2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
gynaydin.kizlar.. @LastMadeOnEarth canim bebegin kac kilo dogdu? benimde sutum masallah cok bebegimde sik sik emiyor.benimkide kilolu dogdu.gunboyu kac kez cisli bez aliyorsun?
Canım 4126gr doğdu, emiyor doymuyor ağlıyor artik sagiyorum oyle bi kaç öğün doyuyor geri kalan da mama veriyorum. Günde 10a yakın bazen daha fazla altını değiştiriyoruz. Çiş kaka ikisi de bol bol maşallah

Allah yardımcın olsun kuzum, ah ah Allah duysun sesimizi de kurtarsın bizi bunlardan

Aynen bir de o sıkıntı var

Okudum canim. Allahım dualarımızı kabul etsin en kısa zamanda şifa bulsun yavrun.

benim de plesanta anterior, hiçbir sıkıntı yaşamadım şükür. normal doğum yapabileceğimi de söyledi dr. ama netten bakarsan intihar sebebi. takılma sen de sına geldik Allah’ın izniyle.

Boşanma bile diyemiyorum düşün durumumu
Stres yapma canim sana da bebeğine de yazık gerçi ne dersek diyelim yapıyorsun kendimden biliyorum bu kaynanalar hep böyle sanırım ben takmıyorum artik çoğunu yarın 10.30 randevum var Esim e dün diyor ki bende gelim hiç bebeği gormedim eşimde dedi doğacak zaten neyini gorucen 9 aydır aklın nerdeydi hiç ilgilenmedin ki istemedin ki bebeği bosver görme dedi ohh içimin yağları eridi böyle hak etti yani üç ay olmuş ne ilgilendi ne sordu son kontrolde bebeği görecekmiş ya zaten şancı çıkarsa çarşamba perşembe alacak ne denir böyle insana boşvermek en iyisi iste

Canım hiç aglama kendini yıpratma benimde dogumdan sonra az geldi sütüm iki gün geldiği kadar bide mama filan idare ettik sonra bi gece bi süt geldi göğüslerim taş gibi oldu ateşim filan cıktı emen cocuk emmez oldu tutamadı esim gitti süt sagma makinası aldı bosalttım göğüslerimi ama oğlum inat etti bi kere tutmadı sonra ucla emzirdim bi 3 ay filan denemekte fayda var

Sorma canım ya kendi annem de dahil olmak üzere, tutturdular bir süt yok türküsü, çok sinirlerimi bozuyorlar, her arayan bi yiyecek tavsiyesinde bulunuyor, boşuna bagırsak amelesi yapacaklar beni.. bebegi de alıp gidesim var

Ne güzel emiyordu valla iyi kötü, ağlarken morarmaya başladı şimdi de ne zormuş bebek büyütmek daha 16 gün oldu ama canım çıktı.. eşim gelince alıp gelsin onu da deneyeyim kuzum sagol

Ne güzel emiyordu valla iyi kötü, ağlarken morarmaya başladı şimdi de ne zormuş bebek büyütmek daha 16 gün oldu ama canım çıktı.. eşim gelince alıp gelsin onu da deneyeyim kuzum sagol
Bizde 15 gunluguz sizde mi nisan annesisiniz

Şu doğumdan sonra sütun az yetmiyor muhabbetine Sinir oluyorum kayinvalidemde oğluma mama vermeye çalışırdı verdirmedi çünkü suyum vardı bana derdi 40 kilosun senin suyun yoktur ne alakaysa 2 saatte bir 15 birini 15 birini verirdim gobusu çıkardı bile sonra da sen bebeği çirkin yaptın kocaman göbek olmuş karnı doysa suç doymasa suc:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…