2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
İyi geceler kızlar haziran annesi olmayı beklerken kendimi mayis annesi olarak buldum. Öğlen 4 te oğlum dünyaya geldi doğum yaptım. Bebeğim kuvoze alındı. Dualarınızı eksik etmeyin
Canim hozun aydin insallah saglikla aliriz kucagina yavrunu.
Rabbim guc versin .
Allah razi olsun hepinizden kizlar sizlerede dua ettim saglikla dogurun diye pamugum simdi yanimda uyuyo emzirmeye calisiyorm devamli bi aliyo emiyo sonra gogsumde uyuyakaliyo ama alisicaz emismeye :)
ne guzel duygu o.
Ozlemisim ki ben ins kismet olur bizede
Insallah canim
Sabret canim eninde sonunda gidecek.
Lohusaligin vermis oldugu doluluguda yasiyorsun.
Kirmadan konusabilirsin aslinda uyuyan cocuk uyandirilmaz sonucta
Ay hic belirtimde yok ya sok oldm o kadar çok da su icerm dikkat ederm daha önce en son lise de falan olmusumdur hic olmam bebege gecmesinde
Ins gecmez canim iyi dusunelim

Gozun aydin canim masallah
Tek tek haberlerinizi aldikca panikliyorum
Darisi bizim basimiza
Saglikla buyut ins kuzunu

Insallah canim evet atlaticaz bunuda ins .
Iyiki burasi var .dun cok bogulmustum .
Kızlar ameliyata gidiyorum dua edin nolur yavrumda bende sağlıkla kavuşalım çok heyecanlıyım elim ayağım tutmuyor ... Rabbim korkularımdan esirgesinnnn
Canim sanki bn giriyorum cok panigim ya Allah yardimcin olsun .sag saglim kavus saglikla ins
oh masallah bebisler yarisiyor
Saglilla gelsinler ins kolayca atlatin .duamiz szinle

Dogumda gelecek ins annem babam rahatsiz olmazsa tabi .kismet esim yanimda olacak enazindan
Yillardir kullaniyoruz canim umcayi .ara vererek.
8 yasinda oglum cok kucuk degil.

10a düştüyse sıkıntı Yok zaten 3 saate yakın uyuması da süper. 1saatte de uyananilir emmek isteyebilir bunlar hep normal bebeğin sürekli ağlaması erken uyanması hep memede olmak istemesi sürekli aranması bunların hiçbiri doymadıgını göstermez. Eğer doymadıgı konusunda şüphen olursa kimseyi dinleme git doktoruna baktır kilosuna. Doymadıgının tek canlı ispatı bebeğin kilo almamasıdır. Sen mama falan verme hiç gerek Yok. Sırf seni emsin zaten 48saate memişlerdeki üretimde artacak sadece seni emince. Doymamasının imkanı YÖK için rahat olsun

Canim gittim doktora gecen hafta 3390 gr olcmustu bu hafta 3360 gr olctu nasil oldu bilemiyorum. Artik olcumler de cok dogru olmuyo bu haftalarda demek. Boyu 54 cm gibi olcmus fl yi 7 ile carparak hesapladim.
Dün aynı durumu yaşadım. 1 hafta arayla aynı Dr da geçen hafta 2666 gr olan ölçüm bu hafta 2590 çıktı. Kızlar da yazmış dün. Dr AC değeri karın çevresini ölçerken milim bile kaysa çok farkediyor diye. Son hafta ölçümlerine güvenmeyelim

Kizlar memelerim çok kötü hicbir sey etki etmiyor. Nerdeyse mama verecem o derece canim acıyor. Ben ne yapacam?
Canım dikişlerin için oturma banyosu yap mutlaka. Dayanabileceğin kadar sıcak suya baticon dök hatta eczaneden savlon diye sarı renkli bir dezenfektan su var ondan da alıp koyabilirsin bir kapak koysan yeter sonra otur içine ohh ne kadar rahatlatıyor hem de dezenfekte ediyor, sıcak su dikişleri yumuşatıyor falan. Aslında eskiden bu oturma banyosunu normal doğuranlara hep söylerlerdi şimdi hiç duymuyorum kimseden. Memelerin de ucu mu yara oldu noldu?

ay ben hiç uzaklaştırmam ama kendi de diyor ben bakamam diye benimki çok rahat yaşam tarzı olarak bense tam tersi titiz ve düzenli.ben benim söylememe gerek kalmadan birşeyler yapsın istiyorum ama nerdeeee önceden ona kızsam da kendi işimi görürdüm ama 8 ay oğlumuz için uğraşıp üstüne 1 ay kanamalı bi hamilelik geçirince korkuyorum ağır iş yapmaya

inşallah sağlıcakla alırız kuçağımıza evlatlarımızı hayırlısı neyse öyle olsun diye dua ediyorum zaten.bende riske atmam.doktorumda dedi devlet hastanesinde 42 bekliyorlar ama ben riske atmam 41 kadar bekleriz en fazla diye. geçen seneden 2 tanıdık var günü geçen ve sonrasında sezeryanla alınan.sanırım onlarda etkiliyor beni.sağlıcakla gelsinler de başka bilet istemem

Ahahah sen de bendensin. Söylemem kendi içinden gelsin yapsıncılar amaaaa ne yazıkki yapmıyorlar değil mi valla işte yapı meselesi millet bana çok kızar söylesene yapsın ben olsam sıçarım ağzına çok afedersin diye ama yok arkadaş ben yapamıyorum gebereceğimi bilsem yine ona birşey söyleyip yaptırmayı içim almıyor. Aman diyorum şimdi ona söyleyip 50tane laf işiteceğime ya da surat yiyeceğime ya da yapmayacak sinir olacağıma kendim yaparım. Bu biz de 10senedir böyle. Biz değişmeden de adamların değişeceğini hiiiiç sanmıyorum. Ee ben de 30sene sonra değşşecemeyeceğime göre napıyummm olumlama yapa yapa katlanıyorum adama.

Yukarıdaki iletiyi yazdıgımda herşey bitti, 2 gün yatar sonra prensesimle evinize gideriz diyordum. Hiç öyle olmadı. En baştan anlatayım.
2 mayıs çarşamba günü, kontrol ve gerekirse sezeryan tarihi belirlemek için doktora gittim. Tüm tahlillerim 1 hafta öncesi alınmıştı ve hepsi temizdi. Dr bir kere daha gemogram ve idrar bakalım içimiz rahat etsin dedi. Verdim kan ve idrar kuzenime kahvaltıya gittim. Saat 3’e kadar oturdum falan sonra hastaneye gidip nst ye baglandım herşey normal, tansiyon ölçtürdüm 11/8.. buraya kadar sıkıntı yok. Dr yanına girdim, anestezi uzmanının verdiği kağıtlara falan baktı, dedi ki tmm çık servise yatış yapsınlar, pazartesiye kadar normal gelmezse keser alırız prensesi dedi. Tam kağıtlara uzandım, dur şu son sonuçlara da bir bakalım dedi ve ekrana bakmasıyla doktorun sararması bir oldu. İdrarda protein çok yüksek diye çığlık attı adam resmen. Hemen ayagımdaki ödemlere baktı. Gebelik zehirlenmesi, hemen şimdi alıyorum çocugı dedi. Şoka girdim. Tansiyon istedi tekrar, ölçüldü 18-10. Dedin 3 dk önce böyle değildi. Hemşirenin savunması, kulaklarım tıkalı tam ölçüm yapamıyorum. Elimde kalacaktı.
20 dakikada beni ameliyata hazırladılar. Karnım tok oldugu için spinal anestezi yapılabildi. Doktorum Sinan Erdoğan hayatımızı kurtardı resmen. Ben ki hayatımda 12’den büyüm tansiyon görmedim kendimde, ameliyata alınırken 18-10 du.. preklamsi.. lanet hastalık.
Ameliyattan sonra odaya çıktıgımızda da bitmedi, yüksek tansiyondan dolayı kanama durmadı. Koyun kesilmiş gibi oldu yatagım. Dil altı ilaç verildi, titreme yaptı bende ama ne titreme. 1,5 saat boyunca vücudumdaki tüm hücreler titredi. 2 doktor 2 ebe çaresiz kldı resmen. 2 ünite kırmızı kan 2 ünite de beyaz kan bağlandı peşpeşe. Titreme geldiğinde tansiyonum 20-16’ydı. Gözümün tek gördüğü çaresiz eşim ve yattığı yerde hiçbir şeyden habersiz elini emen kızımdı. O an yalvardım almasın canımı diye. Bebeğime doyamadan, koklayamadan..
Sabaha kadar anca toplayabildim kendimi. Sabah da çocuk doktoru kızıma sarılık teşhisi koydu ve küveze aldı. O andan beri ağlamaktan içim çıktı. Aramızda 3 kat var. 2 saatte bir emzirmeye gidiyorum. Onu orada bırakmak öyle zor ki.. AB0 ıyuşmazlıgından dolayı kızım sarılık.
Ben de yüksek riskli hasta oldugum için hala hastanede tutuluyorum.
Çok zor günler ben ve bebeğim için. Panik atak ve anksiyetem yükseldi. Hep kötü şeyler dönüyor beynimde.
Lütfen dua edin sütüm çok çpk çoğalsın ve bir an önce kızım sağlığına kavuşsun. Çok dua edin ne olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…