2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Canbebeninkini al L beden turuncu paket. Dependden binkat daha rahat ve genis.

Ben 100 metre bile yürüyemiyorum yaaa. Haksızlık bu. Maşallah sana
Bence sen normalsin.. anormal olan benim... bu rahatlık hiç normal değil! Hele senin o sancılaro gördükten sonra ben onun yarısını görsem bütün mahalle başımıza toplanır! Bence Allah gerçekten dağına göre kar veriyo :)

Meme ucum var ama deneyeyim kuzum belki benim ucu sevmiyordur ama dün başladı önceden emiyordu, ayy sakin yere geçmek ne mümkün, annem gözlerimi dikiyor mememe süt geldi mi, az mı geldi, yağlı mı ki bilmem ne, kaynanam olsaydı evden kovardım kesin annem olunca iki söyleniyorum dahası olmuyor.. belki de onu hissediyor yavrucak, çok üzülüyorum ağla ağla telef oldum dünden beri

Kuzum facebook kullanıyorsan prada emzirme günlüğü diye bir grup var iki hemşirenin kurduğu bir grup bu durumlarla işgili bilgilendiriyorlar işine yarar belki
Sagol tatlım, bakayım oraya da

EvBoregi Benim arkadaşımın da bebeği memeyi tutamıyordu göğüs ucu kullandı başta. Denemediysen sen de dene istersen canım
Benim serseri 16 gündür tutuyordu maşallah dün ne oldu bilmem kıyametler koptu resmen, sanki meme değil biber veriyoruz paşaya, yine de deneyeyim göğüs ucunu, sagol kuzum

Sancı var ama gelen giden Yok o nolcak
Ben soğukkanlıyım biraz. Eşim sinir.
Akşam doktora türkü çağıra çağıra gitti keyifle. Surat bi karış döndü. Sanki ben numara yapıyorum yaaa. Adam her sancıda bebek gelecek sanıyor.

Gelen giden çok mu Can'ım? Ben nazara çok inanırım. Yalnız emzir mutlaka.
Keşke bişeyler bilsem de yardımcı olabilsem. Tek yaptığım şey kendim için korkuyorum valla sizlerden böyle duyunca.

Anlamıyorum dogum yapan kadının yanında neden bu kadar çok insan kalır en sakin olması gereken dönemde insanı neden gererler çok şükür kimse yok yanimda kaynanam alt katta ihtiyacım olursa geliyor yemek getiriyor saolsun yanımda dursa sanırım kafayi yerdim.
Oğlumda beraber yaşıyorduk ve sırf sıkıntıdan çocuk bende sakinlesmiyodu KV alıyordu anında susuyordu çocuk üzüntüden stresten sıkıntıdan sütüm kesildi bu yüzden bu sefer rahat bırakıyor çünkü baştan uyardım kimse sut konusunda bana karismicak bozusuruz diye.
Başı kalabalık olana Allah sabır versin.

Canım şaka yapmıyorum kocanl
Canım ilk defa duydum ama beslemek amacıyla içmiyor ki baba. Hani pek mantıklı gelmedi bana. Geriden geliyorum herzaman ki gibi araştıran varsa paylaşmıştır gerçi.
Emmesi değil sıkıntı sütünu yanlışlıkla icmesi durumunda söylediğim geçerli dediğim gibi kulaktan duyma bir bilgi ne kadar doğru bilmiyorum
Sadece okuyunca paylaşmak istedim yoksa tabiki beslenmek için içmiyor

Gelen giden çok mu Can'ım? Ben nazara çok inanırım. Yalnız emzir mutlaka.
Keşke bişeyler bilsem de yardımcı olabilsem. Tek yaptığım şey kendim için korkuyorum valla sizlerden böyle duyunca.
Durmadan dua ediyorum felak nas okuyorum üstüne.. bize sadece eşimin ailesi geliyor.. dün çok büyümüş falan dediler, babaannesi aldı ayağında salladı yapma dediğim halde, bi şeyler okuyordu üstüne.. Ayy içimi bozmak da istemiyorum, çocuk bambaşka oldu onlar gidince

gereksiz herkesi kov evden sakinles gerekirse mama takviyesi ver dünyanın sonu değil komposto ve rezene yeter sut için stresten bu yaşadıkların üzen herkesten uzak dur

Okudum canım geçmiş olsun Allah şifa versin...çişi kakası normal miydi peki 4 gündür...doyup doymadığını anlayamadınız mı
3 4 kere cis yapiyodu 2 3 kez kaka yapiyodu bende seviniyodum yariyo diye ama oyle degilmis nasil oldu anlamadm

gereksiz herkesi kov evden sakinles gerekirse mama takviyesi ver dünyanın sonu değil komposto ve rezene yeter sut için stresten bu yaşadıkların üzen herkesten uzak dur
Mama da veriyorum ama beni de emsin ya zaten normal dogum yapamadım diye üzüldüm çok, şimdi de memeyi bırakırsa daha cok üzülcem

gynaydin.kizlar.. @LastMadeOnEarth canim bebegin kac kilo dogdu? benimde sutum masallah cok bebegimde sik sik emiyor.benimkide kilolu dogdu.gunboyu kac kez cisli bez aliyorsun?

EvBoregi canim galiba bebegin biberona alismis memeden cekmek zor geliyor.biberonla vermeyi kessen alisacaktir bence.ilk bebegimde aynisini yasamistim cunki

Gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün.

İnanın kızlar gayet güzel keyifli bir 9 ay geçirip lohusaligimi bu kadar ağır geçireceğim aklıma bile gelmezdi. Hatırlarsanız aannem gelmişti doğumdan 20 gün önce çok güzel bir 20 gün geçirdik eğlendik güldük ne zaman doğum yaptım k.validem geldi işler tersine dondu. K.valjdem sanki bebeği kaciracakmisiz gibi gece gündüz başımda nöbette. Yemiyorsun bu kadar mı yedin bu kadar mı içtin devamlı devamlı. Artık o kadar gerilim ki ağlamaya başladım kendi annem söyleyin o zaman dedi. X abla hiye kendi istediği zaman yesin dedi bunu eşim duydu sanki anneme nasıl böyle birşey söylersin gibisine tamda direkte soyleyemedi baş bas bağırdı.sok oldum ne olduğunu şaşırdım. Ve sonuç olarak annem gitti herkes rahat nefes aldı herhalde. Zaten annemi zorla getirmiştir ki kadının bildiği bişey varmış meğerse birde o kadar gelmiyorsun diye kizmistim. Ahhh annemmm su an için öyle bir yanıyor ki anlatamam kizlar. Sütüm gidecek diye korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…