2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Dikişin patlasa kanardı canım tahminimce su toplamış yada enfeksiyon olabilir. Ödeme bağlı su toplayabiliyor bazen dikişler. Ben sezeryan olmadım ama daha önce ameliyat oldum ordan hatırlıyorum. Telaş yapma istersen bir acile git baksınlar.

Aynen öyle valla bide oğlum napacak bensiz iki gün o var tabi (
Canım kolay olmayacak biz hala zorlanıyoruz bazen bebeği gormezden geliyor bazen seviyor . Ben onu kucaklayıp kendisini kucaklamayinca buna çok üzülüyor dün kucağima aldım oturuyorken öptüm kokladim çocuk duygusallasti bir ağlama krizine girdi bende aglayacaktim. Meğer beni seviyormuş gibi bişey dusundu sanriim. Halbuki banyoda kendiyle oynadım yemeğini ben yediriyor um ama yetmiyor tabi

Gittim acile açılma yok dedi yarın Dr una gel dedi tatlım ödem veya enfeksiyonsa ilaçla geçer değil mi

Canım inanır mısın benim de her günün böyle sayılır. Dün 7 de kalktım.kahvalti sonra ütü yaptım kaynım yeni acilan avm ye gidelim dedi giydirdim oğlumu gittik gezdik dönüşte açız diye bizde yemek yedik eltim de pazartesi transfer yaptırmıştı yemekten sonra o uzandı ben evi topladim ütüye devam ettim. Bu arada oglen camasir asmistim onlari topaldim tekrar astim. Sonra anneme gideyim dedim Kuaför annemlerin orada. Saat dokuz gibi annemlere geldik oğlum 12 gibi uyudu. Benim içim rahat etmedi o saatten sonra bikini bölgesine ağda yaptık anneminse yardımıyla saat oldu gece 2.5 ben anca yattım. Sabah 9 a kadar sancıyla wc git-gellerinden yarı uyur yarı uyanık takildim sonra bi dalmışım 12 de kalktım. Bugün durgun gecti bi merkez bi kuaför sonra yemek hazırlığı ama yarın zeynep kamile gideceğim buradan metro ile 1 saat oradan karşıya geçeriz eminönü ne diye düşünüyorum değiştireceğim takım var hep ayaktayım oğlum kucagimda ama vakti gelmeden gelmiyo

Sağlıkla gelsin de beklicez artık yapcak bişey yok malesef.. hayırlısıyla gelsin kuzularımızz

Biz evdeyiz 4. Günümüz normalde pazartesiyi bekleyecektik ay iyiki olmuş sanki uzun zamandır bizimle gibi bıdışko. Abimiz biraz mazlumlaştı ama dediğimiz herşeyi yapıyor küçük oğlum.Yarında ilk kontrolümüz var Doğum yapacak annelere allah kolaylık versin

Eklentiler

• 4C9F66D6-2F76-4C78-8743-D73AB025AAAB.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 92
Simdilik oyle canim yada sen oyle sanıyorsun kokun nefesin sesin yeter onu rahatlatmaya.
ama babayla arasi iyi olması da süper nefes alırsın bunu avantaja cevir aaaa babasi bu seni istiyor de 1 saat dinlen

Deneyimli anneler özellikle göğüsleri yara olanlar.. ben silikon göğüs uçları almıştım göğsüme onları koysam versem bebek için zararı olur mu? Hem bebek çekmeyi öğrenene kadar hem de göğüslerim yara olur diye korkuyorum biz sakıncası olmaz dimi?

Kizlar gecmisi okuamıyorum. Ama sizinle duygularimi paylasmak istiyorum. Zaman yaklasiyo yarin sabah dogum ve cok degisik duygular icindeyim.. hic gergin degilim ilginc bi sekilde normalde gerdin melahat gibiyimdir. Tarifsiz bi mutluluk var icimde. Sebebi basima gelecekleri bilmedigimden:). Saglikli olsun bebegim baska hicbisey istemiyorum. Yarin insallah gerilmem. Panik atagim var insallah basedebilirim. Uyusukluga cok kafayi takiyorum. Insallah uyusuk saatler su gibi gecer. Insallah sıkıntısız sag salim atlatiriz bebekte bende. Insallah insallah insallah.

Allahın izniyle canım panik yapma her şey güzel olacak..ne güzel yarın yavru kuzun seninle olcak:)sadece buna odaklan.bizi haberdar et toparlaninca

Ay kıyamam ya benim oğlumda çok dugusal masa ile koca ayıyı izliyo tek izlediği çizgi-film o masa ağlayınca oğlum ağlıyo düşün o kadar duygusal napicam ben bilmiyorum kucağıma gelip satılıp uzuluyo şimdi kardeş kardeş diyo ama doğunca neler bizi bekliyo çok merak ediyorum

Kızlar nasıl sorucam bilmiyorum biraz utanıyorum ama benim genital bölgem kaşınıyor bi kaç gündür neden olabilir ya iç kısmı böyle acayip sekilde

Kızlar bu hafta bacaklarıma ağda için kuaföre gidicem ama özel bölgeye ağda yaptırmaya korkuyorum. Çok fazla çatı ağrım var ve kasılmaktan korkuyorum. Dr un verdiği doğum tarihim 15 mayıs. Annem de şehir dışından nasipse 12 mayısta gelecek. Salı günü bime tüy dökücü krem gelecekmiş. Özel bölgeye jilet mi yapayım yoksa tüy dökücü krem mi kullanayım karar veremedim. Siz nasıl yaptınız ? Bu kremi bilen kullanan var mı acaba aramızda?

Deneyim bari. Her seyindenedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…