- Konu Sahibi kardelen384
-
- #50.961
Bence direk kaynanayı boşa.. adamı ne demeye boşuyosun :)Tam doğru tespitsanırım bu kadın yüzünden adamdan boşanacağım
Canım 4126gr doğdu, emiyor doymuyor ağlıyor artik sagiyorum oyle bi kaç öğün doyuyor geri kalan da mama veriyorum. Günde 10a yakın bazen daha fazla altını değiştiriyoruz. Çiş kaka ikisi de bol bol maşallahgynaydin.kizlar.. @LastMadeOnEarth canim bebegin kac kilo dogdu? benimde sutum masallah cok bebegimde sik sik emiyor.benimkide kilolu dogdu.gunboyu kac kez cisli bez aliyorsun?
Allah yardımcın olsun kuzum, ah ah Allah duysun sesimizi de kurtarsın bizi bunlardanİnanın kızlar gayet güzel keyifli bir 9 ay geçirip lohusaligimi bu kadar ağır geçireceğim aklıma bile gelmezdi. Hatırlarsanız aannem gelmişti doğumdan 20 gün önce çok güzel bir 20 gün geçirdik eğlendik güldük ne zaman doğum yaptım k.validem geldi işler tersine dondu. K.valjdem sanki bebeği kaciracakmisiz gibi gece gündüz başımda nöbette. Yemiyorsun bu kadar mı yedin bu kadar mı içtin devamlı devamlı. Artık o kadar gerilim ki ağlamaya başladım kendi annem söyleyin o zaman dedi. X abla hiye kendi istediği zaman yesin dedi bunu eşim duydu sanki anneme nasıl böyle birşey söylersin gibisine tamda direkte soyleyemedi baş bas bağırdı.sok oldum ne olduğunu şaşırdım. Ve sonuç olarak annem gitti herkes rahat nefes aldı herhalde. Zaten annemi zorla getirmiştir ki kadının bildiği bişey varmış meğerse birde o kadar gelmiyorsun diye kizmistim. Ahhh annemmm su an için öyle bir yanıyor ki anlatamam kizlar. Sütüm gidecek diye korkuyorum.
Ben yarın gidicem bnde çekiniyorum ya zaten giren kişi bnm doktorum değildi ama kontrole ona gidicem doğumu o yaptığı için bi de traş bıçağıyla temzliuodum genital bölgeyi şimdi mcbur temzlemeden gdicem o yüzden de çekiniyorum
Kizlar hastaneye geldik kizimin sariligi 16 olmus fototerapi aliyo suan cirilciplak bitek bezi ve gozu zarar gormesin diye takilan gozluk var isin tedavisi uygulaniyo dua edin bebegime kizlar lutfen cok kotuyum aglamaktan helak oldum emmiyo cocugum goguslerim doldu sisti aciyo sagdim az once ebe kaskkla vermeyi denedi geri cikardi yutmadi. Kizimin adi duru
Merve kizi duruya sifa diye soyleyip bi ayetel kursi okur musunuz dualariniz kabul olur biliyosunuz
benim de plesanta anterior, hiçbir sıkıntı yaşamadım şükür. normal doğum yapabileceğimi de söyledi dr. ama netten bakarsan intihar sebebi. takılma sen de sına geldik Allah’ın izniyle.Kizlar ben 2 ay aradan sonra bugun nihayet doktora gorunebildimHastanede doktorlarin biri dogum iznine biri yillik izin digerine tayinni ciktigi icin karmakarisik bi durum var. Poliklinikte sadece 1 doktor var ve sadece randevululara bakabiliyor digerleri malesef kalakaliyor. Kendi doktoruma randevu bulamadigim icin yeni bi doktor gelmis ondan aldim randevuyu, kadin cok suratsiz ve hastalardan sikayet edip duruyordu benim yanimda. Dogru durust bisey soramadim zaten olctu heryerini 3100 gr. olmusuz. Plasenta on duvarda dedi ve Nst'de agrin cikmis hissettin mi diye sordu ama hissetmedim. Internetten baktim ama Plasenta on duvarda olmasi iyi mi kotumu cozemedim. Varmi bilgisi olan?
Boşanma bile diyemiyorum düşün durumumuTam doğru tespitsanırım bu kadın yüzünden adamdan boşanacağım
Stres yapma canim sana da bebeğine de yazık gerçi ne dersek diyelim yapıyorsun kendimden biliyorum bu kaynanalar hep böyle sanırım ben takmıyorum artik çoğunu yarın 10.30 randevum var Esim e dün diyor ki bende gelim hiç bebeği gormedim eşimde dedi doğacak zaten neyini gorucen 9 aydır aklın nerdeydi hiç ilgilenmedin ki istemedin ki bebeği bosver görme dedi ohh içimin yağları eridi böyle hak etti yani üç ay olmuş ne ilgilendi ne sordu son kontrolde bebeği görecekmiş ya zaten şancı çıkarsa çarşamba perşembe alacak ne denir böyle insana boşvermek en iyisi isteBoşanma bile diyemiyorum düşün durumumu
Eline sağlık canım çok tesekkurlerKuru kayısı, üzüm isladim kaynar suya yarim saat beklese yeter bir tarafa da taze elma ayva olur doğradim sonra hep beraber hasliyom yumuşayana kadar. Kendi şekeri yetiyor. Bir de tarçın karanfil atınca mis gibi.
Meme ucum var ama deneyeyim kuzum belki benim ucu sevmiyordur ama dün başladı önceden emiyordu, ayy sakin yere geçmek ne mümkün, annem gözlerimi dikiyor mememe süt geldi mi, az mı geldi, yağlı mı ki bilmem ne, kaynanam olsaydı evden kovardım kesin annem olunca iki söyleniyorum dahası olmuyor.. belki de onu hissediyor yavrucak, çok üzülüyorum ağla ağla telef oldum dünden beri
Sagol tatlım, bakayım oraya da
Benim serseri 16 gündür tutuyordu maşallah dün ne oldu bilmem kıyametler koptu resmen, sanki meme değil biber veriyoruz paşaya, yine de deneyeyim göğüs ucunu, sagol kuzum
Sorma canım ya kendi annem de dahil olmak üzere, tutturdular bir süt yok türküsü, çok sinirlerimi bozuyorlar, her arayan bi yiyecek tavsiyesinde bulunuyor, boşuna bagırsak amelesi yapacaklar beni.. bebegi de alıp gidesim varCanım gögüslerin şişse süt çok demektir niye süt yapsın diye bişeyler yediriyorlar...mama verme artık bol bol emzir...emsin göğsünü boşaltsın ve tekrar süt olsun...senin gazın oluyorsa rezene papatya kaynat iç bebeğe de 1 çay kaşığı verebilirsin vermek istemezsen bebeğin ayağının altına acı elma yağı veya çörek otu yağı sür çorabı giydir pıt pıt pıt çıkar onun gazı
Ne güzel emiyordu valla iyi kötü, ağlarken morarmaya başladı şimdi deCanım hiç aglama kendini yıpratma benimde dogumdan sonra az geldi sütüm iki gün geldiği kadar bide mama filan idare ettik sonra bi gece bi süt geldi göğüslerim taş gibi oldu ateşim filan cıktı emen cocuk emmez oldu tutamadı esim gitti süt sagma makinası aldı bosalttım göğüslerimi ama oğlum inat etti bi kere tutmadı sonra ucla emzirdim bi 3 ay filan denemekte fayda var
Bizde 15 gunluguz sizde mi nisan annesisinizNe güzel emiyordu valla iyi kötü, ağlarken morarmaya başladı şimdi dene zormuş bebek büyütmek daha 16 gün oldu ama canım çıktı.. eşim gelince alıp gelsin onu da deneyeyim kuzum sagol
Anasına söz geçiremiyor diyeBence direk kaynanayı boşa.. adamı ne demeye boşuyosun :)
Şu doğumdan sonra sütun az yetmiyor muhabbetine Sinir oluyorum kayinvalidemde oğluma mama vermeye çalışırdı verdirmedi çünkü suyum vardı bana derdi 40 kilosun senin suyun yoktur ne alakaysa 2 saatte bir 15 birini 15 birini verirdim gobusu çıkardı bile sonra da sen bebeği çirkin yaptın kocaman göbek olmuş karnı doysa suç doymasa suc:)Sorma canım ya kendi annem de dahil olmak üzere, tutturdular bir süt yok türküsü, çok sinirlerimi bozuyorlar, her arayan bi yiyecek tavsiyesinde bulunuyor, boşuna bagırsak amelesi yapacaklar beni.. bebegi de alıp gidesim var
Allah yardımcın olsun canim kucağına al sağ salim yavrunu inşallah.Kizlar bana dua edin, sezaryene giriyorum
Amiiiin amiiiin amiiiinAllah yardımcın olsun kuzum, ah ah Allah duysun sesimizi de kurtarsın bizi bunlardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?