2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Canim gebelik egitiminde tuy dokucu kremi kesinlikle tavsiye etmediklerini soylemislerdi. Hamilelikte genital bolgemizin pH degerleri farkli oldugu icin cok tahris ediyormus. Jilet yap bence daha iyi.

Ne meraklılarmış yaa! Valla böyle okudukca halime şükür ediyorum... gerçi Allah var kaynanam kötü gözle bakmazdı ama bi görümcem çok fesatmış sonradan öğrendim o kesin yerdi gözüyle cocuğumu.. beni yiyememiş onu yerdi valla! :) sen bol bol oku hiç üzme kendini hepsi geçici şeyler..

Allah bildiği gibi etsin şu lohusa hallerinden anlamayan insanları! Stres yapma sende onun annesini kovala! Bazen ağlamak yerine çemkirmek daha çok işe yarıyo sakın unutma..

O kaynanayı da o kocayı da....... nasıl anneni gönderir evden ya.... terbiyesizler. Madem annen gitti senden onun annesine ihtiyacın olmadığını soyle ve evden gönder kendin bak çocuğuna kafan rahat olur en azından

Kizlar ben 2 ay aradan sonra bugun nihayet doktora gorunebildim Hastanede doktorlarin biri dogum iznine biri yillik izin digerine tayinni ciktigi icin karmakarisik bi durum var. Poliklinikte sadece 1 doktor var ve sadece randevululara bakabiliyor digerleri malesef kalakaliyor. Kendi doktoruma randevu bulamadigim icin yeni bi doktor gelmis ondan aldim randevuyu, kadin cok suratsiz ve hastalardan sikayet edip duruyordu benim yanimda. Dogru durust bisey soramadim zaten olctu heryerini 3100 gr. olmusuz. Plasenta on duvarda dedi ve Nst'de agrin cikmis hissettin mi diye sordu ama hissetmedim. Internetten baktim ama Plasenta on duvarda olmasi iyi mi kotumu cozemedim. Varmi bilgisi olan?

Sorma ne arar ne sorardı, şimdi damlıyor habire bebek bakım dersleri vermeye kızlar bebegi ayağınızda sallayıp o arada örgü örecekmişsiniz, hem beyniniz hem vücudunuz dinç olurmuş, bebek de öyle daha rahat edermiş bunları biliyor muydunuz isimli kaynanamdan seçmeler

40 in çıkana kadar bu yere gitmem ben diyerek duruyor. Nasıl böyle bir hale geldik hiç anlamadım. Eşimle annem çok iyi anlaşıyor du

Gerizekalılar

40 in çıkana kadar bu yere gitmem ben diyerek duruyor. Nasıl böyle bir hale geldik hiç anlamadım. Eşimle annem çok iyi anlaşıyor du
Annene bunu yapan insani evde tutmamalisin. Ya kusura bakma ama ben burda bu kadar daraldım. Benim annem bana gelecek beni güldürecek eksiklerimi halledecek o evden kovulacak ve ben o kadını hala o evde tutacağım.... Sen eğer bu kadına dur demezsen ilerleyen zamanlarda daha çok cekersin

Bizi bu güzel bilgilerle aydınlatan kaynanacığına öpücükler :))

Kusura bakmasın zaten kirk gün falan hiç çekemem.

Eşin ve annen iyi anlaştığı için bu haldesiniz zaten.. en iyi kaynana vallahi görüşmediğin kaynana yaa.. bunu milyon kere söyleyebilirim bıkmam! Çirkinleş gönder gitsin benim 40’ım sana kalmadı de!

Ayy bu kayınvalideler, ben kendimi bildim bileli dereotu yemem, dün toplamış gelmiş bi poşet.. çocuğun için fedakar ol diyor bana, dövsem rahatlarım.. bebegi sallamalar, kucağında uyutmalar.. kızlar biliyor bana bir çorba kaynatmadı 9 ay boyunca, şimdi geliyor annem pişiriyor o yiyor, eline sağlık deyip geçiyo salona muhabbete.. anlattığı da bi şeye benzese sürekli deli saçması konular, bebek bakımıyla ilgili cahil cahil tavsiyeler arka odaya girip yatıyorum ben, otursun oğluyla.. sen de hiç umursama canım, bak benim sütüm azaldı gitti, seninki de öyle olur

Aynen öyle yapicam. Sanki beni düşünüyo tiyatro ya bilet aldırıyor eşime c.tesi gününe güya bana bakıyor işte.

Bende odadan çıkmayı düşünmüyorum

Kızlar sonunda bende hastaneye yattım. İlaca rağmen tansiyon 14/9 dan aşağı düşmeyince doğum kararı aldık doktorla. 39+3 haftalıgiz zaten. Önce rahim ağzını yumuşatacak bir ilaç verecekler kendi sancim başlayacakmış daha sonra ilerleyen vakitte suni sancı verecek ayy cok heyecanliyim

Mama da veriyorum ama beni de emsin ya zaten normal dogum yapamadım diye üzüldüm çok, şimdi de memeyi bırakırsa daha cok üzülcem
Canım gögüslerin şişse süt çok demektir niye süt yapsın diye bişeyler yediriyorlar...mama verme artık bol bol emzir...emsin göğsünü boşaltsın ve tekrar süt olsun...senin gazın oluyorsa rezene papatya kaynat iç bebeğe de 1 çay kaşığı verebilirsin vermek istemezsen bebeğin ayağının altına acı elma yağı veya çörek otu yağı sür çorabı giydir pıt pıt pıt çıkar onun gazı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…