2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Gözün aydın canım

Tatlım hastanede verilen ilaçlar serumlar vücutta ödem yapıyor ama geçiyor merak etme hamilelikte gram şişmedim iki gün önce ayak bileklerim davul gibiydi kızımdada ellerim çok şişmişti elimin çizgileri görülmüyordu o derece yani bu arada oğlum 3650 doğdu dün tartıldım 3 kilo vermişim buda ödemden kaynaklanıyor ödem gidince kiloda gitcek

Kızlar bütün gece sancı çektim geçer diye bekledim geçmedi en son 10 dakikaya falan düştü sabah 7buçukta geldik NST de düzenli şiddetli sancılarla doktor hadi doğuma dedi hazırlanıyorum acil sezaryene...kızım duramadı geliyor...benim için de dua edin...Allah gönlüme göre verdi randevuyla değil sancıyla sezaryen

Aaa hadi allah yardımcın olsun canım dualarım seninle

Kızlar bende bugün doğum yaptim 17.30da 2 cm acilma ile hastaneye yatis yaptim 20.15de meleğim kollarımdaydı. Allah herkese kolay doğumlar nasip etsin
Maşallah gözün Aydın canım sağlıkla büyüsün inşallah

İyi geceler kızlar haziran annesi olmayı beklerken kendimi mayis annesi olarak buldum. Öğlen 4 te oğlum dünyaya geldi doğum yaptım. Bebeğim kuvoze alındı. Dualarınızı eksik etmeyin
İnşallah biran önce atlatırsınız bu süreçleri sağlıkla alırsın kucağına hayırlı uğurlu olsun

Seni gaza getirmek istemem ama ilk doğumumda maalesef kv kaldım aynen dediğin gibi bir dk beşikte bırakmadılar bebeği ya bırakın uyusun kendi halinde kalsın dedikçe hop çocuğu beşikten uçuruyorlardı sonuç biz görev yaptığımız yer döndük 5 dk kendi kendine durmayan bir bebekle başbaşa kaldım maalesef Allah kimseyi anlayışsız insanlarla karşılaştırmasın

Kızlar ameliyata gidiyorum dua edin nolur yavrumda bende sağlıkla kavuşalım çok heyecanlıyım elim ayağım tutmuyor ... Rabbim korkularımdan esirgesinnnn
Allah yardımcın olsun bizleri habersiz bırakma

Ay ne güzel istediğin oldu sağlıkla al inşallah kucağına darısı bizlere

Vallahi meme agrimdan dikis agrimi unuttum.

Allah analı babalı büyütsün benim bendese olmustu ilk bebeğimde sezeryana girerken alyansmı kocama verdim çıktıktan sonra olmadı parmaklarıma heryerim şişmişti 1 ay filan sürdü şişliğim tabi biter. Kadar yavaş yavaş azalıyor şişlik ama oğlum 3 100 gram doğdu ben 5 kilo vermiştim hastaneden çıktiğimda 2 . Gün yani

Allah yardımcın olsun canım benim oğlumla bizimkiler ilgileniyor bende yattım halde nefes darlığı yalanci sancılar zor.hatta gece doguruyorum sandım kasigima bir bicak girdi öyle kaldi 10 dk.
Sen ev işi çocuk derken cok zoor
Doğumuna gelecek olan yok mu yada yardımcı olacak biri

Cok yardimci oluyor esim saolsun iyiki o varmis .
Ama oglumdan biraz sikinti yasiyoruz .
2 aydir 2 haftada bir hasta .
Bu sefer gece nobet tutuyoruz
Hersey altust oluyor evde .
Sendede oluyorsa normaldir diyeyim.
Tek korkum bu haldeyken dogum yapmak
Canım senin oğlun benimkinden büyük sanırım ben yeni bi damlaya başladım umca bagisiklik güçlendirici diye hastalik belirtisi görünce başladık şükür burun akıntısı ve hafif öksürüklü atlattık ki benim oğlum her hastalığını 4 gecebyuksek atesli gecirirdik.simdi doktora da gitmedik ilac da kullanmadik sadece damla internette kötü yorumda görmedik yaşlı bi doktor tavsiyesi üzerine aldik torunlarina kullanıyor

Kızlar sırt agrısı icin gttim acile yeni geldm idrar yolu enf. Cktı bebegi erken alabilirlermş antibiyotik verdi hemen kullancakmşım of ya bebegime gecer mi acaba
Enfeksiyonun bebege gecmemesinadina hemen kullan antibiyotigi canim benim de oldu öyle antibiyotik bebege gecmez dedi benim doktor ki erken doğumum başlamıştı benim.
Geçmiş olsun

Sana da hayırlı doğumlar ins canım ilk bebeğin sanırım eşin yeter sana ins kimseye muhtac etmesin Allahım sizi tek cocukla idare edersiniz.
Kocan tarafindan da mı gelenin yok

Canım hayırlı haberlerle gel, sıkıntısız bir doğumun olur inşallah. Güzel haberlerini bekliyoruz

Canım Allah yardımcın olsun güzel haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…