- 22 Haziran 2017
- 3.665
- 4.361
- 83
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #51.061
Ahh canım keşke valla, şöyle candan birine o kadar ihtiyacım var kiAy canım yaa keşke ankarada olsaydım ailem orada ben bakardım bebeğine işin olduğunda muhtaç etmezdim o bilmişe seni
Rabbim nir daha kötü şeyler yaşatmadan bebeğni sana bağışlasın. kaybettğin meleğin cennette şefaatçin olacak öyle düşün. Rabbim bu bebişe sağlık ve uxun ömür nasip etsin.Arkadaslar bazılarınız belki beni hatirlar gecen yaz hamileligimizin basinda beraber baslamistik surece. Mayis annesi olacaktım ben de, hatta nisan sonu...ama 11.haftada vedalastik bebegimle ve ben aranızdan ayrildim...Cogunuz kucaginiza almissiniz yavrularinizi. Allah hayirli uzun omurler nasip etsin. Bu kez bana da kucagima almayi nasip etsin. Mayis annesi olamadim ama artık bir ocak annesi adayiyim...Her sey benim icin yeni bastan basliyor. Bu kez daha urkek ama halen umutlu...Dualarinizi eksik etmeyin bizim icin ne olur...
Hala ilk sayfada adim varmis. Hayat ne garip...:)
Hemen gitti canım, Doğumdan sonra ayağa kalktığımda yoktu. Sabret azıcık kaldıKızlar çatı agrılarınız dogumdan snra gecti mi artk dayanamiyorum ya korkuyorum kalıcak diye
Canım çok sevindim, gözün aydın.. sağ salim kucağına al bu seferArkadaslar bazılarınız belki beni hatirlar gecen yaz hamileligimizin basinda beraber baslamistik surece. Mayis annesi olacaktım ben de, hatta nisan sonu...ama 11.haftada vedalastik bebegimle ve ben aranızdan ayrildim...Cogunuz kucaginiza almissiniz yavrularinizi. Allah hayirli uzun omurler nasip etsin. Bu kez bana da kucagima almayi nasip etsin. Mayis annesi olamadim ama artık bir ocak annesi adayiyim...Her sey benim icin yeni bastan basliyor. Bu kez daha urkek ama halen umutlu...Dualarinizi eksik etmeyin bizim icin ne olur...
Ay iyi bari sükürDoğumdan sonra hemen geçti canım
Aynen bende sukrettim :) zaten sezeryan ağrısı yeter bide o olsaydı napardim acaba :)Ay iyi bari sükür
Ay cok sevindm.artk uzaninca dahi agrım oluyor son haftam sabırAdim atamazdim ağrıdan. Batardi kemiklerim . Ama hemen gecti
Ay buna sevindm gerci snra baska dertler cikiyo annelik zorHemen gitti canım, Doğumdan sonra ayağa kalktığımda yoktu. Sabret azıcık kaldı
Aynen kesinlikle oyle agri kesici icince de gecmiyor berbat bi agrıAynen bende sukrettim :) zaten sezeryan ağrısı yeter bide o olsaydı napardim acaba :)
Canım.insallah hayırla sağlıkla.sonuclanir kış günü bahar gelir evinizeArkadaslar bazılarınız belki beni hatirlar gecen yaz hamileligimizin basinda beraber baslamistik surece. Mayis annesi olacaktım ben de, hatta nisan sonu...ama 11.haftada vedalastik bebegimle ve ben aranızdan ayrildim...Cogunuz kucaginiza almissiniz yavrularinizi. Allah hayirli uzun omurler nasip etsin. Bu kez bana da kucagima almayi nasip etsin. Mayis annesi olamadim ama artık bir ocak annesi adayiyim...Her sey benim icin yeni bastan basliyor. Bu kez daha urkek ama halen umutlu...Dualarinizi eksik etmeyin bizim icin ne olur...
İnsanlar manyak gibi gercekten asiri düşüncesiz. Benim de kaynanam burdaydi, iki teyzem ve kardesim de burdaydi. Normalde kaynanam hep eltimde kalir. Dun bizde o kalabalik varken sen tut bizde kal. Sinir krizi gecirdim ya.Yaa noluyor millete hepimizde bir kalabalık bit gereksiz insan yığını anlamadım gitti benim şuan sadece annem var çok şükür amaaa cuma günü bekar kaynım ve görümcemin kızı gelcekler iki gece falan kalcaklar ne alakaysa kvdede oğluna demiyorki oğlum lohusa kadın rahat edemez şimdi gitmeyin demek yok alışmışlar kabile hayatı yaşamaya şimdi bana sıçrayacaklar tövbe yarabbim tövbeee işin tuhafı kv evimi gördü üç odam var oturduğum yer amerikan mutfak bir odam yatak odası bir odamdada kanepe var annem yatıyor kanepenin birinde birindede yeğeniyle kendi yatar walla kızda 15 yaşında ama yapacak bişeyim yok yani
bizde inşallah cumaya kadar taburcu olucaz gibi
Arkadaslar bazılarınız belki beni hatirlar gecen yaz hamileligimizin basinda beraber baslamistik surece. Mayis annesi olacaktım ben de, hatta nisan sonu...ama 11.haftada vedalastik bebegimle ve ben aranızdan ayrildim...Cogunuz kucaginiza almissiniz yavrularinizi. Allah hayirli uzun omurler nasip etsin. Bu kez bana da kucagima almayi nasip etsin. Mayis annesi olamadim ama artık bir ocak annesi adayiyim...Her sey benim icin yeni bastan basliyor. Bu kez daha urkek ama halen umutlu...Dualarinizi eksik etmeyin bizim icin ne olur...
Yarın emzirebilirim onun heyecanı bastı :) inşallah emer kuzucum biberona alışmış olmasın inşallahInşallah canım cumaya kalmadan koynunda uyutmaya başlarsın kuzunu
Mesajin çok rahatlattı :) inşallah bizimki de o ilk anı güzel yaşar ve hep öyle aklında kalır. Bizim de son 24 gun, sen kurtuldun ya da yeni başladı senin serüven :) Sağlıkla büyüt canımÇok sağol kuzum sen de yarın giriyorsun, hayırlısıyla al kucağına inşallah
Sağol canım benim. Buluşma anlrı çok güzeldi ama ablası da ilgi bekliyor. İkiye bölünmüş olarak yaşamaya çalışıyorum bazen ablaya yetemiyorum hatta ama alışacak diye umut ediyorum :) bence 3 yaş iyi bir aralık olmuş bunu anladım doğumdan sonra.
Çok sağol canım benim senin de hakkın da hayrlısı olsun birkaç doktora daha danışabilirsin en iyi sonuç için.
Abla kıskanıyor biz ilgiliysrk sıkıntı yok ama ihmal edince arıza çıkarıyor :) sağolasın darısı başına
Sağol canım inşallah ama yetmedi maaalesef sarılığımız devam. Sütümü arttırmaha çalışıyorum bir yandan da mama takviyesi öyle geçiyor günler. İlk kızım hiç kusmaZdı bu bebişte evde heryer kaka ve kusmuk :)
Yarın emzirebilirim onun heyecanı bastı :) inşallah emer kuzucum biberona alışmış olmasın inşallah
Valla canım ben o ölçümlere kesinlikle inanmıyorum benim doğumdan 2 hafta önce 2650 çıkıyordu bı doğdu 3550 iki haftada 900 Gr alması pek mümkün gibi değil haniKızlar bugün kontrolüm vardı. Neredeyse 38 haftalık olmama rağmen bebegim 36 da takılıyor biraz :) 2600 gr dedi. Sağlıkla gelsin de Allah başka dert vermesin inşallah. 10 gün sonra gel dedi ben 10 güne doğururum diyordum ama yok daha 36 hafta bence 1 ayın var dediben şok
Nst de ise hiç sanci çıkmadı kızım doktoru mu dinledi ne. Uyuyordu sanırım ilk defa bu kadar düşük 20 lerde gezdi sancu
Son zamanlar yataktan ağlayarak kalktığımı hatırlıyorum. Ama hepsi geçiyor doğurunca. Sabret cnm .Ay cok sevindm.artk uzaninca dahi agrım oluyor son haftam sabır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?