- 22 Haziran 2017
- 3.665
- 4.361
- 83
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #50.541
Huhhh geçmiş olsun canım, sen de ne gamsız çıktın hem doğurmuyorsun yetmezmiş gibi oğluşu hissetmiyorsun annesiKızlar şimdi geldim hastaneden hareket ediyomuş ama ben hissetmiyomuşum..seydaemrah EvBoregi Dolunay22
GöZün aydınKızlar şimdi geldim hastaneden hareket ediyomuş ama ben hissetmiyomuşum..seydaemrah EvBoregi Dolunay22
Vallahi yaa sancı namına bişey yok.. cocuk hareketli kadın diyo ki hala mı hissetmiyosun valla hissetmiyorum diyorum şaşırdı o da.. sanırım oğlumu protesto ediyorum gelmiyo diye :)Huhhh geçmiş olsun canım, sen de ne gamsız çıktın hem doğurmuyorsun yetmezmiş gibi oğluşu hissetmiyorsun annesi
Hadi gözünaydın :)Kızlar şimdi geldim hastaneden hareket ediyomuş ama ben hissetmiyomuşum..seydaemrah EvBoregi Dolunay22
Yavuz bey gözünden ameliyat olcakmış şansımıza bak yaa :) salı hastanede olur inşallah..Hadi gözünaydın :)
Çook teşekkür ederim canımmGöZün aydın
İyi çok şükür Can'ım.Kızlar şimdi geldim hastaneden hareket ediyomuş ama ben hissetmiyomuşum..seydaemrah EvBoregi Dolunay22
Yaa sorma. İlk dediğinde şok oldum. Ben sizin için geliyorum ne işim var benim bu hastanede dedim. Hayatta doğurmam siz yoksanız dedimYavuz bey gözünden ameliyat olcakmış şansımıza bak yaa :) salı hastanede olur inşallah..
Ben bir pambik prenses olduğumdann o saatte uyanıpta asla hastaneye gidemem :) ben öğleden sonra anca giderim herhalde bi de randevusuz gidiyorum.. senin doğum ne zaman?Yaa sorma. İlk dediğinde şok oldum. Ben sizin için geliyorum ne işim var benim bu hastanede dedim. Hayatta doğurmam siz yoksanız dedimhemen çingeneleşme salı burdayım dedi ama bakalım. Salı sabah 8.30 da randevum var son kez :)
Ben emzik koydum canım. Biberona bence gerek yok. İlk etapta gerek duyulursa enjektörle felan veriyorlar. Gerek olursa alırım diye biberon dahi almadım henüzCanlar bisey sorcam hastane cantasina emzik biberon koymak şart mı sizce
Yavuz bey 7.30da hastaneye geliyor 8 gibi alıyor beni hemen :) oğlumu mecbur eşime bırakıyorum. Eşim işe gitmeden gitmem gerekiyor :) 11 mayısta doğum :) evlilik yıldönümümüzBen bir pambik prenses olduğumdann o saatte uyanıpta asla hastaneye gidemem :) ben öğleden sonra anca giderim herhalde bi de randevusuz gidiyorum.. senin doğum ne zaman?
Ben doğuramıcam galiba yaa çatı muaynesi bile yaptıramadımYavuz bey 7.30da hastaneye geliyor 8 gibi alıyor beni hemen :) oğlumu mecbur eşime bırakıyorum. Eşim işe gitmeden gitmem gerekiyor :) 11 mayısta doğum :) evlilik yıldönümümüz
Emzik de koydum biberon da.Canlar bisey sorcam hastane cantasina emzik biberon koymak şart mı sizce
Bilemezsin ki onu ya bi anda 4 5 cm açılmayla hastaneye giden ruhu duymayan kadınlar var. Benim sancım kasılmam çatı ağrım aşırı mesela. 30 lu haftalardab beri. Bugüne kadar gelebildim çok şükürö doğuramicam diye düşünme. Bence normal yaparsun sen. Yavuz beyde deli gibi normal doğum yanlısı zaten :)Ben doğuramıcam galiba yaa çatı muaynesi bile yaptıramadımhiç sancım çıkmıyo nstlerde zaten bende hissetmiyorum.. hani diyosunuz ya yatakta dönemiyorum çatım ağrıyo belim ağrıyo.. bana daha bi tanesi olmadı! Çok enteresan 23 kilo aldım ama fıldır fıldırım niye böyle oldum ki normalde daha cok ağrırdı oram buram... beynim doğum olayını mı kabul etmiyo napıyosa resmen hissizleştim...
Cok geçmiş olsun bak kötü düşünmemek lazım hemen sorun sendeymis annesi bebise suc bulmayalımBen doğuramıcam galiba yaa çatı muaynesi bile yaptıramadımhiç sancım çıkmıyo nstlerde zaten bende hissetmiyorum.. hani diyosunuz ya yatakta dönemiyorum çatım ağrıyo belim ağrıyo.. bana daha bi tanesi olmadı! Çok enteresan 23 kilo aldım ama fıldır fıldırım niye böyle oldum ki normalde daha cok ağrırdı oram buram... beynim doğum olayını mı kabul etmiyo napıyosa resmen hissizleştim...
Annemi kocamı abimi delirtmeden bi doğursaydım hayırlısıyla.. valla yıldı insanlar benden..Cok geçmiş olsun bak kötü düşünmemek lazım hemen sorun sendeymis annesi bebise suc bulmayalım
Ben akşam uzerinden beri agriliyim yatinca geciyor be suan hıçkırıyor fazlasıyla hissediyorum hissettiriyo yaramaz olcak sanirim
Hiç duymamıştım canım. Ama riske atmamak gerek öyle.birşeyse. sezeryan da bir doğum sonuçta sonunda ah vah demektenseKızlar size daha önce bahsetmiştim. Doktorum çatı basıklığından bahsetmişti. (Darlıktan farklı sanırım. Normalde kubbe gibi olur senin daha düz dedi) tekrar konumuz gündemde.
Bu basıklığın bazen bebeklerde omuz zedelenmesine neden olabilir ama önemli değil 15 gün zıbını iğneleyerek kullanılır şonra kaynar kendi kendine demişti. Normal Doğuma bebek iri olmadığı sürece engel değilmiş. Hatta bazen bebek omuzdan takılıp kalınca biz omuz göğüs arasından çatlatıyoruz bebek çıksın diye dedi.
Biz bugün bi arkadaşın dr arkadaşına sorduk bu meseleyi. o da kalıcı omuz zedelenmesi olabilir sezaryen olması gerekir demiş. Çok moralim bozuldu. Yarın bi kişiye daha sorucaz.
Benim dr niye rahat böyle. Ne yapsam bilemedim. Hiç riske girmeden sezaryen mı istesem. Eşim de dr değiştirelim diyortabi ki illa olacak diye de bir şey Yok ama.
sofiarya Can'ım senin bilgin var mı bu konuyla ilgili?
Yavuz bey çok şaşırıyo bana ağrım yok hergün yürüyorum 5km diyorum kalbin sağlammış diyo.. evde de çok hareletliyim annemin evi merdivenli in çık canım çıkıyo akşama kadar ama doğuramadım işte.. anne karnından ilkokula başlatırım çocuğu artık :)Bilemezsin ki onu ya bi anda 4 5 cm açılmayla hastaneye giden ruhu duymayan kadınlar var. Benim sancım kasılmam çatı ağrım aşırı mesela. 30 lu haftalardab beri. Bugüne kadar gelebildim çok şükürö doğuramicam diye düşünme. Bence normal yaparsun sen. Yavuz beyde deli gibi normal doğum yanlısı zaten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?