2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Huhhh geçmiş olsun canım, sen de ne gamsız çıktın hem doğurmuyorsun yetmezmiş gibi oğluşu hissetmiyorsun annesi
Vallahi yaa sancı namına bişey yok.. cocuk hareketli kadın diyo ki hala mı hissetmiyosun valla hissetmiyorum diyorum şaşırdı o da.. sanırım oğlumu protesto ediyorum gelmiyo diye :)

Yavuz bey gözünden ameliyat olcakmış şansımıza bak yaa :) salı hastanede olur inşallah..
Yaa sorma. İlk dediğinde şok oldum. Ben sizin için geliyorum ne işim var benim bu hastanede dedim. Hayatta doğurmam siz yoksanız dedim hemen çingeneleşme salı burdayım dedi ama bakalım. Salı sabah 8.30 da randevum var son kez :)

Ben bir pambik prenses olduğumdann o saatte uyanıpta asla hastaneye gidemem :) ben öğleden sonra anca giderim herhalde bi de randevusuz gidiyorum.. senin doğum ne zaman?

Ben bir pambik prenses olduğumdann o saatte uyanıpta asla hastaneye gidemem :) ben öğleden sonra anca giderim herhalde bi de randevusuz gidiyorum.. senin doğum ne zaman?
Yavuz bey 7.30da hastaneye geliyor 8 gibi alıyor beni hemen :) oğlumu mecbur eşime bırakıyorum. Eşim işe gitmeden gitmem gerekiyor :) 11 mayısta doğum :) evlilik yıldönümümüz

Yavuz bey 7.30da hastaneye geliyor 8 gibi alıyor beni hemen :) oğlumu mecbur eşime bırakıyorum. Eşim işe gitmeden gitmem gerekiyor :) 11 mayısta doğum :) evlilik yıldönümümüz
Ben doğuramıcam galiba yaa çatı muaynesi bile yaptıramadım hiç sancım çıkmıyo nstlerde zaten bende hissetmiyorum.. hani diyosunuz ya yatakta dönemiyorum çatım ağrıyo belim ağrıyo.. bana daha bi tanesi olmadı! Çok enteresan 23 kilo aldım ama fıldır fıldırım niye böyle oldum ki normalde daha cok ağrırdı oram buram... beynim doğum olayını mı kabul etmiyo napıyosa resmen hissizleştim...

Bilemezsin ki onu ya bi anda 4 5 cm açılmayla hastaneye giden ruhu duymayan kadınlar var. Benim sancım kasılmam çatı ağrım aşırı mesela. 30 lu haftalardab beri. Bugüne kadar gelebildim çok şükürö doğuramicam diye düşünme. Bence normal yaparsun sen. Yavuz beyde deli gibi normal doğum yanlısı zaten :)

Cok geçmiş olsun bak kötü düşünmemek lazım hemen sorun sendeymis annesi bebise suc bulmayalım
Ben akşam uzerinden beri agriliyim yatinca geciyor be suan hıçkırıyor fazlasıyla hissediyorum hissettiriyo yaramaz olcak sanirim

Kızlar size daha önce bahsetmiştim. Doktorum çatı basıklığından bahsetmişti. (Darlıktan farklı sanırım. Normalde kubbe gibi olur senin daha düz dedi) tekrar konumuz gündemde.
Bu basıklığın bazen bebeklerde omuz zedelenmesine neden olabilir ama önemli değil 15 gün zıbını iğneleyerek kullanılır şonra kaynar kendi kendine demişti. Normal Doğuma bebek iri olmadığı sürece engel değilmiş. Hatta bazen bebek omuzdan takılıp kalınca biz omuz göğüs arasından çatlatıyoruz bebek çıksın diye dedi.
Biz bugün bi arkadaşın dr arkadaşına sorduk bu meseleyi. o da kalıcı omuz zedelenmesi olabilir sezaryen olması gerekir demiş. Çok moralim bozuldu. Yarın bi kişiye daha sorucaz.
Benim dr niye rahat böyle. Ne yapsam bilemedim. Hiç riske girmeden sezaryen mı istesem. Eşim de dr değiştirelim diyor tabi ki illa olacak diye de bir şey Yok ama.
sofiarya Can'ım senin bilgin var mı bu konuyla ilgili?

Annemi kocamı abimi delirtmeden bi doğursaydım hayırlısıyla.. valla yıldı insanlar benden..

Hiç duymamıştım canım. Ama riske atmamak gerek öyle.birşeyse. sezeryan da bir doğum sonuçta sonunda ah vah demektense

Yavuz bey çok şaşırıyo bana ağrım yok hergün yürüyorum 5km diyorum kalbin sağlammış diyo.. evde de çok hareletliyim annemin evi merdivenli in çık canım çıkıyo akşama kadar ama doğuramadım işte.. anne karnından ilkokula başlatırım çocuğu artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…