- 14 Eylül 2016
- 1.782
- 1.975
- 63
- 40
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #51.001
Yaa noluyor millete hepimizde bir kalabalık bit gereksiz insan yığını anlamadım gitti benim şuan sadece annem var çok şükür amaaa cuma günü bekar kaynım ve görümcemin kızı gelcekler iki gece falan kalcaklar ne alakaysa kvdede oğluna demiyorki oğlum lohusa kadın rahat edemez şimdi gitmeyin demek yok alışmışlar kabile hayatı yaşamaya şimdi bana sıçrayacaklar tövbe yarabbim tövbeee işin tuhafı kv evimi gördü üç odam var oturduğum yer amerikan mutfak bir odam yatak odası bir odamdada kanepe var annem yatıyor kanepenin birinde birindede yeğeniyle kendi yatar walla kızda 15 yaşında ama yapacak bişeyim yok yaniKalabaliktan kafayi yiyecegim. En son birine çatacam o olacak. Herkes ne kadar cok sey biliyor ya. Herkes uzman.
Allah yardımcın olsun cnm. İnsanın kendi annesi gibi olmuyor hickimse. Benim annemde babam yüzünden beş gün kaldı bir gün hastanede yattım ztn. Dört gün kalabildi bnmke. O varken çeşit çeşit yemek vardı önümde goguslerim taş gibi süt dolardı o gitti bocalama ya başladım ağlaya ağlaya gönderdim öğle yemeği vaktinde kahvaltı yaoabiliyprum ancak. Kaynanamı da istemedim yanıma . Halden anlamayan bı esim var. Çok zor anlicagin. Rabbim yridmcimiz olsunİnanın kızlar gayet güzel keyifli bir 9 ay geçirip lohusaligimi bu kadar ağır geçireceğim aklıma bile gelmezdi. Hatırlarsanız aannem gelmişti doğumdan 20 gün önce çok güzel bir 20 gün geçirdik eğlendik güldük ne zaman doğum yaptım k.validem geldi işler tersine dondu. K.valjdem sanki bebeği kaciracakmisiz gibi gece gündüz başımda nöbette. Yemiyorsun bu kadar mı yedin bu kadar mı içtin devamlı devamlı. Artık o kadar gerilim ki ağlamaya başladım kendi annem söyleyin o zaman dedi. X abla hiye kendi istediği zaman yesin dedi bunu eşim duydu sanki anneme nasıl böyle birşey söylersin gibisine tamda direkte soyleyemedi baş bas bağırdı.sok oldum ne olduğunu şaşırdım. Ve sonuç olarak annem gitti herkes rahat nefes aldı herhalde. Zaten annemi zorla getirmiştir ki kadının bildiği bişey varmış meğerse birde o kadar gelmiyorsun diye kizmistim. Ahhh annemmm su an için öyle bir yanıyor ki anlatamam kizlar. Sütüm gidecek diye korkuyorum.
Teşekkürler, Evet canım, akşamları sancılanıyorBizde 39 haftalik 23 Nisan da doğduk sağol canım hepimiz insallah. Gaz sorunu var mı bebeğinin. Biz biraz gazliyiz malesef
Demez mi şimdi ki gençler kolaycı, asıl bizim büyüttüğümüz çocuklar çocuk diye :)) okuma yazması yok, laflara bak laflaraAyy keşke yakın olsak da gelip yolsam o bilmiş kepçeyi delirtti beni bile seni düşünemiyorum
Kicagimda kıvranıyor ama bişey yapamiyorum. Ancak rezene iciyprum henüz göbeği düşmedi iltihap kapmış bakım yapıyorum. Göbeği düşsün ağlasa da sizlasa da masaj yapicamTeşekkürler, Evet canım, akşamları sancılanıyor
Tavsiyelere açığım :))Valla bazen şehir değiştirmekte işe yaramaz.. bu seferde gelir aylarca kalır... vizesi en zor alınan ülkelere gitmek lazım! Temiz iş :)
Senin büyüttüğün sana benimki bana deseydin çaçarozaDemez mi şimdi ki gençler kolaycı, asıl bizim büyüttüğümüz çocuklar çocuk diye :)) okuma yazması yok, laflara bak laflara
Ben masaj yapıyorum, kiraz çekirdeği keseleri yapmıştık onlardan ısıtıp koyuyorum rahatlatıyorKicagimda kıvranıyor ama bişey yapamiyorum. Ancak rezene iciyprum henüz göbeği düşmedi iltihap kapmış bakım yapıyorum. Göbeği düşsün ağlasa da sizlasa da masaj yapicam
Yok kuzum denedim gördüm ilçe ile olmuyor, ya eş değiştircen :) yok ben kocamı seviyom diyorsan kocanın huyunu değiştircen anasına söylenecek birazIlce degistrmek istiyorum bende soylee damlayamayacagi yerlere
Acı elma yağı ile masaj yapicam inşallah göbeği düşünceBen masaj yapıyorum, kiraz çekirdeği keseleri yapmıştık onlardan ısıtıp koyuyorum rahatlatıyor
Kizlar ben dogumumu yaptım 11.30 gibi bebegimi daha alamadim takipte şuan
Çok teşekkür ederim canım benim de kafamda sorular vardı netleşti şimdi sağol jilet yapayım doğum sabahıCanim gebelik egitiminde tuy dokucu kremi kesinlikle tavsiye etmediklerini soylemislerdi. Hamilelikte genital bolgemizin pH degerleri farkli oldugu icin cok tahris ediyormus. Jilet yap bence daha iyi.
Oha ya ne işleri varmış Onları Sen de bebeği sık sık emzir kaynını da odadan çıkart uzun bir süre odaya giremesn gece kalmadan kaçarYaa noluyor millete hepimizde bir kalabalık bit gereksiz insan yığını anlamadım gitti benim şuan sadece annem var çok şükür amaaa cuma günü bekar kaynım ve görümcemin kızı gelcekler iki gece falan kalcaklar ne alakaysa kvdede oğluna demiyorki oğlum lohusa kadın rahat edemez şimdi gitmeyin demek yok alışmışlar kabile hayatı yaşamaya şimdi bana sıçrayacaklar tövbe yarabbim tövbeee işin tuhafı kv evimi gördü üç odam var oturduğum yer amerikan mutfak bir odam yatak odası bir odamdada kanepe var annem yatıyor kanepenin birinde birindede yeğeniyle kendi yatar walla kızda 15 yaşında ama yapacak bişeyim yok yani
Senin büyüttüğün sana benimki bana deseydin çaçaroza
yok yok rahat ol, ben baştan beri perinatolog takibindeyim önemli olsa uyarırdı, söylerdi. hiç üstünde durmadı.Demi ya onemli olsa zaten soylerdi heralde diye dusunuyorum ne biliyim doktorda farkli olunca kafama takildiydi cok tesekkur ederimm canimm hayirlisiyla sag salim kucagimiza almayi nasip etsin rabbim insallah
Çok teşekkür ederim canım benim de kafamda sorular vardı netleşti şimdi sağol jilet yapayım doğum sabahı
yok yok rahat ol, ben baştan beri perinatolog takibindeyim önemli olsa uyarırdı, söylerdi. hiç üstünde durmadı.
Allah sabır versin cnm, sen d evde rahat ettrme as suratını otur. sinir oldum vallaİlgili olmuş olacak kendince. Vallahi öyle canım yanıyor ki. Annem ağlaya ağlaya bindi otobüse 9saatlik yol
yatsınlar koyun koyuna da gelmemeleri, kalmamaları gerektiğini yaşayarak tecrübe etsinler. imkanları zorlmanın alemi ne ise. peyderpey iyileşince gelseler kimseyi zorlamasalar ne olur sankiYaa noluyor millete hepimizde bir kalabalık bit gereksiz insan yığını anlamadım gitti benim şuan sadece annem var çok şükür amaaa cuma günü bekar kaynım ve görümcemin kızı gelcekler iki gece falan kalcaklar ne alakaysa kvdede oğluna demiyorki oğlum lohusa kadın rahat edemez şimdi gitmeyin demek yok alışmışlar kabile hayatı yaşamaya şimdi bana sıçrayacaklar tövbe yarabbim tövbeee işin tuhafı kv evimi gördü üç odam var oturduğum yer amerikan mutfak bir odam yatak odası bir odamdada kanepe var annem yatıyor kanepenin birinde birindede yeğeniyle kendi yatar walla kızda 15 yaşında ama yapacak bişeyim yok yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?