2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Alicam bugun ya insallah fayda eder. Cok saol canim. Ay ne zormus bu hamilelik annelik lohusalik valla yasamadan bilinmiyormus. Dun gece uyutmadi beni viy viy da viy viy.

Bak normal doğumun artısi bu olurdu annem dedi normal olsaydı onu da kucaklayabilirdin şimdi diye inşallah kolay olur canm
Inşallah canim ben oğlumda çok zor olmasına rağmen ayağa kalmıştım hiç yatmamıştım hatta şimdide kalkarım inşallah oğlumu üzmek istemiyorum yarın hayırlısıyla belli olacak tam tarih bakalım

Kız ben onu yerim kizzz kiyamam ya, her şey güzel olacak canım merak etme sen
Sağol teyzesi bi masa meraklısı kahvaltısını onla yiyo sabahları Esim e dedim ki masa ağlayınca ağlıyo duygusal bagliyo sarılığı bana o da görmüş bi kaç defa ağlatan olursa dayanamiyo bebegede öyle olur insallah ben ağlayınca bile gözyaşlarımı siliyo

Kuzum haklısın. Ben Zaten illa öyle olsun demiyorum. Doktorum da acele etmiyor ki. Cuma 40 bitiyor. Kontrole o gün çağırdı. Zaten sezaryen olursa 40 ı geçirmem.
Normal yapabilirsin sıkıntı olmaz ama omuz zedelenmesi olma ihtimali var olsa da 15 güne geçer diyor. Doktor o kadar rahat ki bu konuda. Bikaç kişiye sorduk sadece 1 kişi normal doğumu dene dedi. Diğerleri riske atma dedi. O yüzden kontrolümde doktora söyleyeceğim sezaryen istediğimi. Zaten 4 kilo olmuş olur diye düşünüyorum Cuma'ya kadar. O zaman mecbur olacak. Doktorum da öyle demişti.
Çatı basıklığı denen şeyi de öğrenmiş olduk bu sayede.

Ah maşallah ne güzel Can'ım. Valla benim eşim olsa hayatta destek olmaz böyle. olmadık sıkıntılar çıkarıp üstüne tuz biber Eker bi de. Hamileliğimi bile hep ağlayarak geçirdim onun anlayışsızlığı yüzünden.
Fonetik hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyüsün sende en kısa zaman da iyileşirsin inşallah hangi şehirde canım bu ücretler
Canım belki geç görür bebişten dolayı. Ben yazayım. İstanbul Gaziosmanpaşa medikalparkın ücretleri bunlar.
Kıyamam yaaa.
Bu maşa beni bile etkiliyor. Hem gülüyor hem ağlıyorum yavrucağız mı duygulanmasın. Yerim onu yA.

Ya omuz zedelenmesi olsa o anne ne çeker bu ne rahatlik

Seninki maşallah kilolu da mama vermen çok mantıklı canm . Benim kız bu ara iki göğsü içmeden yatmıyor iki göğüs arası altına da bakıyorum bi bakmışım bi saat gecmiş . İki saatte bir emziriyorum ama hanımefendi alıştı artık kendi kalkıyor . Bu yaraları da takmıyorum artık düzelcek inşallah zaten ilk bi kaç dk acıyor donra acısı geciyor

Aynen ben de böyle kafaya takıyorum ama takılacak bişey değil 15 günde iyileşiyor bebek ağrı acı duymuyor bundan diyor
Ama gel gör ki öyle olması bile içimi ürpertiyor benim.
Benim kuzenim doğum sırasında kolu çatladı 15-20 gün kolunu göğsüne doğru bantladılar kendiliğinden kaynadı bebek hiç hissetmedi bişey ama yine de riske atma yaa

Benim kuzenim doğum sırasında kolu çatladı 15-20 gün kolunu göğsüne doğru bantladılar kendiliğinden kaynadı bebek hiç hissetmedi bişey ama yine de riske atma yaa
İşte aynı durumu yaşamışlar Can'ım. Benim doktorda zıbınını iğneleyerek kullanacaksın dedi.
Sen ne durumdasın?

Kızlar yine yeni bir dertle geldim allah beterinden sakınsın, çok şükür ama.. ben deliricem, bebek emmiyor, memeye geldi mi ateşe düşmüş sanki, sütü sağıp veriyorum şapır şupur götürüyor ama kendi emmedigi için süt azalıyor dünden beri, zaten çok yok biliyorsunuz.. bir de şu gaz sancıları.. uykusuzum yorgunum perişanım.. süt yok süt diye ne bulsalar yedirmeye çalışan insanlar çevremde.. saç baş dağılmış, gözler şişmiş, ayyy annelik çaresizlikmiş, sağıp vermesem aç yazık, durmadan bağırıyor, Benim memeler agrı yapıyor.. napiim ben bi akıl verin

Günaydın kızlar
Bebişinde doğduğundan beri hırıltısı olup Hale’n geçmeyen var mı
Muayene edildiğinde normal bir durum olduğunu söyledi doktorunuz

Canım bizde öyle bi atak yasamıstık silikon uc denedin mi mutlaka ısrar et canım yapıyolar onu silikon ucu sütünle ıslat kenarlarını öyle yapıstır göğsüne o zaman hiç kaymaz bide sessiz bi odada ikiniz basbasa olun sende sakince dene bizdeki gerginliğide hissediyolar el kadarlar ama bilmedikleri yok

Kuzum facebook kullanıyorsan prada emzirme günlüğü diye bir grup var iki hemşirenin kurduğu bir grup bu durumlarla işgili bilgilendiriyorlar işine yarar belki

İşte aynı durumu yaşamışlar Can'ım. Benim doktorda zıbınını iğneleyerek kullanacaksın dedi.
Sen ne durumdasın?
Ben aynı valla.. dün yine 5 km yürüdüm evde misafir vardı 5 dk oturmadım akşam gezmeye gittim. Amaaaa benim güzel oğlumda hiççç gelmeye niyet yok :) bakalım çarşamba gitcem doktora ne dicek..

Kizlar bebegim dunden beri nerdeyse hic uyumadi emerken uyuyor yatagina konunca uyaniyor surekli gogsumde napcam bilemedim sinirlerim bozuldu iyice doymuyor olabilir mi cisinede bakiyrm yeterince yapiyor

Günaydın kızlar

Fonetik hayırlı olsun, sağlıkla büyüsün bebeğin inşallah canım

Dolunay22 canım hakkında hayırlısı neyse o olsun. Seçim yapmak gerçekten zor. Inşallah bebeğin kendisi seçer. Normal olacaksa bir anda oluverir sen anlamadan, beklemeden. Sezeryan olacaksa da yapacak bir şey yok. Cumaya kadar beklersin olmadı hayırlısı böyleymiş deyip sezeryan olursun. Omzuyla ilgili ihtimal tabiiki seni üzecek. Ama bir ihtimal işte bir de riskli bir şey olsa, ciddi bir sıkıntı yaratsa doktorun o riski göze almaz herhalde. Sen doktorunu daha iyi tanırsın.

EvBoregi Benim arkadaşımın da bebeği memeyi tutamıyordu göğüs ucu kullandı başta. Denemediysen sen de dene istersen canım.

Kızlar deepend aldım ama bir de normal ped almam gerekiyor. Geçenlerde konuşulmuştu sanki. Hangisini tavsiye etmiştiniz?

Ben aynı valla.. dün yine 5 km yürüdüm evde misafir vardı 5 dk oturmadım akşam gezmeye gittim. Amaaaa benim güzel oğlumda hiççç gelmeye niyet yok :) bakalım çarşamba gitcem doktora ne dicek..
Ben 100 metre bile yürüyemiyorum yaaa. Haksızlık bu. Maşallah sana

Çok sağol Can'ım. Hayırlısını diliyorum artık. Yarın sabah kontrole çağırdı doktorum.
Bu arada ben ped olarak kotex gece aldım. Adet dönemleri de onu kullanırdım. Pamuklu rahat oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…