2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Can'ım hiç kullanmadım bilgim Yok. Ama keşke ağdaya dayanabilsen.

Dolunay22 hakkın da hayırlısı böyleymiş demek ki canım sağlıklı bir şekilde kucağına gelsin inşallah
Sağol Can'ım benim. İnşallah.

Canim sen niye bu kdr inat ediyosun. Hayirlisini dile Allah'tan. Gel kiz yarin beraber doguralim :)
Kız ben inat etmiyorum benim doktor inat ediyor. Normal Doğum olur diye. Cuma günü gel demişti. Ben bu sancılarla cumayı bekleyebilir miyim ki
Ben de sezaryen için geçerli sebepler arıyorum kendimce.
Yoksa hiçbir zaman illa normal olsun demedim. Hatta normal doğurmak mucizeydi benim için.

Kizlar hastaneye geldik kizimin sariligi 16 olmus fototerapi aliyo suan cirilciplak bitek bezi ve gozu zarar gormesin diye takilan gozluk var isin tedavisi uygulaniyo dua edin bebegime kizlar lutfen cok kotuyum aglamaktan helak oldum emmiyo cocugum goguslerim doldu sisti aciyo sagdim az once ebe kaskkla vermeyi denedi geri cikardi yutmadi. Kizimin adi duru
Merve kizi duruya sifa diye soyleyip bi ayetel kursi okur musunuz dualariniz kabul olur biliyosunuz

Allah acil sifalar versin canim tez zamanda. Sebebi ne bu sariligin. Aglama dua et. Dualarla hersey halloluyo. Guclu ol canim. Bunun da altindan kalkacaksiniz Allah'ın izniyle. Normal dogummuydu. Yeterli besleenemedi diye mi sarilik oldu acaba.

Okudum canım rabbim şifa versin inşallah çabuk atlatır kaç günlük oldunuz?

Dolunay22 kuzum senin hangi hastaneydi. Aman bu israrci doktorlar. Birsuru sebebin var sezeryan icin aslinda haftanda ideal. Ebe bile normal doguma zorlama demis. Istemiyorum sezeryan yapın de acik acik ya. Allah korusun sofiarya yazmisti ya daha farkli sıkıntı yasarsan. Dr. garanti veriyomu bisey olmicaginin

Allah acil sifalar versin canim tez zamanda. Sebebi ne bu sariligin. Aglama dua et. Dualarla hersey halloluyo. Guclu ol canim. Bunun da altindan kalkacaksiniz Allah'ın izniyle. Normal dogummuydu. Yeterli besleenemedi diye mi sarilik oldu acaba.
Eve normal dogum ilk dogdugu gun fazla ememedi ikinci gunden sonra emmeye basladi suan 4 gunluk ama yeterli gelmemis sanirim bu aksam bianda teni ve gozleri sarardi bugun hep memeyi reddetdi uyanmadi cok ugrastm sonra hastaneye geldik yatis yapildi sizin bebeklerinizden uzak olsn cok kotuuum gozundeki bandaj cikmasin diye gozumu ayirmiyorm elimden bise gelmiyo of

Nisa hastanesi İstanbul'da. Zaten böyle bi risk olduğunu söyleyen doktorum ama önemli değil 15 güne iyileşir diyor. Bu yüzden normal dedi. Ama biz sezaryen dersek de ısrarcı olmaz daha fazla.
Garanti vermiyor. Ama olma ihtimalinin çok düşük olduğunu söyledi. Kilosu normal olursa tabi

Canim allah yardimciniz olsun resmen erkenden farketmissin. Farkedemeseydin kotuydu Allah korusun. Cok erken farketmissin sen. Icini ferah tt. Duzelicek insallah duru bebek. Allah yardimciniz olsun. Herkestende uzak olsun.

Hadi hayirlisi olsun canim ya. Sanki beklemez cumaya kdr seninki agrilarin sancilarin baya baya yokluyo seni. Acilmada az degil 2 cm.

Hadi hayirlisi olsun canim ya. Sanki beklemez cumaya kdr seninki agrilarin sancilarin baya baya yokluyo seni. Acilmada az degil 2 cm.
Bana da öyle geliyor. Hatta böyle giderse yarına gelir gibi. Evde sancım çok hastaneye gidince geçiyor hepsi
Yarın beraber doğurabiliriz yani

Masallah canim bozulmasinlar hic .
Sabahtan beri gelen giden dugun evi oldu .sancilandim artik.
Oglum cok memnun degil.astim krizi gecirmisti.
Maskeyle dolasiyor .esim bebegi sevmesine izin vermedi.gripte varsa gecer diye ben gizli verdim
Birazda asî oldu
Kızlar yaaa memeleri yara olmayan Yok nerdeyse aranızda
Şu lansinohu falan önceden sürmek bi işe yaramadı sanırım. Önceden hiç bu meme ucu yara durumunu bilmezdim. Ne sıkıntılar varmış meğer.
Hicbirise yaramadi canim benimdw fena goguslerim.sutumde az yetniyor uyumuyor ayakta perisan etti bizi .
Canim ben tecrubeliyim sozde tutamiyor memeyi cok kiziyor.
Gucu yok yoruluyor tutuncada hic pes etme denemeye devam et.
Silikon gogus uclariyla emmeyi pek sevmiyorlar.
Hatta ilk donemler kullanamamistik oglumda

Nezormus gercekten .bende ayni durumdayim .ins yoluna girer
1 hafta sonra gitmeyi dusunuyorum canim .
Bende hic gitmk istemiyorum.
Canim cok gecmis olsun cabuk iyilessin ins .
Uzme kendini sutune yansimasin

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin meleğimize. Dualarımız seninle

Ben golden goat aldım işe yaradı hatta hastanede başka anne de rica etti o da bebeğine kaşıkla verdi benden alıp. İlkin 10 ml sonra 30 ml icirdim günde iki kez sutum geldi de azdı şimdi iki gündür surum yetiyor vermiyorum. AslindA rahattim takarken korse ama çok sikidegildi cunku ama artık uzunca dönem takmam

Bak normal doğumun artısi bu olurdu annem dedi normal olsaydı onu da kucaklayabilirdin şimdi diye inşallah kolay olur canm

Baya sancın var kuzum ya. Madem çatı basıklığı var Dr zorunlu sezeryana alsın. Sonuçta risk var. Niye kendi isteğinize bırakıpta 2 katı para alacak. Sinir oldum şimdi Dr a

Sancilarin baya baya geliyo canım. Zaman da iyi sezeryan yapsınlar o zaman ya.bi de artık son dönemler bizim için ayrı bi zorluk.Allâh yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…