2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

canım peki suni sancı yapamıyorlar mıymış bu haftadan sonra? riskli miymiş ki, neden suni sancıyı denemiyorlar?

Aaa edepsize bak değiştirmek zorunda ne demek değiştirmemek.. keşke arasaydı seni ordan... doğrudur valla hepimiz çok açıldık bebişler için Allah hepimizin yardımcısı olsun...

dualarim seninle canım.Hersey guzel olacak.aynı gunduk ama bakalım ben ne zaman dogurcam.sen artık bize anlatirsin.Hersey çok güzel olsun tatlım.haberlerini dört gözle bekliyorum

@tired spinal candir fln yazmissin boyle yanaklarin mincirasim geliyo :). Pazartesi doguma gidicem kafamda deli sorular ilk dogumum. Senin gozunaydin canimm
Bende pazartesi spinalle doğum yapcam ins
Ilkinde de spinal oldum cok şükür com da memnun kaldım.
Epidurali daha uzun sureli olan islemlerde yapıyoruz dedi doktorum

Sağoyorum makinemle sol göğsüm biraz daha rahatladı ama sağ taraf pek rahat değil . Tam boşalttığım zamn bile şiş büyük bi ihtimal süt kanalı tıkandı . Pztsi kontrolüm var inşallah bişey verir geçsin dye

Bnmki üçlü sanki . Bi kapakta iki üç delik var aynı lağakyan bi tane daha var ama delik yok . Bede göğüse takılan yeri var

Bundan canım, eğer doluysa ve eğilirsem bu da dökülür ama o kadar dolmuyor nasılsa ayrıca altı açılabiliyor bazen, bunu arkadaşım hediye almıştı, avente daha iyi diyorlar sanırım ondan alacağım

Eklentiler

• E4550E8D-6475-41CC-A90D-8EB3A0BC6050.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 38
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…