2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Rabbim nir daha kötü şeyler yaşatmadan bebeğni sana bağışlasın. kaybettğin meleğin cennette şefaatçin olacak öyle düşün. Rabbim bu bebişe sağlık ve uxun ömür nasip etsin.

Canım çok sevindim, gözün aydın.. sağ salim kucağına al bu sefer allah sağ salim bebeğine kavustursun

Canım.insallah hayırla sağlıkla.sonuclanir kış günü bahar gelir evinize

İnsanlar manyak gibi gercekten asiri düşüncesiz. Benim de kaynanam burdaydi, iki teyzem ve kardesim de burdaydi. Normalde kaynanam hep eltimde kalir. Dun bizde o kalabalik varken sen tut bizde kal. Sinir krizi gecirdim ya.

Canım bu sefer bu süreci sonuna kadar yaşayıp yavrunu kucağına alicaksin canım. Sağlıklı sıhhatli nur topu gibi bir bebeğin olucak inşallah.

Kızlar benim süt çocuğa yetmiyor. Sizler mamayi nasıl yapıyorsunuz. Çok güzel emiyor ama yetmiyor ne sıklıkla nasıl vermeliyim mamayı tecrübenizi paylaşir misiniz

Kızlar bugün kontrolüm vardı. Neredeyse 38 haftalık olmama rağmen bebegim 36 da takılıyor biraz :) 2600 gr dedi. Sağlıkla gelsin de Allah başka dert vermesin inşallah. 10 gün sonra gel dedi ben 10 güne doğururum diyordum ama yok daha 36 hafta bence 1 ayın var dedi ben şok

Nst de ise hiç sanci çıkmadı kızım doktoru mu dinledi ne. Uyuyordu sanırım ilk defa bu kadar düşük 20 lerde gezdi sancu

Mesajin çok rahatlattı :) inşallah bizimki de o ilk anı güzel yaşar ve hep öyle aklında kalır. Bizim de son 24 gun, sen kurtuldun ya da yeni başladı senin serüven :) Sağlıkla büyüt canım

Valla canım ben o ölçümlere kesinlikle inanmıyorum benim doğumdan 2 hafta önce 2650 çıkıyordu bı doğdu 3550 iki haftada 900 Gr alması pek mümkün gibi değil hani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…