2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kizlar normal dogum sonrasi ilk kontrole ne zaman gittiniz kendiniz icin? Veya gidecek misiniz? Gitmesek olmaz mi? Ben gitmeye cok korkuyorum. Dogumdan sonra bende o çatal dedigimiZ seyin korkusu basladi. Yaninrekrar gidip o ihrenc yere cikip bacaklarimi ayirip parmaklanmak istemiyorum belki de dikislerim hala cok yeni oldugu icin acır korkusuyla istemiyorumdur gerci hastanede kaldigim sure boyunca iki sefer bakildi hic de canim acimadi ama eve gelince ne olduysa beni panik hali aliyor

Geçmiş olsun canım korse için erken değil mi ? Biraz toparlanınca kullan bence. Dikişin daha çok taze.
Sen mama işini ne yaptın baby Goat mı verdin bebeğine? Sanırım her bebek her mamayı beğenmiyor.. Ben o mamadan aldım da inşallah bebeğim beğenir. Sütüm gelene kadar içse en azından

@Kahverengikus canım yazdım ama dönmedin merak ettim iyisinizdir insallah ikinizde

sofiarya canım bence sen memeyi tutturma şeklini bildiğin icin yara olmuyo
Olabilir tabii o da var mesleki avantaj diyelim ozaman keşke sizinkileri de tutturup bebişlerşn ağzına sokabilsem de kimsenin memişleri yara olmasa

Canım makinenin markası ne? Benimki lansinohun ikili olanı. Göğsümü baya boşaltıyor bebek bosaltamiyor benimkini de malesef o yüzden aç kalıyor göğüslerim yara acidan asla emziremiyorum
Maalesef bnmgöğüslerde fena yara her emzirmeden snra kabuk bağlıyor emzirirken kanıyor . Ki silikon göğüs ucu kullanıyorum bn. Silikon göğüs ucunu denedin mi bn direk göğsümü hayatta veremem şuan bi tek gastanede vermiştim çok pişman oldum keşke tam emzirmeyi öğrenmeden direk göğsümü vermeseydim . Bgün garmasten mi ne o kremden aldırdım inşallh etki eder lansinoh çok iyileştiremiyor sanki . Süt sağma makinesinin markadı mamajoo ama artık sağmicam . Göğüslerimdeki şişlikten dolayı dün gece duşta istemsiz ağladım . Ve dün duştan snra kızım iki göğsümü de emmeden uyumamaya basladı . Resmen hissetti . O sertlikler bezeler gitmeye başladı

Zor bi karar sonuçta ikisini de sen yaşıcaksın hayırlısı neyse o olsun hakkında.

kizlar bi gunde 20 sayfa nasil yazdiniz...nese kabaca okuyup baya fikir sahibi oldum..genelde herkesin derdi memis yaraları gözüm korkmadi degil...ama ben en cok su lohusa depresyonu denen seyden korkuyorum..yani uykusuzluk ve yorgunluktan tamamen baska birine dönüsmekten insalah böyle bisi olmaz..tecrübeli annelerin tavsiyelerine açıgım..sonucta herkes depresyona girecek diye bisi yok degil mi

Ben silikon uçla emziriyorum maalesef göğüs ucum yok Bu silikon ucu da sadece ucunu tutarak emiyor . Yaralar geçse mememi vermeyi denicem bnde ağlamamak için zor tutuyorm ilk çekişlerinde sonradan alışıyorum

Canım dün akşam duşta istemsiz ağladım bu şişlikler geçmicek belki başka bişey vardır ya sütümü keserlerse diye . Duştan çıktım kızım resmen hissetti arka arkaya üç kez meme emzirdim sonra hep iki meme emip öyle yattı. Gerçekten onların nasıl bze ihtiyacı varsa bzim de onlara var . Şimdi şişlikler indi nerdeyse inşallah senin de hmn gecer

Ben yarın gidicem bnde çekiniyorum ya zaten giren kişi bnm doktorum değildi ama kontrole ona gidicem doğumu o yaptığı için bi de traş bıçağıyla temzliuodum genital bölgeyi şimdi mcbur temzlemeden gdicem o yüzden de çekiniyorum

Hastaneye gittik kızlar. Ebe muayene etti. Çatın çok basık. Kesinlikle riske atma normal Doğumla dedi.
2 cm lik açılma varmış. Açılman da çok zor olur dedi.
Sancı grafiğim aşağıda. Ağrı eşiğim yüksekmiş. Hissetmiyormuşum.
Bu çatıyla senin ilişkin de ağrılı zor olur dedi ama ben hiç sıkıntı yaşamadım yıllardır bu konuda

Eklentiler

• IMG_5607.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 90
Aramızda 10 gün fark var ama bende aynıyım. Oturmak kalkmak yatmak eziyet hele wc ye yetişme telaşı.
Ay ben bugün ilk kez duştan çıkınca altıma kaçırdım üstümü giymemiştim daha. Bir iki damla. Halbuki duşa girmeden yapmıştım üstelik
Okudukça bende ondan korkuyorum doktor kullan lansinohu dedi bende 4 gündür kullanıyorum bakalim nolcak.ki benim sütüm hemen gelmiyo insallah gelir kızımda
İnş olmaz Can'ım yaaa. Yarasız atlatanlar da var.
İnş Can'ım. Normal Doğum hevesim kursağımda kaldı ama yapacak bir şey Yok. Sağlıkla atlatalım yeter.
Kız ben kaç kere gezdim tozdum öyle. Bana mısın demedi. Sonunda çatı ağrısı çektim misliyle. Üstüne basamadım ayakların. Bizim yavrukuş yerinde iyi. Az önce ebe çatı muayenesinde kafasına ulaşamadı bile. Kızlarımız aceleci cimcimeler.

Baya baya sancı var nasıl dayanıyosun yaa.. bence artık riske atma sezaryeni düşün çünkü hep aynı şeyi diyolar çatın basıkmış zorlanma boşuna

Bn hiç bu kadar sancı çekmedim ya . En yüksek 45 ti iki dk üç dk bi geliyordu valla helal olsun :)

Baya baya sancı var nasıl dayanıyosun yaa.. bence artık riske atma sezaryeni düşün çünkü hep aynı şeyi diyolar çatın basıkmış zorlanma boşuna
Öyle düşünüyorum Zaten Can'ım. Ya evde kıvrandım. Oraya gidince hiçbir şey hissetmedim ebe de şaşırdı zaten. Psikolojik sanırım. Eşimin de suratı düştü. Doğurucam sandı sanırım.
Bn hiç bu kadar sancı çekmedim ya . En yüksek 45 ti iki dk üç dk bi geliyordu valla helal olsun :)
Hissetmedim orda hiç. Evde sancılandım baya. Hatta şuan yine var. Şiddetli adet ağrısı gibi

Kadın olmak ne kadar zor ya bu ağda işini ne yapacağım onu düşünüyorum 22 gün var sezaryen olsam en erken 12 gün tekrar aynı eziyeti çekmek istemiyorum bir yandan da ağrım sızım oluyor ya acil birşey olursa telaşı Allah nasip ederse ikinci kızım gelecek şimdiden kıl tüy. Dertleri doğum telaşları olacak diye üzülüyorum iyice kafayı yedim sanırım bebek sağ Salim doğsun ilk işim 6ay sonra lazer olacak inşallah

Canim sen niye bu kdr inat ediyosun. Hayirlisini dile Allah'tan. Gel kiz yarin beraber doguralim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…