- 14 Eylül 2016
- 1.782
- 1.975
- 63
- 40
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #49.941
Gözün aydın canımKizlar merhabalar
Benim dogumum oldu dun gunduz 3te aldim kucagima. Tam 39+2de. Evde 4 hastanede 11 saatlik bir sancinin nihayetinde kavustuk. Darisi buradaki herkesin basina.
Kendi sancimla dogum yaptim, hastanede siklasti sancilarim suniye gerek kalmadi. Epidural de almadim, sonuna kadar yasadim sancilari :) cok yogundu ama oldu bitti. Ama epizyodan kacamadim, ama o kadar zordu ki hem sanci hem ikinma sureci son 1bucuk saat oyle gecti, epizyo isleri hizlandirdi nihayetinde. O yuzden napalim kismet. Aciyor simdi ama gececek insallah.
Kizlar insallah hepinizin dogumlar younda gider saglikla alirsiniz kucaginiza. Size de iyi dogumlar kizlar belki yapmissinizdir okuyamadim gecmisi @fcevriyeBelirtisiznesne
Tatlım hastanede verilen ilaçlar serumlar vücutta ödem yapıyor ama geçiyor merak etme hamilelikte gram şişmedim iki gün önce ayak bileklerim davul gibiydi kızımdada ellerim çok şişmişti elimin çizgileri görülmüyordu o derece yani bu arada oğlum 3650 doğdu dün tartıldım 3 kilo vermişim buda ödemden kaynaklanıyor ödem gidince kiloda gitcekAynen valla lohusa tacı falan filan bile takmadim ben o kadar hazirladim sözdememem dışarda ne giysem süt oluyor zaten bir şekilde, duş aldım saç taramak ne mümkün topla gitsin. Ya cnm ben hamilelikte hiç sis olmadım ama şimdi davul gibiyim neden biliyor musun birde hastaneden geldim tartildim 3 kilo gitmis oğlum 4 kilo doğdu bu nasil iş.
Gozun aydin canim masallahKizlar bu aksam 11.25 te kavustuk melegmle normal dogumla aldim kucagima darisi kalanlarin basina olsun insallah
Aaa hadi allah yardımcın olsun canım dualarım seninleKızlar bütün gece sancı çektim geçer diye bekledim geçmedi en son 10 dakikaya falan düştü sabah 7buçukta geldik NST de düzenli şiddetli sancılarla doktor hadi doğuma dedi hazırlanıyorum acil sezaryene...kızım duramadı geliyor...benim için de dua edin...Allah gönlüme göre verdi randevuyla değil sancıyla sezaryen
Maşallah gözün Aydın canım sağlıkla büyüsün inşallahKızlar bende bugün doğum yaptim 17.30da 2 cm acilma ile hastaneye yatis yaptim 20.15de meleğim kollarımdaydı. Allah herkese kolay doğumlar nasip etsin
İnşallah biran önce atlatırsınız bu süreçleri sağlıkla alırsın kucağına hayırlı uğurlu olsunİyi geceler kızlar haziran annesi olmayı beklerken kendimi mayis annesi olarak buldum. Öğlen 4 te oğlum dünyaya geldi doğum yaptım. Bebeğim kuvoze alındı. Dualarınızı eksik etmeyin
Seni gaza getirmek istemem ama ilk doğumumda maalesef kv kaldım aynen dediğin gibi bir dk beşikte bırakmadılar bebeği ya bırakın uyusun kendi halinde kalsın dedikçe hop çocuğu beşikten uçuruyorlardı sonuç biz görev yaptığımız yer döndük 5 dk kendi kendine durmayan bir bebekle başbaşa kaldım maalesef Allah kimseyi anlayışsız insanlarla karşılaştırmasınEsim de isi birakti haftasonu onun da stresi var anlıyorum. Pompayi bilemiyorum sanki yapmayi aşağı akiyo içine degil. Bebiş emiyo rahatliyo sonra tekrar ayni. Emzirme sütyeni atleti giyiyorum cnm. Ya ben söylüyorum şakayla karıştırıp ama anlamıyor. Eşim tepki gosteriyor diye çok konuşamıyorum ailesine karşı yapıyorum sanıyor ama hamileligimden bu yana bir hayrını görmedim kv ben anlamıyorum dedi cekildi. Gel yemek yap dedim kardeşim mahvoldu diye geldi kizcagiz ben yaparım zahmet etmeyin demiş kibarlik icabi oturdu çocuğu uyandırdı gitti bittibir de çok yüksek sesli ve hep konuşuyor çocugu etkileyecek. Neyse lohusa seysi mi nedir bu halim aglayinca duramiyorum.
Allah yardımcın olsun bizleri habersiz bırakmaKızlar ameliyata gidiyorum dua edin nolur yavrumda bende sağlıkla kavuşalım çok heyecanlıyım elim ayağım tutmuyor ... Rabbim korkularımdan esirgesinnnn
Ay ne güzel istediğin oldu sağlıkla al inşallah kucağına darısı bizlereKızlar bütün gece sancı çektim geçer diye bekledim geçmedi en son 10 dakikaya falan düştü sabah 7buçukta geldik NST de düzenli şiddetli sancılarla doktor hadi doğuma dedi hazırlanıyorum acil sezaryene...kızım duramadı geliyor...benim için de dua edin...Allah gönlüme göre verdi randevuyla değil sancıyla sezaryen
simit şeklinde üzerine oturulan yastıklar var. Hatta yakınlarindan birinden çocuk simidi isteyebilirsin. Burda hastaneden cikarken veriyorlar. Eczanede orası için uyuşturucu sprey satiliyor, bir de normalde kanama için kullanılan kadın pedlerini Aloe Vera ve witch hazel ( Türkçesini bilmiyorum) fisfislayip buzluga atıp öyle kullanıyorlar. Yine pedin altına buz torbası koyuyorlar. Son olarak fisfislayip bir şişe ile tuvalete gittikten sonra fisfislayip ılık suyla yıka diyorlar. Tecrubesizim. Hangisi ne kadar ise yarar bilmiyorum.
Alt taraf çabuk iyileşiyor diyorlar. Umarım seninki hızla iyileşir. Bebişinin hoş gelmiş.
Çok mu hızlı ikininca oluyor bu kadar yırtık? Çok mu hızlı ikindinin? YouTube deki doğum videolarında bazen doktor bekletiyor ikinma diyor
Bebeğin hoş gelmiş umarım sütun gelmiştir ediyordur şapur şupur. Epidural sen mi istemedin?Uzun süre sancı çekmişsin ama sonuçta bebisin kendiliğinden gelmiş. Yırtıkları için yukarıdaki yazımı oku. Belki senin işine yarar.
Ben hala bekliyorum. Bugün evde tansiyonum 14.5 9.5lari geçti hastaneye gittim. NST de bir kaç tane sancı çıktı ama ben hiç hissetmedim. Bebek zaten hareketliydi artık ayağını bir ittiriyor ben yamuluyorum, 3 metre öteden görünüyor hareket ettiği. Evde tansiyonunu ölçme şeklinde beni tembihleyip yolladılar. Ama eve gelir gelmez eşim yine ölçtü, yine artmış.. şimdilik bekliyoruz.
Allah analı babalı büyütsün benim bendese olmustu ilk bebeğimde sezeryana girerken alyansmı kocama verdim çıktıktan sonra olmadı parmaklarıma heryerim şişmişti 1 ay filan sürdü şişliğim tabi biter. Kadar yavaş yavaş azalıyor şişlik ama oğlum 3 100 gram doğdu ben 5 kilo vermiştim hastaneden çıktiğimda 2 . Gün yaniAynen valla lohusa tacı falan filan bile takmadim ben o kadar hazirladim sözdememem dışarda ne giysem süt oluyor zaten bir şekilde, duş aldım saç taramak ne mümkün topla gitsin. Ya cnm ben hamilelikte hiç sis olmadım ama şimdi davul gibiyim neden biliyor musun birde hastaneden geldim tartildim 3 kilo gitmis oğlum 4 kilo doğdu bu nasil iş.
Gözün aydın. Allah analı babalı sağlıklı hayırlı evlat etsinKizlar bu aksam 11.25 te kavustuk melegmle normal dogumla aldim kucagima darisi kalanlarin basina olsun insallah
Gözün aydın. Saglikla büyüt bebeğiniKızlar bende bugün doğum yaptim 17.30da 2 cm acilma ile hastaneye yatis yaptim 20.15de meleğim kollarımdaydı. Allah herkese kolay doğumlar nasip etsin
Allah yardımcın olsun canım benim oğlumla bizimkiler ilgileniyor bende yattım halde nefes darlığı yalanci sancılar zor.hatta gece doguruyorum sandım kasigima bir bicak girdi öyle kaldi 10 dk.Kizlar cok bozuk moralim
Islerimi bitiremiyorum .bebisi cok asagida hissediyorum.kimsem yok yardimci olarak oglumu biliyorsunuz zaten anlatmaya gerek yok hep hasta.
Hamile olmasaydim anne olmasaydim kesin depresyona girerdim.
Evin isini gucunu halledip okula ogluma gitmem gerekiyor .hatta eczane vs ugrasiyorum cok .
Bu sefer bebisi cok cok asagida hissediyorum.hatta vajinama agrilar giriyor.bu agrilar erken dogurturmu beni sizce .yoksa sadece agri mi.oluyor dersiniz
Canım senin oğlun benimkinden büyük sanırım ben yeni bi damlaya başladım umca bagisiklik güçlendirici diye hastalik belirtisi görünce başladık şükür burun akıntısı ve hafif öksürüklü atlattık ki benim oğlum her hastalığını 4 gecebyuksek atesli gecirirdik.simdi doktora da gitmedik ilac da kullanmadik sadece damla internette kötü yorumda görmedik yaşlı bi doktor tavsiyesi üzerine aldik torunlarina kullanıyorCok yardimci oluyor esim saolsun iyiki o varmis .
Ama oglumdan biraz sikinti yasiyoruz .
2 aydir 2 haftada bir hasta .
Bu sefer gece nobet tutuyoruz
Hersey altust oluyor evde .
Sendede oluyorsa normaldir diyeyim.
Tek korkum bu haldeyken dogum yapmak
Enfeksiyonun bebege gecmemesinadina hemen kullan antibiyotigi canim benim de oldu öyle antibiyotik bebege gecmez dedi benim doktor ki erken doğumum başlamıştı benim.Kızlar sırt agrısı icin gttim acile yeni geldm idrar yolu enf. Cktı bebegi erken alabilirlermş antibiyotik verdi hemen kullancakmşım of ya bebegime gecer mi acaba
Canim gittim doktora gecen hafta 3390 gr olcmustu bu hafta 3360 gr olctu nasil oldu bilemiyorum. Artik olcumler de cok dogru olmuyo bu haftalarda demek. Boyu 54 cm gibi olcmus fl yi 7 ile carparak hesapladim.Tamam canim aklimdasin
Masallah canim gozun aydinKızlar bende bugün doğum yaptim 17.30da 2 cm acilma ile hastaneye yatis yaptim 20.15de meleğim kollarımdaydı. Allah herkese kolay doğumlar nasip etsin
Sana da hayırlı doğumlar ins canım ilk bebeğin sanırım eşin yeter sana ins kimseye muhtac etmesin Allahım sizi tek cocukla idare edersiniz.Merhaba kızlar. Bu gece çok üzgün ve mutsuzum. O kadar yalnızım ki. Annesi yanında olanlar ne kadar şanslı. Annem malesef gelemiyor yanıma. Ablam da uzak. Ne yemek yapmaya ne de yemeye halim var. Temizliğim duruyor, hastane çantam tamam değil, doğumumda yanımda eşimden başka kimse olmayacak. Ben o kadar çaresiz ve yalnız hissediyorum ki her gün ağlıyorum.
Umarım bebeğim sağlıklı olur ve hemen toparlanırım tek isteğim bı. Ben biricik bebeğimi hayatım boyunca yalnız bırakmayacağım ömrüm olduğu sürece.
Doğan bebişlere uzun ömürler doğacaklara da bol şans ve kokaylık diliyorum. Sevgiler
Kızlar bütün gece sancı çektim geçer diye bekledim geçmedi en son 10 dakikaya falan düştü sabah 7buçukta geldik NST de düzenli şiddetli sancılarla doktor hadi doğuma dedi hazırlanıyorum acil sezaryene...kızım duramadı geliyor...benim için de dua edin...Allah gönlüme göre verdi randevuyla değil sancıyla sezaryen
Canım Allah yardımcın olsun güzel haberlerini bekliyoruzKızlar bütün gece sancı çektim geçer diye bekledim geçmedi en son 10 dakikaya falan düştü sabah 7buçukta geldik NST de düzenli şiddetli sancılarla doktor hadi doğuma dedi hazırlanıyorum acil sezaryene...kızım duramadı geliyor...benim için de dua edin...Allah gönlüme göre verdi randevuyla değil sancıyla sezaryen
Gözün aydın canım darısı biz bekleyenlere ins.Kizlar bu aksam 11.25 te kavustuk melegmle normal dogumla aldim kucagima darisi kalanlarin basina olsun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?