- 14 Kasım 2011
- 6.108
- 7.484
- 448
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #49.821
Aminn canım sağolasınHayırlısıyla kucağına alırsın inşallah canım...ikinciler daha farklı oluyor
Canım eşin yapıyorsa ne güzel maşallah senden iyisi yok...bizimki asla yapmaz elinden de gelmiyor sürekli surat asar fışıl fışıl yapsa da elinin ucuyla yapar söylenir eksik yamuk yapar insanın burnundan getirir...ilkte ben bebek emzirirken bana bir bardak su versen içim yandı derdim niye oturmadan emzirmeye başlamadan almadın içmedin suyunu derdi biraz tecrübesizlik onun da biraz beceriksizlik biraz tembellik bilmiyorum yani...annemi Allah başımızdan eksik etmesin...yaşanan onca saçmalığa rağmen bizden vazgeçmedi ben de 40ımız çıkana kadar yanımda istiyorum eşim akşam 7ye kadar yok çoğu zaman ben kendim baş edemem geldiğinde yorgun gelip bir kenarda uyut kalır keşke yapsa her konuda işte destek olsa ben de bu anacığımı babacığımı peşimde sürükleyip durmasam ama yok işte...bugün arabayla bir kuaföre bıraktı bizi nerdeyse çiğ çiğ yiyecek sinirinden yerimiz sapa vasıta yok arabayı da vermedi vermiyor ben napabilirim
Ben geceden duş alıp, sabah saçımı yıkamadan başımdan altını yıkamıştım, benim saçlarım hemen kurumuyor o yüzden.. zaten heyecandan hiç uyumuyorsun sabaha karşı alsam da olurmuş :)Sezeryana giden kızlar bişi sorcam sabah duş alıp gitmek daha iyi dimi. 7 de çıkacağım evden çıkmadan güzelce duş alıp gideyim diyorum ne dersiniz ya. Saçlarım gece yıkansam sabaha terden yapış yapış oluyor
Cok guzel bir haber, cok sevindim canim cok sukur Allahim ne guzel mukafatlandirdi tevekkulunu. Cok daha iyi olsun insallah kuzun, evlatlarinla saglikla omurlerin olsun canimslm kizlar mr sonucumuz temiz cikti cok sukur tikaniklik olmadigi gozlendi evet icerde su var ama basinc yapmiyormus suan icin bebege bir zarari yokmus ilerde basinc yaparsa ozman ameliyat olabilirmis tam 3 farkli prof. dr sonuclari gosterdik durmus bir hidrosefali durumuymus cok nadir gorulen bir durummus ama surekli takip ve kontroler gerekliymis ..yani mucize gibi birsey oldu cok dua etmustim rabbim sesii duydu dualarimi kabul etti .. benimle birlikte bicok kiside sizlede dahil cok dua edildi yavruma herkesten Allah razi olsun...
sonuc olarak yogun bakimdan taburcu edildi oglum bir gecede anne uyum odasinda kaldik ertesi gun evimize geldik cok sukur eve gelince agladim .. cok sukrettim.. esim kurba n kesicek nasipse.. 10 gun ayriliktan sonra kavuştuk yavrumla 5 gundur beraberiz sagligi gayet iyi dun saglikocaginada goturdum .. hastane topuk kanlarini almisti ama iste rutin seylee..r simdilik hoscakalin herkesi sevgiyle opuyoruz..
Ya böyle de bile bile gitmek garip değil mi...hep sancıyla acil gitmeyi istedim ama salıya kadar gelmiycek galiba bizimki de...şaşkınım...bugün yürüyerek pazara gittim...ordan geldim kuaföre; ama ağdada ne terler döktüm...ordan AVM ye gittik biraz alışveriş vs eve geldik 8 gibi...duş aldım çamaşır astım çay içiyorum...bugün doğururum diye düşünmüştüm hala doğurmadımEvet bir de spinali biliyorum ilkinde bilmeden girmiştim şimdi her aşamayı biliyorum :)) ilkinde ne video izlemiştim ne araştırmıştım şimdi istemesem de hep krşıma çıktı. 6 gibi alsam 10 da ameliyat olacağım işte baya zaman var canım bişey olmaz inşallah
Çok sağol canım sen de yarın iyi güzel şeyler duy bebiş de sağlıklıca ilerlesin kanalda inşallahErken kalkacağım canım namazla alırım duşumu erken gideceğim çünkü hastaneye o arada ısınır vücut herhalde sağol :)
Çok sevindim canım Allah çoook büyük...boşuna telaşlandırdılar ama sen hep güçlü ve tevekküllüydün...Allah a güvendin o da seni darda bırakmadı çok şükürslm kizlar mr sonucumuz temiz cikti cok sukur tikaniklik olmadigi gozlendi evet icerde su var ama basinc yapmiyormus suan icin bebege bir zarari yokmus ilerde basinc yaparsa ozman ameliyat olabilirmis tam 3 farkli prof. dr sonuclari gosterdik durmus bir hidrosefali durumuymus cok nadir gorulen bir durummus ama surekli takip ve kontroler gerekliymis ..yani mucize gibi birsey oldu cok dua etmustim rabbim sesii duydu dualarimi kabul etti .. benimle birlikte bicok kiside sizlede dahil cok dua edildi yavruma herkesten Allah razi olsun...
sonuc olarak yogun bakimdan taburcu edildi oglum bir gecede anne uyum odasinda kaldik ertesi gun evimize geldik cok sukur eve gelince agladim .. cok sukrettim.. esim kurba n kesicek nasipse.. 10 gun ayriliktan sonra kavuştuk yavrumla 5 gundur beraberiz sagligi gayet iyi dun saglikocaginada goturdum .. hastane topuk kanlarini almisti ama iste rutin seylee..r simdilik hoscakalin herkesi sevgiyle opuyoruz..
Ney 40gün mü maşallah ben çıldırırdım herhaldeya ne bileyim Benim ilk doğumum çok ağrısız geçmişti ama 10gün iki büklüm yürümüştüm hareket etmekte zorlanmıştım.bunda Doğum sonrası çok acı çektim hastaneden taburcu olana kadar burnumdan geldi ama eve gelir gelmez hızlıca toparlandım nasıl oldu ben de anlamadım herkesi postaladım evden hoş omlarında pek kalası yoktu ya zaten. Bana da garip geliyor yaa kalabalık kafam kaldırmıyor zaten bi de ilkinde diyorum ya eşimle çok sıkıntı yaşadık ayrı dünyalarımız oldu bu bebişte onu da olayların içine dahil edeceğime söz vermiştim kendi kendime şimdi bu kızı birlikte büyütüyoruz İnan bizden huzurlusu yok :)
Ne bileyim kuzum valla biz elimizden geleni yaptık gerisi Allah a havale...şekerli karbonhidratlılar yasak tam bugday ekmeğine de alıştım karnımı doyurmamaya da bir süre daha boyle gidebilirim artık...ağda yapan kız da bugün abla hiç ödemin yok elin ayağın incecik duruyor korkma dedi sevindim...tuzdan başka hamurişi falan da çok odem yapıyormuş e yürümezsem ben bir hiçim zatenBence de yokama şeker yüklemesine çıkınca ve birde vicdan olunca ne yaparsın. Ben bu bilgiyi paylaşmış olmalıyım canım sanirim Gözünden kaçtı.
Lansinohunki cok yagli 1 kere yeter sanirim oysaDoktor bana göğüs ucu kremini kullanmaya başla dedi sizde günde 1 mi 2 mi sürsem
Hadi hayirlisi sabaha guzel haberlerle gel.insGeldi mi peşpeşe geliyor. Belim çok ağrıyor özellikle. Ama acemilik işte tam anlayamıyorum Can'ım. Sabah randevum vardı zaten. Onu bekleyeyim dedim.
Yok kuzum henüz Yok bişey sancım başladı. İlk kez hissediyorum. Nst deki sancıyı bile hissetmemiştim. Benim karnım indi baya. Ana doğurur muyum bilmem :)))
Bir an doğuruyorum sandım senin mesajınlaay doğurur muyum ki acaba bu hafta hiç ümidim yoktu. Ama iki gündür yürüyemiyorum bile. Bu akşam da ilk kez hissettim sancıyı. Sabaha hayır olsun bakalım Can'ım. Sancı 4 ten beri kesilmedi. Aralık'larla vuruyor
Hakkinda hayirli olsun canim insallah.Herkese selam cok mesaj birikmis gerilerden geliyorum insallah herkes iyidir, gorundugu gibi hamilelik takvimim bile bitti ama kizim hala gelmedi. Bugun sirayla iki doktora gittim. Doguma girmesini istedigim doktorum egitime gidecekmis sadece nst sonucuma bakti sanci yok 40 doldu cumartesi muayene edeyim dedi acil gitti. Diger hastaneye gittim icim rahat etmediginden, suyu iyi dedi aciklik, rahimde yumusama incelme, hicbir dogum belirtisi yok. 41 i bekleyebiliriz ama riski kabul edersen bebek kakasini yaparsa bunu anlamayayiz yine de bekleyelim dersen iki gunde bir kontrole gel dedi sezeryan yolu gozuktu yani bana . Dusuneyim dedim kactm cumartesi diger hastanede sabahtan yaticam insallah kizlar
Canım allah'a cokkkkkk şükür maşallah, bundan sonra hiçbir şekilde sağlıkla sinamasin Allah'ım seni ve bebeğini. Allah sana bagislasin inşallah öyle mutlu oldum ki anlatamam, güzel günleriniz olsun hep birlikte sağlıkla mutlulukla büyüsün güzel kuzunslm kizlar mr sonucumuz temiz cikti cok sukur tikaniklik olmadigi gozlendi evet icerde su var ama basinc yapmiyormus suan icin bebege bir zarari yokmus ilerde basinc yaparsa ozman ameliyat olabilirmis tam 3 farkli prof. dr sonuclari gosterdik durmus bir hidrosefali durumuymus cok nadir gorulen bir durummus ama surekli takip ve kontroler gerekliymis ..yani mucize gibi birsey oldu cok dua etmustim rabbim sesii duydu dualarimi kabul etti .. benimle birlikte bicok kiside sizlede dahil cok dua edildi yavruma herkesten Allah razi olsun...
Herkese selam cok mesaj birikmis gerilerden geliyorum insallah herkes iyidir, gorundugu gibi hamilelik takvimim bile bitti ama kizim hala gelmedi. Bugun sirayla iki doktora gittim. Doguma girmesini istedigim doktorum egitime gidecekmis sadece nst sonucuma bakti sanci yok 40 doldu cumartesi muayene edeyim dedi acil gitti. Diger hastaneye gittim icim rahat etmediginden, suyu iyi dedi aciklik, rahimde yumusama incelme, hicbir dogum belirtisi yok. 41 i bekleyebiliriz ama riski kabul edersen bebek kakasini yaparsa bunu anlamayayiz yine de bekleyelim dersen iki gunde bir kontrole gel dedi sezeryan yolu gozuktu yani bana . Dusuneyim dedim kactm cumartesi diger hastanede sabahtan yaticam insallah kizlar
Sağol arkadaşım. ben kiloyu acaba cihaz mı ölçüyor diye düşündüm. Dr AC karın çevresine göre kiloyu söylüyorsa yanılma payı fazladır. Son haftalarda en önemli şey bebeğin suyuymuş zaten. Benimki de bugün hemen suyumuza bakalım dedi
Ne bileyim kuzum valla biz elimizden geleni yaptık gerisi Allah a havale...şekerli karbonhidratlılar yasak tam bugday ekmeğine de alıştım karnımı doyurmamaya da bir süre daha boyle gidebilirim artık...ağda yapan kız da bugün abla hiç ödemin yok elin ayağın incecik duruyor korkma dedi sevindim...tuzdan başka hamurişi falan da çok odem yapıyormuş e yürümezsem ben bir hiçim zatenağzımın tadı düzelsin gücüm kuvvetim yerine gelsin bebeğim de tabi sağlıklı olsun inşallah böyle devam bir süre daha sorun yok bence...alıştık di mi şeker kızlar
Kizlar cok bozuk moralim
Islerimi bitiremiyorum .bebisi cok asagida hissediyorum.kimsem yok yardimci olarak oglumu biliyorsunuz zaten anlatmaya gerek yok hep hasta.
Hamile olmasaydim anne olmasaydim kesin depresyona girerdim.
Evin isini gucunu halledip okula ogluma gitmem gerekiyor .hatta eczane vs ugrasiyorum cok .
Bu sefer bebisi cok cok asagida hissediyorum.hatta vajinama agrilar giriyor.bu agrilar erken dogurturmu beni sizce .yoksa sadece agri mi.oluyor dersiniz
Canim yeni gordum .cok sevindimslm kizlar mr sonucumuz temiz cikti cok sukur tikaniklik olmadigi gozlendi evet icerde su var ama basinc yapmiyormus suan icin bebege bir zarari yokmus ilerde basinc yaparsa ozman ameliyat olabilirmis tam 3 farkli prof. dr sonuclari gosterdik durmus bir hidrosefali durumuymus cok nadir gorulen bir durummus ama surekli takip ve kontroler gerekliymis ..yani mucize gibi birsey oldu cok dua etmustim rabbim sesii duydu dualarimi kabul etti .. benimle birlikte bicok kiside sizlede dahil cok dua edildi yavruma herkesten Allah razi olsun...
Herkese selam cok mesaj birikmis gerilerden geliyorum insallah herkes iyidir, gorundugu gibi hamilelik takvimim bile bitti ama kizim hala gelmedi. Bugun sirayla iki doktora gittim. Doguma girmesini istedigim doktorum egitime gidecekmis sadece nst sonucuma bakti sanci yok 40 doldu cumartesi muayene edeyim dedi acil gitti. Diger hastaneye gittim icim rahat etmediginden, suyu iyi dedi aciklik, rahimde yumusama incelme, hicbir dogum belirtisi yok. 41 i bekleyebiliriz ama riski kabul edersen bebek kakasini yaparsa bunu anlamayayiz yine de bekleyelim dersen iki gunde bir kontrole gel dedi sezeryan yolu gozuktu yani bana . Dusuneyim dedim kactm cumartesi diger hastanede sabahtan yaticam insallah kizlar
Bem de uyuyamayacağım sanırım bugün okadar yoruldum ama şuan hiç uykum yokBen geceden duş alıp, sabah saçımı yıkamadan başımdan altını yıkamıştım, benim saçlarım hemen kurumuyor o yüzden.. zaten heyecandan hiç uyumuyorsun sabaha karşı alsam da olurmuş :)
Valla öyle ya ilkinde suyumla gitmiştim algılarım kapanmıştı resmen. Bunda nasıl olacak bilmiyorum.Ya böyle de bile bile gitmek garip değil mi...hep sancıyla acil gitmeyi istedim ama salıya kadar gelmiycek galiba bizimki de...şaşkınım...bugün yürüyerek pazara gittim...ordan geldim kuaföre; ama ağdada ne terler döktüm...ordan AVM ye gittik biraz alışveriş vs eve geldik 8 gibi...duş aldım çamaşır astım çay içiyorum...bugün doğururum diye düşünmüştüm hala doğurmadımcuma ya da cumartesi diyor içimden bir ses
Sağol canım benim. Kesinlikle hepsi bir arada saatini de bilmek ayrı bir stres. Suyumla gidince hemen doğmayacağını biliyordum şimdi en geç 10 da alınacak. İnşallah sağlıklıdır korkusu çok ağır basıyortoist Hayırlı haberle gel canım
Böyle gününü saatini bilmek de ayrı bir duygu olsa gerek endişe korku kaygı mutluluk merak ne ararsan vardır icinde
Canım sakin olmaya çalış vaktin erken değil doğum olsa bile sorun olmaz ama inan ki ben de şu son 10-15 günü çok ağrılı sancılı yaşıyorum 2-3 günde bir aha doğurdum doğuruyorum havasındayım...ilk hamileliğimde hiçbirini bilmedim...yatakta dönerken karnımın altı resmen kazılıyor oyuluyor...şimdi de yine sancım var...dün gece 4 e kadar uyuyamadım yat- kalk- tuvalet- su deli gibiydim sabah 7de kalktım kahvaltı hazırladım eşimle oğlumu yedirip içirip giydirip yolladım yattım 11e kadar uyumuşum nasıl olduysa...annem geldi biraz rahatladım ben de acil dogum olursa oğlumla kalır bari diye...biz panikledikçe işler sarpa sarıyor...güçlü ve sakin olmalıyızKizlar cok bozuk moralim
Islerimi bitiremiyorum .bebisi cok asagida hissediyorum.kimsem yok yardimci olarak oglumu biliyorsunuz zaten anlatmaya gerek yok hep hasta.
Hamile olmasaydim anne olmasaydim kesin depresyona girerdim.
Evin isini gucunu halledip okula ogluma gitmem gerekiyor .hatta eczane vs ugrasiyorum cok .
Bu sefer bebisi cok cok asagida hissediyorum.hatta vajinama agrilar giriyor.bu agrilar erken dogurturmu beni sizce .yoksa sadece agri mi.oluyor dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?