- Konu Sahibi kardelen384
-
- #51.041
gözun aydin canim saglikla kucagina alirsin insalah bebisi..sen biraz" Mayısta hamile kalan anne" olmussun..dogum Ocak falan mi oluyor..? ay surec şuan cok uzun geldi biz sona yaklasincaMayıs anneleri arasına katıldım cok şükür gecen ay düşük yapmistim kimyasal gebelik gecirdim. Hic adet görmeden hamile kaldim
Aynen mayısta hamile kalan ben. Benim gözümede cok uzak görünuyogözun aydin canim saglikla kucagina alirsin insalah bebisi..sen biraz" Mayısta hamile kalan anne" olmussun..dogum Ocak falan mi oluyor..? ay surec şuan cok uzun geldi biz sona yaklasinca
Aminnn canım bir de bir sürü kitap almış bebek bakımı ile ilgili. Madem çok biliyosun kitaba ne ihtiyacın var dimi. Resmen sınava çalışır gibi not çıkarıyor ya kadın. Sanki o doğurdu o tecrubesiz ve sanki o bakacak bundan sonra. Ne zaman gidecek diye ağzına bakıyorum. Bizim de sınavımiz bu demekki. Eşimin hatrina susmasam evi birbirine katardim ama Allah sabır versin bana ve herkeseAyy aklıma.geldide benimkide çocuk.aglasin kapıda biterdi ağzını sayar kapıya bik bık konuşurdu iyyy ne dellenirdim yaa Allah yardımcın olsun kuzum
Ben de öyleyim canım valla oturup agliyorum bazen. Dün boğazına süt kaçtı nefes alamadı elim ayağım boşaldı valla. Sonra oturdum bi ağladım bi ağladım. Böyle böyle aliscaz inşallahsağol canım.
Bende alayım bari vücudu için bakım kremi. Lohusaligim bnmde çok kötü geçiyor. Yetemiyor gibi hissediyorum. Bir yeri acicak anlamicam diye ödüm kopuyor. Çok dua ediyorum iyi bı anne olabilmek için.
Bizim göbek düştü o yüzden yaptirabildik banyo canım. Ama merak etme soyulmalar kuruluktan kaynaklı muhtemelen. Yağla güzelce
Ben de poposunda bepanthol pisik önleyici kullanıyorum canım her alt değiştirmeden sonra. Vücudu da çok kizarinca sudocrem sürdüm.
Çok geçmiş olsun inşallah düşer kuzunun göbeği bir an önce canim
Ayy bide notmu Aliyo :)) onlar bizden tecrübesiz emin ol nedense torun olunca pekbi tatlı oluyo kendi çocuğunu nasıl büyüttülerse :)) hay Allah'ım gülmegeldiAminnn canım bir de bir sürü kitap almış bebek bakımı ile ilgili. Madem çok biliyosun kitaba ne ihtiyacın var dimi. Resmen sınava çalışır gibi not çıkarıyor ya kadın. Sanki o doğurdu o tecrubesiz ve sanki o bakacak bundan sonra. Ne zaman gidecek diye ağzına bakıyorum. Bizim de sınavımiz bu demekki. Eşimin hatrina susmasam evi birbirine katardim ama Allah sabır versin bana ve herkese
Bende ağlıyorum bazen ama sutumgider diye de korkuyorum bir yandan. Güçlü olmaya calisiyorum. Süt kaçınca iki kasinın arasına işaret parmağınla bastır dairesel hareket yap öyle öğrendim ben. Bizede oluyor. Normal mi doğurdun senBen de öyleyim canım valla oturup agliyorum bazen. Dün boğazına süt kaçtı nefes alamadı elim ayağım boşaldı valla. Sonra oturdum bi ağladım bi ağladım. Böyle böyle aliscaz inşallah
Benim de yarın o şekilde olacak doğumun . Cuma günü 40 haftam doldu senden haber bekliyorum .inşallah kolay geçerKızlar sonunda bende hastaneye yattım. İlaca rağmen tansiyon 14/9 dan aşağı düşmeyince doğum kararı aldık doktorla. 39+3 haftalıgiz zaten. Önce rahim ağzını yumuşatacak bir ilaç verecekler kendi sancim başlayacakmış daha sonra ilerleyen vakitte suni sancı verecek ayy cok heyecanliyim
Özür diledi annemden ama neye yarar. Durur mu artık annem. Neye uğradığını şaşırdı. Kötü bir şey söylese diyeceğim ki anne sende hak ettin oda yavrusuna kiyamadi. Konuşmuyorum zaten. Pişman oldu ama iş işten geçtiAynen ilerde demeyelim ki sen hiç görmedin gelmedin falan ben de dedim sen hiç görmedin o hala idda ediyo bi kere görmüş gördüm dediği 4 haftalıkken öğrendim ben hastanede beraber gitmiştik oğlumu tutmuştu dışarda içeri bile girmemişti ki o zaman dış gebelik olabilir falan demişti doktor başka da gelmedi hastaneye hiç oğluma bile bakmadı ki aman değişikler iste . Ama annene çok ayıp etmiş eşin tavır yap anlaşın ikisine de konuşma bence bi müddet ben lohusaykende görümce gıcıklık yapıyordu ben demistim sen mi lohusasin ben mi diye kıskaçlar biraz eşim tarafı oğlumu kıskanıyor düşün öz be öz halasi üzülme canim anneni ara davet et yine gerekirse
Amiiiin amiiiin amiiiinAllah yardımcın olsun cnm. İnsanın kendi annesi gibi olmuyor hickimse. Benim annemde babam yüzünden beş gün kaldı bir gün hastanede yattım ztn. Dört gün kalabildi bnmke. O varken çeşit çeşit yemek vardı önümde goguslerim taş gibi süt dolardı o gitti bocalama ya başladım ağlaya ağlaya gönderdim öğle yemeği vaktinde kahvaltı yaoabiliyprum ancak. Kaynanamı da istemedim yanıma . Halden anlamayan bı esim var. Çok zor anlicagin. Rabbim yridmcimiz olsun
Aynen öyle yapıyorum. Sinir olmak ne kelimeAllah sabır versin cnm, sen d evde rahat ettrme as suratını otur. sinir oldum valla
Doğumdan sonra hemen geçti canımKızlar çatı agrılarınız dogumdan snra gecti mi artk dayanamiyorum ya korkuyorum kalıcak diye
Çok sağol kuzum sen de yarın giriyorsun, hayırlısıyla al kucağına inşallahAh yerim kocaman gözlerini masallah ona sen kavustun sıra bizde insallah doguranları gördükce sabırsızlanıyorum kaldı iki günümüz insallah
Sağol canım benim. Buluşma anlrı çok güzeldi ama ablası da ilgi bekliyor. İkiye bölünmüş olarak yaşamaya çalışıyorum bazen ablaya yetemiyorum hatta ama alışacak diye umut ediyorum :) bence 3 yaş iyi bir aralık olmuş bunu anladım doğumdan sonra.Gözün aydın canım,masallah size , ablası napti ya da napıyor su anda bebeğe nasıl davranıyor. Mal benim fıstık da 3 yaşında en çok da onların buluşma anını merak ediyorum
Çok sağol canım benim senin de hakkın da hayrlısı olsun birkaç doktora daha danışabilirsin en iyi sonuç için.Can'ım ölçümlere güvenmiyorum hiç ben de. Bizimki de güya 50 yi geçmiş ama inanmıyorum. Sezaryen olacaksan niye erken alıyor ki yA. Bu doktorlar gerçekten ilginç. Sonuçta ilk bebeğin. Dikiş açılma riski falan da Yok.
Can'ım hareket etmedi mi? Doktora gidiyormuşsun yaz mutlaka.
Oyyyy o misss kokusunu yerimize çek içine. Ne güzel bi duygu yA. Merak ediyordum seni de iyi ki yazdın. İyi olmana çok sevindim.
Abla kıskanıyor biz ilgiliysrk sıkıntı yok ama ihmal edince arıza çıkarıyor :) sağolasın darısı başınaBu ölçümlere hiç inanmıyorum artık 5 yıl önce çocuk doğurdum kafa çapı boyu kilosu ne dediyse öyle çıktı şimdi benim ölçümlerde bir tuhaf
Maşallah darısı bize abla nasıl karşıladı
İnan ki herkes toz pembe geçirmiyor bu süreci lohusalıkta zorlanan birçok insan var kimi içine atıyor kimi daha zor geçiriyor annen yada kim var yanında bilmiyorum ama bir öğün mama ver halin varsa 1 saat yarım saat dışarı çık hava al bunaltma kendini evet anne sütü çok çok önemli ama annenin psikolojisi Hepsinden önemli sen kötü bir anne olsan bu kadar bebeğini düşünüp dert etmezsin bir kere sil onu düşünceyi kafandan
Sağol canım inşallah ama yetmedi maaalesef sarılığımız devam. Sütümü arttırmaha çalışıyorum bir yandan da mama takviyesi öyle geçiyor günler. İlk kızım hiç kusmaZdı bu bebişte evde heryer kaka ve kusmuk :)Canım gözün aydın kocaman gözlü mis kokulu yavrumla güzel bol emisli günlere inşallah.
Bende mama verme taraftarı değilim ama ocu değil mama. Yoksa sütün ac kalmaması ve sağlığı için verilecek tabii üzülme inşallah alışmaz da sütün yeter.
Birde mama bana zor geliyor oğlumda ne güzel gece uyandığında hemen gogusumu açıyorum ohhh mis ayak ucunda park yatakta yatıyordu bende kalkıp ayakucunda oturup emziriyordum sonra gazını çıkart yine yatağa koy ışık falan açılmadığı için uykusunda acılmazdı. ama mamada kalk suyu ısıt çok sıcak olduysa soğut mutfak oda arasında git gel. Bana uzun geliyor birçok kişiye göre rahatlık. Neresi rahatlık sa artık.
Çatı muayenesi doktordan doktora göre değişiyor. Bnm dojtorum çok nazik ti ama doğum uaptigim gün başka doktora göründüm içimi parçaladı ve dogumumu onun yaptığı çatı muayenesi başlattıBir de çoğu arkadaşımız doğum yaptı ama yine de belirtiyim dedim bugün çatı muayenesi yaptı doktor. Gerçekten abartıldığı kadar değil. Evet bi yanma hissi oluyor o an ama bir anne adayı olarak bunu hiç sorun etmedim çünkü normal doğum düşünüyorum. Bu çatı ağrısını yüksek yaşayan arkadaşlar doğuma nasıl giriyorlar acaba
Bir sorum da korse kullanan arkadaşlara. Alıp kullanıp, memnun kaldığınız korse modelleri ve ya isimleri var mı acaba ? Ben de almayı düşünüyorum ama hiç bi fikrim yok
Amin canim cok sagolun hepinizde 150 ml 4 biberon sut sagdm o kadar guzelki herked imrendi ama araya vermekten korkuyorm yavrum ya icemezse posetleyio buzluga kaldircamKuzum Allah yardımcısı olsun minik meleğin inşallah. Lütfen stres yapma sütünü etkilemesin. Allah'ın izniyle sapasaglam alacaksın tekrar kucagina
Adim atamazdim ağrıdan. Batardi kemiklerim . Ama hemen gectiKızlar çatı agrılarınız dogumdan snra gecti mi artk dayanamiyorum ya korkuyorum kalıcak diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?