2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
ay benimde öyle olacak sanırım.zaten doktorumda dedi progestanın vajinadan kullanılması doğum süresini uzatıyor diye.bende 4 ay kullamışlığım var ve sezeryan hiç istemiyorum
Ay dur daha 2 haftadan fazlan var gorunuyor senin belli olmaz ben gunum dolana kadar sabirla bekledim de iste acilma, incelme bisey olmayinca beklemenin de anlami yok riske atamam .hayirlisi nasilsa oyle olsun dedim hep diretmedm normal diye. Hayirlisi buymus. Senin de hakkin da hayirlisi olsun canim ama daha erken simdiden dusunup gerilme hic.

Hayırlısı olsun canım ama sezeryan mı normal mi hiç belli olmaz bakarsın bikac saat sonra doğumun başlamış. Bebeklerini karar veriyor nede olsa ne zaman geleceklerine.
Sagolasin canim, 15 gun oncekiyle ayni dedi rahim doktor acilma, incelme,yumusama hicbiri yok dedi sanci da yok nst de hic.sanmiyorum normal olacagini artik bir gunde acilma olur mu bilmiyorum. Onemli degil zaten artk benim icin . Beklemek korkutuyor tuvaletini yaparsa risk dedi doktor 40+2 oluyor cumartesi alsin zaten sulandirici igne kullanarak korka korka geldm bu gunlere, ilk kizimi da kaybettim pihtilasmadan. Saglikla gelsinler yeter nasil oldugu farketmez

Canim birazcik acilmam, rahim yumusamasi,incelmesi bisey olsaydi suni sanci alacaktm zaten ama rahim bildigin uyuyor dogum icin hazirlanmamis dedi doktor saatlerce bosuna sanci cekip sezeryana cevrilebilir yani. Bebek 40 dan sonra kakasini yapiyomus emme refleksi icin yutkundukca o suyla beraber kakadan enfeksiyon kapma kaybetme riski varmis. Ben bunu duydum ya %1 bile olsa beklemem cumartesiye bile beklemek istemiyorm da doktorm yarin seminerde.

Haklisin canim ben de oyle dusunuyorm hayirlisi buymus sagolasin canim hepimiz icin hayirlisi olsun insallah, yarin sen cumartesi ben kavusalim insallah yavrularimiza hasret bitsin

En son 10 a düşmüştü canım, düzeliyor daha kontrole gelme ama mamaya devam et dedi, son emmesinde mama vermedim 2 saat 40 dakikada uyandı, demek ki süt yetmiş acıkmadı dimi? Mama da verince hıçkırıyor kusuyor falan çünkü çocuğu mide hastası yapıcam diye korkuyorum. İlk bebek deneyim de yok.. size de geçmişler olsun

Çok şükür canım oğlum yanımda sağlıklı dediğin gibi, allah herkese nasip eder inşallah.. eşin sakinse sen uyanık ol madem, allah yardımcın olsun, hemşire isimlerini odanda panoya yazıyorlar, Zehra ve Zeynep’e dikkat :)) bi durum olursa kendileri karar vermeye çalışıyor, doktoru arayın de.. Benim damar yolundan verilecek antibiyotiği ağızdan vermeye kalktılar, doktoru arattım, doktor aynı şey değil başka damar yolu açın demiş mesela

Kızlar bende bugün doğum yaptim 17.30da 2 cm acilma ile hastaneye yatis yaptim 20.15de meleğim kollarımdaydı. Allah herkese kolay doğumlar nasip etsin
Ay maşallah yaaa...ne güzel doğum bunlar yaaa Allah nazarlardan saklasın 3 saatte doğum süpermiş...Allah analı babalı hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin inşallah

Canim benim, yakında inşallah sende bir avazda kurtulursunuz bebişinle. Beklemek bayağı zormus

@Tambikedi cnsuu kızlar ve diğer arkadaşlarim gözleriniz aydin olsun. Sizlerin haberlerini aldikca benide heyecan basıyor. Bundan bir kaç ay önce si kesesi kalp atışı var mı derken simdi nerelere geldik. İlk bebeğim olucak . Bazen elim ayağım birbirine dolanıyor. Acaba bebeğime yetebilecek miyim diye.

Kızlar sırt agrısı icin gttim acile yeni geldm idrar yolu enf. Cktı bebegi erken alabilirlermş antibiyotik verdi hemen kullancakmşım of ya bebegime gecer mi acaba
Bende de var enfeksiyon şuan antibiyotik kullanıyorum ama hiç demediler erken alırız falan diye.. bişey olmaz hiç korkma ilacına başla hemen..

Allah razi olsun hepinizden kizlar sizlerede dua ettim saglikla dogurun diye pamugum simdi yanimda uyuyo emzirmeye calisiyorm devamli bi aliyo emiyo sonra gogsumde uyuyakaliyo ama alisicaz emismeye :)
Çokk çoook tebrik ediyorum gözün aydın.. normal doğum beklicem ben de ama çok sabırsızlanıyorum sizler böyle birer birer doğurdukca :) annem de kızım bu stres yedi beni gel gidip haftaya alalım cocuğu diyo :) nasıl beklicez bakalım :)

Suni sancı niye vermiyorlar? Hemen sezaryen mi olması gerekiyor ki?
Takvimin gidip de hala doğuramamış olmak
Kendimi görür gibi oldum bi an. Sanki benim de geçecek
Suni sanci icin acilma, rahimde yumusama incelme hicbir belirti yok cunku verse de ise yarayacagini dusunmuyor doktorlar iki basindan beri iki doktora gidiyirum ben riskli diye . Sanci da nst de hic cikmadi max 20. takvim bitince bir bozuldum bende ama kismet iste hic boyle dusunmemistm 40 i gorecegimi plasentadan kanama olmustu ben hep 32 gorsem hangi hafta dogsa yasar mi diye korkuyodm bide sulandirici kullandigimdan tuhaf geliyor simdi. Aman cts olsun bitsin istiyorm . Senin sancilarin var bence dogum yakin senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…