- 17 Şubat 2016
- 1.510
- 2.264
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #50.081
11:10 da kızım dünyaya geldi 49cm 3400gr ve karnımda kakasını bile yapmış bu ne aceleyse...şimdilik iyi görünüyor ben de hala uyuşuk olduğum için ağrım sızım yok...gelişmeleri aktarırım kızlar...ağlaması bile çok güzel...spinal sezaryen candır
Kızlar biz çıktık hala memeyle uğraşıyoruz. İyiyiz elhamdulillah Çok ağlıyor aç ve süt yok henüz. İnşallah düzene girince yazarım
Goguslerim yaralar gecti simdi de semsert oldu sicak su torbasiyla geziyorum. Mastit midir nedir ondan oldu sanirim.
Ya insan bırakamıyorda geçmişi ne olmuş merak ediyor dimi
Bnde yetişicem diye hızlı hızlı okuyorum ama aklımda bişey kalmıyorTebrik ederim kizlar. Allah analı babalı büyütsün.
Benim oyle oluyordu, emzirince rahatliyordu. Tam bosalmiyor mu acaba
Evet :) okuduklarimdan aklimda bir sey kaldi mi, hayir
Canım napıyosun ya niye gelmşyor senin minnoş attır bi fitil gitsinYok canım bende bir gelişme sadece sabahtan beri hiç hareket etmedi bebek doktordan cevap bekliyorum şimdi. Sen naptın varmı gelişme sancı açılma falan.
Mutlaka hissedersn m. Etme ayaklarıni kasip parmaklarini yukarı kaldirınca ayak ustumde bi his oluyo zaten siş şiş
Ben denemedim ama instagramdan gördüm gümüş kapaklar var gümüş doğal iyileştiriciymiş bi dene istersen
Canim gecmezse gumus kalkan oneriyolar ama hic denemedim bilmiyorum.
Acilmayla bukadar sure gecebilecegini bilmiyordum hayirlisi olsun hakkinda ins canim
Incirde sut yapiyor diyorlar kizlar
İki gündür elma gibi soğan yiyorum
İkili canım kapağı var, bazen süt birikiyor içinde, hatta bebek sağı emerken sol birikiyor ya da tam tersi iyi oluyorminikoglan ben ilk bir iki emzirme dışında normal göğsümle emzirmedim hep silikon göğüs ucu kullandım bnm göğüslerde yara bgün biraz kan bile geldi . Ben bi de göğüs kalkanı aldırdım eşime yaradına iyi gelir mi bilmiyorum ama en azından göğüs ucu yapışmıyor göğüs pedine veya iç çamaşırına daha rahat ediyorum . Bu arada EvBoregi sen göğüs kalkanı kullanıyodun srnce açık olan kapak mı daha iyi kapalı olan mı ? Açık olanı kullanmaya çalışıyodum ama dediğim eğilip kalıyorum unutup süt hep tişörtüme akıyor
Gumus kalkanlar da cok pahali kizlarvalla bu ara o kadar acildik ki dogum telasi ile. Dun esime ecZanesen gogus ucu kremi al gel dedim. Eczaci eşimin bilmedigini anlamis heralde 250 liralik normal catlak kremi vermis sacma sapan :/ geri de degistirmesiler daha o icime batiyor vucut catlak kremi vermis salak.
İki gündür elma gibi soğan yiyorumbaya iyi geldi ama içim yanıyor çok fena
Bnmki üçlü sanki . Bi kapakta iki üç delik var aynı lağakyan bi tane daha var ama delik yok . Bede göğüse takılan yeri varİkili canım kapağı var, bazen süt birikiyor içinde, hatta bebek sağı emerken sol birikiyor ya da tam tersi iyi oluyor
O ne cnm?Can'ım geçecek bunlar az sabır.
O kadar haklısın ki tepkilerin de ama sen me kadar rahat olursan o kadar çabuk geçer.
Sofiarya nın söylediği lesitin solgar işine yarar mı acaba. Onun da taş gibi olmuştu rahatlatmıştı.
Oy maşallah maşallah maşallah gizyb aydın cnm Allah korusun sizi.11:10 da kızım dünyaya geldi 49cm 3400gr ve karnımda kakasını bile yapmış bu ne aceleyse...şimdilik iyi görünüyor ben de hala uyuşuk olduğum için ağrım sızım yok...gelişmeleri aktarırım kızlar...ağlaması bile çok güzel...spinal sezaryen candır
Benim ilk gebeliğimde olmuştu sütün çok olduğu için tam göğüs boşalamıyor varsa makinen sağ ya da manuel de olabilir bi de sıcak duşun altında masaj yap aksın azıcık rahatlasın yoksa kaskatı olur daha çok acı verirsofiarya lesitini sen önermiştin . Bnm sağ göğsüm taş gbi emsede . Sağmayı deniyorum ama pek etkili olmuyor . Beze gibi bişeyler var biraz büyük bunlara iyi gelir mi ?
Canim cok gecmis olsun ve Allah bebeginle sana yardim etsin Ama bak sag salim dogmus cok şükür
Canim seni sorularla bunaltmak istemiyorum ama gecen hafta bende de protein cikti Bu hafta tekrar bakildi hic yok bu sefer Tansiyonumu duzenli olcuyorum
Doktor da ozellikle ayaklarda odem olursa acil gel dedi Ayaktaki ödemi fark ederim demi mutlaka kendim
Canim beler atlatmissin sende de panik atak vardi. Asla spinal olamam diyodun herseyi Allah biliyo iste. Bende pazartesi giricem sabah doguma spinal olucak ve bende de panik atak var nasil olurum bilmiyorum. Ayaklarimin uyusuk olucak olmasi nefesimi darlar mi onu dusunuyorum.
Evett gercekten hepimiz cok sey ogrendikk
Canim nasil anliyorsunuz odemi benimde ayaklarim sis gibi bacaklarim flnda ama cok kilo aldim ikisi arasindaki farki anlayamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?