- 23 Ocak 2017
- 1.622
- 2.585
- 53
- 37
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #51.141
Ben 3-4 gün içtim 8saat arayla günde 3 tablet. Sonra zaten emzirme işi epey düzene girmiş oluyor memişler rahatlıyor bakarsın duruma göre rahatlık ve düzeni yakalayınca bırakırsın devam etmeye gerek yok bence. Sonra olurda yine aynı sıkıntın olursa ozaman içersin hemen etki ediyor zaten.inşallahta aynı sıkıntı olmaz bir daha. Benim 20gğnlğk oldu kuzuucuk bir daha yaşamadım aynı problemi. Rahatlamana sevindim keyifli keyifli emzir yavruyu bol öpücüklersofiarya ay cnm Allah razı olsun lecithin bukduj sonunda ithalatı bitmiş meğerse ama içtim bir saat sonra bebiş hiç bırakmadan emiyo baya çekiyor da hatta diger göğsüm gibi ağrılı da değil çok şükür. Geriye kaldı 99 ihtiyaç halinde mi içmeli biraz devam edeyim mi? Sezeryan oldum zararı olur mu? Doktora sordum o emzir sağ masaj yap gerek yok birşeye dedi tabi acısını bilmiyor.
Cok sağol canım sanada dua edicem kızına bi an önce kavusman icinEşin deseydi bari yaaa. Hadi geldiler anlıyoruz bebek görmeye. Kalmak nedir lohusa kadının yanındaolan annene de oluyor yazık ya.
Vallahi öyle. Şuan sancı çekiyorum yine. Ama artık gitmeyeceğim sancım başladı diye
Suyum gelse de net bir şekilde gitsek koştur koştur
Canım sen ne zaman doğum yaptın kaçirmışım ben orayı...Allah analı babalı büyütsün maşallah...ben cuma günü sabah 11 de acil sezaryenle kucakladım yavrumu...cmt hastaneden çıktık şimdilik pek sarı değil gibi ama bilmiyorum korkuyorum ben de sizin kac gün oldu nerden anladınız sarılığıniÇok sağol kuzum sen de yarın giriyorsun, hayırlısıyla al kucağına inşallah
Sağol canım benim. Buluşma anlrı çok güzeldi ama ablası da ilgi bekliyor. İkiye bölünmüş olarak yaşamaya çalışıyorum bazen ablaya yetemiyorum hatta ama alışacak diye umut ediyorum :) bence 3 yaş iyi bir aralık olmuş bunu anladım doğumdan sonra.
Çok sağol canım benim senin de hakkın da hayrlısı olsun birkaç doktora daha danışabilirsin en iyi sonuç için.
Abla kıskanıyor biz ilgiliysrk sıkıntı yok ama ihmal edince arıza çıkarıyor :) sağolasın darısı başına
Sağol canım inşallah ama yetmedi maaalesef sarılığımız devam. Sütümü arttırmaha çalışıyorum bir yandan da mama takviyesi öyle geçiyor günler. İlk kızım hiç kusmaZdı bu bebişte evde heryer kaka ve kusmuk :)
Kv sezeryan sonrası bende sadece 4 gün kaldı.. Kendi acımla okadar meşkuldum ki kadınla karşılıklı diyoloğa bile girmedim giremedim, uykusuz bebek emzirme alt alma ile uğraştım.. Geldi tepemde hep konuştu.. Çoğu zaman sıktım dişimi cevap bile vermedim.. Yok göbeğimi sıkıca sarcakmış, yok bebek öyle üşür yok öyle pişer yok aç yok tok ver bana ben bakıcam deyip deyip aldı elimden.. Ağzını soktu kızımın dibine soludu durdu kızımın suratına bişi demedim.. Annem aradı nasılsın die ağladım hiç iyi değilim die nedenini söylemedim.. Hemen işten izin aldı geldi annem kv evine gitmek zorunda kaldı.. Eşimle kv hep benim olmadığım odalarda konuştular fısır fısır eşim kvnin saçma şikayetlerini iletti bana. .. Yüzüm nie gülmüyormuş tek bu benle ilgili söyleyebildiği.. Sezeryan kolay değil dedim acım var uykusuzum.. Yok illa gülecekmişim. Bide ben çocuk bakmayı bilmiyormuşum annesi güzel bakarmış ki kadın yenidoğan bebeğe bal yedirmek istiyor.. Bide kızımın adı neden onun adı olmamış sıçtı ağzıma.. Yine bişi demedim.. Bugün ilk defa eşimle başbaşa kaldık biara.. Annen gidince annem gelecek istediği kadar kalacak saygı göstereceksin dedi ne saygısızlığım var dedim.. Gülmüyorsun dedi.. Lohusa karına çok güzel sahip çıkıyorsun dedim böyle zor bir dönemimde sattın beni hemen dedim.. Bana vurmaya kalktı.. Zor durdurdu kendini.. Nefret ediyorum senden dedi.. Bu adam ben ameliyattan çıkınca ağlayarak seni çok seviyorum demişti en son. Kv 4 gün kaldı yanımızda o da ben sarhoş gibi uykuluydum kadın ne dedi de ne yaptı da bu adam benden nefret etti. .Allaha havale ediyorum ikisini de hiç unutmayacağım bunu.. Buraya yazıyorum biter bu evlilik.. Benim salak da kafasını vurur ama çok geç kalır..
Bana da sağlık ocağında ki hemşirem vajina bölgesini sıkıp sıkıp bırakma hareketini yaomami söylemişti. Ordaki kaslari çok kullanmadığımız için doğuma faydası olurmuş. Ben birde pilates topuyla squat yaptım ve bolca yürüdüm. Hurma da yedim. 37 haftada iki 38 haftada 3 39 haftada 4 cm oldu açıklığım. O gün baktılar alttan eve geldim suyum patladı ztnbenimde haftaya kadar gelmezse oğluşum muayne ederim dedi.gebelik okuluna başladım bugün rahim ağzının yumuşaması ve açıklığın sağlanması için vajinayı kasıp 5 saniye bekleyin ve bırakın dedi ebe çok faydasını görürsünüz dedi aklında olsun canım
Bnm de üç buçuk ta patladi suyum yedi de doğurdumKiz ben suyum geldikten 2 dk sonra dogurdum. Suya güvenme
Kızlar nasipse yarın bende doguma gidiyorum dualarınızı eksik etmeyin duygusallık hat safhada kalbim ikiye bölünmüş gibi yarısı büyük oğlumda yarısı kücük oğlumda
Allah allah...doğru mu ki canım doktorun ölçümleri...kaç gr alıyor haftada belli mi düzenli takip ediyor musun nasil 1 ay var 42 hafta oluyor o zamanKızlar bugün kontrolüm vardı. Neredeyse 38 haftalık olmama rağmen bebegim 36 da takılıyor biraz :) 2600 gr dedi. Sağlıkla gelsin de Allah başka dert vermesin inşallah. 10 gün sonra gel dedi ben 10 güne doğururum diyordum ama yok daha 36 hafta bence 1 ayın var dediben şok
Nst de ise hiç sanci çıkmadı kızım doktoru mu dinledi ne. Uyuyordu sanırım ilk defa bu kadar düşük 20 lerde gezdi sancu
Inşallah inşallahSon zamanlar yataktan ağlayarak kalktığımı hatırlıyorum. Ama hepsi geçiyor doğurunca. Sabret cnm .
Bana da sağlık ocağında ki hemşirem vajina bölgesini sıkıp sıkıp bırakma hareketini yaomami söylemişti. Ordaki kaslari çok kullanmadığımız için doğuma faydası olurmuş. Ben birde pilates topuyla squat yaptım ve bolca yürüdüm. Hurma da yedim. 37 haftada iki 38 haftada 3 39 haftada 4 cm oldu açıklığım. O gün baktılar alttan eve geldim suyum patladı ztn
Galiba benimde oyle olucak ilkinde hic olmamıstı catı agrim bundada 2sinin acısı birdn cktiGeçti canım merak etme ilk baktığım şey o oldu valla benim doğumdan sonra
2 farklı markanın damlasını aldim bana misin demedi inşallah sende ise yarar canimCanım biz bugün bi damla aldık, işe yararsa sana da tavsiye edeyim, benim de az sütüm
Canım sakin ol üsteleme...ki telafisi olmayan şeyler yaşamayasın...şimdi yapacak söyleyecek sonra çok pişman olacak...hiç kışkırtma...aslında zavallı adamların suçu yok...suçlu olan daha önce bunları yaşamış tecrübe etmiş insanların böyle bir zamanda gençlere yardımcı olmak yerine durumdan faydalanarak kendini ortaya atması ara bozması can yakması...kimsenin yaptıgı yanına kalmaz o da ettiğini bulur...bu günler geçecek muhtemelen de boşanmayacaksın ama bu yara içinde hep kalacak...yarayı büyuteceğine kanatacığa kanırtacağına sen en iyisi sağlıklı bir bebeğe sahip olduğun için sevin mutlu ol ona bak onunla ilgilen şükret ve dua et...her şey çok güzel olacakKv sezeryan sonrası bende sadece 4 gün kaldı.. Kendi acımla okadar meşkuldum ki kadınla karşılıklı diyoloğa bile girmedim giremedim, uykusuz bebek emzirme alt alma ile uğraştım.. Geldi tepemde hep konuştu.. Çoğu zaman sıktım dişimi cevap bile vermedim.. Yok göbeğimi sıkıca sarcakmış, yok bebek öyle üşür yok öyle pişer yok aç yok tok ver bana ben bakıcam deyip deyip aldı elimden.. Ağzını soktu kızımın dibine soludu durdu kızımın suratına bişi demedim.. Annem aradı nasılsın die ağladım hiç iyi değilim die nedenini söylemedim.. Hemen işten izin aldı geldi annem kv evine gitmek zorunda kaldı.. Eşimle kv hep benim olmadığım odalarda konuştular fısır fısır eşim kvnin saçma şikayetlerini iletti bana. .. Yüzüm nie gülmüyormuş tek bu benle ilgili söyleyebildiği.. Sezeryan kolay değil dedim acım var uykusuzum.. Yok illa gülecekmişim. Bide ben çocuk bakmayı bilmiyormuşum annesi güzel bakarmış ki kadın yenidoğan bebeğe bal yedirmek istiyor.. Bide kızımın adı neden onun adı olmamış sıçtı ağzıma.. Yine bişi demedim.. Bugün ilk defa eşimle başbaşa kaldık biara.. Annen gidince annem gelecek istediği kadar kalacak saygı göstereceksin dedi ne saygısızlığım var dedim.. Gülmüyorsun dedi.. Lohusa karına çok güzel sahip çıkıyorsun dedim böyle zor bir dönemimde sattın beni hemen dedim.. Bana vurmaya kalktı.. Zor durdurdu kendini.. Nefret ediyorum senden dedi.. Bu adam ben ameliyattan çıkınca ağlayarak seni çok seviyorum demişti en son. Kv 4 gün kaldı yanımızda o da ben sarhoş gibi uykuluydum kadın ne dedi de ne yaptı da bu adam benden nefret etti. .Allaha havale ediyorum ikisini de hiç unutmayacağım bunu.. Buraya yazıyorum biter bu evlilik.. Benim salak da kafasını vurur ama çok geç kalır..
Benimde nerdeyse yok gibi kanamam az az geliyor ilk günden beri sezeryandan zaten birçoğunu temizliyolarmisKızlar 26 nisanda sezeryanla doğum yaptım 12 gün oldu sanırım bugün
yaklaşık 4 5 gündür günlük ped kullanıyorum bugün ve dün.nerdeyse hiç kanamam olmadı siz de durumlar nasıl
Normal mi bu durum
Yaa o zaman yağ kullanmayayim canım ben de. Ama bepantholu de hastane hediye etmisti Allah Allah onu da bi araştıralım tesekkur ederim
Bana da sağlık ocağında ki hemşirem vajina bölgesini sıkıp sıkıp bırakma hareketini yaomami söylemişti. Ordaki kaslari çok kullanmadığımız için doğuma faydası olurmuş. Ben birde pilates topuyla squat yaptım ve bolca yürüdüm. Hurma da yedim. 37 haftada iki 38 haftada 3 39 haftada 4 cm oldu açıklığım. O gün baktılar alttan eve geldim suyum patladı ztn
Ay deme öyle yavKiz ben suyum geldikten 2 dk sonra dogurdum. Suya güvenme
Sen şimdilik oğluma dua etsen yeterCok sağol canım sanada dua edicem kızına bi an önce kavusman icin
O yuzden suyumu bekleyecem ndiye riske atmayinAy deme öyle yavAllah korusun
Suyu gelip de bi gün doğuramayan da var.
Sen şimdilik oğluma dua etsen yeter
Kızıma bir dahakine inşsllah. Allah söyletti herhalde
Ay rüyamda da kız doğurmuştum
Canım niye gidiyor ki annen de...benim 1.lohusalığımi yazmıştım okudun mu bilmiyorum...annen orda senin için bebeğin icin var kim ne derse desin ne yaparsa yapsın umrunuzda olmayacak...bu üzüntüyle sütün kesilirse onların umrunda olmaz sen kahrolursun bi de annen...benim de evimi birbirine kattılar sadece bebek görmeye geldiklerinde...eşimin aklıyla oynadılar...eve gelir yüzüme bakmadan geçer giderdi...ben dedim bu çocuğun rızkını heba etmiycem kimsenin edepsizliği için pişman olacaksın ama ben orda olacak mıyım bilmiyorum...bak 6 yıl geçti ve gerçekten çok pişman...bir daha çocuk doğurmıycam diye çok kararlıydim hepsi geçti devran döndü çok şükür ben dimdik ayaktayım...annemin de babamın da gönlünü almak için neler yapıyor şimdi candan sarılıyor bizimkilere...hiç sandığı gibi bir niyetleri yaptıkları bişey yoktu ki...hiç üzülmeyeceksin annen de üzülmesin...keser döner sap döner gün gelir hesap dönerEşimden hiç beklemezdim yaaaa nasıl bir dk böyle oldu anlayamadım. Allah büyük bakalım ama canım hic bu kadar yanmamisti. Annem o halde gitti ya. Göz yaşıyla onca yolu bitirdi. Anne benim yüzümden duydun onca lafı dedim. Anneler bugunler için anneler duyar diyor. Bitik bir halledeyim anlayacagin
Yok canım yüksek değil...gayet iyi...beslemeye devam...kaç gün olmuştu seninBu sarılığın sınırı ne arkadaşlar bugün kontrol vardı bizim 9 çıkmış yarın tekrar doktora gitcez, referansda 11 sınır görünüyor. Yüksek mi bizim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?