2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Kızlar biz çıktık hala memeyle uğraşıyoruz. İyiyiz elhamdulillah Çok ağlıyor aç ve süt yok henüz. İnşallah düzene girince yazarım

Tebrik ederim kizlar. Allah analı babalı büyütsün.

Goguslerim yaralar gecti simdi de semsert oldu sicak su torbasiyla geziyorum. Mastit midir nedir ondan oldu sanirim.

Benim oyle oluyordu, emzirince rahatliyordu. Tam bosalmiyor mu acaba

Ya insan bırakamıyorda geçmişi ne olmuş merak ediyor dimi

Evet :) okuduklarimdan aklimda bir sey kaldi mi, hayir

Tebrik ederim kizlar. Allah analı babalı büyütsün.

Benim oyle oluyordu, emzirince rahatliyordu. Tam bosalmiyor mu acaba

Evet :) okuduklarimdan aklimda bir sey kaldi mi, hayir
Bnde yetişicem diye hızlı hızlı okuyorum ama aklımda bişey kalmıyor

Ben denemedim ama instagramdan gördüm gümüş kapaklar var gümüş doğal iyileştiriciymiş bi dene istersen

Canim gecmezse gumus kalkan oneriyolar ama hic denemedim bilmiyorum.

Acilmayla bukadar sure gecebilecegini bilmiyordum hayirlisi olsun hakkinda ins canim

Incirde sut yapiyor diyorlar kizlar

Gumus kalkanlar da cok pahali kizlar valla bu ara o kadar acildik ki dogum telasi ile. Dun esime ecZanesen gogus ucu kremi al gel dedim. Eczaci eşimin bilmedigini anlamis heralde 250 liralik normal catlak kremi vermis sacma sapan :/ geri de degistirmesiler daha o icime batiyor vucut catlak kremi vermis salak.

@Hafsa_23 canim ne yaptin dogurdun mu? Biz seninle mi konusmustuk bu fatma ana otunu. Teyzemin komsusu yapmis benim icin cok ilginc hic haberim yoktu. TeyEme demiski abla doguma gittiginde haber ver demis. Teyzem haber vermis. Saat aksam 9 gibi otu koymus suya. Acilmaya baslamis teyZemi aramis abla bir iki saate kadar dogurmus olur yapraklar tamamen açıldi demis. Ve ben 11.54 de dogurdum. Twyzem de inanamamis

minikoglan ben ilk bir iki emzirme dışında normal göğsümle emzirmedim hep silikon göğüs ucu kullandım bnm göğüslerde yara bgün biraz kan bile geldi . Ben bi de göğüs kalkanı aldırdım eşime yaradına iyi gelir mi bilmiyorum ama en azından göğüs ucu yapışmıyor göğüs pedine veya iç çamaşırına daha rahat ediyorum . Bu arada EvBoregi sen göğüs kalkanı kullanıyodun srnce açık olan kapak mı daha iyi kapalı olan mı ? Açık olanı kullanmaya çalışıyodum ama dediğim eğilip kalıyorum unutup süt hep tişörtüme akıyor

İkili canım kapağı var, bazen süt birikiyor içinde, hatta bebek sağı emerken sol birikiyor ya da tam tersi iyi oluyor

Biz de onu al bunu al şu da eksik olmasin hevesimiz kalmasin diye diye o kadar açılmışız ki evlendigimizden beri ilk defa kredi kartlarinin limiti doldu
Allah yardimcimiz olsun
Bebislerimiz saglikli olsun

sofiarya lesitini sen önermiştin . Bnm sağ göğsüm taş gbi emsede . Sağmayı deniyorum ama pek etkili olmuyor . Beze gibi bişeyler var biraz büyük bunlara iyi gelir mi ?

İkili canım kapağı var, bazen süt birikiyor içinde, hatta bebek sağı emerken sol birikiyor ya da tam tersi iyi oluyor
Bnmki üçlü sanki . Bi kapakta iki üç delik var aynı lağakyan bi tane daha var ama delik yok . Bede göğüse takılan yeri var

O ne cnm?

bebişini kucaklayan anneler, sağsağlim büyüdüğü günleri de görün inşallah. benim de çatı muayenem var birazdan rahat olmaya çalışıyorum kendimce.

Oy maşallah maşallah maşallah gizyb aydın cnm Allah korusun sizi.

sofiarya lesitini sen önermiştin . Bnm sağ göğsüm taş gbi emsede . Sağmayı deniyorum ama pek etkili olmuyor . Beze gibi bişeyler var biraz büyük bunlara iyi gelir mi ?
Benim ilk gebeliğimde olmuştu sütün çok olduğu için tam göğüs boşalamıyor varsa makinen sağ ya da manuel de olabilir bi de sıcak duşun altında masaj yap aksın azıcık rahatlasın yoksa kaskatı olur daha çok acı verir

Kesinlikle farkedersin. Fil ayağı gibi şişiyor ayaklar ve özellikle ayak bileklerine dikkat et

Ben çok acil girdigim için inan hiçbir şey anlamadım. Tek düşündüğüm bebeğimi kurtarmalarıydı. Ameliyathane ekibi de gayet ilgiliydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…