- 14 Eylül 2016
- 1.782
- 1.975
- 63
- 40
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #51.101
Gelmezse meraktan ölür ondan gelmiştir canım hey allahım yaa walla bazen diyorumki benmi fesatım diye ama yok yaa insanın kendi canı ağır geliyorken birde bu kalabalık wallahi çekilmiyorİnsanlar manyak gibi gercekten asiri düşüncesiz. Benim de kaynanam burdaydi, iki teyzem ve kardesim de burdaydi. Normalde kaynanam hep eltimde kalir. Dun bizde o kalabalik varken sen tut bizde kal. Sinir krizi gecirdim ya.
Canım ben özel hiçbirşey yapmıyorum ama sagiyorum günde 3 defa falan o yüzden belki arttı ama yine de yetmiyor. Yalnızca emse kesilirdi heralde çünkü ememiyor o kadar çokMasallah kızlar sütleriniz ne çok benim 35 40cc maksimum o da çocuğu emzirmeden bunun sırrı nedir yemedigim icmedigim kullanmadığım kalmadi
Canım arada oluyor benimkinde. Ama devamlı degilKızlarrrr bebişlerinizde hırıltı var mıııı
Doktor ciğerlerinden gelmiyor Yen’i doğan bebeklerde olur demişti ama Hale’n devam ediyor.
Bebişinde aynı durumu yaşayan var mııııı
Çok geçmiş olsun onu bende yaşadım canim 2 sene önce oğlumda son ay cıktı bizdede elde ayakta kasintiyla gösterdi kendini aynı şeyleri yaşadım seni çok iyi anlıyorum stres yapma stres daha çok kaşınma sebebi yapıor benim şuanda kasintilar devam ediyor her hafta alt ast testi yapıoruz yükselmesinden korktuğumdan 30 larda şuan fazla yükselmeden doktorda almak istiyor acayip şekilde kasinitorum ama 3 sene önce kurdeşen olmuştum onunda etkisi bi sürekli kaşıntı var yani oglumdada gunde 3 kez kalp atisinu dinlemeye gidiyordum cok zor birşeydi 37 somunda evde suyum gelmişti alınmıştım sezeryana Allah yardımcın olsun canim .kizlar merhaba, cok sık yazamiyorum ama sizleri hep takipteyim. ben carsamba gunu sezeryanla doguma girecem insbiraz erken ama maalesef saglik durumum bu kadar musade ediyor. size de o yuzden yaziyorum. simdiye kadar burada kimsede o rahatsizligi duymadim, yaziyim ki siz de ogrenin:
2 hafta evvel kontrolum sirasinda doktoruma kasintim oldugunu soyledim. hemen kan testi istedi doktor. meger benm karaciger enzimlerim almis basini gitmis. normalde en fazla 50 olan degerler ben de 180 cikti. ve bu artarak devm ediyormus. suan 500:) benm icin tek sorun inanilmaz bir kasinti, her yerim yara bere dolu. ama bebek icin daha zormus cunku ani bebek olumu riski olusturuyormus bu rahatsizlik (Allah esirgesin )
o yuzden her sorununuzu onemseyin, aman bosvereyim demeyin. baskasi icin sorun olmayan bisey sizin icin olabilir.
benm icin de dualarinizi esirgemeyin
Allah allah noluyor bu adamlara gaa canım sen bebeğine odaklan lütfen ah alanın yanına kalmaz hiç merak etne allah kocanada akıl fikir versinKv sezeryan sonrası bende sadece 4 gün kaldı.. Kendi acımla okadar meşkuldum ki kadınla karşılıklı diyoloğa bile girmedim giremedim, uykusuz bebek emzirme alt alma ile uğraştım.. Geldi tepemde hep konuştu.. Çoğu zaman sıktım dişimi cevap bile vermedim.. Yok göbeğimi sıkıca sarcakmış, yok bebek öyle üşür yok öyle pişer yok aç yok tok ver bana ben bakıcam deyip deyip aldı elimden.. Ağzını soktu kızımın dibine soludu durdu kızımın suratına bişi demedim.. Annem aradı nasılsın die ağladım hiç iyi değilim die nedenini söylemedim.. Hemen işten izin aldı geldi annem kv evine gitmek zorunda kaldı.. Eşimle kv hep benim olmadığım odalarda konuştular fısır fısır eşim kvnin saçma şikayetlerini iletti bana. .. Yüzüm nie gülmüyormuş tek bu benle ilgili söyleyebildiği.. Sezeryan kolay değil dedim acım var uykusuzum.. Yok illa gülecekmişim. Bide ben çocuk bakmayı bilmiyormuşum annesi güzel bakarmış ki kadın yenidoğan bebeğe bal yedirmek istiyor.. Bide kızımın adı neden onun adı olmamış sıçtı ağzıma.. Yine bişi demedim.. Bugün ilk defa eşimle başbaşa kaldık biara.. Annen gidince annem gelecek istediği kadar kalacak saygı göstereceksin dedi ne saygısızlığım var dedim.. Gülmüyorsun dedi.. Lohusa karına çok güzel sahip çıkıyorsun dedim böyle zor bir dönemimde sattın beni hemen dedim.. Bana vurmaya kalktı.. Zor durdurdu kendini.. Nefret ediyorum senden dedi.. Bu adam ben ameliyattan çıkınca ağlayarak seni çok seviyorum demişti en son. Kv 4 gün kaldı yanımızda o da ben sarhoş gibi uykuluydum kadın ne dedi de ne yaptı da bu adam benden nefret etti. .Allaha havale ediyorum ikisini de hiç unutmayacağım bunu.. Buraya yazıyorum biter bu evlilik.. Benim salak da kafasını vurur ama çok geç kalır..
Nazara geliyor demek ki Can'ım kuzucuk. Oyy yerim onu yaa. İnş geçer Can'ım.Durmadan dua ediyorum felak nas okuyorum üstüne.. bize sadece eşimin ailesi geliyor.. dün çok büyümüş falan dediler, babaannesi aldı ayağında salladı yapma dediğim halde, bi şeyler okuyordu üstüne.. Ayy içimi bozmak da istemiyorum, çocuk bambaşka oldu onlar gidince
Yaaa çok çok sinir oldum şuan. @Hunilimom birine demişti bi gün cinnet geçir kov hepsini diye.İnanın kızlar gayet güzel keyifli bir 9 ay geçirip lohusaligimi bu kadar ağır geçireceğim aklıma bile gelmezdi. Hatırlarsanız aannem gelmişti doğumdan 20 gün önce çok güzel bir 20 gün geçirdik eğlendik güldük ne zaman doğum yaptım k.validem geldi işler tersine dondu. K.valjdem sanki bebeği kaciracakmisiz gibi gece gündüz başımda nöbette. Yemiyorsun bu kadar mı yedin bu kadar mı içtin devamlı devamlı. Artık o kadar gerilim ki ağlamaya başladım kendi annem söyleyin o zaman dedi. X abla hiye kendi istediği zaman yesin dedi bunu eşim duydu sanki anneme nasıl böyle birşey söylersin gibisine tamda direkte soyleyemedi baş bas bağırdı.sok oldum ne olduğunu şaşırdım. Ve sonuç olarak annem gitti herkes rahat nefes aldı herhalde. Zaten annemi zorla getirmiştir ki kadının bildiği bişey varmış meğerse birde o kadar gelmiyorsun diye kizmistim. Ahhh annemmm su an için öyle bir yanıyor ki anlatamam kizlar. Sütüm gidecek diye korkuyorum.
Hayırlı haberlerle gel inş Can'ım.Kızlar sonunda bende hastaneye yattım. İlaca rağmen tansiyon 14/9 dan aşağı düşmeyince doğum kararı aldık doktorla. 39+3 haftalıgiz zaten. Önce rahim ağzını yumuşatacak bir ilaç verecekler kendi sancim başlayacakmış daha sonra ilerleyen vakitte suni sancı verecek ayy cok heyecanliyim
Deme deme nolur ? Allah korusun ne sıkıntılar çektik biz bugünlere gelmek için.Yaa çok yıprandım ben bu hamilelik döneminde, ee şimdi de lohusalık sıkıntı, benimki düşmüş iş derdine.. o toplantıdan bu toplantıya koşuyor, ben evde delirmece.. sanki tek benim çocuğumallah günah yazmasın da çatlatma iğnesi olduğum güne dönesim var
Can'ımmmmm çok sevindim. Geriden gelerek okuyorum. Hikayeni yazmadıysan en kısa zamanda bekliyoruz :))Kizlar ben dogumumu yaptım 11.30 gibi bebegimi daha alamadim takipte şuan
Çay damla dereotu hoşaf ne varsa yiyip içiyorum ama yetmiyor kendimi o kadar kötü hissediyorum ki oğlumu ac bırakıyor gibi mama veriyoruz mecburen ama içim parçalaniyorCanım ben özel hiçbirşey yapmıyorum ama sagiyorum günde 3 defa falan o yüzden belki arttı ama yine de yetmiyor. Yalnızca emse kesilirdi heralde çünkü ememiyor o kadar çok
Bizde de vardı. Boğazındaki geçti ama burnu tıkandı. Hırıltısi devam ediyor serum fizyolojik ve otribebe ile açıyorumKızlarrrr bebişlerinizde hırıltı var mıııı
Doktor ciğerlerinden gelmiyor Yen’i doğan bebeklerde olur demişti ama Hale’n devam ediyor.
Bebişinde aynı durumu yaşayan var mııııı
Evet canım aynen o berbat ağrı, geçiyor hemen bebek çıkınca, sonra başka ağrılar başlıyor :)Bu çatı ağrısı denen meret kasigimizla bacagimizin bitişik olduğu yerdeki agrimi?benim ordan bacagima bvuran ağrı var.gecicekmi offff
Canım biz bugün bi damla aldık, işe yararsa sana da tavsiye edeyim, benim de az sütümMasallah kızlar sütleriniz ne çok benim 35 40cc maksimum o da çocuğu emzirmeden bunun sırrı nedir yemedigim icmedigim kullanmadığım kalmadi
Allah o kadar büyük ki hiç dert etme.. eden kendine eder.. anasıyla yaşasın gitsin! En sinir olduğum adam tipi anam da anam diyen! Ne demeye evlendim çoluk cocuk ettin diye sormazlar mı??Buarada annem geldi de uyuyabildim, sözde kv bana bakmaya geldi eşimle ikisi ana oğul horul horul uyudular gece gündüz ben tek nöbet tuttum sabahlara kadar.. Bana bırak git uyu dedi baktım bebek yanında uyumuş horul horul bırakmadım bırakamadım uyuyarak bebek mi bakılır, sonra bu gelin bize bebek sevdirmez alıp alıp gidiyor demiş emzirmeye gidiyorum gezmeye değil.. Çok sinirlerim bozuk.. Buz gibi soğudum eşimden ama eski sevgi dolu halimiz de buram buram burnumda tütüyor özledim.. Bunu bana yaşattılar ya duam belli duyan belli diyorum
Ben diyorum kızlarr bir cinnet anı herşeyi çözerrrr.. çünkü deli deliyi görünce çomağını saklar! Delirin bak nasıl pervane herkes etrafınızda..Nazara geliyor demek ki Can'ım kuzucuk. Oyy yerim onu yaa. İnş geçer Can'ım.
Yaaa çok çok sinir oldum şuan. @Hunilimom birine demişti bi gün cinnet geçir kov hepsini diye.
Öyle yap diyesim var. Çok üzüldüm annene de. Çok şükür benim kayınvalide umursamaz. İyi ki de öyle biri. Annem yanımda sadece.
Hayırlı haberlerle gel inş Can'ım.
Deme deme nolur ? Allah korusun ne sıkıntılar çektik biz bugünlere gelmek için.
Can'ımmmmm çok sevindim. Geriden gelerek okuyorum. Hikayeni yazmadıysan en kısa zamanda bekliyoruz :))
Ay cnm benim Rabbim sağ salim kucağına almayi nasip Allah evkadini.Arkadaslar bazılarınız belki beni hatirlar gecen yaz hamileligimizin basinda beraber baslamistik surece. Mayis annesi olacaktım ben de, hatta nisan sonu...ama 11.haftada vedalastik bebegimle ve ben aranızdan ayrildim...Cogunuz kucaginiza almissiniz yavrularinizi. Allah hayirli uzun omurler nasip etsin. Bu kez bana da kucagima almayi nasip etsin. Mayis annesi olamadim ama artık bir ocak annesi adayiyim...Her sey benim icin yeni bastan basliyor. Bu kez daha urkek ama halen umutlu...Dualarinizi eksik etmeyin bizim icin ne olur...
Hala ilk sayfada adim varmis. Hayat ne garip...:)
Ayy inşallah tayininiz çıkar, biz burda sabitiz malesefEşim tayin isteyecek inşallah gelebiliriz ankaraya görüşürüz o zaman inşallah ben 8 yıldır gurbetteyim insan bazen çok daralır bilirim canım o duyguyu
Kızlar nasipse yarın bende doguma gidiyorum dualarınızı eksik etmeyin duygusallık hat safhada kalbim ikiye bölünmüş gibi yarısı büyük oğlumda yarısı kücük oğlumda
Bi tek sen miAaa hadi ya ben senden önce yaparım zannediyordum bi ben kaldım galiba yapmayan. Çok çok gözün aydın canim Allah anali babalı buyutmeyi nasıp etsin insallah
Yuh yaaa. Daha neler. İnanamıyorum insanların bu anlayışsızlıklarına. Çıkarıp ulu orta emziricen bebeğin altını yanlarında değiştirip kokutucan ortalığı. Görsünler o zamanYaa noluyor millete hepimizde bir kalabalık bit gereksiz insan yığını anlamadım gitti benim şuan sadece annem var çok şükür amaaa cuma günü bekar kaynım ve görümcemin kızı gelcekler iki gece falan kalcaklar ne alakaysa kvdede oğluna demiyorki oğlum lohusa kadın rahat edemez şimdi gitmeyin demek yok alışmışlar kabile hayatı yaşamaya şimdi bana sıçrayacaklar tövbe yarabbim tövbeee işin tuhafı kv evimi gördü üç odam var oturduğum yer amerikan mutfak bir odam yatak odası bir odamdada kanepe var annem yatıyor kanepenin birinde birindede yeğeniyle kendi yatar walla kızda 15 yaşında ama yapacak bişeyim yok yani
Can'ım geçecek inş. Çok geçmiş olsun. Hemen hemen her bebek yaşıyor bu durumu. Atlatacak inş.Allah razi olsun hepinizden kizlar hala tedavi altindayiz serum falan takildi off bide damar bulamadilar her yerini deldirler yavrumun nasi icim yandiama kuzum biraz daha iyi emmesi yerine geliyo sik sik kaka yapiyo yinede dualarinizi esirgemeyin kizlar rabbim kimseye hicbi bebege ve anneye yasatmasin ne zormu anne olmadan bilemezsin derler yaa gercekten de oyle
Kızlar kv derdi bir de bende var şu an. Annem gitti bi süre için. Tekrar gelecek. Kv burda ve kan kusuyorum. Gece çocuk ağlayacak diye aklım çıkıyor. Hemen dibimde bitiveriyor "dur sen yapamazsin" da en çok kullandığı laf. Valla eşime bi dudak büksem mancınıkla fırlatır ama vicdan yapıyorum bakalım ne kadar dayanicam
Ay çok şükür benim öyle derdim Yok :))Ben diyorum kızlarr bir cinnet anı herşeyi çözerrrr.. çünkü deli deliyi görünce çomağını saklar! Delirin bak nasıl pervane herkes etrafınızda..
Ya bu gecsinde başka bişey düşünemiyorum üç haftadır mahvoldum.Ben ben değilim resmen.bu arada kızlar bende yarın doğuma gidiyorum.hepinize herşey için çok teşekkürler.lutfen bana da dua edin.12 sene sonra saglikla kavusayim kızıma.hepinizi seviyorum.Evet canım aynen o berbat ağrı, geçiyor hemen bebek çıkınca, sonra başka ağrılar başlıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?