- Konu Sahibi kardelen384
-
- #49.921
Sinir mesela 10sa benim 11cikmş sırt agrmın sebebinin o oldugunu düsünmuyorum zaten ne alaka gogse giren agriyla diye düsünuyorm o sanşa bulundu bence benimki klimadan oldu herhalde soguk yedm sanırmAaa ne alaka acaba, hep sırtım ağrıdı hamilelikte şimdi o yüzden yatamıyorum ama enfeksiyon yoktu benim öyle büyük ölçüde ilaç bile vermedi. Çok yüksek mi enfeksiyonun.
Gözün aydın cnm Allah bağışlasın evladını.Kizlar merhabalar
Benim dogumum oldu dun gunduz 3te aldim kucagima. Tam 39+2de. Evde 4 hastanede 11 saatlik bir sancinin nihayetinde kavustuk. Darisi buradaki herkesin basina.
Kendi sancimla dogum yaptim, hastanede siklasti sancilarim suniye gerek kalmadi. Epidural de almadim, sonuna kadar yasadim sancilari :) cok yogundu ama oldu bitti. Ama epizyodan kacamadim, ama o kadar zordu ki hem sanci hem ikinma sureci son 1bucuk saat oyle gecti, epizyo isleri hizlandirdi nihayetinde. O yuzden napalim kismet. Aciyor simdi ama gececek insallah.
Kizlar insallah hepinizin dogumlar younda gider saglikla alirsiniz kucaginiza. Size de iyi dogumlar kizlar belki yapmissinizdir okuyamadim gecmisi F fcevriyeBelirtisiznesne
Olabilir cnm ben yatamıyordum yada sırtıma dayanamiyordum hala aynı yanlar da yok şimdiSinir mesela 10sa benim 11cikmş sırt agrmın sebebinin o oldugunu düsünmuyorum zaten ne alaka gogse giren agriyla diye düsünuyorm o sanşa bulundu bence benimki klimadan oldu herhalde soguk yedm sanırm
Olur canım normal...sütün yarıyor...anne sütü cabuk sindirildiği için emince hemen yapabilir arka arkaya yapabilir; o kakalar sırtına hatta kafasına kadar çıkabilir...benim de hastaneden gelince 4-5 kilo gitmişti sadece ama 15-20 günde bile şişliğin çekilmeye süzülmeye başlıyorsun süt olsun diye aşırı yemezsen bikaç ay içinde çoğu gidiyor...sezaryenden dolayı olduğunu düşünüyorum bu şişliklerin falan karnın bile hava dolu oluyor bir süreKopyala yapıştır olmuş kuzumama eşim kendine benzesin istiyor galiba ahahaha ay birde eşimin ailesi de size benziyor demiyor aynı babam aslinda ben babama benziyorum, az kiskandilar sanki Bebis Bey evde adimiz. Bir de babamızin üstüne çiş yapma huyumuz var ki babası bayiliyor. Ben alt değişemem diyen adam üst bile değişiyor Maşallah. Ya bizim oğlan kıyameti.kopariyor altı açılınca kolayı var mı bunun. Bir de arka arkaya 3 beze kadar kaka yapabiliyor tam giyiniyor bir daha
Can'ım geçecek bunlar az sabır.Kızlar beni ağlama tutuyor duramıyorum, sağa sola yatamıyorum sırtım çok ağrıyor göğüslerim beton gibi sürekli doluyor ağrıyor ;( hep böyle kalacagim sanki. Suyu bile baskasi veriyor. Kardeşim haftasonu gidecek eşim ve kayinvalidem bakacak istemiyorum ama mecburum. Kv Çocuğumu sürekli öpmek istiyor, cocugun ağzına konuşuyor, gelip uyandiriyor sevmek icin birşey diyemiyorum kimseye ;( herkes uyuyor ben hariç
Ancak toparlanirsn canim 6hafta 40gün hem dinen hem tıbben bosuna demiyorlar 9ay sabrettin az kaldı gecicek inşallah hepsiOlabilir cnm ben yatamıyordum yada sırtıma dayanamiyordum hala aynı yanlar da yok şimdio nedenden değildir iyice sor sen çünkü yüksek değilse enfeksiyon herkeste az var.
simit şeklinde üzerine oturulan yastıklar var. Hatta yakınlarindan birinden çocuk simidi isteyebilirsin. Burda hastaneden cikarken veriyorlar. Eczanede orası için uyuşturucu sprey satiliyor, bir de normalde kanama için kullanılan kadın pedlerini Aloe Vera ve witch hazel ( Türkçesini bilmiyorum) fisfislayip buzluga atıp öyle kullanıyorlar. Yine pedin altına buz torbası koyuyorlar. Son olarak fisfislayip bir şişe ile tuvalete gittikten sonra fisfislayip ılık suyla yıka diyorlar. Tecrubesizim. Hangisi ne kadar ise yarar bilmiyorum.İnsallah ya. Ama iki gundur dikislerden dolayi cok zorlaniyorum. Bebegimi yatarak emziremiyorumz e oturamiyorum da canim aciyor. Zor bir durumdayim yani. Sezeryan olsam anca bu kadar cekerdim sonrasinda diyorum :/
Kizlar merhabalar
Benim dogumum oldu dun gunduz 3te aldim kucagima. Tam 39+2de. Evde 4 hastanede 11 saatlik bir sancinin nihayetinde kavustuk. Darisi buradaki herkesin basina.
Kendi sancimla dogum yaptim, hastanede siklasti sancilarim suniye gerek kalmadi. Epidural de almadim, sonuna kadar yasadim sancilari :) cok yogundu ama oldu bitti. Ama epizyodan kacamadim, ama o kadar zordu ki hem sanci hem ikinma sureci son 1bucuk saat oyle gecti, epizyo isleri hizlandirdi nihayetinde. O yuzden napalim kismet. Aciyor simdi ama gececek insallah.
Kizlar insallah hepinizin dogumlar younda gider saglikla alirsiniz kucaginiza. Size de iyi dogumlar kizlar belki yapmissinizdir okuyamadim gecmisi F fcevriyeBelirtisiznesne
Üç beş gün sonra indi benim şişlerim kuzum, 9 kilo gitti toplamda.. senin de gider eve geldigimde benden de ancak 4 kilo gitmişti, dediğin gibi zaten oğlan 4 kiloydu, şimdi eskisi kadar şiş değilim ama ödem hala var ayaklarımda falanAynen valla lohusa tacı falan filan bile takmadim ben o kadar hazirladim sözdememem dışarda ne giysem süt oluyor zaten bir şekilde, duş aldım saç taramak ne mümkün topla gitsin. Ya cnm ben hamilelikte hiç sis olmadım ama şimdi davul gibiyim neden biliyor musun birde hastaneden geldim tartildim 3 kilo gitmis oğlum 4 kilo doğdu bu nasil iş.
Ben ruh hastası gibi hem aldım hem kendim yaptım o kadar heves ettim, sonuç sadece tel toka taktım o da ikinci günBen de bu saatte lohusa tacı almamışım kendime taç bakıyodum.. hiç almıyım bari bi kırmızı kurdela yeter herhalde :) şişlerin incek merak etme hiç şimdi pek hareketin falan yok bi de vucut korumaya geçmiştir çözülür sıkınte etme..
Sana bugün yazacaktım unuttum inan son gün telaşından. Seninki tamamen hormonsal bir durum. Ağlamana çok üzüldüm inan. Son 2 hafta ben de çok ağlamıştım kızımda. Doğunca pişman olmuştum. Okadar tombiş tatlı cuk cuk memeye yapışan bir bebişti ki. Kendime kızmıştım. O içerde ne kadar mutluymuş ne güzel büyümüş tombişleşmiş ben acele etmişim diye. İnan herşey hayırlısını bekliyor. Allah bekletiyor sana en hayırlı zamanda verecek yavrunu
Cok zor gercekten .
Birde herkes bir akil veriyor.onu yapsan iyilesirdi bunu yapsan hicbirseyi kalmaz vs diye
Kurek alip elime kovalayasim geliyor
Canim birazcik acilmam, rahim yumusamasi,incelmesi bisey olsaydi suni sanci alacaktm zaten ama rahim bildigin uyuyor dogum icin hazirlanmamis dedi doktor saatlerce bosuna sanci cekip sezeryana cevrilebilir yani. Bebek 40 dan sonra kakasini yapiyomus emme refleksi icin yutkundukca o suyla beraber kakadan enfeksiyon kapma kaybetme riski varmis. Ben bunu duydum ya %1 bile olsa beklemem cumartesiye bile beklemek istemiyorm da doktorm yarin seminerde.
Kizlar merhabalar
Canım sağlıkla alasın kucagına insallah stres yapma olur mu? Öyle güzel birseye kavuscaksınki hepsi gececek Allahın izniyleKızlar ameliyata gidiyorum dua edin nolur yavrumda bende sağlıkla kavuşalım çok heyecanlıyım elim ayağım tutmuyor ... Rabbim korkularımdan esirgesinnnn
Kızlar ameliyata gidiyorum dua edin nolur yavrumda bende sağlıkla kavuşalım çok heyecanlıyım elim ayağım tutmuyor ... Rabbim korkularımdan esirgesinnnn
Kızlar ameliyata gidiyorum dua edin nolur yavrumda bende sağlıkla kavuşalım çok heyecanlıyım elim ayağım tutmuyor ... Rabbim korkularımdan esirgesinnnn
Gözün aydın canım allah analı babalı büyütsünKizlar bu aksam 11.25 te kavustuk melegmle normal dogumla aldim kucagima darisi kalanlarin basina olsun insallah
Canım göğüslerin çok doluyorsa sağsan rahatlarsın belki çok süt birikince ateş falanda yapabiliyor canın daha çok yanar hep böyle kalmayacaksın tabi geçecek bunların hepsi allah sana güç kuvvet versin kvnede akıl versinKızlar beni ağlama tutuyor duramıyorum, sağa sola yatamıyorum sırtım çok ağrıyor göğüslerim beton gibi sürekli doluyor ağrıyor ;( hep böyle kalacagim sanki. Suyu bile baskasi veriyor. Kardeşim haftasonu gidecek eşim ve kayinvalidem bakacak istemiyorum ama mecburum. Kv Çocuğumu sürekli öpmek istiyor, cocugun ağzına konuşuyor, gelip uyandiriyor sevmek icin birşey diyemiyorum kimseye ;( herkes uyuyor ben hariç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?