2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Canım hayırlı uğurlu olsun sende atlattın bu aşamayı çok şükür. Ömürlü olsun insallah. Mis gibi kokla güzel kızını. Darısı bizlere insallah

Çok şükür hala takvimim var :) ama benim içsel takvimim bitti artık.. hayır ben 7 aylık insanım oğlum niye illa 9 ay 10 günü tamamlamaya çalışıyo anlamadım :)

Valla canım benimde kendi takvimim bitti çoktan ama neyi bekliyorlar bilmiyorum. Hele senin yine ha gününe var diye bir tesellin var ya benimki neyi zorluyorsa daha anlamadım yuva bellediler analarının karınlarını.

Evet canım ilk olacak. Eşimin tarafı da nadiren gelip gidiyorlar . Ama kendi annem gibi olmuyor misafir gibi hizmet bekliyolar allahım hepimize güç kuvvet versin .
Az yardım etseler ellerine yapışmaz yaşlanincada beklerler ama. Kizmim diyorum ama görüyorlar ama görmemezlikten geliyorlar.
Amin inşallah

Canim okadar uzuldumki ama biryandanda Rabbim korumus.
En zor donemleri atlatmissin .artik sakinles demesi kolay diyeceksin belki.
Insallah kizin sagligina kavusucak .guzel gunleri dusun .benimde cok korktugum konulardan biri bu .
Tansiyonumun yukselmesi bu sebeple korkutuyor beni .
Rabbim korusun .

Allah yardımcınız olsun canım.sağlıkla kucakla bebişini

Canim gecmezse gumus kalkan oneriyolar ama hic denemedim bilmiyorum.
Acilmayla bukadar sure gecebilecegini bilmiyordum hayirlisi olsun hakkinda ins canim
Kızlar biz çıktık hala memeyle uğraşıyoruz. İyiyiz elhamdulillah Çok ağlıyor aç ve süt yok henüz. İnşallah düzene girince yazarım
Incirde sut yapiyor diyorlar kizlar

Gözün aydınn canım benimm.. iyi ki gitmişsin doktora.. sağ salim dönün evinize inşallahh

Canim ya kalkan tavsiye edebilirim .
Ins cabuk gecer .
Masallah canim gozun aydin .
Saglikla buyut ins .

Ins canim .
Hicbirsey fayda etmiyor tek o degil birsuru ilac kullaniyor suan

Canım gözünüz aydın, ömürlü olsun fıstık sana da geçmişler olsun, bir an önce toparlan inşallah

Yok canım bende bir gelişme sadece sabahtan beri hiç hareket etmedi bebek doktordan cevap bekliyorum şimdi. Sen naptın varmı gelişme sancı açılma falan.
Kontrolüm vardı ilk defa alttan muayene oldum . Açılma yokmuş hiç . Nst de sancılar çıktı ama açılma Yok diye geldim . O sancıları da hiç hissetmedim zaten . Gelmezse kendisi salı günü fitil ve suni sancı ile alırız dedi bakalım

Kızlar biz çıktık hala memeyle uğraşıyoruz. İyiyiz elhamdulillah Çok ağlıyor aç ve süt yok henüz. İnşallah düzene girince yazarım
Kuzum senin de gözün aydın, Allah analı babalı büyütsün, ömrü uzun şansı bol olsun sütün bir an önce dolar taşar inşallah

Aa bende varım demirbaş, takvimim bile gitti oğlum gelmedi
Ayyy takvim gitti derken ne diyorlar acaba diyorum bu hamilelikte ölen beyin hücreleri ne zaman yenilenir acaba neyse ki biraz düşünüp, kendi yorumuma bakıp bendeki takvimin de gittiğini görünce aydınlandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…