2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Gülümseyerek,hızla,ara ara okudum mesajlarinizi :)
2014 Mayıs annesiyim bende.
4. doğum gunu hazirliklarindayiz 10 Mayıs dogumlu kızım :)
Zaman cok hizli,simdi kız kardesini bekliyoruz.

Allah hayirlisiyla saglikla kucaginiza alip evinize dönüp bir ohh cekmeyi nasip etsin❤
Allah yardimciniz olsun.
Tedirginlikler,beklemek zor.
Bunlarin ustune bide yenidogan bayaa afalliyor insan.
Hep iyi haberleriniz olsun insallah

Tam sultan canım benimkisi neyseki çok kalmayacak

Masallah ne guzel dirayetlisin, Allah guc, kuvvet,saglik versin sana ve kizlarina kimseye muhtac etmesin en guzeli etrafta kalabalik olmamasi ben de hep her seyimi kendim yaparim, yapmayi severim annem de olsa icim rahat etmez insallah ben de cabuk ayaklanirim senin gibi cunku bu huyla yatmak iskence gibi geliyor

Merhaba kızlar. Bu gece çok üzgün ve mutsuzum. O kadar yalnızım ki. Annesi yanında olanlar ne kadar şanslı. Annem malesef gelemiyor yanıma. Ablam da uzak. Ne yemek yapmaya ne de yemeye halim var. Temizliğim duruyor, hastane çantam tamam değil, doğumumda yanımda eşimden başka kimse olmayacak. Ben o kadar çaresiz ve yalnız hissediyorum ki her gün ağlıyorum.
Umarım bebeğim sağlıklı olur ve hemen toparlanırım tek isteğim bı. Ben biricik bebeğimi hayatım boyunca yalnız bırakmayacağım ömrüm olduğu sürece.
Doğan bebişlere uzun ömürler doğacaklara da bol şans ve kokaylık diliyorum. Sevgiler

Meme emerse kalori mi kaybedermiş o nasıl iş yahu?? Valla biz de sarılık olduk 16,5 a kadar çıktı bilirubini bana da mama ver dedi doktor iyi de yani sütüm var benim emecekse beni emsin dedim ben,bi de zaten çocuk beni emiyor sonra ağzının kenarından akıtıyor kalan sütü sağıyorum veriyorum çıkartıyor fazla geliyor süt dedim anlamadı adam ver ver mama ver diyor hala. Başlarım dedim mamaya 3 saatte bir her iki memeyi de emzirdim 2gğn sonra 13 e düştü sarılığı şimdi kendi uyanıyor 3 saatte bir emiyor güzel güzel mama da vermiyorum yarın tekrar kontrolümüz var ama bariz azaldı sarılığı uyku hali de kayboldu. Sen de gözlemle eğer maksimum 3 saatte uyanıyorsa hareketleri aktifse ve memelerin doluyor emiyorkende yutkunmasından anlıyorsan süt geldiğini hiç mama falan verme! En son kaçtı bilirubini??

Sağol kuzum

Kızlar çok heyecanlıyım. Mutluyum ama korkuyorum da. Yarın bir bebiş daha sağlıkla kavuşacak aileme inşallah
Senin yarinmiydi ya. Hadi hayirli haberlerle gel canim. Allah yardimcin olsun
O duyguyu bildiğiniz için sizin için daha da heyecanlıdır bence. Yaa ne güzel. 2. Kez aynı tatlı duygular.
Ben de Dakika tutuyorum şu an. Fenalardayım sabahı beklemem lazım.

Sanki yarina doğurursun canim. Cunku hic sancim yok diyodun. Sancin gelmeye baslamissa demekki var biseyler. Uyumzsan yaz mutlaka gelismeleri

Kızlar çok heyecanlıyım. Mutluyum ama korkuyorum da. Yarın bir bebiş daha sağlıkla kavuşacak aileme inşallah
Canim saglikla, kolayca kavus insallah kuzuna, haklisin valla heyecan,korku bikac duygu bir arada ben de cumartesi randevum bir gun nasil gececek diyorum . Insallah agrisiz, kolayca atlatir kucagina alirsin yavrunu. Haberlerini bekliyorum

Benim adam da ilk bebekte aynı böyleydi işte burnumdan getirdi ahh o söylediği laflar yaptığı şeyler hala aklımda suratına derim asla unutmayacağım diye. Ama şimdi insafa geldi herhalde ne bileyim ya da yaşlanıyor artık 40a dayandı yaşı öyle aman aman ev işi falan yapmaz ama bebekle ilgilenmek için hevesli ve büyük kızıma çok ama çok sahip çıkıyor ee bana da bunlar yetiyor ev işi yapmasa da olur. Ben çok sabrettim çok emek ettim çok ezildim hep dua ettim şansım dönsün diye allah duydu sesimi herhalde. İnşallah senin eşinde 2. İle birlikte babalıkta mertebe atlarda senin de yavrularında kıymetini anlar inşallah yoksa insanın içi acıyor bilmez miyim

Hiç üzülme canım Allah bi taraftan alıyor bi taraftan veriyor...bir de dağına göre kar veriyor...kiminin eşi becerikli eli işe yatkın destek oluyor kiminin annesi kimin kayınvalidesi kimin yakın bir dostu...biri eksik olsa başka biri tamamlıyor...her şeyi tastamam olanın ya sağlığı olmuyor ya huzuru...Allah çekemeyeceğimiz dertlerle sınamasın...annem buzdolabını sildi yattı ben makinanın bitmesini bekledim çamaşır astım nasılsa uyuyamiycam o bari dinlensin diye...yani o var diye her şeyi yıkmış değilim ha kaprislidir de ama olsun yaradana kurban canım annem...ben yıllarca kimlerin kahrını çekmemişim ki onunkini çekmeyeyim...neler için kimlere susmadık ki canımıza can katana dilimiz uzun...Allah hepimize güç kuvvet versin kimseye muhtaç etmesin ama anne baba kardeşler evlatlar birbirimize destek olmalı kötü huylarımızı görmezden gelmeli zor zamanlarda yan yana durabilmeliyiz...keşke eşimin annesi de kardeşleri de böyle candan yürekten bizimle olsalardı...ben seviyorum kalabalık aile...bol bereketli sofralar...kendim de yapabilirim ama onlar varken çocuğum bile bambaşka oluyor kabak çiçeği gibi açılıyor...evde kendi kendimize bir başımıza sessiz sessiz girip çıkmak hiç hoşuma gitmiyor...hep bizimle kalsınlar

Girer girer hiç merak etme yapamaz diye de düşünme hevesini kırma. Netice de ne kadınlar var basiretsizin önde gideni de bakıyorlar bir şekilde çocuklarına eşinde bakar o fırsatı tanı mutlaka. Ben de ilkinde beceremez diye adamı hep uzaklaştırdım ama hata etmişim şimdi oturup karşılıklı konuşunca anlıyorum.

O huy sende de varsa kesin ayaklanırsın hiç şüphen olmasın. İnsan duramıyor zaten başka türlü

Canim benim de annemle ablam dogumumda olmayacak. Benim de yanimda bir tek esim olacak. Ama buna da sukur. Annemin ve ablamin olanaksizliklardan dolayi gelemedigini biliyorum. Esimiz, bebegimiz iyi olsun da zaten biz bize kalicaz. Ne olmus bizbize baslasak hayata? Saglikli hayirli dogumlar nasip etsin Allah bize insallah

Artık onu olduğu gibi kabullendim...ailesi yüzünden çok eziyet etti defalarca ayrılma noktasına geldik direkten döndük artık onları yapmıyor diye teselli buluyorum...ama o da benimle ilgili değil...kendi aralarında bazı şeyler oldu o sebepten yoksa bana yapılan edilenler umrunda olmazdı yani kendi canını yaktılar uzaklaştı bize donmeye başladı bu da bana yetti şimdilik...oğlanı biraz gezdiriyor bisiklete falan bindiriyor işte yeni yeni...ama bebeği kucağına alacağını bile sanmıyorum bu da böyle işte ağlarsa susmazsa ben naparım kolu bacağı çıkarsa sakın bana verme al annesi al seni istiyor...hep bu modlar

Hangi hastaneydi sizinki kızlar yanlış hatırlamıyorsam ankaradaydiniz
Memorial canım
Çok kolay bir doğum olur sağlıkla al inşallah kucağına

Merak etme artık doğsalar bile prematüre sınırını geçtiler birşey olmaz Allah ın izniyle

Benim de kimsem yok üstelik bir kızım daha var eşimin elinden hiçbir iş gelmez ilki sezaryendı buda öyle olursa ne yapacağım diye düşünüyorum ne yapalım Allah sağlık versin gerisi hallolur bir şekilde inşallah

EvBoregi oğlun çok şükür sağ Salim kucağında ne kadar istediğimiz gibi olmasada bazı şeyler en önemlisi sağlıklı bir şekilde doğmaları
Eşime güvenemiyorum işte çok sakin bir yapısı var sanırım yine kendi işimi kendim halletmem gerekecek aman ne bileyim ya Allah yardım etsin hepimize

Ben ilk gittigim hastanede sırtüstü ama yari oturur pozisyonda yatıyordum. Şuan gittiğim hastanede ise yan yatmamı istiyorlar özellikle.. ben de çözemedim neden bazen sirtustu bazen yan..
Benim çözemediğim o kadar şey var ki... bir Dr dediği bile diğerini tutmuyor hayırlısıyla bir sağ Salim doğursaydık

Insallah canım ya komsunun gelini gecen hafta dogum yapti bugün yeni ckti hast. Bebege gecmisti enfeksiyom küvezdeydi bebek mahvolurum hem büyük oglum icin hem kücügu icin
Oyle birsey olmaz insallah ya .
Bende hic tahlil vs yapmiyorum korktum simdi
Sende saglikla al bebisini kucagina insallah canim.
Iki cocuk annesi olmak daha dogum yapmadan zormus kolaylik diliyorum sana

Bi 10 dk once hemen hemen ayni seylerden sizlaniyordum .kelin ilaci olsa durumundayim sana ne diyecegimi bilmiyorum .
Ins ya hep oyle geldim bu aylara korkmaya alistim sanirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…