- 28 Kasım 2012
- 7.030
- 4.605
- 373
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #50.801
İnşaaalllaaaahhhh. Hele bi gelsin dayıcam memenin tamamını ağzınaAy inşallaah valla çünkü yara olayını yaşamasamda hastalarımdan biliyorum insanı alt üst ediyor fena bir acı fena bir görüntüsen sür sür ne buluyorsan ama işin en önemli kısmı bebeği memeye doğru tutturmak ucunu değil memenin kahverengi kısımlarıyla dolu dolu ağzına alması lazım ucunu alırsa çekeleye çekeleye mahvediyorlar
Ah canım orası öyle ama son bi haftadır baya kötüyüm. Yürüyemiyorum bile nerdeyse. O yüzden gelsin istiyorum artık. Çatı ağrım hat safhada. Üstüne bi de bacak ağrısı eklendi. Göbeğim düştü iyice kalkarken bile o kadar zorlanıyorum ki. Sıkışıyor resmen alttanİçinde.ne kadar kalsa kardir acela etme :)
Çatı ağrısı banada pes dedirtmisti oyuzden anlıyorum.seni ama.dogumdan çıktım kalkıp.yuruttuklerinde o ağrıdan eser yoktu :)İnşaaalllaaaahhhh. Hele bi gelsin dayıcam memenin tamamını ağzına
Ah canım orası öyle ama son bi haftadır baya kötüyüm. Yürüyemiyorum bile nerdeyse. O yüzden gelsin istiyorum artık. Çatı ağrım hat safhada. Üstüne bi de bacak ağrısı eklendi. Göbeğim düştü iyice kalkarken bile o kadar zorlanıyorum ki. Sıkışıyor resmen alttan
İçinde.ne kadar kalsa kardir acela etme :)
İnşallah amin dualarla.donuyo dünya kabul.olur inşallah ettiğimiz dualar ama.az kaldı hissediyorum rabbim dermansız dert vermesin sizde sağlıkla vaktinde kavuşun inşallahBende aynısını düşünüyorum canım. Doğunca farklı bir kulvarda kayboluyorsun. Inşallah en yakın zamanda kuvezden çıkar evladın canım. Uzaktan bakmak ne zordur. Inşallah en yakın zamanda sutunu alır canım.
Ahhh inş yaaa. AğrısıZ hareket etmek nasıl bişey unuttum inan ki.Çatı ağrısı banada pes dedirtmisti oyuzden anlıyorum.seni ama.dogumdan çıktım kalkıp.yuruttuklerinde o ağrıdan eser yoktu :)
Kuru kayısı, üzüm isladim kaynar suya yarim saat beklese yeter bir tarafa da taze elma ayva olur doğradim sonra hep beraber hasliyom yumuşayana kadar. Kendi şekeri yetiyor. Bir de tarçın karanfil atınca mis gibi.Tarifini yazar misin kuzum müsait olunca
son bi haftadır baya kötüyüm. Yürüyemiyorum bile nerdeyse. O yüzden gelsin istiyorum artık. Çatı ağrım hat safhada. Üstüne bi de bacak ağrısı eklendi. Göbeğim düştü iyice kalkarken bile o kadar zorlanıyorum ki. Sıkışıyor resmen alttan
Kiyamiyorum ki yaTam olarak aynı durumdayiz kuzum, biberonla veriyorum ve artik sackiran olcam stresten. Napayim artik salcam gitsin ya doysun yeter öyle de böyle de buyuyecek
Ya o mesaji ben de okudum. Okuduktan sonra yaklasik 6-7 saattir sagmiyorum. Silikon gogus ucu, iki kat mendil, atlet ve pijama var üstümde. Süt pijamadan asagi gobegime kadar akmis ustume su dökmüş gibiyim ayniCan'ımsofiarya sürekli sağmanın iyi olmayacağından bahsetmişti. Bebek emiyorsa bi süre şonra fazla olan süt geri çekilirmiş. Okudun mu bilmiyorum.
Ayyy sizler bu sıkıntıları çekerken nasıl da Fransız kalıyoruz valla :))
Tabi ki Can'ım. Prenses iyi olsun yeter ki. Tabi ki sen de :) senin üstündeki iyilik hali emin ol ona da yansır. Onlar hala anne karnında gibi.
Ayy iyi yapmışsın kabul etmemekle. Şaka gibi yaaa. Valla bi benim çevrem mi böyle anlayışlı anlayamadım. Allah yardımcınız olsun valla. Oğlun nasıl karşıladı kardeşini? Çok endişeliydin.
Babası bayılıyor kahkaha basiyor hele birde üstüne çiş yapınca görmeye deger halleri. Eşim beni çok sasirtti, yapamam diyordu ama hersey yapıyo, benden iyi susturuyor ne anlatsa dinliyor Maşallah. Benim tek silahım meme.Annem oğlumda bi gün saymış 17 kere degistirdim bezini diyordu
Okudukça bende ondan korkuyorum doktor kullan lansinohu dedi bende 4 gündür kullanıyorum bakalim nolcak.ki benim sütüm hemen gelmiyo insallah gelir kızımdaKızlar yaaa memeleri yara olmayan Yok nerdeyse aranızda
Şu lansinohu falan önceden sürmek bi işe yaramadı sanırım. Önceden hiç bu meme ucu yara durumunu bilmezdim. Ne sıkıntılar varmış meğer.
Perşembe sabah 11e kadar uyumuşum...kalktım harika bi kahvaltı yaptım...ondan sonra pazara gittim ufak tefek meyve vs aldım...eve geldim biraz dinlendim falan kuaföre agdaya gittik annemle...ordan dolmuşa bindik AVM ye gittik alışveriş vs takıldık eve geldik saat 8buçuk...çay içtim biraz dinlendim kalktım çamaşır astım 12 gibi süt içtim yatıcam vuruyor alttan alttan sancılar...ondan sonra bişey yiyip icmedim...su bile...şüphelendim kendimden...sabaha kadar dayandım en son 7de gittik işte doğum başlamış...o gün kudurmuş gibi gezip duruyordum velhasılkelam doğurmak isteyenlere tavsiye benden gezin hoplayın cınımBen de şimdiden sürüyorum Can'ım bebeyağı. Tabi boca etmiyorum uçlarına sadece. İnş işe yarar.
Ayva çekirdeği bende çok işe yaradı. Benimkiler de başlamıştı yavaş yavaş gece ayva çekirdeğini sürdüm açık bırakıp yattım kuruttu sanki. Sonra kendi sütumle emzirme den önce sildim toparladı. Her emzirme den sonra lansinoh a devam ediyorum. Bana verilen tavsiyeler karbonatlı suyla arada silmek sabunlu suyla yıkamak kremler dışındaBen iki gundur bemli birakiyorum bana misin demesibir ara gecer gibi oldu ama bugun yine fena
Bin tl doktor özel çağırdık gece geldiği için mesai saati dışı olduğunda aliyor birde doğumdan sonra kanama olayı oldu bende kan verildi ekstradan beyaz normal kan kan verenler oldu onlara test yapmışlar kan işlemden geçmesi kişi başı 800 tutmuştu o yüzden çok tutmuştu bizimNisa hastanesi Can'ım. Medipol de uygun aslında. Neden o kadar pahalıya gelmiş size
Can'ım senin belirtisiz nesne ve minikoğlan gibi olacak bu gidişle. Sancısız belirtisiz günün geldiğinde pırt diye doğuracaksın
Aynen öyle valla bide oğlum napacak bensiz iki gün o var tabiAynen canım bide agbiler n tepki vercek nasıl davrancak endişesi zaman geçmiyor sanki
Medipol koşuyolu olan canim. Benim sezeryandan başka kanama olayı oldu doğumdan 2 saat sonra o yüzden ekstralar cıktı çok zaten mesai dışı geldiğinden bin tl doktor ayrı aliyo gece geldi acil bin tl aldı kan verenlere test yapılmış kana test yapılmış direk kanı veremiyorlarmiş doğumdan sonra kişi başı 800 falan tutmuş ondan çöktü canim şuan sezeryan ne kadar hiç sormadim valla:) yine kazık yeriz bizMedipol üniversitesi hastanesi mi canım dediğin . Nerde o 7 bin olan ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?