2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Çok zor şeyler yaşamışsin çok geçmiş olsun Allah güç kuvvet versin biran önce iyilesirsiniz inşallah

Kirmizi alarm yakıyorum kizlar yardimci olun
Ne Oldu yara mı fazla mı dolu canım
Çok geçmiş olsun bununla atlatmış olun ödem dışında bir şikayetin var mıydı yada daha önceden tansiyon yüksekliğin biran da mı olmuş Hepimiz Allah a emanetiz ne zor bu doğum işi

Çok geçmiş olsun.. Allah korumuş seni ve bebeğini.. Çok şükür ki ikiniz de sağlıklısınız.. İnşallah bir an önce toparlanıp evinize dönersiniz

Kizlar memelerim çok kötü hicbir sey etki etmiyor. Nerdeyse mama verecem o derece canim acıyor. Ben ne yapacam?
Canımm ben kalkan kullanıyorum uçları bir nebze iyi ama kahverengi yerlerim fena çünkü kalkanın plastik kısmı terlede birleşince aıtıyor epey süyümden sürüyorum lansinoh sürüyorum ayva çekirdeğini jel yaptım anlayacağın ne bulursam ona sarılıyorum

Hiçbir zaman tansiyon sorunum olmadı. Ve evet sadece ödem vardı çok. Diğer preeklamsi belirtileri yoktu hiç

Ayy kuzum allahım yardımcın olsun bu mübarek günde şifa versin dualarım seninle

Evet bencede dedigin gibi son haftalarda biraz sapma oluyor. Yuzde 10 gibi bi hata payi zaten hep var. fazlasi ya da eksigi seklinde. Dogunca gorecegiz.

İyi geceler kızlar haziran annesi olmayı beklerken kendimi mayis annesi olarak buldum. Öğlen 4 te oğlum dünyaya geldi doğum yaptım. Bebeğim kuvoze alındı. Dualarınızı eksik etmeyin

Canım gözünaydın tez zamanda kavusursun insallah yavruna

Allah razi olsun hepinizden kizlar sizlerede dua ettim saglikla dogurun diye pamugum simdi yanimda uyuyo emzirmeye calisiyorm devamli bi aliyo emiyo sonra gogsumde uyuyakaliyo ama alisicaz emismeye :)

Canım gözünaydın kokla bizim icinde saglıkla büyüsün insallah

Gözünaydın saglıkla sıhhatle büyüsün güzel kuzun

Canım sütün akıyosa kalkan kullan ziyan olmasın ödemde zamanla iniyo merak etme

Kızlar ameliyata gidiyorum dua edin nolur yavrumda bende sağlıkla kavuşalım çok heyecanlıyım elim ayağım tutmuyor ... Rabbim korkularımdan esirgesinnnn

Dualarım sizinle canım cok sabrettin dua ettin saglıkla kavusun insallah

Ay bekleyemedi kücük prenses dogurcaktık aynı gün haberlerini bekliyoruz canım saglıkla kavusun

Kizlar memelerim çok kötü hicbir sey etki etmiyor. Nerdeyse mama verecem o derece canim acıyor. Ben ne yapacam?

Canım garmastan diye bi krem duydum dene istersen cok etkiliymiş eczacı gerek yok diyomus ama emzirmeden silmek gerekiyomus sanırım bitkisel bişey

Canim gittim doktora gecen hafta 3390 gr olcmustu bu hafta 3360 gr olctu nasil oldu bilemiyorum. Artik olcumler de cok dogru olmuyo bu haftalarda demek. Boyu 54 cm gibi olcmus fl yi 7 ile carparak hesapladim.

Canım karar verdin mi jimere normalı bekliyosun dimi suan

Canım Allah razı olsun doktordan saglıkla dogdu kızın dahada iyi olcaksınız insallah tez vakitte kavusun

toist Dolunay22 kızlar aklım sizde

Canım goguslerini ılık suyla yıka emzirdikten sonra tükürüklu bırakma ben pompayla.sagiyorum.ilk gün kanadi resmen ama alıştı seninkiler de alisicaktir
BEn de esimi pomp almaya yolladim. İnsallah ise yarar
Yara mı oldu canım
Kendi sütünü sür cevresine öyle derler
Hem de nasil resmem kopacak uclari suruyorum ama fayda etmiyor
Niye oyle oldu canim .sut geliyormu .
Ilik su tutuyorlardo.lesitin demislerdi dene istersen .
Süt geliyor. Neden oldu anlamadim. İlk tuttugu an verdigim tepki disleri mi var bu cocugun oldu ilk tuttugu andan itibaren giderek cani aciyor once sadece uclari aciyordu simdi iyice goguslerim süt dolmaya basladi tas gibi oldu tumden agrimaya basladi
Uçları mı yara oldu?
Evet cok fazla hem de kanıyor
Suan göğüs agrimdan dikis agrisini unuttum. buyuk tuvaletime ciktim cok sukur. Tuvalete cikinca alt kismim rahatladi biraz.
Esimi simdi silikon göğüs ucu ve pompa almaya yolladim. İnsallah ise yarar
Canim taze sutu kaynattiktan sonra uzerine biriken kaymagi ayirip arada sur istersen? Gecenlerde bi tanidigim soyledi o cok faydasini gormus.
Süt yok ama bir yerlerden buldurursam deneyim :/
Yara cok fazla evet kaniyor dogumdan daha zor geliyor suan bana emzirmek
Bende oyleyim. Bi jel bi süt bi krem her degasinda birini deniyorum ama bana misin demiyor

Kizlar bu aksam 11.25 te kavustuk melegmle normal dogumla aldim kucagima darisi kalanlarin basina olsun insallah

Gözün aydın canım kavuştun yavruna Sağlıklı sıhhatli büyütmek nasip atsın Allah. Kendini iyi hissettiğin en kısa zamanda doğum hikayeni paylaşmayı unutma.

Ben denemedim ama instagramdan gördüm gümüş kapaklar var gümüş doğal iyileştiriciymiş bi dene istersen

Dolunay22 canim sen ne yaptin agri sanci devammi. Zaten adet agrisi gibi de oluyomus. Hatta acilmayi farkedemiyosun adet agrisi gibi olursa. Senin insallah acilman coktur. Mutlaka yaz ne olduğunu doktora gidince

Kızlar toist ten haber yok mu?

@tired ve @Zeynosrkn84 hayırlı sağlıklı haberlerle gelin inşallah

Dolunay22 senin dün gece sancın vardı Bugün nasılsın ?

Kızlar geç cevap yazdım kusura bakmayın. Doğurmadım ben gece sancım vardı wc ye kalktığımda. 5 ten şonra uyuyamadım zaten. Ne olur ne olmaz diye hastane çantasını falan aldık gittik. Nst de sancılar 2 kez 100 ün üstüne çıktı. Hatta 120 nin.
Birkaç kez de 60-70 lerdeydi.
Ama hiç açılmam Yok. Geçen haftada yarım cm 1 cm kadar var demişti dr. Yine aynıymış.
Benim dr rahat biraz. Son ana kadar müdahale etmeyeceğiz dedi. Suyun gelirse gel dedi
Oğlum 3.750 olmuş. 100 eksik yada fazla olur dedi. Diyet verdi. Hamurişi makarna tatlı vs yeme dedi. Zaten çatım basıktı omuz zedelenmesinden bahsediyordu. 4 olursa iyice zorlaşır dedi. Tabi kilo kısmına çok güvenmiyorum ama belli de olmaz. Bendeki durum bu
Haftaya cuma çağırdı tekrar. Ama kalmam inş Cuma'ya yaaaa

Okuyamadım eve geçince bakıcam mesajlara. Diğer kızlardan haber var mı?

Kzlar gece cok kasilmam oldu doktora gittim alttan muaniye etti hala 1cm acklik var dedi 3 hafta oncede 1cm acklik vardi hic aclmam olmams 3 hafta icnde snra nts istedi akabinde lekelnmem oldu doktra soyledm cati muaniyesi oldgun icn nirml dedi nts sonucuna bakti kalp atisi iyi sancn artarsa gel dedi sancm varmi anlamadm eve gelene kadar baya kanamam old

Hanimlar merhaba nasilsiniz? Ben kizimla yeni hayatimiza adapte olmaya calistigimdan cok fazla telefonla ilgilenemiyorum. Okadar guzel o kadar harika gunler geciriyorumki.. rabbim bekleyen tum hamisleri saglikla kavustursun. Benim suan icin en buyuk sikintim epizyo dikisleri ve gogsumdeki yaralar..
Dun yavrumu emzirirken kan icirmisim resmen emmeyi biraktiginda gordum pembe pembe. Okadar korktum okadar uzuldumki. Sonra figer gogsumu verdim hep digeri iyilessin biraz diye bu seferde doymadi kuzum yetmedi tek gogus. Sut var geliyo ama kuzum cok emiyo. Kanayan gogse ne yapmam lazim emzirirken kan gelicek diye odum kopuyo resmen bileniniz bana bi akil versin. Suan madecassol diye bi krem suruyorum hafifletti acimi ama ben hemencecik gecsin istiyorum kana kana emsin yavrum

Hiçbir zaman tansiyon sorunum olmadı. Ve evet sadece ödem vardı çok. Diğer preeklamsi belirtileri yoktu hiç

Canim cok gecmis olsun ve Allah bebeginle sana yardim etsin Ama bak sag salim dogmus cok şükür
Canim seni sorularla bunaltmak istemiyorum ama gecen hafta bende de protein cikti Bu hafta tekrar bakildi hic yok bu sefer Tansiyonumu duzenli olcuyorum
Doktor da ozellikle ayaklarda odem olursa acil gel dedi Ayaktaki ödemi fark ederim demi mutlaka kendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…