2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
bende 7 haftalıgım kullansam mı kullanmasam mı bilemedim asıl onemlı olan 3-4 haftaymus
Kullanın çünkü bu hafta olan kontrolumde doktor beyin gelişimi falan organların tamamlanması 12. Haftayı buluyormus folik asit de beyin gelişimi için ve omiriligin kapanması için önemli o yuzden ilk üç ay kullanılıyor

Tamam çok teşekkür ederim bilgi için :)
Ben kendi doktoruma 12.haftada gideceğim zaten ona da güveniyorum ultrasonda o baksın istiyorum. O yüzden kanı başka yerde vereyim dedim. Dediginiz gibi devlet hastanesinde her şeyi yaptırabilirim. Doktoruma gidince de o da baksın ultrasonla orda kan vermem sadece. Devlet hastanesinde bir sıkıntı çıkmazsa böyle yapayım en iyisi.

bende sezeryanim sordum bu kontrolde gittigimde genelde 38 hafta 5 felan aliyoruz dedi benim yengem 1 yas bile yok cocuklari arasinda erken sezeryan alindi 36mi 37mi ne ama o cok yakindi onunda sezeryani cok agriyordu hamileykenson aylarda 4 dikis acikmisti yanlis hatirlamiyorsan ic dikis

Son düzenleme:
hoşbuldum canım sağol aa evet aynıyız canm heyecanımız ortakamin inşallah hayırlısıyla kucağımızda görmeyı nasip etsin allahım
Amin inşallah canım sen kalp atışını duydun mu? Ben cumartesi gidicem inşallah pıt pıtları duyarım.

Benimde 5.5 ay oldu işte sanırım bende zorlanan hayırlısı inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…