- 22 Haziran 2017
- 3.665
- 4.361
- 83
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #50.981
Yaa çok yıprandım ben bu hamilelik döneminde, ee şimdi de lohusalık sıkıntı, benimki düşmüş iş derdine.. o toplantıdan bu toplantıya koşuyor, ben evde delirmece.. sanki tek benim çocuğumBoşanma bile diyemiyorum düşün durumumu
Evet canım 20 Nisa’nda doğduk, ömürlü olsun bebegin güle güle büyütünBizde 15 gunluguz sizde mi nisan annesisiniz
Senin kayınvalidene de sinir oluyorum :) hepsine sinir oluyorum valla, bazen eşimin anası falan diyorum yazık diyorum ama yok sevdirmiyorlar kendileriniŞu doğumdan sonra sütun az yetmiyor muhabbetine Sinir oluyorum kayinvalidemde oğluma mama vermeye çalışırdı verdirmedi çünkü suyum vardı bana derdi 40 kilosun senin suyun yoktur ne alakaysa 2 saatte bir 15 birini 15 birini verirdim gobusu çıkardı bile sonra da sen bebeği çirkin yaptın kocaman göbek olmuş karnı doysa suç doymasa suc:)
İlgili olmuş olacak kendince. Vallahi öyle canım yanıyor ki. Annem ağlaya ağlaya bindi otobüse 9saatlik yolStres yapma canim sana da bebeğine de yazık gerçi ne dersek diyelim yapıyorsun kendimden biliyorum bu kaynanalar hep böyle sanırım ben takmıyorum artik çoğunu yarın 10.30 randevum var Esim e dün diyor ki bende gelim hiç bebeği gormedim eşimde dedi doğacak zaten neyini gorucen 9 aydır aklın nerdeydi hiç ilgilenmedin ki istemedin ki bebeği bosver görme dedi ohh içimin yağları eridi böyle hak etti yani üç ay olmuş ne ilgilendi ne sordu son kontrolde bebeği görecekmiş ya zaten şancı çıkarsa çarşamba perşembe alacak ne denir böyle insana boşvermek en iyisi iste
Bizde 39 haftalik 23 Nisan da doğduk sağol canım hepimiz insallah. Gaz sorunu var mı bebeğinin. Biz biraz gazliyiz malesefEvet canım 20 Nisa’nda doğduk, ömürlü olsun bebegin güle güle büyütün
Allah yardımcın olsun. Bol bol sabır versin hepimize. Bende o kadar güzel hamilelikten sonra böyle bir lohusalık aklıma bile gelmezdiYaa çok yıprandım ben bu hamilelik döneminde, ee şimdi de lohusalık sıkıntı, benimki düşmüş iş derdine.. o toplantıdan bu toplantıya koşuyor, ben evde delirmece.. sanki tek benim çocuğumallah günah yazmasın da çatlatma iğnesi olduğum güne dönesim var
Kız zaten hep esimin anası diye diye böyle oluyo:) bizimki mezhep farkı ondan kadin ilk baştan beri ne beni ne ailemi istedi şimdi şimdi daha iyi yani iyi olmak zorunda artik oğlunu kıskanıyor benden almışım napacaksa oğlunu bi zararı yok gibi ama aslında var bazen eşim sitem ediyo kızıyo cagiriyo üzülüyorum araya giriyorum sonra keşke girmeseydim biraz daha kızsaydı oh olsun diyorum :)Senin kayınvalidene de sinir oluyorum :) hepsine sinir oluyorum valla, bazen eşimin anası falan diyorum yazık diyorum ama yok sevdirmiyorlar kendilerini
Offf canım yaaa. E diyeyim bilemedim üzülmemeye çalış biliyorum çok zor ama sana muhtaç bir yavrun var onun için güçlü ol walla benim kv on gün durdu çok birşeye karışmadı ama annemle başbaşa kalmak daha iyi çünkü benimkide hiçbirşeye karışmıyordu ne yemek ne bulsşık ne çocuk geldi tv izledi gitti tv izledi annem döndü durdu peşimizde senin eşinde ayıp etmiş anlar hatasını inşallah insan böyle zamanda kendi canını istiyor yanında niye üzüyorki senide annenide çok üzldümİnanın kızlar gayet güzel keyifli bir 9 ay geçirip lohusaligimi bu kadar ağır geçireceğim aklıma bile gelmezdi. Hatırlarsanız aannem gelmişti doğumdan 20 gün önce çok güzel bir 20 gün geçirdik eğlendik güldük ne zaman doğum yaptım k.validem geldi işler tersine dondu. K.valjdem sanki bebeği kaciracakmisiz gibi gece gündüz başımda nöbette. Yemiyorsun bu kadar mı yedin bu kadar mı içtin devamlı devamlı. Artık o kadar gerilim ki ağlamaya başladım kendi annem söyleyin o zaman dedi. X abla hiye kendi istediği zaman yesin dedi bunu eşim duydu sanki anneme nasıl böyle birşey söylersin gibisine tamda direkte soyleyemedi baş bas bağırdı.sok oldum ne olduğunu şaşırdım. Ve sonuç olarak annem gitti herkes rahat nefes aldı herhalde. Zaten annemi zorla getirmiştir ki kadının bildiği bişey varmış meğerse birde o kadar gelmiyorsun diye kizmistim. Ahhh annemmm su an için öyle bir yanıyor ki anlatamam kizlar. Sütüm gidecek diye korkuyorum.
Aynen ilerde demeyelim ki sen hiç görmedin gelmedin falan ben de dedim sen hiç görmedin o hala idda ediyo bi kere görmüş gördüm dediği 4 haftalıkken öğrendim ben hastanede beraber gitmiştik oğlumu tutmuştu dışarda içeri bile girmemişti ki o zaman dış gebelik olabilir falan demişti doktor başka da gelmedi hastaneye hiç oğluma bile bakmadı ki aman değişikler iste . Ama annene çok ayıp etmiş eşin tavır yap anlaşın ikisine de konuşma bence bi müddet ben lohusaykende görümce gıcıklık yapıyordu ben demistim sen mi lohusasin ben mi diye kıskaçlar biraz eşim tarafı oğlumu kıskanıyor düşün öz be öz halasi üzülme canim anneni ara davet et yine gerekirseİlgili olmuş olacak kendince. Vallahi öyle canım yanıyor ki. Annem ağlaya ağlaya bindi otobüse 9saatlik yol
Ayy keşke yakın olsak da gelip yolsam o bilmiş kepçeyi delirtti beni bile seni düşünemiyorumSorma ne arar ne sorardı, şimdi damlıyor habire bebek bakım dersleri vermeyekızlar bebegi ayağınızda sallayıp o arada örgü örecekmişsiniz, hem beyniniz hem vücudunuz dinç olurmuş, bebek de öyle daha rahat edermiş bunları biliyor muydunuz isimli kaynanamdan seçmeler
Aaa hadi ya ben senden önce yaparım zannediyordum bi ben kaldım galiba yapmayan. Çok çok gözün aydın canim Allah anali babalı buyutmeyi nasıp etsin insallahKizlar ben dogumumu yaptım 11.30 gibi bebegimi daha alamadim takipte şuan
Valla bazen şehir değiştirmekte işe yaramaz.. bu seferde gelir aylarca kalır... vizesi en zor alınan ülkelere gitmek lazım! Temiz iş :)Anasına söz geçiremiyor diyeanam şehir değiştirsek bi rahat etsem, ilçe değiştirdik iyi oldu diyordum, şıp şıp damlamaya başladı kadın
Canım ne vakittir kullanıyoruz biberon, bi gecede olur mu ki öyle
Yaa kocalarınızı niye boşayacaksınız kaynanaları boşayın kocalarınızı elinizde tutun kul köle olsunlar sizeKızlar kaynanam bende 1 gün daha kalırsa kocamla boşanıcaz net
Cankm saglikla gir cik kucagina al ins .Kizlar bana dua edin, sezaryene giriyorum
Ilce degistrmek istiyorum bende soylee damlayamayacagi yerlereAnasına söz geçiremiyor diyeanam şehir değiştirsek bi rahat etsem, ilçe değiştirdik iyi oldu diyordum, şıp şıp damlamaya başladı kadın
Masallah canim sag saglim al kucagina insKizlar ben dogumumu yaptım 11.30 gibi bebegimi daha alamadim takipte şuan
Insallah canım sağol.sende hayırlısı ile atlatırsın insAaa hadi ya ben senden önce yaparım zannediyordum bi ben kaldım galiba yapmayan. Çok çok gözün aydın canim Allah anali babalı buyutmeyi nasıp etsin insallah
Inşallah canim sağol ❤Cankm saglikla gir cik kucagina al ins .
Ilce degistrmek istiyorum bende soylee damlayamayacagi yerlere
Masallah canim sag saglim al kucagina ins
benim de plesanta anterior, hiçbir sıkıntı yaşamadım şükür. normal doğum yapabileceğimi de söyledi dr. ama netten bakarsan intihar sebebi. takılma sen de sına geldik Allah’ın izniyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?