bugün abla hiç ödemin yok elin ayağın incecik duruyor korkma dedi sevindim...tuzdan başka hamurişi falan da çok odem yapıyormuş e yürümezsem ben bir hiçim zaten ağzımın tadı düzelsin gücüm kuvvetim yerine gelsin bebeğim de tabi sağlıklı olsun inşallah böyle devam bir süre daha sorun yok bence...alıştık di mi şeker kızlar

Herkese selam cok mesaj birikmis gerilerden geliyorum insallah herkes iyidir, gorundugu gibi hamilelik takvimim bile bitti ama kizim hala gelmedi. Bugun sirayla iki doktora gittim. Doguma girmesini istedigim doktorum egitime gidecekmis sadece nst sonucuma bakti sanci yok 40 doldu cumartesi muayene edeyim dedi acil gitti. Diger hastaneye gittim icim rahat etmediginden, suyu iyi dedi aciklik, rahimde yumusama incelme, hicbir dogum belirtisi yok. 41 i bekleyebiliriz ama riski kabul edersen bebek kakasini yaparsa bunu anlamayayiz yine de bekleyelim dersen iki gunde bir kontrole gel dedi sezeryan yolu gozuktu yani bana . Dusuneyim dedim kactm cumartesi diger hastanede sabahtan yaticam insallah kizlar

Doktor bana göğüs ucu kremini kullanmaya başla dedi sizde günde 1 mi 2 mi sürsem
Lansinohunki cok yagli 1 kere yeter sanirim oysa
Hadi hayirlisi sabaha guzel haberlerle gel.ins
Hakkinda hayirli olsun canim insallah.
Bebislerimiz gelislerini kendileri belirliyorlar.
Insallah saglikla gelirler

Canım allah'a cokkkkkk şükür maşallah, bundan sonra hiçbir şekilde sağlıkla sinamasin Allah'ım seni ve bebeğini. Allah sana bagislasin inşallah öyle mutlu oldum ki anlatamam, güzel günleriniz olsun hep birlikte sağlıkla mutlulukla büyüsün güzel kuzun

Kizlar cok bozuk moralim
Islerimi bitiremiyorum .bebisi cok asagida hissediyorum.kimsem yok yardimci olarak oglumu biliyorsunuz zaten anlatmaya gerek yok hep hasta.
Hamile olmasaydim anne olmasaydim kesin depresyona girerdim.
Evin isini gucunu halledip okula ogluma gitmem gerekiyor .hatta eczane vs ugrasiyorum cok .
Bu sefer bebisi cok cok asagida hissediyorum.hatta vajinama agrilar giriyor.bu agrilar erken dogurturmu beni sizce .yoksa sadece agri mi.oluyor dersiniz

ay benimde öyle olacak sanırım.zaten doktorumda dedi progestanın vajinadan kullanılması doğum süresini uzatıyor diye.bende 4 ay kullamışlığım var ve sezeryan hiç istemiyorum

Evet son haftalarda Bebeğin suyu önemliymiş canım birde hareketleri.

Canım suyu iyi ise tamam dedi bana birde sadece karın çevresi biraz küçük ama diğer ölçümleri haftasıyla uyumlu dedi zayıf ola

Ben bu ara sarı buğday ekmeği yemeye başladım 15 gündür oda çıkarmıyor. Tabii alıştı sayılır kuzum. Dediğin gibi bebisler sağlıklı olsun gerisi teferruat. Birde ağız tadı. Ben rahat rahat mide koruyucu kullanayim da ağız tadım düzelir diye düşünüyorum.
Canım benim de pek ödemim yok sadece silikonlu dudaklarım var şu ana kadar 8-9 kilo aldım sanırım.

günümüz aynı canım.benimde baya aşağıda artık.bende yürüş yapınca yad ayakta çok durunca direk vajınama ağrı giriyo.eşin yardımcı olmuyor mu.en iyisi ev işinde kendini zorlama olduğu kadar.sen kendinle ve oğlunla ilgilen

Canim yeni gordum .cok sevindim
Artik birlikteliginizin tadini cikarin insallah .saglikla buyut kuzunu .

Hayırlısı olsun canım ama sezeryan mı normal mi hiç belli olmaz bakarsın bikac saat sonra doğumun başlamış. Bebeklerini karar veriyor nede olsa ne zaman geleceklerine.

Ben geceden duş alıp, sabah saçımı yıkamadan başımdan altını yıkamıştım, benim saçlarım hemen kurumuyor o yüzden.. zaten heyecandan hiç uyumuyorsun sabaha karşı alsam da olurmuş :)
Bem de uyuyamayacağım sanırım bugün okadar yoruldum ama şuan hiç uykum yok sağol canım o da güzel bir seçenekmiş ben bir de kapalıyım nemli kalmaması şart. Sabah iyice kurulanırım inşallaj
Valla öyle ya ilkinde suyumla gitmiştim algılarım kapanmıştı resmen. Bunda nasıl olacak bilmiyorum.
Yalnız sen bugün doğurmadıysan bu bebiş gününü bekler söyleyeyim ben sana :) 2. Bebeklere neler ettik ne yürüdük koştu taşıdık bana mısın demiyorlar. Anca sancı yolluyorlar işte
toist Hayırlı haberle gel canım
Böyle gününü saatini bilmek de ayrı bir duygu olsa gerek endişe korku kaygı mutluluk merak ne ararsan vardır icinde
Sağol canım benim. Kesinlikle hepsi bir arada saatini de bilmek ayrı bir stres. Suyumla gidince hemen doğmayacağını biliyordum şimdi en geç 10 da alınacak. İnşallah sağlıklıdır korkusu çok ağır basıyor

Canım sakin olmaya çalış vaktin erken değil doğum olsa bile sorun olmaz ama inan ki ben de şu son 10-15 günü çok ağrılı sancılı yaşıyorum 2-3 günde bir aha doğurdum doğuruyorum havasındayım...ilk hamileliğimde hiçbirini bilmedim...yatakta dönerken karnımın altı resmen kazılıyor oyuluyor...şimdi de yine sancım var...dün gece 4 e kadar uyuyamadım yat- kalk- tuvalet- su deli gibiydim sabah 7de kalktım kahvaltı hazırladım eşimle oğlumu yedirip içirip giydirip yolladım yattım 11e kadar uyumuşum nasıl olduysa...annem geldi biraz rahatladım ben de acil dogum olursa oğlumla kalır bari diye...biz panikledikçe işler sarpa sarıyor...güçlü ve sakin olmalıyız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…