2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bende 38 e girdim derken 36 a cekti beni :)) ama gercekten gelmeye niyeti yok senin yine iyiymis bana dr 36 diyince 15 olan sancim 5 e dustu 3 4 5 bu aralardaydi 2 hafta gecti hala dogurmadim:))

Eşimden hiç beklemezdim yaaaa nasıl bir dk böyle oldu anlayamadım. Allah büyük bakalım ama canım hic bu kadar yanmamisti. Annem o halde gitti ya. Göz yaşıyla onca yolu bitirdi. Anne benim yüzümden duydun onca lafı dedim. Anneler bugunler için anneler duyar diyor. Bitik bir halledeyim anlayacagin

Hadi yA 1 ay mıııı
Kuzum geç döllenme mi seninki? Yani değilse 1 ay yoktur yaa

Neden halden anlamaz ki bu erkek milleti
Can'ım bak eşini seviyorsun valla meydanı kayınvalidene bırakma bence.
Vallahi biz neler yaşıcaz kimbilir ben de kayınvalide olmaz ama benim eşim de anlayışsızdır halden anlamaz hiç.
Daha yeni geldi yavrunuz. Geçecek bu günler. İnş eşin de pişman olur yakında aklı başına gelir

Çok üzüldüm gerçekten inşallah biran önce geçer bu durum .esinle eski gunlerinize dönersiniz canım benim.

Bu sarılığın sınırı ne arkadaşlar bugün kontrol vardı bizim 9 çıkmış yarın tekrar doktora gitcez, referansda 11 sınır görünüyor. Yüksek mi bizim?

Kızlar nasipse yarın bende doguma gidiyorum dualarınızı eksik etmeyin duygusallık hat safhada kalbim ikiye bölünmüş gibi yarısı büyük oğlumda yarısı kücük oğlumda

Ayy kızlar iyiden iyiye azıcık kişi kalıyoruz doğurmayan.
Allah sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin inş yavrularınızı.

Can'ım üzme kendini. Tatlı canına yazık. Elde değil biliyorum çok zor. Ben olsam annemle atlar giderdim o durumda. Anlık duygularıma engel olamıyorum hiç ben de.
Ama geçecek bu günler. Bu erkek milletine söylenecek çok şey var da işte susuyoruz

benimde haftaya kadar gelmezse oğluşum muayne ederim dedi.gebelik okuluna başladım bugün rahim ağzının yumuşaması ve açıklığın sağlanması için vajinayı kasıp 5 saniye bekleyin ve bırakın dedi ebe çok faydasını görürsünüz dedi aklında olsun canım

Ya bide anası yeni döndü evine gördü halimizi evin durumunu demiyomu oğluna gitme diye bende walla onlara karşı düşüncesiz olcam bundan sonra

bu sefer allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip eder inşallah canım.sağlıcakla gelsin bebişin

Senin zaten anlamadım ben gelmeye niyeti minnosun benimki bile sancıları 60 cıktı sende tik yok:))

Kızlarrrr bebişlerinizde hırıltı var mıııı
Doktor ciğerlerinden gelmiyor Yen’i doğan bebeklerde olur demişti ama Hale’n devam ediyor.
Bebişinde aynı durumu yaşayan var mııııı
Benimkinde var. Resmen horluyor gibi. Burnu da dolu degil :/ neden acaba?

Ya bide anası yeni döndü evine gördü halimizi evin durumunu demiyomu oğluna gitme diye bende walla onlara karşı düşüncesiz olcam bundan sonra
Eşin deseydi bari yaaa. Hadi geldiler anlıyoruz bebek görmeye. Kalmak nedir lohusa kadının yanında olan annene de oluyor yazık ya.

Senin zaten anlamadım ben gelmeye niyeti minnosun benimki bile sancıları 60 cıktı sende tik yok:))
Vallahi öyle. Şuan sancı çekiyorum yine. Ama artık gitmeyeceğim sancım başladı diye
Suyum gelse de net bir şekilde gitsek koştur koştur

Kızlar nasipse yarın bende doguma gidiyorum dualarınızı eksik etmeyin duygusallık hat safhada kalbim ikiye bölünmüş gibi yarısı büyük oğlumda yarısı kücük oğlumda
Canım sağ sağlim girip cikicaksin inşallah herşey gönlünce olsun merak etme ikisine de yetiyor insan anne olmak böyle birşey

Kiz ben suyum geldikten 2 dk sonra dogurdum. Suya güvenme

yanlış ölçmüştür canım.benimkide bazı hafta 90 gr almış diyo bazen 300 gr

Sağlıkla.hayirla kavuS inşallah kuzuna Allah yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…