- 18 Mayıs 2017
- 1.507
- 1.230
- 63
- 38
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #49.881
Cok sevindim canim gozun aydin. Anlatrsin bi ara hikayeniKizlar bu aksam 11.25 te kavustuk melegmle normal dogumla aldim kucagima darisi kalanlarin basina olsun insallah
Amin maşallah sağ Salim tüm sevdikleriyle hayırlı uzun ömrü olsun inşallahKizlar bu aksam 11.25 te kavustuk melegmle normal dogumla aldim kucagima darisi kalanlarin basina olsun insallah
Ay dur daha 2 haftadan fazlan var gorunuyor senin belli olmaz ben gunum dolana kadar sabirla bekledim de iste acilma, incelme bisey olmayinca beklemenin de anlami yok riske atamam .hayirlisi nasilsa oyle olsun dedim hep diretmedm normal diye. Hayirlisi buymus. Senin de hakkin da hayirlisi olsun canim ama daha erken simdiden dusunup gerilme hic.ay benimde öyle olacak sanırım.zaten doktorumda dedi progestanın vajinadan kullanılması doğum süresini uzatıyor diye.bende 4 ay kullamışlığım var ve sezeryan hiç istemiyorum
Sagolasin canim, 15 gun oncekiyle ayni dedi rahim doktor acilma, incelme,yumusama hicbiri yok dedi sanci da yok nst de hic.sanmiyorum normal olacagini artik bir gunde acilma olur mu bilmiyorum. Onemli degil zaten artk benim icin . Beklemek korkutuyor tuvaletini yaparsa risk dedi doktor 40+2 oluyor cumartesi alsin zaten sulandirici igne kullanarak korka korka geldm bu gunlere, ilk kizimi da kaybettim pihtilasmadan. Saglikla gelsinler yeter nasil oldugu farketmezHayırlısı olsun canım ama sezeryan mı normal mi hiç belli olmaz bakarsın bikac saat sonra doğumun başlamış. Bebeklerini karar veriyor nede olsa ne zaman geleceklerine.
Canim birazcik acilmam, rahim yumusamasi,incelmesi bisey olsaydi suni sanci alacaktm zaten ama rahim bildigin uyuyor dogum icin hazirlanmamis dedi doktor saatlerce bosuna sanci cekip sezeryana cevrilebilir yani. Bebek 40 dan sonra kakasini yapiyomus emme refleksi icin yutkundukca o suyla beraber kakadan enfeksiyon kapma kaybetme riski varmis. Ben bunu duydum ya %1 bile olsa beklemem cumartesiye bile beklemek istemiyorm da doktorm yarin seminerde.Canım bende 41 i beklicem gelmezse ama hiç kaka falan bahsetmedi ptesi randevum var sorayım bakalım ne diyecek 40+3 oluyorum bende pazartesi. Birde suni sancı neden almıyosun sezeryan düşünüyorsun direk. Belki suni sancıyla olabilir doğumun.
Haklisin canim ben de oyle dusunuyorm hayirlisi buymus sagolasin canim hepimiz icin hayirlisi olsun insallah, yarin sen cumartesi ben kavusalim insallah yavrularimiza hasret bitsinHayırlısı olsun inşallah ama hiç belli olmaz ki cumartesiye kadar. Şunu da belirtmek isterim şer diye görünen hayır da olabilir. 2 tur kordonla doğan bebeklerde ölüm riski fazlaymış ve ben 18 saat sancıyla doğurmaya çalıştım doğmadı. Okadar üzüldüm ki anlatamam sana. Sonra doktorum 2 tur dolanmış doğsa nefessiz kalabilirdi dedi. İyki sezeryan olmuşum dedirtti Rabbim bana. Senin de hakkında ne güzeli ve hayırlısı olsun inşallah
En son 10 a düşmüştü canım, düzeliyor daha kontrole gelme ama mamaya devam et dedi, son emmesinde mama vermedim 2 saat 40 dakikada uyandı, demek ki süt yetmiş acıkmadı dimi? Mama da verince hıçkırıyor kusuyor falan çünkü çocuğu mide hastası yapıcam diye korkuyorum. İlk bebek deneyim de yok.. size de geçmişler olsunMeme emerse kalori mi kaybedermiş o nasıl iş yahu?? Valla biz de sarılık olduk 16,5 a kadar çıktı bilirubini bana da mama ver dedi doktor iyi de yani sütüm var benim emecekse beni emsin dedim ben,bi de zaten çocuk beni emiyor sonra ağzının kenarından akıtıyor kalan sütü sağıyorum veriyorum çıkartıyor fazla geliyor süt dedim anlamadı adam ver ver mama ver diyor hala. Başlarım dedim mamaya 3 saatte bir her iki memeyi de emzirdim 2gğn sonra 13 e düştü sarılığı şimdi kendi uyanıyor 3 saatte bir emiyor güzel güzel mama da vermiyorum yarın tekrar kontrolümüz var ama bariz azaldı sarılığı uyku hali de kayboldu. Sen de gözlemle eğer maksimum 3 saatte uyanıyorsa hareketleri aktifse ve memelerin doluyor emiyorkende yutkunmasından anlıyorsan süt geldiğini hiç mama falan verme! En son kaçtı bilirubini??
Gözün aydın canım Allah hayırlı uzun sağlıklı ömürler versin bebeğine mutluluklar...Kizlar bu aksam 11.25 te kavustuk melegmle normal dogumla aldim kucagima darisi kalanlarin basina olsun insallah
Çok şükür canım oğlum yanımda sağlıklı dediğin gibi, allah herkese nasip eder inşallah.. eşin sakinse sen uyanık ol madem, allah yardımcın olsun, hemşire isimlerini odanda panoya yazıyorlar, Zehra ve Zeynep’e dikkat :)) bi durum olursa kendileri karar vermeye çalışıyor, doktoru arayın de.. Benim damar yolundan verilecek antibiyotiği ağızdan vermeye kalktılar, doktoru arattım, doktor aynı şey değil başka damar yolu açın demiş meselaEvBoregi oğlun çok şükür sağ Salim kucağında ne kadar istediğimiz gibi olmasada bazı şeyler en önemlisi sağlıklı bir şekilde doğmaları
Eşime güvenemiyorum işte çok sakin bir yapısı var sanırım yine kendi işimi kendim halletmem gerekecek aman ne bileyim ya Allah yardım etsin hepimize
Ay maşallah yaaa...ne güzel doğum bunlar yaaa Allah nazarlardan saklasın 3 saatte doğum süpermiş...Allah analı babalı hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin inşallahKızlar bende bugün doğum yaptim 17.30da 2 cm acilma ile hastaneye yatis yaptim 20.15de meleğim kollarımdaydı. Allah herkese kolay doğumlar nasip etsin
Canim benim, yakında inşallah sende bir avazda kurtulursunuz bebişinle. Beklemek bayağı zormusCanım sık sık olan göz parlaması mı. Onu yabana atmamak lazımmış.
Canım geçen hafta 100 e vurdu 3 kere ama düzenli değildi. Sanırım o yüzden yatış yapmıyorlar. Doğumu başlatan düzenli sanci çünkü canım 10 dk bir sonra 5 dk bir e düşüyor. Sanci aralığı düşerken sanci süresi uzuyor.
Bebeğin kalp atışı çok iyi dedi. Bende gece daha çok sancim oluyor dedim. Gece acile gel nst çektir dedi.
Bende de var enfeksiyon şuan antibiyotik kullanıyorum ama hiç demediler erken alırız falan diye.. bişey olmaz hiç korkma ilacına başla hemen..Kızlar sırt agrısı icin gttim acile yeni geldm idrar yolu enf. Cktı bebegi erken alabilirlermş antibiyotik verdi hemen kullancakmşım of ya bebegime gecer mi acaba
Çokk çoook tebrik ediyorum gözün aydın.. normal doğum beklicem ben de ama çok sabırsızlanıyorum sizler böyle birer birer doğurdukca :) annem de kızım bu stres yedi beni gel gidip haftaya alalım cocuğu diyo :) nasıl beklicez bakalım :)Allah razi olsun hepinizden kizlar sizlerede dua ettim saglikla dogurun diye pamugum simdi yanimda uyuyo emzirmeye calisiyorm devamli bi aliyo emiyo sonra gogsumde uyuyakaliyo ama alisicaz emismeye :)
Suni sanci icin acilma, rahimde yumusama incelme hicbir belirti yok cunku verse de ise yarayacagini dusunmuyor doktorlar iki basindan beri iki doktora gidiyirum ben riskli diye . Sanci da nst de hic cikmadi max 20.Suni sancı niye vermiyorlar? Hemen sezaryen mi olması gerekiyor ki?
Takvimin gidip de hala doğuramamış olmak
Kendimi görür gibi oldum bi an. Sanki benim de geçecek
Hayirli olsun canim, saglikli, uzun omurlu olsun insallahKizlar bu aksam 11.25 te kavustuk melegmle normal dogumla aldim kucagima darisi kalanlarin basina olsun insallah
Gozun aydin canim saglikla buyut insallahKızlar bende bugün doğum yaptim 17.30da 2 cm acilma ile hastaneye yatis yaptim 20.15de meleğim kollarımdaydı. Allah herkese kolay doğumlar nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?