- 7 Şubat 2018
- 3.187
- 4.188
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #50.841
Geçmiş olsun canım korse için erken değil mi ? Biraz toparlanınca kullan bence. Dikişin daha çok taze.Kizlar sezeryan yerinden bir bolgeden sari akinti geldi dun korse kullandim ondan sonra oldu.acaba dikisim mi patladi ya cok korkuyorum yarin dr gidecem.Benim göğüsler de yara oldu biraz, gogus kalkanı kullandım acikkaldi sanırım o biraz iyi geldi .
Olabilir tabii o da var mesleki avantaj diyelim ozaman@Kahverengikus canım yazdım ama dönmedin merak ettim iyisinizdir insallah ikinizde
sofiarya canım bence sen memeyi tutturma şeklini bildiğin icin yara olmuyo
Memeyi C şeklinde tutup kahverengi kısmı komple bebeğin ağzına koymak gerekiyor..@Kahverengikus canım yazdım ama dönmedin merak ettim iyisinizdir insallah ikinizde
sofiarya canım bence sen memeyi tutturma şeklini bildiğin icin yara olmuyo
Maalesef bnmgöğüslerde fena yara her emzirmeden snra kabuk bağlıyor emzirirken kanıyor . Ki silikon göğüs ucu kullanıyorum bn. Silikon göğüs ucunu denedin mi bn direk göğsümü hayatta veremem şuan bi tek gastanede vermiştim çok pişman oldum keşke tam emzirmeyi öğrenmeden direk göğsümü vermeseydim . Bgün garmasten mi ne o kremden aldırdım inşallh etki eder lansinoh çok iyileştiremiyor sanki . Süt sağma makinesinin markadı mamajoo ama artık sağmicam . Göğüslerimdeki şişlikten dolayı dün gece duşta istemsiz ağladım . Ve dün duştan snra kızım iki göğsümü de emmeden uyumamaya basladı . Resmen hissetti . O sertlikler bezeler gitmeye başladıCanım makinenin markası ne? Benimki lansinohun ikili olanı. Göğsümü baya boşaltıyor bebek bosaltamiyor benimkini de malesef o yüzden aç kalıyorgöğüslerim yara acidan asla emziremiyorum
Zor bi karar sonuçta ikisini de sen yaşıcaksın hayırlısı neyse o olsun hakkında.Can'ım benim aklıma da termos geldi. Eve gidip gelen olursa o şekilde istenebilir ihtiyaç olursa.
Haklısın kuzum valla. Eğer ölçüm doğruysa 4 e dayanacak gibi. 3750 ydi. Gerçi çok güvenmiyorum ölçümlere. Burda kaç kişiye ne kadar çok kilolu olduğu söylendi hepsi normal doğdu nerdeyse. Ama benim karnımda çok büyüdü birden valla taşıyamıyorum artık o derece. Son hafta kilo almış olabilir diyorum. Bi de eşim de ben de kilolu olmasak da Etine dolgunuz. Bize çektiyse olabilir de yani.
Ki çatı basıklığı konusu olmasa bile dr 4 olursa normal olmaz demişti. Valla 4 olsa bari de hiç ikilemde kalmasam
Vallahi yA. Benimki de öyle. Çantaya koyduğum çaylara kahvelere gülüyor. Bunu da söylesem kıçıyla güler artık
Doğrusur valla benim bişeyim olmadığından beklemekte sakınca görmüyorum ama rabbim hepimize hayırlısını versin..Inşallah canım inşallah. Çekicek dermanım kalmadı çok çabuk yoruluyorum.
Bu mesajı buraya bırakıyorum ve adaylığımı koyuyorum mayıs doğumlu biriolarak ikinci bebeğim olursa o da mayısta doğsun istiyorum önümüzdeki ay kısmet olursa sonucu da yazarım
Ben silikon uçla emziriyorum maalesef göğüs ucum yokAy inşallaah valla çünkü yara olayını yaşamasamda hastalarımdan biliyorum insanı alt üst ediyor fena bir acı fena bir görüntüsen sür sür ne buluyorsan ama işin en önemli kısmı bebeği memeye doğru tutturmak ucunu değil memenin kahverengi kısımlarıyla dolu dolu ağzına alması lazım ucunu alırsa çekeleye çekeleye mahvediyorlar
Canım dün akşam duşta istemsiz ağladım bu şişlikler geçmicek belki başka bişey vardır ya sütümü keserlerse diye . Duştan çıktım kızım resmen hissetti arka arkaya üç kez meme emzirdim sonra hep iki meme emip öyle yattı. Gerçekten onların nasıl bze ihtiyacı varsa bzim de onlara var . Şimdi şişlikler indi nerdeyse inşallah senin de hmn gecersofiarya cnm lecithin bukanasij bugün nöbetçi eczanelerde yarın esim bakacak yine. Bir maşrapaya kaynar su koyuyorum göğüsümü üzerinde tutuyorum şıp diye damliyor baya açılıyor bebişe veriyorum yine aynı kuvvetli çekmiyor sanırım agzina zaten damliyo diye. Sonra atiyo zaten zorla on dk. İyice bosalsa oda çeker galiba yarın doktora da sorcam lecithin i alcaz.
Ben yarın gidicem bnde çekiniyorum ya zaten giren kişi bnm doktorum değildi ama kontrole ona gidicem doğumu o yaptığı için bi de traş bıçağıyla temzliuodum genital bölgeyi şimdi mcbur temzlemeden gdicem o yüzden de çekiniyorumKizlar normal dogum sonrasi ilk kontrole ne zaman gittiniz kendiniz icin? Veya gidecek misiniz? Gitmesek olmaz mi? Ben gitmeye cok korkuyorum. Dogumdan sonra bende o çatal dedigimiZ seyin korkusu basladi. Yaninrekrar gidip o ihrenc yere cikip bacaklarimi ayirip parmaklanmak istemiyorumbelki de dikislerim hala cok yeni oldugu icin acır korkusuyla istemiyorumdur gerci hastanede kaldigim sure boyunca iki sefer bakildi hic de canim acimadi ama eve gelince ne olduysa beni panik hali aliyor
Ay ben bugün ilk kez duştan çıkınca altıma kaçırdım üstümü giymemiştim daha. Bir iki damla. Halbuki duşa girmeden yapmıştım üstelikAramızda 10 gün fark var ama bende aynıyım. Oturmak kalkmak yatmak eziyet hele wc ye yetişme telaşı.
İnş olmaz Can'ım yaaa. Yarasız atlatanlar da var.Okudukça bende ondan korkuyorum doktor kullan lansinohu dedi bende 4 gündür kullanıyorum bakalim nolcak.ki benim sütüm hemen gelmiyo insallah gelir kızımda
İnş Can'ım. Normal Doğum hevesim kursağımda kaldı ama yapacak bir şey Yok. Sağlıkla atlatalım yeter.Dolunay22 Canımm sancıların olması daha iyi emin ol :) tecrübeyle sabit. Sancı demek açılma demek açılma demek kolay doğum demek çatı ağrısı sancı falan çocuk çıktımı anında kesiliyor bir gram ağrı kalmıyor. Yani geçecek hepsi merak etme sonra günlerin nasıl geçtiğini bile anlamayacaksın :) Azcık daha dayan mutluluğa az kaldı.
Kız ben kaç kere gezdim tozdum öyle. Bana mısın demedi. Sonunda çatı ağrısı çektim misliyle. Üstüne basamadım ayakların. Bizim yavrukuş yerinde iyi. Az önce ebe çatı muayenesinde kafasına ulaşamadı bile. Kızlarımız aceleci cimcimeler.Perşembe sabah 11e kadar uyumuşum...kalktım harika bi kahvaltı yaptım...ondan sonra pazara gittim ufak tefek meyve vs aldım...eve geldim biraz dinlendim falan kuaföre agdaya gittik annemle...ordan dolmuşa bindik AVM ye gittik alışveriş vs takıldık eve geldik saat 8buçuk...çay içtim biraz dinlendim kalktım çamaşır astım 12 gibi süt içtim yatıcam vuruyor alttan alttan sancılar...ondan sonra bişey yiyip icmedim...su bile...şüphelendim kendimden...sabaha kadar dayandım en son 7de gittik işte doğum başlamış...o gün kudurmuş gibi gezip duruyordum velhasılkelam doğurmak isteyenlere tavsiye benden gezin hoplayın cınım
Baya baya sancı var nasıl dayanıyosun yaa.. bence artık riske atma sezaryeni düşün çünkü hep aynı şeyi diyolar çatın basıkmış zorlanma boşunaHastaneye gittik kızlar. Ebe muayene etti. Çatın çok basık. Kesinlikle riske atma normal Doğumla dedi.
2 cm lik açılma varmış. Açılman da çok zor olur dedi.
Sancı grafiğim aşağıda. Ağrı eşiğim yüksekmiş. Hissetmiyormuşum.
Bu çatıyla senin ilişkin de ağrılı zor olur dedi ama ben hiç sıkıntı yaşamadım yıllardır bu konuda
Bn hiç bu kadar sancı çekmedim ya . En yüksek 45 ti iki dk üç dk bi geliyordu valla helal olsun :)Hastaneye gittik kızlar. Ebe muayene etti. Çatın çok basık. Kesinlikle riske atma normal Doğumla dedi.
Bu çatıyla senin ilişkin de ağrılı zor olur dedi ama ben hiç sıkıntı yaşamadım yıllardır bu konuda
Öyle düşünüyorum Zaten Can'ım. Ya evde kıvrandım. Oraya gidince hiçbir şey hissetmedimBaya baya sancı var nasıl dayanıyosun yaa.. bence artık riske atma sezaryeni düşün çünkü hep aynı şeyi diyolar çatın basıkmış zorlanma boşuna
Hissetmedim orda hiç. Evde sancılandım baya. Hatta şuan yine var. Şiddetli adet ağrısı gibiBn hiç bu kadar sancı çekmedim ya . En yüksek 45 ti iki dk üç dk bi geliyordu valla helal olsun :)
Canim sen niye bu kdr inat ediyosun. Hayirlisini dile Allah'tan. Gel kiz yarin beraber doguralim :)Hastaneye gittik kızlar. Ebe muayene etti. Çatın çok basık. Kesinlikle riske atma normal Doğumla dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?