- 26 Mart 2010
- 2.090
- 2.455
- 333
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #49.841
Herkese selam cok mesaj birikmis gerilerden geliyorum insallah herkes iyidir, gorundugu gibi hamilelik takvimim bile bitti ama kizim hala gelmedi. Bugun sirayla iki doktora gittim. Doguma girmesini istedigim doktorum egitime gidecekmis sadece nst sonucuma bakti sanci yok 40 doldu cumartesi muayene edeyim dedi acil gitti. Diger hastaneye gittim icim rahat etmediginden, suyu iyi dedi aciklik, rahimde yumusama incelme, hicbir dogum belirtisi yok. 41 i bekleyebiliriz ama riski kabul edersen bebek kakasini yaparsa bunu anlamayayiz yine de bekleyelim dersen iki gunde bir kontrole gel dedi sezeryan yolu gozuktu yani bana . Dusuneyim dedim kactm cumartesi diger hastanede sabahtan yaticam insallah kizlar
Hayırlısı olsun inşallah ama hiç belli olmaz ki cumartesiye kadar. Şunu da belirtmek isterim şer diye görünen hayır da olabilir. 2 tur kordonla doğan bebeklerde ölüm riski fazlaymış ve ben 18 saat sancıyla doğurmaya çalıştım doğmadı. Okadar üzüldüm ki anlatamam sana. Sonra doktorum 2 tur dolanmış doğsa nefessiz kalabilirdi dedi. İyki sezeryan olmuşum dedirtti Rabbim bana. Senin de hakkında ne güzeli ve hayırlısı olsun inşallahHerkese selam cok mesaj birikmis gerilerden geliyorum insallah herkes iyidir, gorundugu gibi hamilelik takvimim bile bitti ama kizim hala gelmedi. Bugun sirayla iki doktora gittim. Doguma girmesini istedigim doktorum egitime gidecekmis sadece nst sonucuma bakti sanci yok 40 doldu cumartesi muayene edeyim dedi acil gitti. Diger hastaneye gittim icim rahat etmediginden, suyu iyi dedi aciklik, rahimde yumusama incelme, hicbir dogum belirtisi yok. 41 i bekleyebiliriz ama riski kabul edersen bebek kakasini yaparsa bunu anlamayayiz yine de bekleyelim dersen iki gunde bir kontrole gel dedi sezeryan yolu gozuktu yani bana . Dusuneyim dedim kactm cumartesi diger hastanede sabahtan yaticam insallah kizlar
Cok yardimci oluyor esim saolsun iyiki o varmis .günümüz aynı canım.benimde baya aşağıda artık.bende yürüş yapınca yad ayakta çok durunca direk vajınama ağrı giriyo.eşin yardımcı olmuyor mu.en iyisi ev işinde kendini zorlama olduğu kadar.sen kendinle ve oğlunla ilgilen
Canim kasma kendini birtek sen bu durumda degilsin.
Hamileligin en sikici zamanindasin oyuzdende bu stresin belirsizlikte var ama cok yakin bebisinin gelmesi .onemli olan saglikli dogsun ins.
Bu stresin sutu bebegi herseyi etkiler sakin olmaya calis
Ya o haftalarda bende de çok oldu canım. Ve farkettim 2. Doğumu olacak olan herkes 37 38 lerdr sancılandık. Senin de öyledir. Doğacağı varsa da artık riskli zamanı geçtiniz. Eşin hastaydı sanırım ama işin ucundan dahil olabilse keşke ne yapsa kardır. Biraz da sosyal aktivitelere yoğunlaşın. Oğluna da iyi gelir. Kendini eve kapatıp bunsorınlarla bocalama daha fazlaKizlar cok bozuk moralim
Islerimi bitiremiyorum .bebisi cok asagida hissediyorum.kimsem yok yardimci olarak oglumu biliyorsunuz zaten anlatmaya gerek yok hep hasta.
Hamile olmasaydim anne olmasaydim kesin depresyona girerdim.
Evin isini gucunu halledip okula ogluma gitmem gerekiyor .hatta eczane vs ugrasiyorum cok .
Bu sefer bebisi cok cok asagida hissediyorum.hatta vajinama agrilar giriyor.bu agrilar erken dogurturmu beni sizce .yoksa sadece agri mi.oluyor dersiniz
Suni sancı niye vermiyorlar? Hemen sezaryen mi olması gerekiyor ki?Herkese selam cok mesaj birikmis gerilerden geliyorum insallah herkes iyidir, gorundugu gibi hamilelik takvimim bile bitti ama kizim hala gelmedi. Bugun sirayla iki doktora gittim. Doguma girmesini istedigim doktorum egitime gidecekmis sadece nst sonucuma bakti sanci yok 40 doldu cumartesi muayene edeyim dedi acil gitti. Diger hastaneye gittim icim rahat etmediginden, suyu iyi dedi aciklik, rahimde yumusama incelme, hicbir dogum belirtisi yok. 41 i bekleyebiliriz ama riski kabul edersen bebek kakasini yaparsa bunu anlamayayiz yine de bekleyelim dersen iki gunde bir kontrole gel dedi sezeryan yolu gozuktu yani bana . Dusuneyim dedim kactm cumartesi diger hastanede sabahtan yaticam insallah kizlar
Allahim saglikla kavustursun insallah kizima ,beklemek gercekten zor cumartesi benim de gecmiyor zamanHastane de saat hiç geçmiyor yaa okadar sıkıldım ki anlatamam..... Sabah olurmu kızlar yaa
Sana bugün yazacaktım unuttum inan son gün telaşından. Seninki tamamen hormonsal bir durum. Ağlamana çok üzüldüm inan. Son 2 hafta ben de çok ağlamıştım kızımda. Doğunca pişman olmuştum. Okadar tombiş tatlı cuk cuk memeye yapışan bir bebişti ki. Kendime kızmıştım. O içerde ne kadar mutluymuş ne güzel büyümüş tombişleşmiş ben acele etmişim diye. İnan herşey hayırlısını bekliyor. Allah bekletiyor sana en hayırlı zamanda verecek yavrunuCanım ben bugün kendimi baya telkin ettim şuan az daha rahatım. Stres yapmamaya çalışıyorum. Sende kendini üzme kimsen olmasa bile olduğu kadar herşey. Benimde annem daha bugün geldi hep kendim yaptım herşeyi şimdiye kadar. Bazen tek kalabiliyorsun. Cocuğuna da acil şifa diliyorum astım hastası olarak çok iyi anlıyorum seni. Zor bir süreç ama inşallah düzene girecek hepsi.
Aynen iste ya benimde oyle uykudan sanciyla uyaniyorum tekrar uyuyorum.4_5 kere buyuk kucuk vc ye kalkiyorum.Canım sakin olmaya çalış vaktin erken değil doğum olsa bile sorun olmaz ama inan ki ben de şu son 10-15 günü çok ağrılı sancılı yaşıyorum 2-3 günde bir aha doğurdum doğuruyorum havasındayım...ilk hamileliğimde hiçbirini bilmedim...yatakta dönerken karnımın altı resmen kazılıyor oyuluyor...şimdi de yine sancım var...dün gece 4 e kadar uyuyamadım yat- kalk- tuvalet- su deli gibiydim sabah 7de kalktım kahvaltı hazırladım eşimle oğlumu yedirip içirip giydirip yolladım yattım 11e kadar uyumuşum nasıl olduysa...annem geldi biraz rahatladım ben de acil dogum olursa oğlumla kalır bari diye...biz panikledikçe işler sarpa sarıyor...güçlü ve sakin olmalıyız
Canım doğum yapmışsındir heralde daha bütün mesajları okuyamadım okuya okuya geliyorum Allah yardımcın olsun güzel haberlerini bekliyoruzKiz beni niye sallamiyonuz 5 cm aciklik var epidural takildi bekliyoz dlguma gidiyorum dualarinizi esirgemeyin guzel anneler
Cok zor gercekten .Canım ben bugün kendimi baya telkin ettim şuan az daha rahatım. Stres yapmamaya çalışıyorum. Sende kendini üzme kimsen olmasa bile olduğu kadar herşey. Benimde annem daha bugün geldi hep kendim yaptım herşeyi şimdiye kadar. Bazen tek kalabiliyorsun. Cocuğuna da acil şifa diliyorum astım hastası olarak çok iyi anlıyorum seni. Zor bir süreç ama inşallah düzene girecek hepsi.
Niye ağzını yokluyorsun ki direkt olarak sana ihtiyacım var gel de böyle zamanda destek olmayıp ne zaman olacaklar canım...onlar bize biz onlara...aileden gerisi yalan, boş...ilk hamilelikte son 3-5 güne kadar çağırmadım iyiydim şükür bi kendimizle uğraşıyorduk...bu sefer bir çocuk daha var ilgi bakım isteyen...anne dedim her şeyi bırak gel biz ölüyoz sefaletten çanta manta hazırlayamadım berbat haldeyiz...koştu geldi kadın ağladı halimize...sancım var erken doğurcam diye korkmuştum koltuktan kalkmıyordum...çocuk hasta ağzı burnu bi yandan akıyor burun silinmekten yara...gözü enfeksiyon mu olmuş alerji mi kızarık yaşarıyor bi garip...çocuğun yüzüne bakınca gözlerim doluyor...eşimin de ayarları bozuldu bize bakamıyor korkuyor beni de korkutuyor sürekli arıyor nasılsın sancın var mı var desem olmuyor yok desem olmuyor...ayy bugünümüze çok şükür...annem de geldi Allah razı olsun...erken de doğurmadım...yardım iste kim müsaitse kimin elinden geliyorsa annen kardeşin kayınvaliden görümcen eltin her kimse artık ilişkilerinizin durumuna göre...insana insan lazımAynen iste ya benimde oyle uykudan sanciyla uyaniyorum tekrar uyuyorum.4_5 kere buyuk kucuk vc ye kalkiyorum.
Sabahin 5inde bir bakiyorum yine hasta olmus agliyor.iyilesti deyip tam okula yolluyorum bi bakiyorum ariyolar hadi gel diye .
Annemi arayip agzini yokluyorum belki gelirim der diye ama hic umut yok .
Esim saolsun cok cabaliyor .ben bile sasriyorum hatta ama iste cocugun rahatsizligi cok kisitliyor bizi .Ya o haftalarda bende de çok oldu canım. Ve farkettim 2. Doğumu olacak olan herkes 37 38 lerdr sancılandık. Senin de öyledir. Doğacağı varsa da artık riskli zamanı geçtiniz. Eşin hastaydı sanırım ama işin ucundan dahil olabilse keşke ne yapsa kardır. Biraz da sosyal aktivitelere yoğunlaşın. Oğluna da iyi gelir. Kendini eve kapatıp bunsorınlarla bocalama daha fazla
Tek ben degilmisim dedim yazini okuyunca bian .Niye ağzını yokluyorsun ki direkt olarak sana ihtiyacım var gel de böyle zamanda destek olmayıp ne zaman olacaklar canım...onlar bize biz onlara...aileden gerisi yalan, boş...ilk hamilelikte son 3-5 güne kadar çağırmadım iyiydim şükür bi kendimizle uğraşıyorduk...bu sefer bir çocuk daha var ilgi bakım isteyen...anne dedim her şeyi bırak gel biz ölüyoz sefaletten çanta manta hazırlayamadım berbat haldeyiz...koştu geldi kadın ağladı halimize...sancım var erken doğurcam diye korkmuştum koltuktan kalkmıyordum...çocuk hasta ağzı burnu bi yandan akıyor burun silinmekten yara...gözü enfeksiyon mu olmuş alerji mi kızarık yaşarıyor bi garip...çocuğun yüzüne bakınca gözlerim doluyor...eşimin de ayarları bozuldu bize bakamıyor korkuyor beni de korkutuyor sürekli arıyor nasılsın sancın var mı var desem olmuyor yok desem olmuyor...ayy bugünümüze çok şükür...annem de geldi Allah razı olsun...erken de doğurmadım...yardım iste kim müsaitse kimin elinden geliyorsa annen kardeşin kayınvaliden görümcen eltin her kimse artık ilişkilerinizin durumuna göre...insana insan lazım
Sen iyileş canım bebiste iyi olsun fotolar olur inşallahZaten memem mıncıklanmaktan yara oldu, sıcak bi taraftan, yapış yapış oluyor insan terliyorsun.. yani nerden baksan kötümillet prensesler gibi Doğum yapıyor öyle süslenip püsleniyor, valla benim hiç hayal ettiğim gibi olmadı.. sonra stüdyoya götürürüz yavruyu diye düşündüm bakalım artık
Kizlar cok bozuk moralim
Islerimi bitiremiyorum .bebisi cok asagida hissediyorum.kimsem yok yardimci olarak oglumu biliyorsunuz zaten anlatmaya gerek yok hep hasta.
Hamile olmasaydim anne olmasaydim kesin depresyona girerdim.
Evin isini gucunu halledip okula ogluma gitmem gerekiyor .hatta eczane vs ugrasiyorum cok .
Bu sefer bebisi cok cok asagida hissediyorum.hatta vajinama agrilar giriyor.bu agrilar erken dogurturmu beni sizce .yoksa sadece agri mi.oluyor dersiniz
Gecmis olsun canim ilactan sonra gecer insallah gerek kalmaz iyi dusun .onlar her ihtimali soyluyorlarKızlar sırt agrısı icin gttim acile yeni geldm idrar yolu enf. Cktı bebegi erken alabilirlermş antibiyotik verdi hemen kullancakmşım of ya bebegime gecer mi acaba
Evet prenses misim ilk cocukta :)Canım çok zor hasta çocuk hamilelik yan yana. Oglum iki gün kustu hiçbirşey yapamadım ama hep ayaktaydım çok yoruldum ki benim eşim de yardim ediyor. Bende bebeğini aşağıda hissediyorum canım. Sanırım nedeni çok ayakta kalmak yerçekimi durumu. Oglum da böyle birşey yoktu çünkü gündüz uzanıyordum gece sancilarim başlayınca yürüyordum ama şimdi öyle değil. Oğlumuza bakmamız gerekiyor hasta da olsak halsiz de olsak kalkıp iş yapıyoruz dinlenemiyoruz. Az kaldı umarım doğum sonrası çok çabuk bir rutinimiz olur. Bebislerimiz de uslu olur da arada dinlenebiliriz.
Insallah canım ya komsunun gelini gecen hafta dogum yapti bugün yeni ckti hast. Bebege gecmisti enfeksiyom küvezdeydi bebek mahvolurum hem büyük oglum icin hem kücügu icinGecmis olsun canim ilactan sonra gecer insallah gerek kalmaz iyi dusun .onlar her ihtimali soyluyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?