2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Benim doktorum da, bugun alalim desem alacak sezaryen oneriyor devamli. Ben doktorlarin isine sezaryen geliyor mantigini da anlamıyorum; normal dogumda çocuğu gorene kadar bir sey yapmiyorlar ki.. ben be duruyor zaten basimizda,sok dakika geliyorlar doguma.. sezaryen dogumda ise isleri daha cok; kes/dik hepsiyle kendileri uğraşıyor. Para desen; artık hastanelerin çoğunda iki dogum da ayni ucret, farki olsa 400-500tl oynuyor en fazla. O yuzden sezaryene yonlendirdiklerinde kafam cok karisiyor benim de. Bugunku randevumda ben de sezeryan tarihi isteyecegim artik cok bunaldim

Kilosu uygunsa keşke normal dogum olsa ben iki Sezeryan oldum ikisinde de ayrı mahvoldum normal doğum olsa çoktan eski hayatıma donmustum ama Sezeryan de tamamen iyileşme diye bişey yok

Ah cnm benim Rabbim acil şifalar versin evladına. Korkma annesi iyileşek duru evinize geri döneceksiniz inş.

Canim persembe sabah geldm medicalparktaki doktorum Ibrahim beye 40+2 idim hersey yolunda ama riske atmayalim yatiralim dedi suni sanci verelim normali deneyelim dedi 0 acilma 0 belirtiyle. 8 saat sanci cektm rahim agzi cok yukardaydi suyum geldi 6 satte doktora yalvardm sezeryan icin 2 cm var acilma 2 saat daha bekleyelim suda geldi hem dedi bu arada doktorm cumartesi ve 5 ten sonra kalmiyor 57 yasinda beni cts oldugu icin saat 19.39 da cemal doktora devretti 21 yillik ayni yasta bi doktor tecrubeli normalci oda bekleyelim dedi yok dedm korkuyorm kaybim var acilmam 5 saattir ilerlemiyor diye sezeryani kabul etti bel fitigm var diye genel istedm epidural omuriligime sikinti olmasn hem korkarm ben. 20.00 de kizim dogdu 21.00 da ben cikmism ayilma odasinda kalmism 21.39 da odaya almislar 8 saat sanci cekmekten yorgun dusup bide narkozn etkisiyle ayilamadm hemen 23.00 te kendime geldm ben ayulmadan hemsire kizimi gogsume dayamis emzirtmeye calismis. Normal 2800 sezeryan 3300 epidural +500 . Tum personelden Allah razi olsun pervane oldular cok memnunum kizim 3750 idi gecen hafta 3820 cikti dogum sabahi 3700 55 cm dogdu cok sukur zor oldu dikislerm ageiyor ama normali denemeseydm bukadar zor olmazdi kismet hastaneyi doktoru siddetle onerirm. Bugun oglen cikicaz sezeryan iki gun yatiyor ki yenidogan hemsireleri emzirtmek icin sahane ugrasiyir canim

Okudum canım geçmiş olsun Allah şifa versin...çişi kakası normal miydi peki 4 gündür...doyup doymadığını anlayamadınız mı

Olabilir canim, dogumun hiziyla belki ilgilidir. Acaba dogum 15 degil mesela 17 saatte olsaydo belki hic gerekmezdi bile. Arti 2 saat cok zor olurdu ama epizyosuz olnak guzel olurdu baya. Yine de buna da sukur cabuk iyilesiyor dediler. Batikonu ben de dediğin gibi kullanıyorum.

Hayir alakasi yoktur tuvalete gitmenle, adi ustunde yalanco sanci yoklayip gidecek seni hazirliyor sadece doguma. Sikma canini kendini uzme boyle. Bebegin biliyor zamanini uzme kendini. Ben de aynen 20 kusur kilo aldim ve deli gibi tatli yedim hergun. Ama oldu bitti geride kaldi. Kendini suclama, eminim cok iyi bir anne olacaksin azcik sabir. Insallah bu mesaji gorene kadar sen yavruna saglikla kavusursun

Ne güzel anlatmışsın. Hayırlı olsun. Hoşgeldi meleğin. Sancı çekip sezaryen olman bence çok daha iyi olmuş.
Bu verdiğin fiyatlarda sezaryen ücreti isteğe bağlı mı sezaryen mi? Benim hastanede zorunlu 1900 isteğe bağlı 3800 müş. Şok geçirdim. Sanırım caydırma için.
Eşim doktorumdan soğudu. Sezaryen olacaksan başka yere gideriz diyor. Son düzlükteyim malum. Sana sorayım dedim. Orası aklımızda olsun. Ama memnun kalmana çok sevindim.
Hikayen de gerçekten iç rahatlatıyor. Mis kokulunu öp yerimize. Darısı başımıza inş.

Baya sancın var kuzum ya. Madem çatı basıklığı var Dr zorunlu sezeryana alsın. Sonuçta risk var. Niye kendi isteğinize bırakıpta 2 katı para alacak. Sinir oldum şimdi Dr a
Mesaj attım doktoruma. Merak ettim tavrını. Zorunlu olarak yazarız Çatı darlığı yazarız rapora dedi. Ya aslında kadın bence iyi niyetli. Eşim kışkırtıyor beni şimdiye dek sezaryen lafını almadı kadın ağzına. Sezaryen dese parası daha yüksek diye ona yönlendiriyor deriz. Genelde de gebeler doktorların bu tavrından şikayet eder. Bizimki tam tersi. Doktorum basıklık normal doğurmana engel olacak kadar değil dedi. Tabi bebek kilosu normal olursa ki bu gidişle 4 e vuracak.
Sancilarin baya baya geliyo canım. Zaman da iyi sezeryan yapsınlar o zaman ya.bi de artık son dönemler bizim için ayrı bi zorluk.Allâh yardımcımız olsun
Kuzum sezaryen de olsam sancımı yada suyumu beklemek istiyorum aslında. Dün akşamki ebe de öyle dedi. Dayanabildiğin noktaya kadar dayan. Bebeğin hazırlıklı gelmiş olur dedi.

İşte her doktorun tavrı farklı. Bizimki de tam tersi. Hiç sezaryen demedi demiyor çatı basıklığı olduğu halde. Dün mesaj attım kontrolde konuşuruz. Ama ben normal doğumu tavsiye ediyorum dedi yine

Ay cnm benim çok şükür kavustunuz. Zor olmuş gercekten ben de hem sancı hem anı sezeryan alınca çok yoruldum. İlk zamanlar ağrıdan aglayamiyordum bile, şimdi de evladım sağlıklı yeter bu diyorum. Fıtık varken hiç zorlanmadan sezeryan olsaydın keşke 8 saat ne demek bu doktorlar bilmiyor sancıyı. Prensesin sağlıklı salih bir kul olsun inşallah.

Ben de bunu istedim cnm ama şimdi evladımı o strese sıkıntıya soktuğum aklıma geldikçe ağlıyorum. Ben onun iyiliğini istedim normal onun için iyi olur dedim olacaksa sezeryan sonra olsun dedim ama Allah korusun ya birşey olsaydı yalnız dün arkadaşım doğum yaptı ona da basık demişti doktoru 3850 dogmus 24, saat sancı çekti yazık mahvoldum diyor. Yani bu basiklik isi zorlaştırır mi sor.

Ya maşallah size ne guzelsiniz

Canım insallah sağlıklı bi şekilde alırsın kuzunu kucağına
Merak etme hiç de zor değil sezaryen. Benim ağrılarım geçti bile 11 günlük olduk. Sen de kolaycacik atlatacaksin inşallah. Allah yardımcın olsun

Kız ben onu yerim kizzz kiyamam ya, her şey güzel olacak canım merak etme sen

Canım ben kullandım o göğüs ucunu, avent almıştım. Ama rahat edemedim. Ondan da çektikçe acıdı ve çok kayıyor sabit tutamıyorum. Lansinohun makinesi hiç acitmiyor çok şükür. Masaj yaparak sagiyor. Göğüslerim dolunca çok acıyor saginca rahatlıyorum. Az önce emzirdim ama benimki memeyi bir tutuyor 2 bırakıyor çok ememiyor. Artik dert etmemeye karar verdim doysun da nasıl doğarsa doysun. Anne sütü veriyorum zaten bol bol. Mama da diliyorum geri kalan zamanda. Napayim ya saldım

Ben ucundan döndüm, dondum mu bilmiyorum gerçi canım
Emzirme derdi çocuğun doymamasi derken delirmek uzereydim. Şimdi de eski duzeni özleme evresindeyim. Her şey tamamen değişti. Eşim olmasa destek çıkmasa tamamen çokerim heralde. O bundan sonra her şey çok değişecek ama iyi yönde değişecek daha mutlu olucaz deyip duruyor sagolsun. Hep de yardımcı bana. Yoksa yapamazdim heralde. Inşallah her şey daha güzel olacak

Canım kuzuna Allah şifa versin. Dua ederiz hiç etmez miyiz. Sen kendini bu kadar helak etme ama lütfen. Sütün kesilir Allah korusun bak. Bebeğine lazimsin sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…