- 28 Kasım 2012
- 7.030
- 4.605
- 373
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #49.901
Uyumuşum Can'ımSenin yarinmiydi ya. Hadi hayirli haberlerle gel canim. Allah yardimcin olsun
Sanki yarina doğurursun canim. Cunku hic sancim yok diyodun. Sancin gelmeye baslamissa demekki var biseyler. Uyumzsan yaz mutlaka gelismeleri
Bi bakıma haklısın canım. İğne kullanıyordun sen. Çok şükür bugünlere geldik. Ben de hep korkmuştum. Senin de için nasıl rahat edecekse en iyi en hayırlı yöntem odur Zaten. İnş bi belirtin başlar.Suni sanci icin acilma, rahimde yumusama incelme hicbir belirti yok cunku verse de ise yarayacagini dusunmuyor doktorlar iki basindan beri iki doktora gidiyirum ben riskli diye . Sanci da nst de hic cikmadi max 20.takvim bitince bir bozuldum bende ama kismet iste hic boyle dusunmemistm 40 i gorecegimi plasentadan kanama olmustu ben hep 32 gorsem hangi hafta dogsa yasar mi diye korkuyodm bide sulandirici kullandigimdan tuhaf geliyor simdi. Aman cts olsun bitsin istiyorm . Senin sancilarin var bence dogum yakin senin
Can'ım ya Allah yardımcın olsun. Sen güçlü olmak zorundasın oğluna Allah şifa versin.Aynen iste ya benimde oyle uykudan sanciyla uyaniyorum tekrar uyuyorum.4_5 kere buyuk kucuk vc ye kalkiyorum.
Sabahin 5inde bir bakiyorum yine hasta olmus agliyor.iyilesti deyip tam okula yolluyorum bi bakiyorum ariyolar hadi gel diye .
Annemi arayip agzini yokluyorum belki gelirim der diye ama hic umut yok .
Kizlar bu aksam 11.25 te kavustuk melegmle normal dogumla aldim kucagima darisi kalanlarin basina olsun insallah
Kızlar ne mutlu ne güzel haberler. Allah bağışlasın yavrularınızıKızlar bende bugün doğum yaptim 17.30da 2 cm acilma ile hastaneye yatis yaptim 20.15de meleğim kollarımdaydı. Allah herkese kolay doğumlar nasip etsin
Ay hic belirtimde yok ya sok oldm o kadar çok da su icerm dikkat ederm daha önce en son lise de falan olmusumdur hic olmam bebege gecmesindeBende hic tahlil vs yapmiyorum korktum simdi
Erken doguma yol açiyormuş netten baktm keseyi inceltip patlatiyomuş oyle olursada bebege gecer diye korkuyorum bilemedm ki hemen başlicam sabah allahm yavrularimzi korusun ins.Bende de var enfeksiyon şuan antibiyotik kullanıyorum ama hiç demediler erken alırız falan diye.. bişey olmaz hiç korkma ilacına başla hemen..
Bi daha gorunce anne lutfn yanls anlama ama bebegi opme de uyar yada eşin uyarsn bebek opulur mu ya ayrica goguslere gelince dar sütyen giyme genelde ilk zamanlar oyle oluyor alışana kadar merdiven bile indirmiyor agrıdanKızlar beni ağlama tutuyor duramıyorum, sağa sola yatamıyorum sırtım çok ağrıyor göğüslerim beton gibi sürekli doluyor ağrıyor ;( hep böyle kalacagim sanki. Suyu bile baskasi veriyor. Kardeşim haftasonu gidecek eşim ve kayinvalidem bakacak istemiyorum ama mecburum. Kv Çocuğumu sürekli öpmek istiyor, cocugun ağzına konuşuyor, gelip uyandiriyor sevmek icin birşey diyemiyorum kimseye ;( herkes uyuyor ben hariç
Kuzum en zor günleri atlattın aslında...bundan sonra her geçen gün daha iyi olacaksın bebeğini tanıyacaksın aranızda harika bir iletişim gelişecek ne istediğini anlayacaksın ona çok iyi bakacaksın...endişelenme sakin ol...aralarda bebeği alıp odana geçersin sinir ederlerse emzir koynuna al uyu keyfine bak aylarca bekledin bu güzel anları...kv ye de görümcene de söyle istediklerini istemediklerini açık açık bazen akıl edemiyorlar yönlendirmek gerekiyorKızlar beni ağlama tutuyor duramıyorum, sağa sola yatamıyorum sırtım çok ağrıyor göğüslerim beton gibi sürekli doluyor ağrıyor ;( hep böyle kalacagim sanki. Suyu bile baskasi veriyor. Kardeşim haftasonu gidecek eşim ve kayinvalidem bakacak istemiyorum ama mecburum. Kv Çocuğumu sürekli öpmek istiyor, cocugun ağzına konuşuyor, gelip uyandiriyor sevmek icin birşey diyemiyorum kimseye ;( herkes uyuyor ben hariç
Esim de isi birakti haftasonu onun da stresi var anlıyorum. Pompayi bilemiyorum sanki yapmayi aşağı akiyo içine degil. Bebiş emiyo rahatliyo sonra tekrar ayni. Emzirme sütyeni atleti giyiyorum cnm. Ya ben söylüyorum şakayla karıştırıp ama anlamıyor. Eşim tepki gosteriyor diye çok konuşamıyorum ailesine karşı yapıyorum sanıyor ama hamileligimden bu yana bir hayrını görmedim kv ben anlamıyorum dedi cekildi. Gel yemek yap dedim kardeşim mahvoldu diye geldi kizcagiz ben yaparım zahmet etmeyin demiş kibarlik icabi oturdu çocuğu uyandırdı gitti bittiBi daha gorunce anne lutfn yanls anlama ama bebegi opme de uyar yada eşin uyarsn bebek opulur mu ya ayrica goguslere gelince dar sütyen giyme genelde ilk zamanlar oyle oluyor alışana kadar merdiven bile indirmiyor agrıdan
Aminnn Allah’a emanet kuzularımız.. bana azosilin diye bi ilaç verdi. Eğer sana da ondan verdiyse idrar rengin falan değişiyo sakın korkma..Erken doguma yol açiyormuş netten baktm keseyi inceltip patlatiyomuş oyle olursada bebege gecer diye korkuyorum bilemedm ki hemen başlicam sabah allahm yavrularimzi korusun ins.
Ay sorma oğlum pamuk gibi yoksa emdikce gözümden yaş geliyor ama sarılık olmasın diye bir uyku bir meme umurumda değil ağrı sızı. Kedi yavrusu gibi heyecanla meme arayışı yok mu aklım gidiyor. Allah korusun evlatlarimizi. Aslında herkese laf ederim de esim ile tartışmak istemiyorum sanırım o istiyor ki herkes gelsin sevsin etsin ;( hakkını yemem dört dönüyor adam ben rahat edeyim diye ama işte annelik farklıymis. Ben yoruldum galiba 9 ay hamilelik üstüne bu sezeryan yoksa dayanılmaz değil ama kaç gündür 5 saat zor uyudum toplamda oda kendinden geçerek korkymu ile bebişe birşey olacak diye. Hormonların etkisi geçer inş.Kuzum en zor günleri atlattın aslında...bundan sonra her geçen gün daha iyi olacaksın bebeğini tanıyacaksın aranızda harika bir iletişim gelişecek ne istediğini anlayacaksın ona çok iyi bakacaksın...endişelenme sakin ol...aralarda bebeği alıp odana geçersin sinir ederlerse emzir koynuna al uyu keyfine bak aylarca bekledin bu güzel anları...kv ye de görümcene de söyle istediklerini istemediklerini açık açık bazen akıl edemiyorlar yönlendirmek gerekiyor
Aaa ne alaka acaba, hep sırtım ağrıdı hamilelikte şimdi o yüzden yatamıyorum ama enfeksiyon yoktu benim öyle büyük ölçüde ilaç bile vermedi. Çok yüksek mi enfeksiyonun.Kızlar sırt agrısı icin gttim acile yeni geldm idrar yolu enf. Cktı bebegi erken alabilirlermş antibiyotik verdi hemen kullancakmşım of ya bebegime gecer mi acaba
Kız bi de senin oglan tıpkı sen di mi...o tosbik yanacıkları gözleri falan...ne güzeeeellll anası kılıklıAaa ne alaka acaba, hep sırtım ağrıdı hamilelikte şimdi o yüzden yatamıyorum ama enfeksiyon yoktu benim öyle büyük ölçüde ilaç bile vermedi. Çok yüksek mi enfeksiyonun.
Tatlım gözün aydinn:)sona kalmak kötüymüs ya siz doğum yaptıkça beni heyecan basıyor:))bebisini öp kokla annesi ..darisi basimizaaKizlar merhabalar
Benim dogumum oldu dun gunduz 3te aldim kucagima. Tam 39+2de. Evde 4 hastanede 11 saatlik bir sancinin nihayetinde kavustuk. Darisi buradaki herkesin basina.
Kendi sancimla dogum yaptim, hastanede siklasti sancilarim suniye gerek kalmadi. Epidural de almadim, sonuna kadar yasadim sancilari :) cok yogundu ama oldu bitti. Ama epizyodan kacamadim, ama o kadar zordu ki hem sanci hem ikinma sureci son 1bucuk saat oyle gecti, epizyo isleri hizlandirdi nihayetinde. O yuzden napalim kismet. Aciyor simdi ama gececek insallah.
Kizlar insallah hepinizin dogumlar younda gider saglikla alirsiniz kucaginiza. Size de iyi dogumlar kizlar belki yapmissinizdir okuyamadim gecmisi F fcevriyeBelirtisiznesne
Aynen valla lohusa tacı falan filan bile takmadim ben o kadar hazirladim sözdeZaten memem mıncıklanmaktan yara oldu, sıcak bi taraftan, yapış yapış oluyor insan terliyorsun.. yani nerden baksan kötümillet prensesler gibi Doğum yapıyor öyle süslenip püsleniyor, valla benim hiç hayal ettiğim gibi olmadı.. sonra stüdyoya götürürüz yavruyu diye düşündüm bakalım artık
Ben de bu saatte lohusa tacı almamışım kendime taç bakıyodum.. hiç almıyım bari bi kırmızı kurdela yeter herhalde :) şişlerin incek merak etme hiç şimdi pek hareketin falan yok bi de vucut korumaya geçmiştir çözülür sıkınte etme..Aynen valla lohusa tacı falan filan bile takmadim ben o kadar hazirladim sözdememem dışarda ne giysem süt oluyor zaten bir şekilde, duş aldım saç taramak ne mümkün topla gitsin. Ya cnm ben hamilelikte hiç sis olmadım ama şimdi davul gibiyim neden biliyor musun birde hastaneden geldim tartildim 3 kilo gitmis oğlum 4 kilo doğdu bu nasil iş.
Kopyala yapıştır olmuş kuzumKız bi de senin oglan tıpkı sen di mi...o tosbik yanacıkları gözleri falan...ne güzeeeellll anası kılıklı
İnş cnm çiş bile hissetmiyom zaten gidince geliyor vücudum bir an önce doğru yolu bulur umarım. Bir de gerçekten hayaller hayatlar oluyo çok şey yapmamak lazım. Bolca kullanışlı şeyler almalı atlet son gibi gerisi hikayeymis. O güzelim gecelikler kan ter içinde kaldı.Ben de bu saatte lohusa tacı almamışım kendime taç bakıyodum.. hiç almıyım bari bi kırmızı kurdela yeter herhalde :) şişlerin incek merak etme hiç şimdi pek hareketin falan yok bi de vucut korumaya geçmiştir çözülür sıkınte etme..
Biraz pompayla one egil dik durunca alta gttigi oluyo lohusalıktanda olabiliyo biraz bu hassaslign allah yardmcin olsun cnk takilma olan sana olur canimEsim de isi birakti haftasonu onun da stresi var anlıyorum. Pompayi bilemiyorum sanki yapmayi aşağı akiyo içine degil. Bebiş emiyo rahatliyo sonra tekrar ayni. Emzirme sütyeni atleti giyiyorum cnm. Ya ben söylüyorum şakayla karıştırıp ama anlamıyor. Eşim tepki gosteriyor diye çok konuşamıyorum ailesine karşı yapıyorum sanıyor ama hamileligimden bu yana bir hayrını görmedim kv ben anlamıyorum dedi cekildi. Gel yemek yap dedim kardeşim mahvoldu diye geldi kizcagiz ben yaparım zahmet etmeyin demiş kibarlik icabi oturdu çocuğu uyandırdı gitti bittibir de çok yüksek sesli ve hep konuşuyor çocugu etkileyecek. Neyse lohusa seysi mi nedir bu halim aglayinca duramiyorum.
Aynen benimde ondan bakalm canim ne olcak sag salim alalmm bebisleriAminnn Allah’a emanet kuzularımız.. bana azosilin diye bi ilaç verdi. Eğer sana da ondan verdiyse idrar rengin falan değişiyo sakın korkma..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?