2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Senin yarinmiydi ya. Hadi hayirli haberlerle gel canim. Allah yardimcin olsun

Sanki yarina doğurursun canim. Cunku hic sancim yok diyodun. Sancin gelmeye baslamissa demekki var biseyler. Uyumzsan yaz mutlaka gelismeleri
Uyumuşum Can'ım ama çok huzursuzdum uyutmayacak şekilde duymadım sancıları. Ama wc ye kalktıkça hissettim. Şimdi yine var mesela. Ya ağır adet ağrısı gibi benimki. Belden aşağımı kesseler acımayacak sanki. Bacağıma vuruyor. İnşallah iyi haberler veririm. Sabah dr da sıfır sancı çıkarmış bi de

Bi bakıma haklısın canım. İğne kullanıyordun sen. Çok şükür bugünlere geldik. Ben de hep korkmuştum. Senin de için nasıl rahat edecekse en iyi en hayırlı yöntem odur Zaten. İnş bi belirtin başlar.

Can'ım ya Allah yardımcın olsun. Sen güçlü olmak zorundasın oğluna Allah şifa versin.
Bugünler geçecek. Eşin destek en azından. Ya o da olmasaydı. Sen iki kuzuna da yetecek ve çok iyi anne olacaksın.

Kizlar bu aksam 11.25 te kavustuk melegmle normal dogumla aldim kucagima darisi kalanlarin basina olsun insallah

Kızlar bende bugün doğum yaptim 17.30da 2 cm acilma ile hastaneye yatis yaptim 20.15de meleğim kollarımdaydı. Allah herkese kolay doğumlar nasip etsin
Kızlar ne mutlu ne güzel haberler. Allah bağışlasın yavrularınızı

Kızlar beni ağlama tutuyor duramıyorum, sağa sola yatamıyorum sırtım çok ağrıyor göğüslerim beton gibi sürekli doluyor ağrıyor ;( hep böyle kalacagim sanki. Suyu bile baskasi veriyor. Kardeşim haftasonu gidecek eşim ve kayinvalidem bakacak istemiyorum ama mecburum. Kv Çocuğumu sürekli öpmek istiyor, cocugun ağzına konuşuyor, gelip uyandiriyor sevmek icin birşey diyemiyorum kimseye ;( herkes uyuyor ben hariç

Bende de var enfeksiyon şuan antibiyotik kullanıyorum ama hiç demediler erken alırız falan diye.. bişey olmaz hiç korkma ilacına başla hemen..
Erken doguma yol açiyormuş netten baktm keseyi inceltip patlatiyomuş oyle olursada bebege gecer diye korkuyorum bilemedm ki hemen başlicam sabah allahm yavrularimzi korusun ins.

Kizlar merhabalar

Benim dogumum oldu dun gunduz 3te aldim kucagima. Tam 39+2de. Evde 4 hastanede 11 saatlik bir sancinin nihayetinde kavustuk. Darisi buradaki herkesin basina.

Kendi sancimla dogum yaptim, hastanede siklasti sancilarim suniye gerek kalmadi. Epidural de almadim, sonuna kadar yasadim sancilari :) cok yogundu ama oldu bitti. Ama epizyodan kacamadim, ama o kadar zordu ki hem sanci hem ikinma sureci son 1bucuk saat oyle gecti, epizyo isleri hizlandirdi nihayetinde. O yuzden napalim kismet. Aciyor simdi ama gececek insallah.

Kizlar insallah hepinizin dogumlar younda gider saglikla alirsiniz kucaginiza. Size de iyi dogumlar kizlar belki yapmissinizdir okuyamadim gecmisi F fcevriye Belirtisiznesne

Bi daha gorunce anne lutfn yanls anlama ama bebegi opme de uyar yada eşin uyarsn bebek opulur mu ya ayrica goguslere gelince dar sütyen giyme genelde ilk zamanlar oyle oluyor alışana kadar merdiven bile indirmiyor agrıdan

Kuzum en zor günleri atlattın aslında...bundan sonra her geçen gün daha iyi olacaksın bebeğini tanıyacaksın aranızda harika bir iletişim gelişecek ne istediğini anlayacaksın ona çok iyi bakacaksın...endişelenme sakin ol...aralarda bebeği alıp odana geçersin sinir ederlerse emzir koynuna al uyu keyfine bak aylarca bekledin bu güzel anları...kv ye de görümcene de söyle istediklerini istemediklerini açık açık bazen akıl edemiyorlar yönlendirmek gerekiyor

Bi daha gorunce anne lutfn yanls anlama ama bebegi opme de uyar yada eşin uyarsn bebek opulur mu ya ayrica goguslere gelince dar sütyen giyme genelde ilk zamanlar oyle oluyor alışana kadar merdiven bile indirmiyor agrıdan
Esim de isi birakti haftasonu onun da stresi var anlıyorum. Pompayi bilemiyorum sanki yapmayi aşağı akiyo içine degil. Bebiş emiyo rahatliyo sonra tekrar ayni. Emzirme sütyeni atleti giyiyorum cnm. Ya ben söylüyorum şakayla karıştırıp ama anlamıyor. Eşim tepki gosteriyor diye çok konuşamıyorum ailesine karşı yapıyorum sanıyor ama hamileligimden bu yana bir hayrını görmedim kv ben anlamıyorum dedi cekildi. Gel yemek yap dedim kardeşim mahvoldu diye geldi kizcagiz ben yaparım zahmet etmeyin demiş kibarlik icabi oturdu çocuğu uyandırdı gitti bitti bir de çok yüksek sesli ve hep konuşuyor çocugu etkileyecek. Neyse lohusa seysi mi nedir bu halim aglayinca duramiyorum.

Erken doguma yol açiyormuş netten baktm keseyi inceltip patlatiyomuş oyle olursada bebege gecer diye korkuyorum bilemedm ki hemen başlicam sabah allahm yavrularimzi korusun ins.
Aminnn Allah’a emanet kuzularımız.. bana azosilin diye bi ilaç verdi. Eğer sana da ondan verdiyse idrar rengin falan değişiyo sakın korkma..

Ay sorma oğlum pamuk gibi yoksa emdikce gözümden yaş geliyor ama sarılık olmasın diye bir uyku bir meme umurumda değil ağrı sızı. Kedi yavrusu gibi heyecanla meme arayışı yok mu aklım gidiyor. Allah korusun evlatlarimizi. Aslında herkese laf ederim de esim ile tartışmak istemiyorum sanırım o istiyor ki herkes gelsin sevsin etsin ;( hakkını yemem dört dönüyor adam ben rahat edeyim diye ama işte annelik farklıymis. Ben yoruldum galiba 9 ay hamilelik üstüne bu sezeryan yoksa dayanılmaz değil ama kaç gündür 5 saat zor uyudum toplamda oda kendinden geçerek korkymu ile bebişe birşey olacak diye. Hormonların etkisi geçer inş.

Kızlar sırt agrısı icin gttim acile yeni geldm idrar yolu enf. Cktı bebegi erken alabilirlermş antibiyotik verdi hemen kullancakmşım of ya bebegime gecer mi acaba
Aaa ne alaka acaba, hep sırtım ağrıdı hamilelikte şimdi o yüzden yatamıyorum ama enfeksiyon yoktu benim öyle büyük ölçüde ilaç bile vermedi. Çok yüksek mi enfeksiyonun.

Aaa ne alaka acaba, hep sırtım ağrıdı hamilelikte şimdi o yüzden yatamıyorum ama enfeksiyon yoktu benim öyle büyük ölçüde ilaç bile vermedi. Çok yüksek mi enfeksiyonun.
Kız bi de senin oglan tıpkı sen di mi...o tosbik yanacıkları gözleri falan...ne güzeeeellll anası kılıklı

Tatlım gözün aydinn:)sona kalmak kötüymüs ya siz doğum yaptıkça beni heyecan basıyor:))bebisini öp kokla annesi ..darisi basimizaa

Aynen valla lohusa tacı falan filan bile takmadim ben o kadar hazirladim sözde memem dışarda ne giysem süt oluyor zaten bir şekilde, duş aldım saç taramak ne mümkün topla gitsin. Ya cnm ben hamilelikte hiç sis olmadım ama şimdi davul gibiyim neden biliyor musun birde hastaneden geldim tartildim 3 kilo gitmis oğlum 4 kilo doğdu bu nasil iş.

Ben de bu saatte lohusa tacı almamışım kendime taç bakıyodum.. hiç almıyım bari bi kırmızı kurdela yeter herhalde :) şişlerin incek merak etme hiç şimdi pek hareketin falan yok bi de vucut korumaya geçmiştir çözülür sıkınte etme..

Kız bi de senin oglan tıpkı sen di mi...o tosbik yanacıkları gözleri falan...ne güzeeeellll anası kılıklı
Kopyala yapıştır olmuş kuzum ama eşim kendine benzesin istiyor galiba ahahaha ay birde eşimin ailesi de size benziyor demiyor aynı babam aslinda ben babama benziyorum, az kiskandilar sanki Bebis Bey evde adimiz. Bir de babamızin üstüne çiş yapma huyumuz var ki babası bayiliyor. Ben alt değişemem diyen adam üst bile değişiyor Maşallah. Ya bizim oğlan kıyameti.kopariyor altı açılınca kolayı var mı bunun. Bir de arka arkaya 3 beze kadar kaka yapabiliyor tam giyiniyor bir daha

İnş cnm çiş bile hissetmiyom zaten gidince geliyor vücudum bir an önce doğru yolu bulur umarım. Bir de gerçekten hayaller hayatlar oluyo çok şey yapmamak lazım. Bolca kullanışlı şeyler almalı atlet son gibi gerisi hikayeymis. O güzelim gecelikler kan ter içinde kaldı.

Biraz pompayla one egil dik durunca alta gttigi oluyo lohusalıktanda olabiliyo biraz bu hassaslign allah yardmcin olsun cnk takilma olan sana olur canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…