- 24 Ağustos 2017
- 657
- 666
- 103
- 42
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #50.921
Günaydın kızlar
@Fonetik hayırlı olsun, sağlıkla büyüsün bebeğin inşallah canım
Dolunay22 canım hakkında hayırlısı neyse o olsun. Seçim yapmak gerçekten zor. Inşallah bebeğin kendisi seçer. Normal olacaksa bir anda oluverir sen anlamadan, beklemeden. Sezeryan olacaksa da yapacak bir şey yok. Cumaya kadar beklersin olmadı hayırlısı böyleymiş deyip sezeryan olursun. Omzuyla ilgili ihtimal tabiiki seni üzecek. Ama bir ihtimal işte bir de riskli bir şey olsa, ciddi bir sıkıntı yaratsa doktorun o riski göze almaz herhalde. Sen doktorunu daha iyi tanırsın.
EvBoregi Benim arkadaşımın da bebeği memeyi tutamıyordu göğüs ucu kullandı başta. Denemediysen sen de dene istersen canım.
Kızlar deepend aldım ama bir de normal ped almam gerekiyor. Geçenlerde konuşulmuştu sanki. Hangisini tavsiye etmiştiniz?
Bence sen normalsin.. anormal olan benim... bu rahatlık hiç normal değil! Hele senin o sancılaro gördükten sonra ben onun yarısını görsem bütün mahalle başımıza toplanır! Bence Allah gerçekten dağına göre kar veriyo :)Ben 100 metre bile yürüyemiyorum yaaa. Haksızlık bu. Maşallah sana
Meme ucum var ama deneyeyim kuzum belki benim ucu sevmiyordur ama dün başladı önceden emiyordu, ayy sakin yere geçmek ne mümkün, annem gözlerimi dikiyor mememe süt geldi mi, az mı geldi, yağlı mı ki bilmem ne, kaynanam olsaydı evden kovardım kesin annem olunca iki söyleniyorum dahası olmuyor.. belki de onu hissediyor yavrucak, çok üzülüyorum ağla ağla telef oldum dünden beriCanım bizde öyle bi atak yasamıstık silikon uc denedin mi mutlaka ısrar et canım yapıyolar onu silikon ucu sütünle ıslat kenarlarını öyle yapıstır göğsüne o zaman hiç kaymaz bide sessiz bi odada ikiniz basbasa olun sende sakince dene bizdeki gerginliğide hissediyolar el kadarlar ama bilmedikleri yok
Sagol tatlım, bakayım oraya daKuzum facebook kullanıyorsan prada emzirme günlüğü diye bir grup var iki hemşirenin kurduğu bir grup bu durumlarla işgili bilgilendiriyorlar işine yarar belki
Benim serseri 16 gündür tutuyordu maşallah dün ne oldu bilmem kıyametler koptu resmen, sanki meme değil biber veriyoruz paşaya, yine de deneyeyim göğüs ucunu, sagol kuzumEvBoregi Benim arkadaşımın da bebeği memeyi tutamıyordu göğüs ucu kullandı başta. Denemediysen sen de dene istersen canım
Sancı var ama gelen giden Yok o nolcakBence sen normalsin.. anormal olan benim... bu rahatlık hiç normal değil! Hele senin o sancılaro gördükten sonra ben onun yarısını görsem bütün mahalle başımıza toplanır! Bence Allah gerçekten dağına göre kar veriyo :)
Gelen giden çok mu Can'ım? Ben nazara çok inanırım. Yalnız emzir mutlaka.Kızlar yine yeni bir dertle geldimallah beterinden sakınsın, çok şükür ama.. ben deliricem, bebek emmiyor, memeye geldi mi ateşe düşmüş sanki, sütü sağıp veriyorum şapır şupur götürüyor ama kendi emmedigi için süt azalıyor dünden beri, zaten çok yok biliyorsunuz.. bir de şu gaz sancıları.. uykusuzum yorgunum perişanım.. süt yok süt diye ne bulsalar yedirmeye çalışan insanlar çevremde.. saç baş dağılmış, gözler şişmiş, ayyy annelik çaresizlikmiş, sağıp vermesem aç yazık, durmadan bağırıyor, Benim memeler agrı yapıyor.. napiim ben bi akıl verin
Emmesi değil sıkıntı sütünu yanlışlıkla icmesi durumunda söylediğim geçerli dediğim gibi kulaktan duyma bir bilgi ne kadar doğru bilmiyorumCanım ilk defa duydum ama beslemek amacıyla içmiyor ki baba. Hani pek mantıklı gelmedi bana. Geriden geliyorum herzaman ki gibi araştıran varsa paylaşmıştır gerçi.
Durmadan dua ediyorum felak nas okuyorum üstüne.. bize sadece eşimin ailesi geliyor.. dün çok büyümüş falan dediler, babaannesi aldı ayağında salladı yapma dediğim halde, bi şeyler okuyordu üstüne.. Ayy içimi bozmak da istemiyorum, çocuk bambaşka oldu onlar gidinceGelen giden çok mu Can'ım? Ben nazara çok inanırım. Yalnız emzir mutlaka.
Keşke bişeyler bilsem de yardımcı olabilsem. Tek yaptığım şey kendim için korkuyorum valla sizlerden böyle duyunca.
gereksiz herkesi kov evden sakinles gerekirse mama takviyesi ver dünyanın sonu değil komposto ve rezene yeter sut için stresten bu yaşadıkların üzen herkesten uzak durKızlar yine yeni bir dertle geldimallah beterinden sakınsın, çok şükür ama.. ben deliricem, bebek emmiyor, memeye geldi mi ateşe düşmüş sanki, sütü sağıp veriyorum şapır şupur götürüyor ama kendi emmedigi için süt azalıyor dünden beri, zaten çok yok biliyorsunuz.. bir de şu gaz sancıları.. uykusuzum yorgunum perişanım.. süt yok süt diye ne bulsalar yedirmeye çalışan insanlar çevremde.. saç baş dağılmış, gözler şişmiş, ayyy annelik çaresizlikmiş, sağıp vermesem aç yazık, durmadan bağırıyor, Benim memeler agrı yapıyor.. napiim ben bi akıl verin
3 4 kere cis yapiyodu 2 3 kez kaka yapiyodu bende seviniyodum yariyo diye ama oyle degilmis nasil oldu anlamadmOkudum canım geçmiş olsun Allah şifa versin...çişi kakası normal miydi peki 4 gündür...doyup doymadığını anlayamadınız mı
Mama da veriyorum ama beni de emsin yagereksiz herkesi kov evden sakinles gerekirse mama takviyesi ver dünyanın sonu değil komposto ve rezene yeter sut için stresten bu yaşadıkların üzen herkesten uzak dur
Kızlar anca yazabildim buraya, sütüm yavaş yavaş gelmeye başladı sürekli ova ova getirmeye çalışıyorum. Gelelim doğum hikayeme hiç iç açıcı değil ama olsun :) 04.05 tam günümde oğlum hiç hareket etmeyince doktora gittim nst de sancı çıktı 3 cm açılma olunca suyuda çok azalınca başlatalım doğumu dedi doktor. 5 te yatışım yapıldı 7 de suni sancı vermeye başladılar tam sancılar 8 de geldi. 10 da 8 cm açılmam vardı birazcık zorlandım bütün sancılarımı pilates topu üstünde çektim kesinlikle tavsiye ederim hastanede yoksa yanınızda mutlaka götürün gece 11 de 10 cm açılmayla doğuma girdim. 11.13 de bebeğim kucağımdaydı. Ama ben ıkınamadım ebe ittire ittire çıkardı bebeği birazcık. Ben ıkındığımı sandım ama doktorum ıkınamadığın için epizyo yaptım dedi. Sordum kaç dikiş diye ama söylemedi. Ama bayağı bir dikti ben hissettim. Dikişte acı olmadı hiç. Eve gelince aynadan baktım ama dışta dikişim yok sanırım yada ben göremedim varsada. Doktor 3500 dedi 3090 gram 50 cm doğdu kafasıda küçücük ayrıca :) Epiduralsiz kesikli bir normal doğumum oldu anlayacağınız zordu ama geçti. Bebeğim yanımda herşeye değer kızlar. Tavsiyelerim kesinlikle yanınıza mama ve biberon aldın biberon istemezseniz kaşık ve bardak alın gelmeyebiliyor süt. Depend kesinlikle alın ve büyük boy alın 72 kilo orta boy bana küçük geldi popom küçük olduğu halde gittim büyük boy aldırdım. Yanınıza boxer alın ben aldım dependin üstüne bayağı sardı güzel oldu. Ana kucağı ile çıkardım ben bebeğimi çok rahattı altına battaniye ile destekleyince hiç sıkıntı olmadı. Doğururken tam size hepinize dua ettim kızlar. İnşallah kolayca doğurursunuz. Benim hikayem böyle sizlerdende güzel hikayeler bekliyorum. Bu ara çok yoğunum ama azcık düzene gireyim yazacağım yine. Fotoğrafta telefondan ekleyemiyorum ama ekleyeceğim sonra :)
Gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün.Kızlar anca yazabildim buraya, sütüm yavaş yavaş gelmeye başladı sürekli ova ova getirmeye çalışıyorum. Gelelim doğum hikayeme hiç iç açıcı değil ama olsun :) 04.05 tam günümde oğlum hiç hareket etmeyince doktora gittim nst de sancı çıktı 3 cm açılma olunca suyuda çok azalınca başlatalım doğumu dedi doktor. 5 te yatışım yapıldı 7 de suni sancı vermeye başladılar tam sancılar 8 de geldi. 10 da 8 cm açılmam vardı birazcık zorlandım bütün sancılarımı pilates topu üstünde çektim kesinlikle tavsiye ederim hastanede yoksa yanınızda mutlaka götürün gece 11 de 10 cm açılmayla doğuma girdim. 11.13 de bebeğim kucağımdaydı. Ama ben ıkınamadım ebe ittire ittire çıkardı bebeği birazcık. Ben ıkındığımı sandım ama doktorum ıkınamadığın için epizyo yaptım dedi. Sordum kaç dikiş diye ama söylemedi. Ama bayağı bir dikti ben hissettim. Dikişte acı olmadı hiç. Eve gelince aynadan baktım ama dışta dikişim yok sanırım yada ben göremedim varsada. Doktor 3500 dedi 3090 gram 50 cm doğdu kafasıda küçücük ayrıca :) Epiduralsiz kesikli bir normal doğumum oldu anlayacağınız zordu ama geçti. Bebeğim yanımda herşeye değer kızlar. Tavsiyelerim kesinlikle yanınıza mama ve biberon aldın biberon istemezseniz kaşık ve bardak alın gelmeyebiliyor süt. Depend kesinlikle alın ve büyük boy alın 72 kilo orta boy bana küçük geldi popom küçük olduğu halde gittim büyük boy aldırdım. Yanınıza boxer alın ben aldım dependin üstüne bayağı sardı güzel oldu. Ana kucağı ile çıkardım ben bebeğimi çok rahattı altına battaniye ile destekleyince hiç sıkıntı olmadı. Doğururken tam size hepinize dua ettim kızlar. İnşallah kolayca doğurursunuz. Benim hikayem böyle sizlerdende güzel hikayeler bekliyorum. Bu ara çok yoğunum ama azcık düzene gireyim yazacağım yine. Fotoğrafta telefondan ekleyemiyorum ama ekleyeceğim sonra :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?