2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Boşanma bile diyemiyorum düşün durumumu
Yaa çok yıprandım ben bu hamilelik döneminde, ee şimdi de lohusalık sıkıntı, benimki düşmüş iş derdine.. o toplantıdan bu toplantıya koşuyor, ben evde delirmece.. sanki tek benim çocuğum allah günah yazmasın da çatlatma iğnesi olduğum güne dönesim var

Senin kayınvalidene de sinir oluyorum :) hepsine sinir oluyorum valla, bazen eşimin anası falan diyorum yazık diyorum ama yok sevdirmiyorlar kendilerini

İlgili olmuş olacak kendince. Vallahi öyle canım yanıyor ki. Annem ağlaya ağlaya bindi otobüse 9saatlik yol

Allah yardımcın olsun. Bol bol sabır versin hepimize. Bende o kadar güzel hamilelikten sonra böyle bir lohusalık aklıma bile gelmezdi

Senin kayınvalidene de sinir oluyorum :) hepsine sinir oluyorum valla, bazen eşimin anası falan diyorum yazık diyorum ama yok sevdirmiyorlar kendilerini
Kız zaten hep esimin anası diye diye böyle oluyo:) bizimki mezhep farkı ondan kadin ilk baştan beri ne beni ne ailemi istedi şimdi şimdi daha iyi yani iyi olmak zorunda artik oğlunu kıskanıyor benden almışım napacaksa oğlunu bi zararı yok gibi ama aslında var bazen eşim sitem ediyo kızıyo cagiriyo üzülüyorum araya giriyorum sonra keşke girmeseydim biraz daha kızsaydı oh olsun diyorum :)

Offf canım yaaa. E diyeyim bilemedim üzülmemeye çalış biliyorum çok zor ama sana muhtaç bir yavrun var onun için güçlü ol walla benim kv on gün durdu çok birşeye karışmadı ama annemle başbaşa kalmak daha iyi çünkü benimkide hiçbirşeye karışmıyordu ne yemek ne bulsşık ne çocuk geldi tv izledi gitti tv izledi annem döndü durdu peşimizde senin eşinde ayıp etmiş anlar hatasını inşallah insan böyle zamanda kendi canını istiyor yanında niye üzüyorki senide annenide çok üzldüm

İlgili olmuş olacak kendince. Vallahi öyle canım yanıyor ki. Annem ağlaya ağlaya bindi otobüse 9saatlik yol
Aynen ilerde demeyelim ki sen hiç görmedin gelmedin falan ben de dedim sen hiç görmedin o hala idda ediyo bi kere görmüş gördüm dediği 4 haftalıkken öğrendim ben hastanede beraber gitmiştik oğlumu tutmuştu dışarda içeri bile girmemişti ki o zaman dış gebelik olabilir falan demişti doktor başka da gelmedi hastaneye hiç oğluma bile bakmadı ki aman değişikler iste . Ama annene çok ayıp etmiş eşin tavır yap anlaşın ikisine de konuşma bence bi müddet ben lohusaykende görümce gıcıklık yapıyordu ben demistim sen mi lohusasin ben mi diye kıskaçlar biraz eşim tarafı oğlumu kıskanıyor düşün öz be öz halasi üzülme canim anneni ara davet et yine gerekirse

Ayy keşke yakın olsak da gelip yolsam o bilmiş kepçeyi delirtti beni bile seni düşünemiyorum

Anasına söz geçiremiyor diye anam şehir değiştirsek bi rahat etsem, ilçe değiştirdik iyi oldu diyordum, şıp şıp damlamaya başladı kadın
Valla bazen şehir değiştirmekte işe yaramaz.. bu seferde gelir aylarca kalır... vizesi en zor alınan ülkelere gitmek lazım! Temiz iş :)

Canım ne vakittir kullanıyoruz biberon, bi gecede olur mu ki öyle

Nacizane fikrimi söyleyeyim canım.Banyo yapınca ya da altını değişince bebekler daha çok uyanık oluyorlar ya uyanınca oyala...Acıkınca hemen süt verme ağlasın biraz iyice acıksın.O zamn daya göğsünü bebeğin kolay içebileceği bir pozisiyonda.

Kizlar bana dua edin, sezaryene giriyorum
Cankm saglikla gir cik kucagina al ins .
Anasına söz geçiremiyor diye anam şehir değiştirsek bi rahat etsem, ilçe değiştirdik iyi oldu diyordum, şıp şıp damlamaya başladı kadın
Ilce degistrmek istiyorum bende soylee damlayamayacagi yerlere
Kizlar ben dogumumu yaptım 11.30 gibi bebegimi daha alamadim takipte şuan
Masallah canim sag saglim al kucagina ins

benim de plesanta anterior, hiçbir sıkıntı yaşamadım şükür. normal doğum yapabileceğimi de söyledi dr. ama netten bakarsan intihar sebebi. takılma sen de sına geldik Allah’ın izniyle.

Demi ya onemli olsa zaten soylerdi heralde diye dusunuyorum ne biliyim doktorda farkli olunca kafama takildiydi cok tesekkur ederimm canimm hayirlisiyla sag salim kucagimiza almayi nasip etsin rabbim insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…