- 26 Mart 2010
- 2.090
- 2.455
- 333
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #50.821
Kizlar sezeryan yerinden bir bolgeden sari akinti geldi dun korse kullandim ondan sonra oldu.acaba dikisim mi patladi ya cok korkuyorum yarin dr gidecem.Benim göğüsler de yara oldu biraz, gogus kalkanı kullandım acikkaldi sanırım o biraz iyi geldi .
Canım kolay olmayacak biz hala zorlanıyoruz bazen bebeği gormezden geliyor bazen seviyor . Ben onu kucaklayıp kendisini kucaklamayinca buna çok üzülüyor dün kucağima aldım oturuyorken öptüm kokladim çocuk duygusallasti bir ağlama krizine girdi bende aglayacaktim. Meğer beni seviyormuş gibi bişey dusundu sanriim. Halbuki banyoda kendiyle oynadım yemeğini ben yediriyor um ama yetmiyor tabiAynen öyle valla bide oğlum napacak bensiz iki gün o var tabi(
Gittim acile açılma yok dedi yarın Dr una gel dedi tatlım ödem veya enfeksiyonsa ilaçla geçer değil miDikişin patlasa kanardı canım tahminimce su toplamış yada enfeksiyon olabilir. Ödeme bağlı su toplayabiliyor bazen dikişler. Ben sezeryan olmadım ama daha önce ameliyat oldum ordan hatırlıyorum. Telaş yapma istersen bir acile git baksınlar.
Gittim acile açılma yok dedi yarın Dr una gel dedi tatlım ödem veya enfeksiyonsa ilaçla geçer değil mi
Perşembe sabah 11e kadar uyumuşum...kalktım harika bi kahvaltı yaptım...ondan sonra pazara gittim ufak tefek meyve vs aldım...eve geldim biraz dinlendim falan kuaföre agdaya gittik annemle...ordan dolmuşa bindik AVM ye gittik alışveriş vs takıldık eve geldik saat 8buçuk...çay içtim biraz dinlendim kalktım çamaşır astım 12 gibi süt içtim yatıcam vuruyor alttan alttan sancılar...ondan sonra bişey yiyip icmedim...su bile...şüphelendim kendimden...sabaha kadar dayandım en son 7de gittik işte doğum başlamış...o gün kudurmuş gibi gezip duruyordum velhasılkelam doğurmak isteyenlere tavsiye benden gezin hoplayın cınım
Sağlıkla gelsin de beklicez artık yapcak bişey yok malesef.. hayırlısıyla gelsin kuzularımızzH Hunilimom Bende @Dolunay22 in "Can'ım senin belirtisiz nesne ve minikoğlan gibi olacak bu gidişle. Sancısız belirtisiz günün geldiğinde pırt diye doğuracaksın" dediğine katılıyorum. Keza oğlumda bende o gün içinde doğurdum.
Simdilik oyle canim yada sen oyle sanıyorsun kokun nefesin sesin yeter onu rahatlatmaya.Babası bayılıyor kahkaha basiyor hele birde üstüne çiş yapınca görmeye deger halleri. Eşim beni çok sasirtti, yapamam diyordu ama hersey yapıyo, benden iyi susturuyor ne anlatsa dinliyor Maşallah. Benim tek silahım meme.
Hadi inşallahhhh..Sancım yine başladı. Sancısı gelenin peşi sıra ya suyu geliyor yA nişanı yada bebişi
Benim hala gelen giden Yok
Allahın izniyle canım panik yapma her şey güzel olacak..ne güzel yarın yavru kuzun seninle olcak:)sadece buna odaklan.bizi haberdar et toparlanincaKizlar gecmisi okuamıyorum. Ama sizinle duygularimi paylasmak istiyorum. Zaman yaklasiyo yarin sabah dogum ve cok degisik duygular icindeyim.. hic gergin degilim ilginc bi sekilde normalde gerdin melahat gibiyimdir. Tarifsiz bi mutluluk var icimde. Sebebi basima gelecekleri bilmedigimden:). Saglikli olsun bebegim baska hicbisey istemiyorum. Yarin insallah gerilmem. Panik atagim var insallah basedebilirim. Uyusukluga cok kafayi takiyorum. Insallah uyusuk saatler su gibi gecer. Insallah sıkıntısız sag salim atlatiriz bebekte bende. Insallah insallah insallah.
Ay kıyamam yaCanım kolay olmayacak biz hala zorlanıyoruz bazen bebeği gormezden geliyor bazen seviyor . Ben onu kucaklayıp kendisini kucaklamayinca buna çok üzülüyor dün kucağima aldım oturuyorken öptüm kokladim çocuk duygusallasti bir ağlama krizine girdi bende aglayacaktim. Meğer beni seviyormuş gibi bişey dusundu sanriim. Halbuki banyoda kendiyle oynadım yemeğini ben yediriyor um ama yetmiyor tabi
Kızlar nasıl sorucam bilmiyorum biraz utanıyorum ama benim genital bölgem kaşınıyor bi kaç gündür neden olabilir ya iç kısmı böyle acayip sekilde
Sağlıkla gelsin de beklicez artık yapcak bişey yok malesef.. hayırlısıyla gelsin kuzularımızz
Mantar miCanım genelde mantarda kaşıntı olur canım aman ihmal etme doktoruna sor
Deneyim bari. Her seyindenedimminikoglan Canım bir kaba karbonatlı su hazırla sürekli onu sür hem nemli tutar hem bebeğe sıkıntı olmaz. Benim şimdilik daha acımadı hiç sütüm gelmediği halde gelsin diye sürekli emziriyorum ve hep siliyorum karbonatlı suyla sıkıntım olmadı. Belki daha erken benim için ama yinede dene.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?