- 30 Mayıs 2017
- 4.794
- 7.223
- 88
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #49.961
Canım hayırlı uğurlu olsun Allah size bağışlasın kuzunuzuKizlar bu aksam 11.25 te kavustuk melegmle normal dogumla aldim kucagima darisi kalanlarin basina olsun insallah
Canim hozun aydin insallah saglikla aliriz kucagina yavrunu.İyi geceler kızlar haziran annesi olmayı beklerken kendimi mayis annesi olarak buldum. Öğlen 4 te oğlum dünyaya geldi doğum yaptım. Bebeğim kuvoze alındı. Dualarınızı eksik etmeyin
Allah razi olsun hepinizden kizlar sizlerede dua ettim saglikla dogurun diye pamugum simdi yanimda uyuyo emzirmeye calisiyorm devamli bi aliyo emiyo sonra gogsumde uyuyakaliyo ama alisicaz emismeye :)
Insallah canimCan'ım ya Allah yardımcın olsun. Sen güçlü olmak zorundasın oğluna Allah şifa versin.
Bugünler geçecek. Eşin destek en azından. Ya o da olmasaydı. Sen iki kuzuna da yetecek ve çok iyi anne olacaksın.
Kızlar ne mutlu ne güzel haberler. Allah bağışlasın yavrularınızı
Sabret canim eninde sonunda gidecek.Kızlar beni ağlama tutuyor duramıyorum, sağa sola yatamıyorum sırtım çok ağrıyor göğüslerim beton gibi sürekli doluyor ağrıyor ;( hep böyle kalacagim sanki. Suyu bile baskasi veriyor. Kardeşim haftasonu gidecek eşim ve kayinvalidem bakacak istemiyorum ama mecburum. Kv Çocuğumu sürekli öpmek istiyor, cocugun ağzına konuşuyor, gelip uyandiriyor sevmek icin birşey diyemiyorum kimseye ;( herkes uyuyor ben hariç
Ins gecmez canim iyi dusunelimAy hic belirtimde yok ya sok oldm o kadar çok da su icerm dikkat ederm daha önce en son lise de falan olmusumdur hic olmam bebege gecmesinde
Kizlar merhabalar
Benim dogumum oldu dun gunduz 3te aldim kucagima. Tam 39+2de. Evde 4 hastanede 11 saatlik bir sancinin nihayetinde kavustuk. Darisi buradaki herkesin basina.
Kendi sancimla dogum yaptim, hastanede siklasti sancilarim suniye gerek kalmadi. Epidural de almadim, sonuna kadar yasadim sancilari :) cok yogundu ama oldu bitti. Ama epizyodan kacamadim, ama o kadar zordu ki hem sanci hem ikinma sureci son 1bucuk saat oyle gecti, epizyo isleri hizlandirdi nihayetinde. O yuzden napalim kismet. Aciyor simdi ama gececek insallah.
Kizlar insallah hepinizin dogumlar younda gider saglikla alirsiniz kucaginiza. Size de iyi dogumlar kizlar belki yapmissinizdir okuyamadim gecmisi @fcevriye @Belirtisiznesne
Gozun aydin canim masallahKizlar merhabalar
Benim dogumum oldu dun gunduz 3te aldim kucagima. Tam 39+2de. Evde 4 hastanede 11 saatlik bir sancinin nihayetinde kavustuk. Darisi buradaki herkesin basina.
Kendi sancimla dogum yaptim, hastanede siklasti sancilarim suniye gerek kalmadi. Epidural de almadim, sonuna kadar yasadim sancilari :) cok yogundu ama oldu bitti. Ama epizyodan kacamadim, ama o kadar zordu ki hem sanci hem ikinma sureci son 1bucuk saat oyle gecti, epizyo isleri hizlandirdi nihayetinde. O yuzden napalim kismet. Aciyor simdi ama gececek insallah.
Kizlar insallah hepinizin dogumlar younda gider saglikla alirsiniz kucaginiza. Size de iyi dogumlar kizlar belki yapmissinizdir okuyamadim gecmisi @fcevriye @Belirtisiznesne
Kirmizi alarm yakıyorum kizlar yardimci olunKizlar memelerim çok kötü hicbir sey etki etmiyor. Nerdeyse mama verecem o derece canim acıyor. Ben ne yapacam?
Canım goguslerini ılık suyla yıka emzirdikten sonra tükürüklu bırakma ben pompayla.sagiyorum.ilk gün kanadi resmen ama alıştı seninkiler de alisicaktirKirmizi alarm yakıyorum kizlar yardimci olun
Yara mı oldu canımKirmizi alarm yakıyorum kizlar yardimci olun
Insallah canim evet atlaticaz bunuda ins .Sen o denilenlere kulak asma canım hiç bizim milletimiz yeri gelir on numara doktor olur biliyosun. Zaten yapabileceğinin en iyisini doktor söylüyor sana. Elbet gecicek merak etme. Üstüste geliyor bazen hersey ama düzene girince insan rahatlıyor.
Canim sanki bn giriyorum cok panigim ya Allah yardimcin olsun .sag saglim kavus saglikla insKızlar ameliyata gidiyorum dua edin nolur yavrumda bende sağlıkla kavuşalım çok heyecanlıyım elim ayağım tutmuyor ... Rabbim korkularımdan esirgesinnnn
Kızlar bütün gece sancı çektim geçer diye bekledim geçmedi en son 10 dakikaya falan düştü sabah 7buçukta geldik NST de düzenli şiddetli sancılarla doktor hadi doğuma dedi hazırlanıyorum acil sezaryene...kızım duramadı geliyor...benim için de dua edin...Allah gönlüme göre verdi randevuyla değil sancıyla sezaryen
Niye oyle oldu canim .sut geliyormu .Kizlar memelerim çok kötü hicbir sey etki etmiyor. Nerdeyse mama verecem o derece canim acıyor. Ben ne yapacam?
Dogumda gelecek ins annem babam rahatsiz olmazsa tabi .kismet esim yanimda olacak enazindanAllah yardımcın olsun canım benim oğlumla bizimkiler ilgileniyor bende yattım halde nefes darlığı yalanci sancılar zor.hatta gece doguruyorum sandım kasigima bir bicak girdi öyle kaldi 10 dk.
Sen ev işi çocuk derken cok zoor
Doğumuna gelecek olan yok mu yada yardımcı olacak biri
Yillardir kullaniyoruz canim umcayi .ara vererek.Canım senin oğlun benimkinden büyük sanırım ben yeni bi damlaya başladım umca bagisiklik güçlendirici diye hastalik belirtisi görünce başladık şükür burun akıntısı ve hafif öksürüklü atlattık ki benim oğlum her hastalığını 4 gecebyuksek atesli gecirirdik.simdi doktora da gitmedik ilac da kullanmadik sadece damla internette kötü yorumda görmedik yaşlı bi doktor tavsiyesi üzerine aldik torunlarina kullanıyor
10a düştüyse sıkıntı Yok zaten 3 saate yakın uyuması da süper. 1saatte de uyananilir emmek isteyebilir bunlar hep normal bebeğin sürekli ağlaması erken uyanması hep memede olmak istemesi sürekli aranması bunların hiçbiri doymadıgını göstermez. Eğer doymadıgı konusunda şüphen olursa kimseyi dinleme git doktoruna baktır kilosuna. Doymadıgının tek canlı ispatı bebeğin kilo almamasıdır. Sen mama falan verme hiç gerek Yok. Sırf seni emsin zaten 48saate memişlerdeki üretimde artacak sadece seni emince. Doymamasının imkanı YÖK için rahat olsunEn son 10 a düşmüştü canım, düzeliyor daha kontrole gelme ama mamaya devam et dedi, son emmesinde mama vermedim 2 saat 40 dakikada uyandı, demek ki süt yetmiş acıkmadı dimi? Mama da verince hıçkırıyor kusuyor falan çünkü çocuğu mide hastası yapıcam diye korkuyorum. İlk bebek deneyim de yok.. size de geçmişler olsun
Uçları mı yara oldu?Kirmizi alarm yakıyorum kizlar yardimci olun
Dün aynı durumu yaşadım. 1 hafta arayla aynı Dr da geçen hafta 2666 gr olan ölçüm bu hafta 2590 çıktı. Kızlar da yazmış dün. Dr AC değeri karın çevresini ölçerken milim bile kaysa çok farkediyor diye. Son hafta ölçümlerine güvenmeyelimCanim gittim doktora gecen hafta 3390 gr olcmustu bu hafta 3360 gr olctu nasil oldu bilemiyorum. Artik olcumler de cok dogru olmuyo bu haftalarda demek. Boyu 54 cm gibi olcmus fl yi 7 ile carparak hesapladim.
Canım dikişlerin için oturma banyosu yap mutlaka. Dayanabileceğin kadar sıcak suya baticon dök hatta eczaneden savlon diye sarı renkli bir dezenfektan su var ondan da alıp koyabilirsin bir kapak koysan yeter sonra otur içine ohh ne kadar rahatlatıyor hem de dezenfekte ediyor, sıcak su dikişleri yumuşatıyor falan. Aslında eskiden bu oturma banyosunu normal doğuranlara hep söylerlerdi şimdi hiç duymuyorum kimseden. Memelerin de ucu mu yara oldu noldu?Kizlar memelerim çok kötü hicbir sey etki etmiyor. Nerdeyse mama verecem o derece canim acıyor. Ben ne yapacam?
Girer girer hiç merak etme yapamaz diye de düşünme hevesini kırma. Netice de ne kadınlar var basiretsizin önde gideni de bakıyorlar bir şekilde çocuklarına eşinde bakar o fırsatı tanı mutlaka. Ben de ilkinde beceremez diye adamı hep uzaklaştırdım ama hata etmişim şimdi oturup karşılıklı konuşunca anlıyorum.
Ay dur daha 2 haftadan fazlan var gorunuyor senin belli olmaz ben gunum dolana kadar sabirla bekledim de iste acilma, incelme bisey olmayinca beklemenin de anlami yok riske atamam .hayirlisi nasilsa oyle olsun dedim hep diretmedm normal diye. Hayirlisi buymus. Senin de hakkin da hayirlisi olsun canim ama daha erken simdiden dusunup gerilme hic.
Ahahah sen de bendensin. Söylemem kendi içinden gelsin yapsıncılar amaaaa ne yazıkki yapmıyorlar değil miay ben hiç uzaklaştırmam ama kendi de diyor ben bakamam diyebenimki çok rahat yaşam tarzı olarak bense tam tersi titiz ve düzenli.ben benim söylememe gerek kalmadan birşeyler yapsın istiyorum ama nerdeeee önceden ona kızsam da kendi işimi görürdüm ama 8 ay oğlumuz için uğraşıp üstüne 1 ay kanamalı bi hamilelik geçirince korkuyorum ağır iş yapmaya
Kızlar sırt agrısı icin gttim acile yeni geldm idrar yolu enf. Cktı bebegi erken alabilirlermş antibiyotik verdi hemen kullancakmşım of ya bebegime gecer mi acaba
Kızlar neler oldu neler. Şimdi çok ayrıntoya giremicem ama özetle; bugünkü kontrolümde idearda +++ değerinde protein çıktı. Dr şoka girdi, ödemlere baktı, gebelik zehirlenmesi dedi ve hemen sezeryana aldı. Spinal anestezi yapıldı. Kızıma kavuştum. 3200 gr ve 50 cm.. sonrası ise tam bir kabus oldu. Toparlanınca anlatacam. Şimdilik şunu söyliim, ödemli arkadaşlar es geçmeyin. Gerekirse 2 güne bir idrar verin. Ben öldüm öldüm dirildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?