2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Hayirli ugurlu olsun kizlar anali babali saglikla buyusun bebisler. Sizlere de gecmis olsun.

Kızlar biz çıktık hala memeyle uğraşıyoruz. İyiyiz elhamdulillah Çok ağlıyor aç ve süt yok henüz. İnşallah düzene girince yazarım

Canim beler atlatmissin sende de panik atak vardi. Asla spinal olamam diyodun herseyi Allah biliyo iste. Bende pazartesi giricem sabah doguma spinal olucak ve bende de panik atak var nasil olurum bilmiyorum. Ayaklarimin uyusuk olucak olmasi nefesimi darlar mi onu dusunuyorum.

Evett gercekten hepimiz cok sey ogrendikk

Canim nasil anliyorsunuz odemi benimde ayaklarim sis gibi bacaklarim flnda ama cok kilo aldim ikisi arasindaki farki anlayamiyorum

tired spinal candir fln yazmissin boyle yanaklarin mincirasim geliyo :). Pazartesi doguma gidicem kafamda deli sorular ilk dogumum. Senin gozunaydin canimm

tired spinal candir fln yazmissin boyle yanaklarin mincirasim geliyo :). Pazartesi doguma gidicem kafamda deli sorular ilk dogumum. Senin gozunaydin canimm
Korkma canım...benim ikinci spinal...birinci cumartesi akşamüstü 7de acil olunca galiba o yüzden biraz sıkıntılıymış sonuçta kimse hazırlıklı değildi ordan burdan topladılar doktoru anestezi uzmanını...bugünse herkes modunda olduğu için süperdi ve galiba sakinleştirici gibi bişey yapıyorlar kafan güzel oluyor...korkuyorum falan dersen daha da çok ilgileniyorlar...valla ben hastanemden de doktorumdan da bu performansı beklemiyordum hepsinden Allah razı olsun

Alıştı alıştı maşallahı var . Bende en geç iki saatte bi emZiriyorum bazen saat başı :) bebek uyurken de etrafı mı toplasam yemk mi yesem. Çay mı içsem süt mü sağsam diye dolanıyorum he tabi bi de duş mu alsam annem car ama bn duramıyorum yerimde nedense

Kızlar biz çıktık hala memeyle uğraşıyoruz. İyiyiz elhamdulillah Çok ağlıyor aç ve süt yok henüz. İnşallah düzene girince yazarım
Canım seninde gözün aydın analı babali büyüsün inşallah sütünde gelir sıkıntı yapma

Evet sabah 11:10 da geldi kızım şimdilik uyuşuk olduğum için iyiyim ilaçların etkisi geçince başlayacak sızılar
Sübhanallah uyuşukluk geçene kadar ağrıların yarısi geçmiş oluyor zaten genel kadar acı hissetmen imkansız

Canım en önemlisi senin rahatın tabii ki senin kaygın bebeğe de yansıyor demişti hemşire ve doktorlar. Hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah.

Kızlar bende bugün doğum yaptim 17.30da 2 cm acilma ile hastaneye yatis yaptim 20.15de meleğim kollarımdaydı. Allah herkese kolay doğumlar nasip etsin

Maşallah gözün aydın canım. Sağlıklı sıhhatli analı babalı büyütmek nasip olsun inşallah. Seninde hızlı bir doğum olmuş. Yittik disik durumun nasıl.

İyi geceler kızlar haziran annesi olmayı beklerken kendimi mayis annesi olarak buldum. Öğlen 4 te oğlum dünyaya geldi doğum yaptım. Bebeğim kuvoze alındı. Dualarınızı eksik etmeyin

Gözün aydın. Inşallah en yakın zamanda yanında olur bebisin canım. Dualarım sizinle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…