2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

ay benimkine söylesen de 2 gün sonra yapar adama bi ay önceden dedim 1mayısta temizlikçi alacam işleri ona göre bitir diye.o ne taptı nisanın son haftası evde tadilat çıkardı.29 ve 30 nisanda boyaya girişti.Oda bi duvarı boyut o gidiyo bartısız bi saat oyun oynuyo bide üstüne kahve istiyor benden heryer heryerde o halde doğum yapsaydım rezillik artık bende baktım temizliğe kadar bitmeyecek salonun tek duvarı oturma odasının iki duvarını boyattım.sadece çocuk odasının tamamını boyattım

allah korumuş canım.seni okadar yüksek tansiyonla nasıl alırlar sezeryanla.neyse sen üzme canını.kötü şeyler düşünme bak sağ salim kavuşmuşsun kızına.hep güzel şeyler düşün illeri de kızınla çıkacağım gezmeleri,kızının saçına yakacağım rengarenk tokaları yapacağın saç modellerini.iyi düşün iyi olsun allahın izniyle

CNım sizde de mi var kan uyuşmazlığı . Yani kan grupları aynı değil dimi ? Bize öyle dedi doktor bubyatz bebekler daha çabuk sarılık olurmuş

Kizlar memelerim çok kötü hicbir sey etki etmiyor. Nerdeyse mama verecem o derece canim acıyor. Ben ne yapacam?
Göğüs kalkanı taktın mı canım, kremle kalkanı tak, lansinoh sürüyorum ben ama garmastan mı neydi başka bir krem diyorlardı daha etkiliymiş ama bebek emmeden temizlemek lazımmış ondan mı alsan çok kötüyse

Canim cok gecmis olsun. Neyseki doktorun test sonuclarina bakmis. Allah sifa versin sana ve bebegine. Kisa zamanda toparlar evinize gecersiniz ins. Allah analı babalı büyütsün:)

Bende tam EvBoregi ne yazcaktım baya aktifsin diye çok geriden okuyorum. Bazen atlıyorum yetişmk için ama bi bakıyorum yine yüz dayfa olmuş :) bnm minnoşda azcık büyüsün geri döncem inşallah burda nir sürü şey öğrendim baya da işe yarıyor . Daha da fazla şeyler öğrencem inşallah :)

İyi ki aldı sezeryana iyi ki beklemedi. Ya kızıma bir şey olsaydı. Düşünmek bile fena.. şu ana kadar hastanede bizimle ilgilenen tüm personele minnettarım. Ebe hemşire doktor yenidoğan uzmanı... kimseden incinmedik. Hassas durumdayız farkındalar ve o kadar ilgililer ki özel hastanede yok bu durum. İlk gece olanlara şahit olanlar zaten bana da kızıma da mucizeymişiz gibi davranıyorlar. Ölümün eşiğinden döndük. Dr seçimi çok önemli

Ee ben zombi gibiyim uyuyamıyorum, iki saatte bir emiyor diye uyuduğuma değmiyor, zaten hep kötü rüyalar görüyorum ondan burda kızlarla takılıyorum bebek uyurken :)) senin fındık ne alemde, alıştı mı evine

Canim ben giremeyeli 5bin mesaj birikmiş. 3bin okudum bulduğum her firsatta. Az kaldi yetisecegim size

Aa tired valla gönlüne göre oldu Allah sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin

toist Dolunay22 bizi habersiz bırakmayın kızlar

AnaTalia çok zorlu yollardan geçmişsin ama içini ferah tut inşallah sonu güzel olacak sen daha iyi biliyorsun ki olumsuz düşündükçe bu süreç uzayacak. Hep iyi olup evde bebeğinle birlikte geçireceğiniz zamanları düşün. Allah yardımcın olsun.

Zeynosrkn84 hamileliğinin basından beri dualarımızdasın. Kızını sağlıkla doğurup büyüteceksin inşallah

Preeklampsiadan odum kopuyor. Panik atak oluyorum. Bugün tansiyonumu 14.5 /9.5 ölçtük evde soluğu hastanede aldım. Hastaneden de evde kendi tansiyonunu ölçme diye azar yiyip geri döndüm. Çok sisim o yüzden sürekli preeklampsiadan oldum paniği içindeyim.

Doktorun harikaymis. Iki defa test almış , ucuz
atlatmissin. Gerçekten canınızı kurtarmış.
Bebeğine yakında kavuşursun. Sarılık olan çok bebegimiz var , hastanede çok iyi bakiliyorlar. Sen kendine dikkat et. Ağlama, toparla kendini sütun gelsin kısa zamanda.

Canım benim ya neler yaşamışsın çok çok geçmiş olsun kuzum..nasıl bu kadar dikkatsiz olabildiler..Ben tansiyonumu düzenli ölçmeye çalışıyorum. cuma hürmetine hemencecik iyileşin inşallah dualarım sizinle

Kizlar memelerim çok kötü hicbir sey etki etmiyor. Nerdeyse mama verecem o derece canim acıyor. Ben ne yapacam?

Canim taze sutu kaynattiktan sonra uzerine biriken kaymagi ayirip arada sur istersen? Gecenlerde bi tanidigim soyledi o cok faydasini gormus.

Lütfen lütfen boşlama. Fırça da yesen azar da işitsen gerekirse her saat başı git hastaneye. Ödem deyip geçmeyin ne olur.

Canım çok geçmiş olsun. Allah korumuş. Benimde normal idrar tetkiklerinde birşey çıkması ama tansiyon yüksekliği ve ödemlerden dolayı doktor 24 saatlik idrar toplama testi istedi orda protein kaçağı çıktı ve tansiyon ilacina basladik eğer tansiyon kontrol altına alınmazsa pazartesi doğumu başlatalım dedi. Şimdi senin başına gelenleri okuyunca benide bir stres sardı. Allah korktuğunuza uğratmasın

Dikkatsiz olan tansiyonu ölçen kadın ve özel hastanede gittiğim doktordu. Kadına ne sorsak normal normal dedi herşeyi beynimizde normalleştirdi. Ödemleri dikkate almadık. Devlet hastanesindeki doktorumuz olmasa.. düşünmek dahi istemiyorım

Stres yapma ama temkinli ol ne olur. Git yatışını iste hastaneye, kontrol altında kal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…