2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
İnsanlar manyak gibi gercekten asiri düşüncesiz. Benim de kaynanam burdaydi, iki teyzem ve kardesim de burdaydi. Normalde kaynanam hep eltimde kalir. Dun bizde o kalabalik varken sen tut bizde kal. Sinir krizi gecirdim ya.
Gelmezse meraktan ölür ondan gelmiştir canım hey allahım yaa walla bazen diyorumki benmi fesatım diye ama yok yaa insanın kendi canı ağır geliyorken birde bu kalabalık wallahi çekilmiyor

Masallah kızlar sütleriniz ne çok benim 35 40cc maksimum o da çocuğu emzirmeden bunun sırrı nedir yemedigim icmedigim kullanmadığım kalmadi
Canım ben özel hiçbirşey yapmıyorum ama sagiyorum günde 3 defa falan o yüzden belki arttı ama yine de yetmiyor. Yalnızca emse kesilirdi heralde çünkü ememiyor o kadar çok

Çok geçmiş olsun onu bende yaşadım canim 2 sene önce oğlumda son ay cıktı bizdede elde ayakta kasintiyla gösterdi kendini aynı şeyleri yaşadım seni çok iyi anlıyorum stres yapma stres daha çok kaşınma sebebi yapıor benim şuanda kasintilar devam ediyor her hafta alt ast testi yapıoruz yükselmesinden korktuğumdan 30 larda şuan fazla yükselmeden doktorda almak istiyor acayip şekilde kasinitorum ama 3 sene önce kurdeşen olmuştum onunda etkisi bi sürekli kaşıntı var yani oglumdada gunde 3 kez kalp atisinu dinlemeye gidiyordum cok zor birşeydi 37 somunda evde suyum gelmişti alınmıştım sezeryana Allah yardımcın olsun canim .

Allah allah noluyor bu adamlara gaa canım sen bebeğine odaklan lütfen ah alanın yanına kalmaz hiç merak etne allah kocanada akıl fikir versin

Nazara geliyor demek ki Can'ım kuzucuk. Oyy yerim onu yaa. İnş geçer Can'ım.

Yaaa çok çok sinir oldum şuan. @Hunilimom birine demişti bi gün cinnet geçir kov hepsini diye.
Öyle yap diyesim var. Çok üzüldüm annene de. Çok şükür benim kayınvalide umursamaz. İyi ki de öyle biri. Annem yanımda sadece.
Hayırlı haberlerle gel inş Can'ım.
Deme deme nolur ? Allah korusun ne sıkıntılar çektik biz bugünlere gelmek için.

Kizlar ben dogumumu yaptım 11.30 gibi bebegimi daha alamadim takipte şuan
Can'ımmmmm çok sevindim. Geriden gelerek okuyorum. Hikayeni yazmadıysan en kısa zamanda bekliyoruz :))

Canım ben özel hiçbirşey yapmıyorum ama sagiyorum günde 3 defa falan o yüzden belki arttı ama yine de yetmiyor. Yalnızca emse kesilirdi heralde çünkü ememiyor o kadar çok
Çay damla dereotu hoşaf ne varsa yiyip içiyorum ama yetmiyor kendimi o kadar kötü hissediyorum ki oğlumu ac bırakıyor gibi mama veriyoruz mecburen ama içim parçalaniyor

Kızlarrrr bebişlerinizde hırıltı var mıııı
Doktor ciğerlerinden gelmiyor Yen’i doğan bebeklerde olur demişti ama Hale’n devam ediyor.
Bebişinde aynı durumu yaşayan var mııııı
Bizde de vardı. Boğazındaki geçti ama burnu tıkandı. Hırıltısi devam ediyor serum fizyolojik ve otribebe ile açıyorum

Allah o kadar büyük ki hiç dert etme.. eden kendine eder.. anasıyla yaşasın gitsin! En sinir olduğum adam tipi anam da anam diyen! Ne demeye evlendim çoluk cocuk ettin diye sormazlar mı??

Ben diyorum kızlarr bir cinnet anı herşeyi çözerrrr.. çünkü deli deliyi görünce çomağını saklar! Delirin bak nasıl pervane herkes etrafınızda..

Ay cnm benim Rabbim sağ salim kucağına almayi nasip Allah evkadini.

Kızlar nasipse yarın bende doguma gidiyorum dualarınızı eksik etmeyin duygusallık hat safhada kalbim ikiye bölünmüş gibi yarısı büyük oğlumda yarısı kücük oğlumda

Hayırlısıyla sağ-salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim

Iyi aksamlar yatarken hatta uyurken popom mu bacagim mi bilemedigim bi agri yasiyorum bu durumu yasayan oldu mu

Aaa hadi ya ben senden önce yaparım zannediyordum bi ben kaldım galiba yapmayan. Çok çok gözün aydın canim Allah anali babalı buyutmeyi nasıp etsin insallah
Bi tek sen mi malesef Can'ım ben de varım hatta bikaç kişi daha var
Yuh yaaa. Daha neler. İnanamıyorum insanların bu anlayışsızlıklarına. Çıkarıp ulu orta emziricen bebeğin altını yanlarında değiştirip kokutucan ortalığı. Görsünler o zaman

Can'ım geçecek inş. Çok geçmiş olsun. Hemen hemen her bebek yaşıyor bu durumu. Atlatacak inş.
Kız bük dudağını
Vslla böyle bi durumda ben dudak büksem benimki beni fırlatır mancınıkla

Ben diyorum kızlarr bir cinnet anı herşeyi çözerrrr.. çünkü deli deliyi görünce çomağını saklar! Delirin bak nasıl pervane herkes etrafınızda..
Ay çok şükür benim öyle derdim Yok :))
Bazen anneme babama patlıyorum kızınca şonra çok üzülüyorum
Benim için buradalar didinip duruyorlar diye.
Doğumdan sonrada eşimin tarafından kimse öyle kalmaya GelmeZ.

Evet canım aynen o berbat ağrı, geçiyor hemen bebek çıkınca, sonra başka ağrılar başlıyor :)
Ya bu gecsinde başka bişey düşünemiyorum üç haftadır mahvoldum.Ben ben değilim resmen.bu arada kızlar bende yarın doğuma gidiyorum.hepinize herşey için çok teşekkürler.lutfen bana da dua edin.12 sene sonra saglikla kavusayim kızıma.hepinizi seviyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…