- 28 Kasım 2012
- 7.030
- 4.605
- 373
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #50.861
Can'ım hiç kullanmadım bilgim Yok. Ama keşke ağdaya dayanabilsen.Kızlar bu hafta bacaklarıma ağda için kuaföre gidicem ama özel bölgeye ağda yaptırmaya korkuyorum. Çok fazla çatı ağrım var ve kasılmaktan korkuyorum. Dr un verdiği doğum tarihim 15 mayıs. Annem de şehir dışından nasipse 12 mayısta gelecek. Salı günü bime tüy dökücü krem gelecekmiş. Özel bölgeye jilet mi yapayım yoksa tüy dökücü krem mi kullanayım karar veremedim. Siz nasıl yaptınız ? Bu kremi bilen kullanan var mı acaba aramızda? Eki Görüntüle 2143990
Sağol Can'ım benim. İnşallah.Dolunay22 hakkın da hayırlısı böyleymiş demek ki canım sağlıklı bir şekilde kucağına gelsin inşallah
Kız ben inat etmiyorumCanim sen niye bu kdr inat ediyosun. Hayirlisini dile Allah'tan. Gel kiz yarin beraber doguralim :)
Allah acil sifalar versin canim tez zamanda. Sebebi ne bu sariligin. Aglama dua et. Dualarla hersey halloluyo. Guclu ol canim. Bunun da altindan kalkacaksiniz Allah'ın izniyle. Normal dogummuydu. Yeterli besleenemedi diye mi sarilik oldu acaba.Kizlar hastaneye geldik kizimin sariligi 16 olmus fototerapi aliyo suan cirilciplak bitek bezi ve gozu zarar gormesin diye takilan gozluk var isin tedavisi uygulaniyo dua edin bebegime kizlar lutfen cok kotuyum aglamaktan helak oldum emmiyo cocugum goguslerim doldu sisti aciyo sagdim az once ebe kaskkla vermeyi denedi geri cikardi yutmadi. Kizimin adi duru
Merve kizi duruya sifa diye soyleyip bi ayetel kursi okur musunuz dualariniz kabul olur biliyosunuz
Okudum canım rabbim şifa versin inşallah çabuk atlatır kaç günlük oldunuz?Kizlar hastaneye geldik kizimin sariligi 16 olmus fototerapi aliyo suan cirilciplak bitek bezi ve gozu zarar gormesin diye takilan gozluk var isin tedavisi uygulaniyo dua edin bebegime kizlar lutfen cok kotuyum aglamaktan helak oldum emmiyo cocugum goguslerim doldu sisti aciyo sagdim az once ebe kaskkla vermeyi denedi geri cikardi yutmadi. Kizimin adi duru
Merve kizi duruya sifa diye soyleyip bi ayetel kursi okur musunuz dualariniz kabul olur biliyosunuz
Eve normal dogum ilk dogdugu gun fazla ememedi ikinci gunden sonra emmeye basladi suan 4 gunluk ama yeterli gelmemis sanirim bu aksam bianda teni ve gozleri sarardi bugun hep memeyi reddetdi uyanmadi cok ugrastm sonra hastaneye geldik yatis yapildi sizin bebeklerinizden uzak olsn cok kotuuum gozundeki bandaj cikmasin diye gozumu ayirmiyorm elimden bise gelmiyo ofAllah acil sifalar versin canim tez zamanda. Sebebi ne bu sariligin. Aglama dua et. Dualarla hersey halloluyo. Guclu ol canim. Bunun da altindan kalkacaksiniz Allah'ın izniyle. Normal dogummuydu. Yeterli besleenemedi diye mi sarilik oldu acaba.
Allah razi olsn canim 4 gunluk dahaOkudum canım rabbim şifa versin inşallah çabuk atlatır kaç günlük oldunuz?
Nisa hastanesi İstanbul'da. Zaten böyle bi risk olduğunu söyleyen doktorum ama önemli değil 15 güne iyileşir diyor. Bu yüzden normal dedi. Ama biz sezaryen dersek de ısrarcı olmaz daha fazla.Dolunay22 kuzum senin hangi hastaneydi. Aman bu israrci doktorlar. Birsuru sebebin var sezeryan icin aslinda haftanda ideal. Ebe bile normal doguma zorlama demis. Istemiyorum sezeryan yapın de acik acik ya. Allah korusun sofiarya yazmisti ya daha farkli sıkıntı yasarsan. Dr. garanti veriyomu bisey olmicaginin
Canim allah yardimciniz olsun resmen erkenden farketmissin. Farkedemeseydin kotuydu Allah korusun. Cok erken farketmissin sen. Icini ferah tt. Duzelicek insallah duru bebek. Allah yardimciniz olsun. Herkestende uzak olsun.Eve normal dogum ilk dogdugu gun fazla ememedi ikinci gunden sonra emmeye basladi suan 4 gunluk ama yeterli gelmemis sanirim bu aksam bianda teni ve gozleri sarardi bugun hep memeyi reddetdi uyanmadi cok ugrastm sonra hastaneye geldik yatis yapildi sizin bebeklerinizden uzak olsn cok kotuuum gozundeki bandaj cikmasin diye gozumu ayirmiyorm elimden bise gelmiyo of
Hadi hayirlisi olsun canim ya. Sanki beklemez cumaya kdr seninki agrilarin sancilarin baya baya yokluyo seni. Acilmada az degil 2 cm.Nisa hastanesi İstanbul'da. Zaten böyle bi risk olduğunu söyleyen doktorum ama önemli değil 15 güne iyileşir diyor. Bu yüzden normal dedi. Ama biz sezaryen dersek de ısrarcı olmaz daha fazla.
Garanti vermiyor. Ama olma ihtimalinin çok düşük olduğunu söyledi. Kilosu normal olursa tabi
Bana da öyle geliyor. Hatta böyle giderse yarına gelir gibi. Evde sancım çokHadi hayirlisi olsun canim ya. Sanki beklemez cumaya kdr seninki agrilarin sancilarin baya baya yokluyo seni. Acilmada az degil 2 cm.
Allah razi olsun canim aminCanim allah yardimciniz olsun resmen erkenden farketmissin. Farkedemeseydin kotuydu Allah korusun. Cok erken farketmissin sen. Icini ferah tt. Duzelicek insallah duru bebek. Allah yardimciniz olsun. Herkestende uzak olsun.
Masallah canim bozulmasinlar hic .Can'ım @sofiarya sürekli sağmanın iyi olmayacağından bahsetmişti. Bebek emiyorsa bi süre şonra fazla olan süt geri çekilirmiş. Okudun mu bilmiyorum.
Ayyy sizler bu sıkıntıları çekerken nasıl da Fransız kalıyoruz valla :))
Tabi ki Can'ım. Prenses iyi olsun yeter ki. Tabi ki sen de :) senin üstündeki iyilik hali emin ol ona da yansır. Onlar hala anne karnında gibi.
Ayy iyi yapmışsın kabul etmemekle. Şaka gibi yaaa. Valla bi benim çevrem mi böyle anlayışlı anlayamadım. Allah yardımcınız olsun valla. Oğlun nasıl karşıladı kardeşini? Çok endişeliydin.
Hicbirise yaramadi canim benimdw fena goguslerim.sutumde az yetniyor uyumuyor ayakta perisan etti bizi .Kızlar yaaa memeleri yara olmayan Yok nerdeyse aranızda
Şu lansinohu falan önceden sürmek bi işe yaramadı sanırım. Önceden hiç bu meme ucu yara durumunu bilmezdim. Ne sıkıntılar varmış meğer.
Canim ben tecrubeliyim sozde tutamiyor memeyi cok kiziyor.Kızlar sütüm yeni gelmeye başladı bebeğim aç kalmasın diye mama verdim mecbur. Sütüm çok şeffaf bu normalmi sürekli ovuyorum göğsümü çoğalsın diye ama daha çoğalmadı ne zaman düzene girdi sizinkiler. Birde benim oğlum çok zor kavrıyor memeyi tavsiyesi olan varmı ya. Acemi balık gibiyim ne yapacağımı şaşırdım
Silikon gogus uclariyla emmeyi pek sevmiyorlar.Deneyimli anneler özellikle göğüsleri yara olanlar.. ben silikon göğüs uçları almıştım göğsüme onları koysam versem bebek için zararı olur mu? Hem bebek çekmeyi öğrenene kadar hem de göğüslerim yara olur diye korkuyorum biz sakıncası olmaz dimi?
Anne olmak en çok endişe ile beraber geliyormus galiba. Hayatimda bu kadar stresli oldugum baska bir dönem hatırlamıyorum. Goguslerim cok kötü. Bir tanesi ucundan kanıyor digeri de kanadi kanayacak. Bebegim emerken nerdeyse agliyorum. Sütü sağarken ayri bir acı. Sağmazsam tas kesiliyor göğüslerim ve kendi kendine akiyor. Normal sutyen kullaniyorum sutyeni atleti aşıp üstümdeki pijamaya kadar akiyor sütlersağıp bosaltiyorum hic abartmiyorum 15 dk sonra geri doluyor. Ve bu dolma surecinde bana titreme krizleri geliyor. Ne olacak? Nasil gececek? Gogus uclarim biraz rahatlasin diye sagdigim sutten biberonla veriyorum bebegim beni reddedecek diye korkuyorum sonra da
1 hafta sonra gitmeyi dusunuyorum canim .Kizlar normal dogum sonrasi ilk kontrole ne zaman gittiniz kendiniz icin? Veya gidecek misiniz? Gitmesek olmaz mi? Ben gitmeye cok korkuyorum. Dogumdan sonra bende o çatal dedigimiZ seyin korkusu basladi. Yaninrekrar gidip o ihrenc yere cikip bacaklarimi ayirip parmaklanmak istemiyorumbelki de dikislerim hala cok yeni oldugu icin acır korkusuyla istemiyorumdur gerci hastanede kaldigim sure boyunca iki sefer bakildi hic de canim acimadi ama eve gelince ne olduysa beni panik hali aliyor
Canim cok gecmis olsun cabuk iyilessin ins .Kizlar hastaneye geldik kizimin sariligi 16 olmus fototerapi aliyo suan cirilciplak bitek bezi ve gozu zarar gormesin diye takilan gozluk var isin tedavisi uygulaniyo dua edin bebegime kizlar lutfen cok kotuyum aglamaktan helak oldum emmiyo cocugum goguslerim doldu sisti aciyo sagdim az once ebe kaskkla vermeyi denedi geri cikardi yutmadi. Kizimin adi duru
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin meleğimize. Dualarımız seninleKizlar hastaneye geldik kizimin sariligi 16 olmus fototerapi aliyo suan cirilciplak bitek bezi ve gozu zarar gormesin diye takilan gozluk var isin tedavisi uygulaniyo dua edin bebegime kizlar lutfen cok kotuyum aglamaktan helak oldum emmiyo cocugum goguslerim doldu sisti aciyo sagdim az once ebe kaskkla vermeyi denedi geri cikardi yutmadi. Kizimin adi duru
Ben golden goat aldım işe yaradı hatta hastanede başka anne de rica etti o da bebeğine kaşıkla verdi benden alıp. İlkin 10 ml sonra 30 ml icirdim günde iki kez sutum geldi de azdı şimdi iki gündür surum yetiyor vermiyorum. AslindA rahattim takarken korse ama çok sikidegildi cunku ama artık uzunca dönem takmamGeçmiş olsun canım korse için erken değil mi ? Biraz toparlanınca kullan bence. Dikişin daha çok taze.
Sen mama işini ne yaptın baby Goat mı verdin bebeğine? Sanırım her bebek her mamayı beğenmiyor.. Ben o mamadan aldım da inşallah bebeğim beğenir. Sütüm gelene kadar içse en azından
Bak normal doğumun artısi bu olurdu annem dedi normal olsaydı onu da kucaklayabilirdin şimdi diyeAy kıyamam yabenim oğlumda çok dugusal masa ile koca ayıyı izliyo tek izlediği çizgi-film o masa ağlayınca oğlum ağlıyo düşün o kadar duygusal napicam ben bilmiyorum kucağıma gelip satılıp uzuluyo şimdi kardeş kardeş diyo ama doğunca neler bizi bekliyo çok merak ediyorum
Hadi hayırlısı bakalım.. Bize haber vermeyi unutma. Kolay doğumlar olsun inşallahBana da öyle geliyor. Hatta böyle giderse yarına gelir gibi. Evde sancım çokhastaneye gidince geçiyor hepsi
Yarın beraber doğurabiliriz yani
Baya sancın var kuzum ya. Madem çatı basıklığı var Dr zorunlu sezeryana alsın. Sonuçta risk var. Niye kendi isteğinize bırakıpta 2 katı para alacak. Sinir oldum şimdi Dr aHastaneye gittik kızlar. Ebe muayene etti. Çatın çok basık. Kesinlikle riske atma normal Doğumla dedi.
2 cm lik açılma varmış. Açılman da çok zor olur dedi.
Sancı grafiğim aşağıda. Ağrı eşiğim yüksekmiş. Hissetmiyormuşum.
Bu çatıyla senin ilişkin de ağrılı zor olur dedi ama ben hiç sıkıntı yaşamadım yıllardır bu konuda
Sancilarin baya baya geliyo canım. Zaman da iyi sezeryan yapsınlar o zaman ya.bi de artık son dönemler bizim için ayrı bi zorluk.Allâh yardımcımız olsunHastaneye gittik kızlar. Ebe muayene etti. Çatın çok basık. Kesinlikle riske atma normal Doğumla dedi.
2 cm lik açılma varmış. Açılman da çok zor olur dedi.
Sancı grafiğim aşağıda. Ağrı eşiğim yüksekmiş. Hissetmiyormuşum.
Bu çatıyla senin ilişkin de ağrılı zor olur dedi ama ben hiç sıkıntı yaşamadım yıllardır bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?