2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Aaa ne alaka acaba, hep sırtım ağrıdı hamilelikte şimdi o yüzden yatamıyorum ama enfeksiyon yoktu benim öyle büyük ölçüde ilaç bile vermedi. Çok yüksek mi enfeksiyonun.
Sinir mesela 10sa benim 11cikmş sırt agrmın sebebinin o oldugunu düsünmuyorum zaten ne alaka gogse giren agriyla diye düsünuyorm o sanşa bulundu bence benimki klimadan oldu herhalde soguk yedm sanırm

Gözün aydın cnm Allah bağışlasın evladını.

Sinir mesela 10sa benim 11cikmş sırt agrmın sebebinin o oldugunu düsünmuyorum zaten ne alaka gogse giren agriyla diye düsünuyorm o sanşa bulundu bence benimki klimadan oldu herhalde soguk yedm sanırm
Olabilir cnm ben yatamıyordum yada sırtıma dayanamiyordum hala aynı yanlar da yok şimdi o nedenden değildir iyice sor sen çünkü yüksek değilse enfeksiyon herkeste az var.

Olur canım normal...sütün yarıyor...anne sütü cabuk sindirildiği için emince hemen yapabilir arka arkaya yapabilir; o kakalar sırtına hatta kafasına kadar çıkabilir...benim de hastaneden gelince 4-5 kilo gitmişti sadece ama 15-20 günde bile şişliğin çekilmeye süzülmeye başlıyorsun süt olsun diye aşırı yemezsen bikaç ay içinde çoğu gidiyor...sezaryenden dolayı olduğunu düşünüyorum bu şişliklerin falan karnın bile hava dolu oluyor bir süre

Can'ım geçecek bunlar az sabır.
O kadar haklısın ki tepkilerin de ama sen me kadar rahat olursan o kadar çabuk geçer.
Sofiarya nın söylediği lesitin solgar işine yarar mı acaba. Onun da taş gibi olmuştu rahatlatmıştı.

Olabilir cnm ben yatamıyordum yada sırtıma dayanamiyordum hala aynı yanlar da yok şimdi o nedenden değildir iyice sor sen çünkü yüksek değilse enfeksiyon herkeste az var.
Ancak toparlanirsn canim 6hafta 40gün hem dinen hem tıbben bosuna demiyorlar 9ay sabrettin az kaldı gecicek inşallah hepsi

İnsallah ya. Ama iki gundur dikislerden dolayi cok zorlaniyorum. Bebegimi yatarak emziremiyorumz e oturamiyorum da canim aciyor. Zor bir durumdayim yani. Sezeryan olsam anca bu kadar cekerdim sonrasinda diyorum :/
simit şeklinde üzerine oturulan yastıklar var. Hatta yakınlarindan birinden çocuk simidi isteyebilirsin. Burda hastaneden cikarken veriyorlar. Eczanede orası için uyuşturucu sprey satiliyor, bir de normalde kanama için kullanılan kadın pedlerini Aloe Vera ve witch hazel ( Türkçesini bilmiyorum) fisfislayip buzluga atıp öyle kullanıyorlar. Yine pedin altına buz torbası koyuyorlar. Son olarak fisfislayip bir şişe ile tuvalete gittikten sonra fisfislayip ılık suyla yıka diyorlar. Tecrubesizim. Hangisi ne kadar ise yarar bilmiyorum.

Alt taraf çabuk iyileşiyor diyorlar. Umarım seninki hızla iyileşir. Bebişinin hoş gelmiş.

Çok mu hızlı ikininca oluyor bu kadar yırtık? Çok mu hızlı ikindinin? YouTube deki doğum videolarında bazen doktor bekletiyor ikinma diyor

Bebeğin hoş gelmiş umarım sütun gelmiştir ediyordur şapur şupur. Epidural sen mi istemedin?Uzun süre sancı çekmişsin ama sonuçta bebisin kendiliğinden gelmiş. Yırtıkları için yukarıdaki yazımı oku. Belki senin işine yarar.

Ben hala bekliyorum. Bugün evde tansiyonum 14.5 9.5lari geçti hastaneye gittim. NST de bir kaç tane sancı çıktı ama ben hiç hissetmedim. Bebek zaten hareketliydi artık ayağını bir ittiriyor ben yamuluyorum, 3 metre öteden görünüyor hareket ettiği. Evde tansiyonunu ölçme şeklinde beni tembihleyip yolladılar. Ama eve gelir gelmez eşim yine ölçtü, yine artmış.. şimdilik bekliyoruz.

Üç beş gün sonra indi benim şişlerim kuzum, 9 kilo gitti toplamda.. senin de gider eve geldigimde benden de ancak 4 kilo gitmişti, dediğin gibi zaten oğlan 4 kiloydu, şimdi eskisi kadar şiş değilim ama ödem hala var ayaklarımda falan

Ben ruh hastası gibi hem aldım hem kendim yaptım o kadar heves ettim, sonuç sadece tel toka taktım o da ikinci gün yani herkes bizim gibi olacak diye bi şey yok, sen yanına al sonra neden yapmadım dersin aklında kalacagına çantanda kalsın

Ay canım Allah razı olsun okuyunca rahatladım sabah sabah iyi geldi. Demekki hayırlısı böyleymiş. İnşallah seninde güzek doğumların olur. Sıkıntısız kazasız belasız kavuşursun. Güzel haberlerini bekliyoruz hikayeni yazarsın bizee

Cok zor gercekten .
Birde herkes bir akil veriyor.onu yapsan iyilesirdi bunu yapsan hicbirseyi kalmaz vs diye
Kurek alip elime kovalayasim geliyor

Sen o denilenlere kulak asma canım hiç bizim milletimiz yeri gelir on numara doktor olur biliyosun. Zaten yapabileceğinin en iyisini doktor söylüyor sana. Elbet gecicek merak etme. Üstüste geliyor bazen hersey ama düzene girince insan rahatlıyor.

Anladım canım tabi öyle risk varsa hiç sıkıntıya girme. Cumartesi bakalım ne diyecek doktorun. Senin açılmanda yokmuş o sıkıntı bende açılmada var yumuşamada o yüzden bekliyoruz. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.

Canım zorlu süreci atlatmışsın çok sevindim güzel ömrü olsun. Bizim için öp bebeğini. Ben daha doğurmadım :) takvimim bile gitti ama sıpa gelmedi. Sizin gibi güzel haberler veririm insalla bende.

Kızlar ameliyata gidiyorum dua edin nolur yavrumda bende sağlıkla kavuşalım çok heyecanlıyım elim ayağım tutmuyor ... Rabbim korkularımdan esirgesinnnn

Hadi Allah ikinizinde yardimcisi olsun. Yarimsaate gelir bebisin. Canim ne zor gunleri atlattın sen bunuda atlatirsib Allah'ın izniyle

Dolunay22 canim sen ne yaptin agri sanci devammi. Zaten adet agrisi gibi de oluyomus. Hatta acilmayi farkedemiyosun adet agrisi gibi olursa. Senin insallah acilman coktur. Mutlaka yaz ne olduğunu doktora gidince

Canım göğüslerin çok doluyorsa sağsan rahatlarsın belki çok süt birikince ateş falanda yapabiliyor canın daha çok yanar hep böyle kalmayacaksın tabi geçecek bunların hepsi allah sana güç kuvvet versin kvnede akıl versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…