2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ben 3-4 gün içtim 8saat arayla günde 3 tablet. Sonra zaten emzirme işi epey düzene girmiş oluyor memişler rahatlıyor bakarsın duruma göre rahatlık ve düzeni yakalayınca bırakırsın devam etmeye gerek yok bence. Sonra olurda yine aynı sıkıntın olursa ozaman içersin hemen etki ediyor zaten.inşallahta aynı sıkıntı olmaz bir daha. Benim 20gğnlğk oldu kuzuucuk bir daha yaşamadım aynı problemi. Rahatlamana sevindim keyifli keyifli emzir yavruyu bol öpücükler

Cok sağol canım sanada dua edicem kızına bi an önce kavusman icin

Canım sen ne zaman doğum yaptın kaçirmışım ben orayı...Allah analı babalı büyütsün maşallah...ben cuma günü sabah 11 de acil sezaryenle kucakladım yavrumu...cmt hastaneden çıktık şimdilik pek sarı değil gibi ama bilmiyorum korkuyorum ben de sizin kac gün oldu nerden anladınız sarılığıni

canım zor bi süreçten geçmişsin ve geçirmeye devam ediyorsun.sen bebeğin ve kendin için sakin olmaya çalış.erkeklerde hamilelik ve doğum sonrasında değişiklikler olabiliyor ama inan bunlarda geçer.

Bana da sağlık ocağında ki hemşirem vajina bölgesini sıkıp sıkıp bırakma hareketini yaomami söylemişti. Ordaki kaslari çok kullanmadığımız için doğuma faydası olurmuş. Ben birde pilates topuyla squat yaptım ve bolca yürüdüm. Hurma da yedim. 37 haftada iki 38 haftada 3 39 haftada 4 cm oldu açıklığım. O gün baktılar alttan eve geldim suyum patladı ztn

Kızlar nasipse yarın bende doguma gidiyorum dualarınızı eksik etmeyin duygusallık hat safhada kalbim ikiye bölünmüş gibi yarısı büyük oğlumda yarısı kücük oğlumda

güzel haberlerini bekliyoruz canım.sağlıcakla al bebişini inşallah kucağına

Allah allah...doğru mu ki canım doktorun ölçümleri...kaç gr alıyor haftada belli mi düzenli takip ediyor musun nasil 1 ay var 42 hafta oluyor o zaman

ay ben hiçbirşey yapamadım.anca geçen hafta biraz biraz yürümeye başladım.gerçi doktor haftaya kadar gelmezse ve kilo almaya devam ederse sezeryana dönebiliriz dedi ama ben normal istiyorum ya

Kızlar 26 nisanda sezeryanla doğum yaptım 12 gün oldu sanırım bugün
yaklaşık 4 5 gündür günlük ped kullanıyorum bugün ve dün.nerdeyse hiç kanamam olmadı siz de durumlar nasıl
Normal mi bu durum

Canım sakin ol üsteleme...ki telafisi olmayan şeyler yaşamayasın...şimdi yapacak söyleyecek sonra çok pişman olacak...hiç kışkırtma...aslında zavallı adamların suçu yok...suçlu olan daha önce bunları yaşamış tecrübe etmiş insanların böyle bir zamanda gençlere yardımcı olmak yerine durumdan faydalanarak kendini ortaya atması ara bozması can yakması...kimsenin yaptıgı yanına kalmaz o da ettiğini bulur...bu günler geçecek muhtemelen de boşanmayacaksın ama bu yara içinde hep kalacak...yarayı büyuteceğine kanatacığa kanırtacağına sen en iyisi sağlıklı bir bebeğe sahip olduğun için sevin mutlu ol ona bak onunla ilgilen şükret ve dua et...her şey çok güzel olacak

Benimde nerdeyse yok gibi kanamam az az geliyor ilk günden beri sezeryandan zaten birçoğunu temizliyolarmis

Yaa o zaman yağ kullanmayayim canım ben de. Ama bepantholu de hastane hediye etmisti Allah Allah onu da bi araştıralım tesekkur ederim

Bize de eğitimde hediye ettiler bepanthol Ama eğitimi veren uzman hemşire dedi ki onları anneler ellerine sürsün diye koyuyoruz bebeğinizde kullanmanızı tavsiye etmiyoruz. Yani tamamen reklam amaçlı

Eğitimde bahsetmişlerdi bize de. Tuvaletinizi tutar gibi sıkın sonra bırakın gün içerisinde tekrarlayın çok faydasını göreceksiniz diye. Ben bir de pilates topu aldım evde zıplıyorum ama bugün çatı muayenesinde sordum henüz açıklığın yok dedi bana çatın orta, çok dar ya da geniş değil 3500 gr kadar doğurursun dedi şu an kilosu da 3100 zaten çok heyecanla bekliyorum sancım gelse de doğuma gitsem diye

Kiz ben suyum geldikten 2 dk sonra dogurdum. Suya güvenme
Ay deme öyle yav Allah korusun
Suyu gelip de bi gün doğuramayan da var.
Cok sağol canım sanada dua edicem kızına bi an önce kavusman icin
Sen şimdilik oğluma dua etsen yeter
Kızıma bir dahakine inşsllah. Allah söyletti herhalde
Ay rüyamda da kız doğurmuştum

Canım niye gidiyor ki annen de...benim 1.lohusalığımi yazmıştım okudun mu bilmiyorum...annen orda senin için bebeğin icin var kim ne derse desin ne yaparsa yapsın umrunuzda olmayacak...bu üzüntüyle sütün kesilirse onların umrunda olmaz sen kahrolursun bi de annen...benim de evimi birbirine kattılar sadece bebek görmeye geldiklerinde...eşimin aklıyla oynadılar...eve gelir yüzüme bakmadan geçer giderdi...ben dedim bu çocuğun rızkını heba etmiycem kimsenin edepsizliği için pişman olacaksın ama ben orda olacak mıyım bilmiyorum...bak 6 yıl geçti ve gerçekten çok pişman...bir daha çocuk doğurmıycam diye çok kararlıydim hepsi geçti devran döndü çok şükür ben dimdik ayaktayım...annemin de babamın da gönlünü almak için neler yapıyor şimdi candan sarılıyor bizimkilere...hiç sandığı gibi bir niyetleri yaptıkları bişey yoktu ki...hiç üzülmeyeceksin annen de üzülmesin...keser döner sap döner gün gelir hesap döner

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…