2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Benimde kanamam çok oldu muayeneden sonra dün bugün de az az devam ediyo hatta

Sana da hayırlı doğumlar ins canım ilk bebeğin sanırım eşin yeter sana ins kimseye muhtac etmesin Allahım sizi tek cocukla idare edersiniz.
Kocan tarafindan da mı gelenin yok
Evet canım ilk olacak. Eşimin tarafı da nadiren gelip gidiyorlar . Ama kendi annem gibi olmuyor misafir gibi hizmet bekliyolar allahım hepimize güç kuvvet versin .

Pompa bebekten daha çok çektiği için daha çok canin yanabilir hafif hafif çekmeye çalışıyor birden çekme sakın

Canım karar verdin mi jimere normalı bekliyosun dimi suan
Canim normali bekliyoruz dun cati muayenesi yapti doktor normale musait dedi gununu bekleyecegiz. 1 parmak gibi bi aciklik var dedi. Gununu bekleyecek gibi. Ama muayeneden sinra biraz agri basladi kasiklarimda sanki tetikledi gibi. Bekliyoruz erken de gelirs artik gelsin. Jimerde olacak canim bi aksilik olmazsa. Normale uygun degil olmaz Sezeryan deseydi medicanayi dusunecektim. Fiyat daha uygundu. Ama simdi son anda sezeryana donse bile normal mantigiyla gidip olmayacak olursa yine jimer olmus olacak.

Canın kanlı emsede bişey olmuyo benimde öyleydi doktorum sıkıntı yok demişti o zaman çiş kakayla atıyo cabuk iyileşmiyo cünkü bi arkadasa daha dedim garmastan krem varmıs etkiliymiş baya dene istersen

Canim dogum oldu mu meraktaym

Mutlaka hissedersn m. Etme ayaklarıni kasip parmaklarini yukarı kaldirınca ayak ustumde bi his oluyo zaten siş şiş

Canım ikiniz icinde hayırlısı neyse o olsun saglıkla kavus insallah

Canım gözünaydın saglıkla sıhhatle büyüt kızını sıkıntı yok dimi kaka yüzünden

Dogumda gelecek ins annem babam rahatsiz olmazsa tabi .kismet esim yanimda olacak enazindan

Yillardir kullaniyoruz canim umcayi .ara vererek.
8 yasinda oglum cok kucuk degil.
Fayda etmiyor mu ki artık
Ben cok duydum da yeni başladık.
Insallah baban iyi olur annen erkenden gelir
Ev işini boşver ihtiyacın kadarını yap evlatların için yap akşama da eşine bırak ki zaten ilgileniyor diyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…