- 22 Eylül 2017
- 475
- 495
- 103
- 34
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #50.941
Kızlar bu hafta bacaklarıma ağda için kuaföre gidicem ama özel bölgeye ağda yaptırmaya korkuyorum. Çok fazla çatı ağrım var ve kasılmaktan korkuyorum. Dr un verdiği doğum tarihim 15 mayıs. Annem de şehir dışından nasipse 12 mayısta gelecek. Salı günü bime tüy dökücü krem gelecekmiş. Özel bölgeye jilet mi yapayım yoksa tüy dökücü krem mi kullanayım karar veremedim. Siz nasıl yaptınız ? Bu kremi bilen kullanan var mı acaba aramızda? Eki Görüntüle 2143990
Ne meraklılarmış yaa! Valla böyle okudukca halime şükür ediyorum... gerçi Allah var kaynanam kötü gözle bakmazdı ama bi görümcem çok fesatmış sonradan öğrendim o kesin yerdi gözüyle cocuğumu.. beni yiyememiş onu yerdi valla! :) sen bol bol oku hiç üzme kendini hepsi geçici şeyler..Durmadan dua ediyorum felak nas okuyorum üstüne.. bize sadece eşimin ailesi geliyor.. dün çok büyümüş falan dediler, babaannesi aldı ayağında salladı yapma dediğim halde, bi şeyler okuyordu üstüne.. Ayy içimi bozmak da istemiyorum, çocuk bambaşka oldu onlar gidince
Allah bildiği gibi etsin şu lohusa hallerinden anlamayan insanları! Stres yapma sende onun annesini kovala! Bazen ağlamak yerine çemkirmek daha çok işe yarıyo sakın unutma..İnanın kızlar gayet güzel keyifli bir 9 ay geçirip lohusaligimi bu kadar ağır geçireceğim aklıma bile gelmezdi. Hatırlarsanız aannem gelmişti doğumdan 20 gün önce çok güzel bir 20 gün geçirdik eğlendik güldük ne zaman doğum yaptım k.validem geldi işler tersine dondu. K.valjdem sanki bebeği kaciracakmisiz gibi gece gündüz başımda nöbette. Yemiyorsun bu kadar mı yedin bu kadar mı içtin devamlı devamlı. Artık o kadar gerilim ki ağlamaya başladım kendi annem söyleyin o zaman dedi. X abla hiye kendi istediği zaman yesin dedi bunu eşim duydu sanki anneme nasıl böyle birşey söylersin gibisine tamda direkte soyleyemedi baş bas bağırdı.sok oldum ne olduğunu şaşırdım. Ve sonuç olarak annem gitti herkes rahat nefes aldı herhalde. Zaten annemi zorla getirmiştir ki kadının bildiği bişey varmış meğerse birde o kadar gelmiyorsun diye kizmistim. Ahhh annemmm su an için öyle bir yanıyor ki anlatamam kizlar. Sütüm gidecek diye korkuyorum.
O kaynanayı da o kocayı da....... nasıl anneni gönderir evden ya.... terbiyesizler. Madem annen gitti senden onun annesine ihtiyacın olmadığını soyle ve evden gönder kendin bak çocuğuna kafan rahat olur en azındanİnanın kızlar gayet güzel keyifli bir 9 ay geçirip lohusaligimi bu kadar ağır geçireceğim aklıma bile gelmezdi. Hatırlarsanız aannem gelmişti doğumdan 20 gün önce çok güzel bir 20 gün geçirdik eğlendik güldük ne zaman doğum yaptım k.validem geldi işler tersine dondu. K.valjdem sanki bebeği kaciracakmisiz gibi gece gündüz başımda nöbette. Yemiyorsun bu kadar mı yedin bu kadar mı içtin devamlı devamlı. Artık o kadar gerilim ki ağlamaya başladım kendi annem söyleyin o zaman dedi. X abla hiye kendi istediği zaman yesin dedi bunu eşim duydu sanki anneme nasıl böyle birşey söylersin gibisine tamda direkte soyleyemedi baş bas bağırdı.sok oldum ne olduğunu şaşırdım. Ve sonuç olarak annem gitti herkes rahat nefes aldı herhalde. Zaten annemi zorla getirmiştir ki kadının bildiği bişey varmış meğerse birde o kadar gelmiyorsun diye kizmistim. Ahhh annemmm su an için öyle bir yanıyor ki anlatamam kizlar. Sütüm gidecek diye korkuyorum.
Ahhh ahhhh bundan sonra kimseye taviz yok artık ne halleri varsa görsünlerAllah bildiği gibi etsin şu lohusa hallerinden anlamayan insanları! Stres yapma sende onun annesini kovala! Bazen ağlamak yerine çemkirmek daha çok işe yarıyo sakın unutma..
Sorma ne arar ne sorardı, şimdi damlıyor habire bebek bakım dersleri vermeyeNe meraklılarmış yaa! Valla böyle okudukca halime şükür ediyorum... gerçi Allah var kaynanam kötü gözle bakmazdı ama bi görümcem çok fesatmış sonradan öğrendim o kesin yerdi gözüyle cocuğumu.. beni yiyememiş onu yerdi valla! :) sen bol bol oku hiç üzme kendini hepsi geçici şeyler..
Canım ne vakittir kullanıyoruz biberon, bi gecede olur mu ki öyleEvBoregi canim galiba bebegin biberona alismis memeden cekmek zor geliyor.biberonla vermeyi kessen alisacaktir bence.ilk bebegimde aynisini yasamistim cunki
40 in çıkana kadar bu yere gitmem ben diyerek duruyor. Nasıl böyle bir hale geldik hiç anlamadım. Eşimle annem çok iyi anlaşıyor duO kaynanayı da o kocayı da....... nasıl anneni gönderir evden ya.... terbiyesizler. Madem annen gitti senden onun annesine ihtiyacın olmadığını soyle ve evden gönder kendin bak çocuğuna kafan rahat olur en azından
GerizekalılarSorma ne arar ne sorardı, şimdi damlıyor habire bebek bakım dersleri vermeyekızlar bebegi ayağınızda sallayıp o arada örgü örecekmişsiniz, hem beyniniz hem vücudunuz dinç olurmuş, bebek de öyle daha rahat edermiş bunları biliyor muydunuz isimli kaynanamdan seçmeler
Annene bunu yapan insani evde tutmamalisin. Ya kusura bakma ama ben burda bu kadar daraldım. Benim annem bana gelecek beni güldürecek eksiklerimi halledecek o evden kovulacak ve ben o kadını hala o evde tutacağım.... Sen eğer bu kadına dur demezsen ilerleyen zamanlarda daha çok cekersin40 in çıkana kadar bu yere gitmem ben diyerek duruyor. Nasıl böyle bir hale geldik hiç anlamadım. Eşimle annem çok iyi anlaşıyor du
Bizi bu güzel bilgilerle aydınlatan kaynanacığına öpücükler :))Sorma ne arar ne sorardı, şimdi damlıyor habire bebek bakım dersleri vermeyekızlar bebegi ayağınızda sallayıp o arada örgü örecekmişsiniz, hem beyniniz hem vücudunuz dinç olurmuş, bebek de öyle daha rahat edermiş bunları biliyor muydunuz isimli kaynanamdan seçmeler
Kusura bakmasın zaten kirk gün falan hiç çekemem.Annene bunu yapan insani evde tutmamalisin. Ya kusura bakma ama ben burda bu kadar daraldım. Benim annem bana gelecek beni güldürecek eksiklerimi halledecek o evden kovulacak ve ben o kadını hala o evde tutacağım.... Sen eğer bu kadına dur demezsen ilerleyen zamanlarda daha çok cekersin
Eşin ve annen iyi anlaştığı için bu haldesiniz zaten.. en iyi kaynana vallahi görüşmediğin kaynana yaa.. bunu milyon kere söyleyebilirim bıkmam! Çirkinleş gönder gitsin benim 40’ım sana kalmadı de!40 in çıkana kadar bu yere gitmem ben diyerek duruyor. Nasıl böyle bir hale geldik hiç anlamadım. Eşimle annem çok iyi anlaşıyor du
Ayy bu kayınvalideler, ben kendimi bildim bileli dereotu yemem, dün toplamış gelmiş bi poşet.. çocuğun için fedakar ol diyor bana, dövsem rahatlarım.. bebegi sallamalar, kucağında uyutmalar.. kızlar biliyor bana bir çorba kaynatmadı 9 ay boyunca, şimdi geliyor annem pişiriyor o yiyor, eline sağlık deyip geçiyo salona muhabbete.. anlattığı da bi şeye benzese sürekli deli saçması konular, bebek bakımıyla ilgili cahil cahil tavsiyelerİnanın kızlar gayet güzel keyifli bir 9 ay geçirip lohusaligimi bu kadar ağır geçireceğim aklıma bile gelmezdi. Hatırlarsanız aannem gelmişti doğumdan 20 gün önce çok güzel bir 20 gün geçirdik eğlendik güldük ne zaman doğum yaptım k.validem geldi işler tersine dondu. K.valjdem sanki bebeği kaciracakmisiz gibi gece gündüz başımda nöbette. Yemiyorsun bu kadar mı yedin bu kadar mı içtin devamlı devamlı. Artık o kadar gerilim ki ağlamaya başladım kendi annem söyleyin o zaman dedi. X abla hiye kendi istediği zaman yesin dedi bunu eşim duydu sanki anneme nasıl böyle birşey söylersin gibisine tamda direkte soyleyemedi baş bas bağırdı.sok oldum ne olduğunu şaşırdım. Ve sonuç olarak annem gitti herkes rahat nefes aldı herhalde. Zaten annemi zorla getirmiştir ki kadının bildiği bişey varmış meğerse birde o kadar gelmiyorsun diye kizmistim. Ahhh annemmm su an için öyle bir yanıyor ki anlatamam kizlar. Sütüm gidecek diye korkuyorum.
Aynen öyle yapicam. Sanki beni düşünüyo tiyatro ya bilet aldırıyor eşime c.tesi gününe güya bana bakıyor işte.Eşin ve annen iyi anlaştığı için bu haldesiniz zaten.. en iyi kaynana vallahi görüşmediğin kaynana yaa.. bunu milyon kere söyleyebilirim bıkmam! Çirkinleş gönder gitsin benim 40’ım sana kalmadı de!
Bende odadan çıkmayı düşünmüyorumAyy bu kayınvalideler, ben kendimi bildim bileli dereotu yemem, dün toplamış gelmiş bi poşet.. çocuğun için fedakar ol diyor bana, dövsem rahatlarım.. bebegi sallamalar, kucağında uyutmalar.. kızlar biliyor bana bir çorba kaynatmadı 9 ay boyunca, şimdi geliyor annem pişiriyor o yiyor, eline sağlık deyip geçiyo salona muhabbete.. anlattığı da bi şeye benzese sürekli deli saçması konular, bebek bakımıyla ilgili cahil cahil tavsiyelerarka odaya girip yatıyorum ben, otursun oğluyla.. sen de hiç umursama canım, bak benim sütüm azaldı gitti, seninki de öyle olur
Tam doğru tespitGerizekalılar
Canım gögüslerin şişse süt çok demektir niye süt yapsın diye bişeyler yediriyorlar...mama verme artık bol bol emzir...emsin göğsünü boşaltsın ve tekrar süt olsun...senin gazın oluyorsa rezene papatya kaynat iç bebeğe de 1 çay kaşığı verebilirsin vermek istemezsen bebeğin ayağının altına acı elma yağı veya çörek otu yağı sür çorabı giydir pıt pıt pıt çıkar onun gazıMama da veriyorum ama beni de emsin yazaten normal dogum yapamadım diye üzüldüm çok, şimdi de memeyi bırakırsa daha cok üzülcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?