2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Allah razi olsun hepinizden kizlar hala tedavi altindayiz serum falan takildi off bide damar bulamadilar her yerini deldirler yavrumun nasi icim yandi ama kuzum biraz daha iyi emmesi yerine geliyo sik sik kaka yapiyo yinede dualarinizi esirgemeyin kizlar rabbim kimseye hicbi bebege ve anneye yasatmasin ne zormu anne olmadan bilemezsin derler yaa gercekten de oyle

Kızlar kv derdi bir de bende var şu an. Annem gitti bi süre için. Tekrar gelecek. Kv burda ve kan kusuyorum. Gece çocuk ağlayacak diye aklım çıkıyor. Hemen dibimde bitiveriyor "dur sen yapamazsin" da en çok kullandığı laf. Valla eşime bi dudak büksem mancınıkla fırlatır ama vicdan yapıyorum bakalım ne kadar dayanicam

Canım benimki çok soyuluyor. Banyo yaptırdıktan sonra oldu, kizarmisti bi de. Sudocrem sürdüm kızarıkliklar geçti ama soyuluyor daha. 2. Banyodan sonra düzelir diye umuyorum
Bana gobegine su degdirmeyin dediklri için tam anlamıyla banyo yaptıramadım bir kere sildik bir kere dikaktli şekilde annem su döktü vücuduna. Kafasını yikayabildik. Göbeği falan kuru şekilde soyuluyor ama boynu pişiyor ve beyaz şekilde soyuluyor. Aciyor diye üzülüyorum.

Kuzum Allah yardımcısı olsun minik meleğin inşallah. Lütfen stres yapma sütünü etkilemesin. Allah'ın izniyle sapasaglam alacaksın tekrar kucagina

Bizim göbek düştü o yüzden yaptirabildik banyo canım. Ama merak etme soyulmalar kuruluktan kaynaklı muhtemelen. Yağla güzelce

Bizim göbek düştü o yüzden yaptirabildik banyo canım. Ama merak etme soyulmalar kuruluktan kaynaklı muhtemelen. Yağla güzelce
Bizim 15 gün oldu düşmedi kokmasi üzerine doktora goturdum iltihap olmuş yavrumun göbeği. Krem ve tentirdiyotla bakım yapıyorum. Düşmek üzere. O engel oluyor .bakım kremi kullanıyor musunuz pisenyerler icin. Ben poposuna bepanthol aldım

Ben de poposunda bepanthol pisik önleyici kullanıyorum canım her alt değiştirmeden sonra. Vücudu da çok kizarinca sudocrem sürdüm.

Çok geçmiş olsun inşallah düşer kuzunun göbeği bir an önce canim

Ben de poposunda bepanthol pisik önleyici kullanıyorum canım her alt değiştirmeden sonra. Vücudu da çok kizarinca sudocrem sürdüm.

Çok geçmiş olsun inşallah düşer kuzunun göbeği bir an önce canim
sağol canım.
Bende alayım bari vücudu için bakım kremi. Lohusaligim bnmde çok kötü geçiyor. Yetemiyor gibi hissediyorum. Bir yeri acicak anlamicam diye ödüm kopuyor. Çok dua ediyorum iyi bı anne olabilmek için.

Ayy aklıma.geldide benimkide çocuk.aglasin kapıda biterdi ağzını sayar kapıya bik bık konuşurdu iyyy ne dellenirdim yaa Allah yardımcın olsun kuzum

sofiarya ay cnm Allah razı olsun lecithin bukduj sonunda ithalatı bitmiş meğerse ama içtim bir saat sonra bebiş hiç bırakmadan emiyo baya çekiyor da hatta diger göğsüm gibi ağrılı da değil çok şükür. Geriye kaldı 99 ihtiyaç halinde mi içmeli biraz devam edeyim mi? Sezeryan oldum zararı olur mu? Doktora sordum o emzir sağ masaj yap gerek yok birşeye dedi tabi acısını bilmiyor.

tatlım sen bebisin adini ne koydun ya merak ettim biara kayinvalidenle sorun yasamistin epey isim konusunda..en son neye karar verdiniz? bebisin icin de gozunuz aydin Allah anali babali buyutsun

L lamezi gözun aydin canim Allah anali babali büyutsun..
kizlar benim dogumda da annemle kayinvalidem olacak ama annem 3 gun kalip gidecek sonra tekrar gelecek..benim kayinvalidem de cok bilmis her seye karisan bi tip..ögretmen emeklisi..vala canımı cok sıkarsa lafımı esirgemicem..ne de olsa baska sehirde yasiyor gelip cocuguma bakacak biri de degil..lohusaligimi zehir ettirmicem kararliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…