- Konu Sahibi kardelen384
-
- #51.021
Inşallah canimInsallah canım sağol.sende hayırlısı ile atlatırsın ins
Canım benimki çok soyuluyor. Banyo yaptırdıktan sonra oldu, kizarmisti bi de. Sudocrem sürdüm kızarıkliklar geçti ama soyuluyor daha. 2. Banyodan sonra düzelir diye umuyorumKızlar bebeğinizin vücudu soyuluyor mu yada boynu pisiyor mu sizin
Bana gobegine su degdirmeyin dediklri için tam anlamıyla banyo yaptıramadım bir kere sildik bir kere dikaktli şekilde annem su döktü vücuduna. Kafasını yikayabildik. Göbeği falan kuru şekilde soyuluyor ama boynu pişiyor ve beyaz şekilde soyuluyor. Aciyor diye üzülüyorum.Canım benimki çok soyuluyor. Banyo yaptırdıktan sonra oldu, kizarmisti bi de. Sudocrem sürdüm kızarıkliklar geçti ama soyuluyor daha. 2. Banyodan sonra düzelir diye umuyorum
Kuzum Allah yardımcısı olsun minik meleğin inşallah. Lütfen stres yapma sütünü etkilemesin. Allah'ın izniyle sapasaglam alacaksın tekrar kucaginaAllah razi olsun hepinizden kizlar hala tedavi altindayiz serum falan takildi off bide damar bulamadilar her yerini deldirler yavrumun nasi icim yandiama kuzum biraz daha iyi emmesi yerine geliyo sik sik kaka yapiyo yinede dualarinizi esirgemeyin kizlar rabbim kimseye hicbi bebege ve anneye yasatmasin ne zormu anne olmadan bilemezsin derler yaa gercekten de oyle
Bizim göbek düştü o yüzden yaptirabildik banyo canım. Ama merak etme soyulmalar kuruluktan kaynaklı muhtemelen. Yağla güzelceBana gobegine su degdirmeyin dediklri için tam anlamıyla banyo yaptıramadım bir kere sildik bir kere dikaktli şekilde annem su döktü vücuduna. Kafasını yikayabildik. Göbeği falan kuru şekilde soyuluyor ama boynu pişiyor ve beyaz şekilde soyuluyor. Aciyor diye üzülüyorum.
hayırlı uğurlu olsun canım,Allah analı babalı büyütsün inşallahKizlar ben dogumumu yaptım 11.30 gibi bebegimi daha alamadim takipte şuan
Bizim 15 gün oldu düşmedi kokmasi üzerine doktora goturdum iltihap olmuş yavrumun göbeği. Krem ve tentirdiyotla bakım yapıyorum. Düşmek üzere. O engel oluyor .bakım kremi kullanıyor musunuz pisenyerler icin. Ben poposuna bepanthol aldımBizim göbek düştü o yüzden yaptirabildik banyo canım. Ama merak etme soyulmalar kuruluktan kaynaklı muhtemelen. Yağla güzelce
Ben de poposunda bepanthol pisik önleyici kullanıyorum canım her alt değiştirmeden sonra. Vücudu da çok kizarinca sudocrem sürdüm.Bizim 15 gün oldu düşmedi kokmasi üzerine doktora goturdum iltihap olmuş yavrumun göbeği. Krem ve tentirdiyotla bakım yapıyorum. Düşmek üzere. O engel oluyor .bakım kremi kullanıyor musunuz pisenyerler icin. Ben poposuna bepanthol aldım
Tebrikler canım Allah uzun sağlıklı bir ömür versin kuzunaKizlar ben dogumumu yaptım 11.30 gibi bebegimi daha alamadim takipte şuan
sağol canım.Ben de poposunda bepanthol pisik önleyici kullanıyorum canım her alt değiştirmeden sonra. Vücudu da çok kizarinca sudocrem sürdüm.
Çok geçmiş olsun inşallah düşer kuzunun göbeği bir an önce canim
Ayy aklıma.geldide benimkide çocuk.aglasin kapıda biterdi ağzını sayar kapıya bik bık konuşurdu iyyy ne dellenirdim yaa Allah yardımcın olsun kuzumKızlar kv derdi bir de bende var şu an. Annem gitti bi süre için. Tekrar gelecek. Kv burda ve kan kusuyorum. Gece çocuk ağlayacak diye aklım çıkıyor. Hemen dibimde bitiveriyor "dur sen yapamazsin" da en çok kullandığı laf. Valla eşime bi dudak büksem mancınıkla fırlatır ama vicdan yapıyorum bakalım ne kadar dayanicam
tatlım sen bebisin adini ne koydun ya merak ettim biara kayinvalidenle sorun yasamistin epey isim konusunda..en son neye karar verdiniz? bebisin icin de gozunuz aydin Allah anali babali buyutsunSağol teyzesi bi masa meraklısı kahvaltısını onla yiyo sabahları Esim e dedim ki masa ağlayınca ağlıyo duygusal bagliyo sarılığı bana o da görmüş bi kaç defa ağlatan olursa dayanamiyo bebegede öyle olur insallah ben ağlayınca bile gözyaşlarımı siliyo
Yüz olsa kaçarda insan yüzsüz olunca hiç rahatsız olmaz canımOha ya ne işleri varmış Onları Sen de bebeği sık sık emzir kaynını da odadan çıkart uzun bir süre odaya giremesn gece kalmadan kaçar
Ay canım yaa keşke ankarada olsaydım ailem orada ben bakardım bebeğine işin olduğunda muhtaç etmezdim o bilmişe seniDiyemedim işte, başka kimsem yok Ankara’da bebegi bırakıp bi yere gitmem gerekir falan napcam sonra
Onu anlayacak beyin nerde kuzumyatsınlar koyun koyuna da gelmemeleri, kalmamaları gerektiğini yaşayarak tecrübe etsinler. imkanları zorlmanın alemi ne ise. peyderpey iyileşince gelseler kimseyi zorlamasalar ne olur sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?