2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Canım bende 41 i beklicem gelmezse ama hiç kaka falan bahsetmedi ptesi randevum var sorayım bakalım ne diyecek 40+3 oluyorum bende pazartesi. Birde suni sancı neden almıyosun sezeryan düşünüyorsun direk. Belki suni sancıyla olabilir doğumun.

Hayırlısı olsun inşallah ama hiç belli olmaz ki cumartesiye kadar. Şunu da belirtmek isterim şer diye görünen hayır da olabilir. 2 tur kordonla doğan bebeklerde ölüm riski fazlaymış ve ben 18 saat sancıyla doğurmaya çalıştım doğmadı. Okadar üzüldüm ki anlatamam sana. Sonra doktorum 2 tur dolanmış doğsa nefessiz kalabilirdi dedi. İyki sezeryan olmuşum dedirtti Rabbim bana. Senin de hakkında ne güzeli ve hayırlısı olsun inşallah

Cok yardimci oluyor esim saolsun iyiki o varmis .
Ama oglumdan biraz sikinti yasiyoruz .
2 aydir 2 haftada bir hasta .
Bu sefer gece nobet tutuyoruz
Hersey altust oluyor evde .
Sendede oluyorsa normaldir diyeyim.
Tek korkum bu haldeyken dogum yapmak

Canim kasma kendini birtek sen bu durumda degilsin.
Hamileligin en sikici zamanindasin oyuzdende bu stresin belirsizlikte var ama cok yakin bebisinin gelmesi .onemli olan saglikli dogsun ins.
Bu stresin sutu bebegi herseyi etkiler sakin olmaya calis

Canım ben bugün kendimi baya telkin ettim şuan az daha rahatım. Stres yapmamaya çalışıyorum. Sende kendini üzme kimsen olmasa bile olduğu kadar herşey. Benimde annem daha bugün geldi hep kendim yaptım herşeyi şimdiye kadar. Bazen tek kalabiliyorsun. Cocuğuna da acil şifa diliyorum astım hastası olarak çok iyi anlıyorum seni. Zor bir süreç ama inşallah düzene girecek hepsi.

Ya o haftalarda bende de çok oldu canım. Ve farkettim 2. Doğumu olacak olan herkes 37 38 lerdr sancılandık. Senin de öyledir. Doğacağı varsa da artık riskli zamanı geçtiniz. Eşin hastaydı sanırım ama işin ucundan dahil olabilse keşke ne yapsa kardır. Biraz da sosyal aktivitelere yoğunlaşın. Oğluna da iyi gelir. Kendini eve kapatıp bunsorınlarla bocalama daha fazla

Suni sancı niye vermiyorlar? Hemen sezaryen mi olması gerekiyor ki?
Takvimin gidip de hala doğuramamış olmak
Kendimi görür gibi oldum bi an. Sanki benim de geçecek

Sana bugün yazacaktım unuttum inan son gün telaşından. Seninki tamamen hormonsal bir durum. Ağlamana çok üzüldüm inan. Son 2 hafta ben de çok ağlamıştım kızımda. Doğunca pişman olmuştum. Okadar tombiş tatlı cuk cuk memeye yapışan bir bebişti ki. Kendime kızmıştım. O içerde ne kadar mutluymuş ne güzel büyümüş tombişleşmiş ben acele etmişim diye. İnan herşey hayırlısını bekliyor. Allah bekletiyor sana en hayırlı zamanda verecek yavrunu

Aynen iste ya benimde oyle uykudan sanciyla uyaniyorum tekrar uyuyorum.4_5 kere buyuk kucuk vc ye kalkiyorum.
Sabahin 5inde bir bakiyorum yine hasta olmus agliyor.iyilesti deyip tam okula yolluyorum bi bakiyorum ariyolar hadi gel diye .
Annemi arayip agzini yokluyorum belki gelirim der diye ama hic umut yok .

Cok zor gercekten .
Birde herkes bir akil veriyor.onu yapsan iyilesirdi bunu yapsan hicbirseyi kalmaz vs diye
Kurek alip elime kovalayasim geliyor

Niye ağzını yokluyorsun ki direkt olarak sana ihtiyacım var gel de böyle zamanda destek olmayıp ne zaman olacaklar canım...onlar bize biz onlara...aileden gerisi yalan, boş...ilk hamilelikte son 3-5 güne kadar çağırmadım iyiydim şükür bi kendimizle uğraşıyorduk...bu sefer bir çocuk daha var ilgi bakım isteyen...anne dedim her şeyi bırak gel biz ölüyoz sefaletten çanta manta hazırlayamadım berbat haldeyiz...koştu geldi kadın ağladı halimize...sancım var erken doğurcam diye korkmuştum koltuktan kalkmıyordum...çocuk hasta ağzı burnu bi yandan akıyor burun silinmekten yara...gözü enfeksiyon mu olmuş alerji mi kızarık yaşarıyor bi garip...çocuğun yüzüne bakınca gözlerim doluyor...eşimin de ayarları bozuldu bize bakamıyor korkuyor beni de korkutuyor sürekli arıyor nasılsın sancın var mı var desem olmuyor yok desem olmuyor...ayy bugünümüze çok şükür...annem de geldi Allah razı olsun...erken de doğurmadım...yardım iste kim müsaitse kimin elinden geliyorsa annen kardeşin kayınvaliden görümcen eltin her kimse artık ilişkilerinizin durumuna göre...insana insan lazım

Esim saolsun cok cabaliyor .ben bile sasriyorum hatta ama iste cocugun rahatsizligi cok kisitliyor bizi .
Gittigimiz evdeki halidan perdeden yemek kokusundan herseyden aliyor.
Parkta sokakta polenler napcagimizi sasrdik.
Bu aylar sizde oyleydiseniz birsey olmaz ins biraz daha rahatladim.

Tek ben degilmisim dedim yazini okuyunca bian .
Rezil bi durumdaymisim gibi hissediyordum.
Ben diyemem anneme babam hasta ona bakiyor .
Tabi yinede bazen kiziyorum kiriliyorum.
Bana gelisi gidisi taksi parasi vs .maddi olarakta agir geldigi icin gel diyemiyorum.
Gelsede 70 yasinda pek yardimci olamiyor oda rahatsiz .
Gorumcem ve kv yi hic saymiyorum ancak kostek olsunlar.

Sen iyileş canım bebiste iyi olsun fotolar olur inşallah

Kızlar sırt agrısı icin gttim acile yeni geldm idrar yolu enf. Cktı bebegi erken alabilirlermş antibiyotik verdi hemen kullancakmşım of ya bebegime gecer mi acaba

Canım çok zor hasta çocuk hamilelik yan yana. Oglum iki gün kustu hiçbirşey yapamadım ama hep ayaktaydım çok yoruldum ki benim eşim de yardim ediyor. Bende bebeğini aşağıda hissediyorum canım. Sanırım nedeni çok ayakta kalmak yerçekimi durumu. Oglum da böyle birşey yoktu çünkü gündüz uzanıyordum gece sancilarim başlayınca yürüyordum ama şimdi öyle değil. Oğlumuza bakmamız gerekiyor hasta da olsak halsiz de olsak kalkıp iş yapıyoruz dinlenemiyoruz. Az kaldı umarım doğum sonrası çok çabuk bir rutinimiz olur. Bebislerimiz de uslu olur da arada dinlenebiliriz.

Evet prenses misim ilk cocukta :)
Insallah ya ne guzel dedin .
Dogum sonrasini dusunmekten doguma adapte olamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…