- 19 Eylül 2017
- 90
- 92
- 3
- 35
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #50.021
Benimde kanamam çok oldu muayeneden sonra dün bugün de az az devam ediyo hattaKzlar gece cok kasilmam oldu doktora gittim alttan muaniye etti hala 1cm acklik var dedi 3 hafta oncede 1cm acklik vardi hic aclmam olmams 3 hafta icnde snra nts istedi akabinde lekelnmem oldu doktra soyledm cati muaniyesi oldgun icn nirml dedi nts sonucuna bakti kalp atisi iyi sancn artarsa gel dedi sancm varmi anlamadm eve gelene kadar baya kanamam old
Evet canım ilk olacak. Eşimin tarafı da nadiren gelip gidiyorlar . Ama kendi annem gibi olmuyor misafir gibi hizmet bekliyolar allahım hepimize güç kuvvet versin .Sana da hayırlı doğumlar ins canım ilk bebeğin sanırım eşin yeter sana ins kimseye muhtac etmesin Allahım sizi tek cocukla idare edersiniz.
Kocan tarafindan da mı gelenin yok
Doktor bise soylemedimi bide hafif hafif agrilarm oluo sanki ya da psikolajik bilmiormBenimde kanamam çok oldu muayeneden sonra dün bugün de az az devam ediyo hatta
Valla ben kaldım yaa demirbaş! :) ben daha doğurmam herhalde bi de şu 3 gün doğurmamam lazım doktorum göz ameliyatı olcakmış salıya kadar yok.. mecbur tutcam içerde bi şekilde :)Bi sen kaldın sanki :))
Sancın yok canımEki Görüntüle 2143253 nts sonucm sancm varmi yokmu anlayamadm
Canim normali bekliyoruz dun cati muayenesi yapti doktor normale musait dedi gununu bekleyecegiz. 1 parmak gibi bi aciklik var dedi. Gununu bekleyecek gibi. Ama muayeneden sinra biraz agri basladi kasiklarimda sanki tetikledi gibi. Bekliyoruz erken de gelirs artik gelsin. Jimerde olacak canim bi aksilik olmazsa. Normale uygun degil olmaz Sezeryan deseydi medicanayi dusunecektim. Fiyat daha uygundu. Ama simdi son anda sezeryana donse bile normal mantigiyla gidip olmayacak olursa yine jimer olmus olacak.Canım karar verdin mi jimere normalı bekliyosun dimi suan
Hanimlar merhaba nasilsiniz? Ben kizimla yeni hayatimiza adapte olmaya calistigimdan cok fazla telefonla ilgilenemiyorum. Okadar guzel o kadar harika gunler geciriyorumki.. rabbim bekleyen tum hamisleri saglikla kavustursun. Benim suan icin en buyuk sikintim epizyo dikisleri ve gogsumdeki yaralar..
Dun yavrumu emzirirken kan icirmisim resmenemmeyi biraktiginda gordum pembe pembe. Okadar korktum okadar uzuldumki. Sonra figer gogsumu verdim hep digeri iyilessin biraz diye bu seferde doymadi kuzum yetmedi tek gogus. Sut var geliyo ama kuzum cok emiyo. Kanayan gogse ne yapmam lazim emzirirken kan gelicek diye odum kopuyo resmen bileniniz bana bi akil versin. Suan madecassol diye bi krem suruyorum hafifletti acimi ama ben hemencecik gecsin istiyorum kana kana emsin yavrum
benimde hafif karın agrim vardı yavaş yavaş doğum ağrısı cekiysundur adet gibi olmadığın sürece panikleme dedi ama bu kadar kanama leke nasıl paniklemeyim senin doktor ne diyo cnmDoktor bise soylemedimi bide hafif hafif agrilarm oluo sanki ya da psikolajik bilmiorm
Canim dogum oldu mu meraktaymKızlar bütün gece sancı çektim geçer diye bekledim geçmedi en son 10 dakikaya falan düştü sabah 7buçukta geldik NST de düzenli şiddetli sancılarla doktor hadi doğuma dedi hazırlanıyorum acil sezaryene...kızım duramadı geliyor...benim için de dua edin...Allah gönlüme göre verdi randevuyla değil sancıyla sezaryen
Alt taraftaki çizginin zikzak çizmesi lazım . Mesela 80 e çıkıp 40 e inmesi gibi . Sancı Yok sendeEki Görüntüle 2143253 nts sonucm sancm varmi yokmu anlayamadm
Mutlaka hissedersn m. Etme ayaklarıni kasip parmaklarini yukarı kaldirınca ayak ustumde bi his oluyo zaten siş şişCanim cok gecmis olsun ve Allah bebeginle sana yardim etsin Ama bak sag salim dogmus cok şükür
Canim seni sorularla bunaltmak istemiyorum ama gecen hafta bende de protein cikti Bu hafta tekrar bakildi hic yok bu sefer Tansiyonumu duzenli olcuyorum
Doktor da ozellikle ayaklarda odem olursa acil gel dedi Ayaktaki ödemi fark ederim demi mutlaka kendim
Canım ikiniz icinde hayırlısı neyse o olsun saglıkla kavus insallahCanim normali bekliyoruz dun cati muayenesi yapti doktor normale musait dedi gununu bekleyecegiz. 1 parmak gibi bi aciklik var dedi. Gununu bekleyecek gibi. Ama muayeneden sinra biraz agri basladi kasiklarimda sanki tetikledi gibi. Bekliyoruz erken de gelirs artik gelsin. Jimerde olacak canim bi aksilik olmazsa. Normale uygun degil olmaz Sezeryan deseydi dusunecektim. Fiyat daha uygundu. Ama simdi son anda sezeryana donse bile normal mantigiyla gidip olmayacak olursa yine jimer olmus olacak.
Canım gözünaydın saglıkla sıhhatle büyüt kızını sıkıntı yok dimi kaka yüzünden11:10 da kızım dünyaya geldi 49cm 3400gr ve karnımda kakasını bile yapmış bu ne aceleyse...şimdilik iyi görünüyor ben de hala uyuşuk olduğum için ağrım sızım yok...gelişmeleri aktarırım kızlar...ağlaması bile çok güzel...spinal sezaryen candır
Yok canım...ama gelmesek ya da doktor hemen almasa olabilirmişCanım gözünaydın saglıkla sıhhatle büyüt kızını sıkıntı yok dimi kaka yüzünden
Fayda etmiyor mu ki artıkDogumda gelecek ins annem babam rahatsiz olmazsa tabi .kismet esim yanimda olacak enazindan
Yillardir kullaniyoruz canim umcayi .ara vererek.
8 yasinda oglum cok kucuk degil.
Belirtisiznesne naptın ? Bir gelişme var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?