2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kalabaliktan kafayi yiyecegim. En son birine çatacam o olacak. Herkes ne kadar cok sey biliyor ya. Herkes uzman.
Yaa noluyor millete hepimizde bir kalabalık bit gereksiz insan yığını anlamadım gitti benim şuan sadece annem var çok şükür amaaa cuma günü bekar kaynım ve görümcemin kızı gelcekler iki gece falan kalcaklar ne alakaysa kvdede oğluna demiyorki oğlum lohusa kadın rahat edemez şimdi gitmeyin demek yok alışmışlar kabile hayatı yaşamaya şimdi bana sıçrayacaklar tövbe yarabbim tövbeee işin tuhafı kv evimi gördü üç odam var oturduğum yer amerikan mutfak bir odam yatak odası bir odamdada kanepe var annem yatıyor kanepenin birinde birindede yeğeniyle kendi yatar walla kızda 15 yaşında ama yapacak bişeyim yok yani

Allah yardımcın olsun cnm. İnsanın kendi annesi gibi olmuyor hickimse. Benim annemde babam yüzünden beş gün kaldı bir gün hastanede yattım ztn. Dört gün kalabildi bnmke. O varken çeşit çeşit yemek vardı önümde goguslerim taş gibi süt dolardı o gitti bocalama ya başladım ağlaya ağlaya gönderdim öğle yemeği vaktinde kahvaltı yaoabiliyprum ancak. Kaynanamı da istemedim yanıma . Halden anlamayan bı esim var. Çok zor anlicagin. Rabbim yridmcimiz olsun

Teşekkürler, Evet canım, akşamları sancılanıyor
Kicagimda kıvranıyor ama bişey yapamiyorum. Ancak rezene iciyprum henüz göbeği düşmedi iltihap kapmış bakım yapıyorum. Göbeği düşsün ağlasa da sizlasa da masaj yapicam

Kicagimda kıvranıyor ama bişey yapamiyorum. Ancak rezene iciyprum henüz göbeği düşmedi iltihap kapmış bakım yapıyorum. Göbeği düşsün ağlasa da sizlasa da masaj yapicam
Ben masaj yapıyorum, kiraz çekirdeği keseleri yapmıştık onlardan ısıtıp koyuyorum rahatlatıyor

Canim gebelik egitiminde tuy dokucu kremi kesinlikle tavsiye etmediklerini soylemislerdi. Hamilelikte genital bolgemizin pH degerleri farkli oldugu icin cok tahris ediyormus. Jilet yap bence daha iyi.
Çok teşekkür ederim canım benim de kafamda sorular vardı netleşti şimdi sağol jilet yapayım doğum sabahı

Oha ya ne işleri varmış Onları Sen de bebeği sık sık emzir kaynını da odadan çıkart uzun bir süre odaya giremesn gece kalmadan kaçar

Demi ya onemli olsa zaten soylerdi heralde diye dusunuyorum ne biliyim doktorda farkli olunca kafama takildiydi cok tesekkur ederimm canimm hayirlisiyla sag salim kucagimiza almayi nasip etsin rabbim insallah
yok yok rahat ol, ben baştan beri perinatolog takibindeyim önemli olsa uyarırdı, söylerdi. hiç üstünde durmadı.

yatsınlar koyun koyuna da gelmemeleri, kalmamaları gerektiğini yaşayarak tecrübe etsinler. imkanları zorlmanın alemi ne ise. peyderpey iyileşince gelseler kimseyi zorlamasalar ne olur sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…