- 13 Eylül 2008
- 878
- 396
- 648
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #51.121
Bende 38 e girdim derken 36 a cekti beni :)) ama gercekten gelmeye niyeti yok senin yine iyiymis bana dr 36 diyince 15 olan sancim 5 e dustu 3 4 5 bu aralardaydi 2 hafta gecti hala dogurmadim:))Kızlar bugün kontrolüm vardı. Neredeyse 38 haftalık olmama rağmen bebegim 36 da takılıyor biraz :) 2600 gr dedi. Sağlıkla gelsin de Allah başka dert vermesin inşallah. 10 gün sonra gel dedi ben 10 güne doğururum diyordum ama yok daha 36 hafta bence 1 ayın var dediben şok
Nst de ise hiç sanci çıkmadı kızım doktoru mu dinledi ne. Uyuyordu sanırım ilk defa bu kadar düşük 20 lerde gezdi sancu
Eşimden hiç beklemezdim yaaaa nasıl bir dk böyle oldu anlayamadım. Allah büyük bakalım ama canım hic bu kadar yanmamisti. Annem o halde gitti ya. Göz yaşıyla onca yolu bitirdi. Anne benim yüzümden duydun onca lafı dedim. Anneler bugunler için anneler duyar diyor. Bitik bir halledeyim anlayacaginNazara geliyor demek ki Can'ım kuzucuk. Oyy yerim onu yaa. İnş geçer Can'ım.
Yaaa çok çok sinir oldum şuan. @Hunilimom birine demişti bi gün cinnet geçir kov hepsini diye.
Öyle yap diyesim var. Çok üzüldüm annene de. Çok şükür benim kayınvalide umursamaz. İyi ki de öyle biri. Annem yanımda sadece.
Hayırlı haberlerle gel inş Can'ım.
Deme deme nolur ? Allah korusun ne sıkıntılar çektik biz bugünlere gelmek için.
Can'ımmmmm çok sevindim. Geriden gelerek okuyorum. Hikayeni yazmadıysan en kısa zamanda bekliyoruz :))
Hadi yA 1 ay mııııKızlar bugün kontrolüm vardı. Neredeyse 38 haftalık olmama rağmen bebegim 36 da takılıyor biraz :) 2600 gr dedi. Sağlıkla gelsin de Allah başka dert vermesin inşallah. 10 gün sonra gel dedi ben 10 güne doğururum diyordum ama yok daha 36 hafta bence 1 ayın var dediben şok
Nst de ise hiç sanci çıkmadı kızım doktoru mu dinledi ne. Uyuyordu sanırım ilk defa bu kadar düşük 20 lerde gezdi sancu
Neden halden anlamaz ki bu erkek milletiKv sezeryan sonrası bende sadece 4 gün kaldı.. Kendi acımla okadar meşkuldum ki kadınla karşılıklı diyoloğa bile girmedim giremedim, uykusuz bebek emzirme alt alma ile uğraştım.. Geldi tepemde hep konuştu.. Çoğu zaman sıktım dişimi cevap bile vermedim.. Yok göbeğimi sıkıca sarcakmış, yok bebek öyle üşür yok öyle pişer yok aç yok tok ver bana ben bakıcam deyip deyip aldı elimden.. Ağzını soktu kızımın dibine soludu durdu kızımın suratına bişi demedim.. Annem aradı nasılsın die ağladım hiç iyi değilim die nedenini söylemedim.. Hemen işten izin aldı geldi annem kv evine gitmek zorunda kaldı.. Eşimle kv hep benim olmadığım odalarda konuştular fısır fısır eşim kvnin saçma şikayetlerini iletti bana. .. Yüzüm nie gülmüyormuş tek bu benle ilgili söyleyebildiği.. Sezeryan kolay değil dedim acım var uykusuzum.. Yok illa gülecekmişim. Bide ben çocuk bakmayı bilmiyormuşum annesi güzel bakarmış ki kadın yenidoğan bebeğe bal yedirmek istiyor.. Bide kızımın adı neden onun adı olmamış sıçtı ağzıma.. Yine bişi demedim.. Bugün ilk defa eşimle başbaşa kaldık biara.. Annen gidince annem gelecek istediği kadar kalacak saygı göstereceksin dedi ne saygısızlığım var dedim.. Gülmüyorsun dedi.. Lohusa karına çok güzel sahip çıkıyorsun dedim böyle zor bir dönemimde sattın beni hemen dedim.. Bana vurmaya kalktı.. Zor durdurdu kendini.. Nefret ediyorum senden dedi.. Bu adam ben ameliyattan çıkınca ağlayarak seni çok seviyorum demişti en son. Kv 4 gün kaldı yanımızda o da ben sarhoş gibi uykuluydum kadın ne dedi de ne yaptı da bu adam benden nefret etti. .Allaha havale ediyorum ikisini de hiç unutmayacağım bunu.. Buraya yazıyorum biter bu evlilik.. Benim salak da kafasını vurur ama çok geç kalır..
Çok üzüldüm gerçekten inşallah biran önce geçer bu durum .esinle eski gunlerinize dönersiniz canım benim.Eşimden hiç beklemezdim yaaaa nasıl bir dk böyle oldu anlayamadım. Allah büyük bakalım ama canım hic bu kadar yanmamisti. Annem o halde gitti ya. Göz yaşıyla onca yolu bitirdi. Anne benim yüzümden duydun onca lafı dedim. Anneler bugunler için anneler duyar diyor. Bitik bir halledeyim anlayacagin
Günaydın kızlar
Bebişinde doğduğundan beri hırıltısı olup Hale’n geçmeyen var mı
Muayene edildiğinde normal bir durum olduğunu söyledi doktorunuz
İnşallah canım bizde ankaraya gelirsek nasipse uzun yıllar kalabileceğiz tabi herşey nasip kısmetAyy inşallah tayininiz çıkar, biz burda sabitiz malesef
Kızlar nasipse yarın bende doguma gidiyorum dualarınızı eksik etmeyin duygusallık hat safhada kalbim ikiye bölünmüş gibi yarısı büyük oğlumda yarısı kücük oğlumda
Ayy kızlar iyiden iyiye azıcık kişi kalıyoruz doğurmayan.Ya bu gecsinde başka bişey düşünemiyorum üç haftadır mahvoldum.Ben ben değilim resmen.bu arada kızlar bende yarın doğuma gidiyorum.hepinize herşey için çok teşekkürler.lutfen bana da dua edin.12 sene sonra saglikla kavusayim kızıma.hepinizi seviyorum.
Can'ım üzme kendini. Tatlı canına yazık. Elde değil biliyorum çok zor. Ben olsam annemle atlar giderdim o durumda. Anlık duygularıma engel olamıyorum hiç ben de.Eşimden hiç beklemezdim yaaaa nasıl bir dk böyle oldu anlayamadım. Allah büyük bakalım ama canım hic bu kadar yanmamisti. Annem o halde gitti ya. Göz yaşıyla onca yolu bitirdi. Anne benim yüzümden duydun onca lafı dedim. Anneler bugunler için anneler duyar diyor. Bitik bir halledeyim anlayacagin
Bir de çoğu arkadaşımız doğum yaptı ama yine de belirtiyim dedim bugün çatı muayenesi yaptı doktor. Gerçekten abartıldığı kadar değil. Evet bi yanma hissi oluyor o an ama bir anne adayı olarak bunu hiç sorun etmedim çünkü normal doğum düşünüyorum. Bu çatı ağrısını yüksek yaşayan arkadaşlar doğuma nasıl giriyorlar acaba
Bir sorum da korse kullanan arkadaşlara. Alıp kullanıp, memnun kaldığınız korse modelleri ve ya isimleri var mı acaba ? Ben de almayı düşünüyorum ama hiç bi fikrim yok
Ya bide anası yeni döndü evine gördü halimizi evin durumunu demiyomu oğluna gitme diye bende walla onlara karşı düşüncesiz olcam bundan sonraBi tek sen mimalesef Can'ım ben de varım hatta bikaç kişi daha var
Yuh yaaa. Daha neler. İnanamıyorum insanların bu anlayışsızlıklarına. Çıkarıp ulu orta emziricen bebeğin altını yanlarında değiştirip kokutucan ortalığı. Görsünler o zaman
Can'ım geçecek inş. Çok geçmiş olsun. Hemen hemen her bebek yaşıyor bu durumu. Atlatacak inş.
Kız bük dudağını
Vslla böyle bi durumda ben dudak büksem benimki beni fırlatır mancınıkla
Arkadaslar bazılarınız belki beni hatirlar gecen yaz hamileligimizin basinda beraber baslamistik surece. Mayis annesi olacaktım ben de, hatta nisan sonu...ama 11.haftada vedalastik bebegimle ve ben aranızdan ayrildim...Cogunuz kucaginiza almissiniz yavrularinizi. Allah hayirli uzun omurler nasip etsin. Bu kez bana da kucagima almayi nasip etsin. Mayis annesi olamadim ama artık bir ocak annesi adayiyim...Her sey benim icin yeni bastan basliyor. Bu kez daha urkek ama halen umutlu...Dualarinizi eksik etmeyin bizim icin ne olur...
Hala ilk sayfada adim varmis. Hayat ne garip...:)
Senin zaten anlamadım ben gelmeye niyeti minnosun benimki bile sancıları 60 cıktı sende tik yok:))Bi tek sen mimalesef Can'ım ben de varım hatta bikaç kişi daha var
Yuh yaaa. Daha neler. İnanamıyorum insanların bu anlayışsızlıklarına. Çıkarıp ulu orta emziricen bebeğin altını yanlarında değiştirip kokutucan ortalığı. Görsünler o zaman
Can'ım geçecek inş. Çok geçmiş olsun. Hemen hemen her bebek yaşıyor bu durumu. Atlatacak inş.
Kız bük dudağını
Vslla böyle bi durumda ben dudak büksem benimki beni fırlatır mancınıkla
Benimkinde var. Resmen horluyor gibi. Burnu da dolu degil :/ neden acaba?Kızlarrrr bebişlerinizde hırıltı var mıııı
Doktor ciğerlerinden gelmiyor Yen’i doğan bebeklerde olur demişti ama Hale’n devam ediyor.
Bebişinde aynı durumu yaşayan var mııııı
Eşin deseydi bari yaaa. Hadi geldiler anlıyoruz bebek görmeye. Kalmak nedir lohusa kadının yanındaYa bide anası yeni döndü evine gördü halimizi evin durumunu demiyomu oğluna gitme diye bende walla onlara karşı düşüncesiz olcam bundan sonra
Vallahi öyle. Şuan sancı çekiyorum yine. Ama artık gitmeyeceğim sancım başladı diyeSenin zaten anlamadım ben gelmeye niyeti minnosun benimki bile sancıları 60 cıktı sende tik yok:))
Canım sağ sağlim girip cikicaksin inşallah herşey gönlünce olsun merak etme ikisine de yetiyor insan anne olmak böyle birşeyKızlar nasipse yarın bende doguma gidiyorum dualarınızı eksik etmeyin duygusallık hat safhada kalbim ikiye bölünmüş gibi yarısı büyük oğlumda yarısı kücük oğlumda
Kiz ben suyum geldikten 2 dk sonra dogurdum. Suya güvenmeEşin deseydi bari yaaa. Hadi geldiler anlıyoruz bebek görmeye. Kalmak nedir lohusa kadının yanındaolan annene de oluyor yazık ya.
Vallahi öyle. Şuan sancı çekiyorum yine. Ama artık gitmeyeceğim sancım başladı diye
Suyum gelse de net bir şekilde gitsek koştur koştur
Kızlar bugün kontrolüm vardı. Neredeyse 38 haftalık olmama rağmen bebegim 36 da takılıyor biraz :) 2600 gr dedi. Sağlıkla gelsin de Allah başka dert vermesin inşallah. 10 gün sonra gel dedi ben 10 güne doğururum diyordum ama yok daha 36 hafta bence 1 ayın var dediben şok
Sağlıkla.hayirla kavuS inşallah kuzuna Allah yardımcın olsun.Ya bu gecsinde başka bişey düşünemiyorum üç haftadır mahvoldum.Ben ben değilim resmen.bu arada kızlar bende yarın doğuma gidiyorum.hepinize herşey için çok teşekkürler.lutfen bana da dua edin.12 sene sonra saglikla kavusayim kızıma.hepinizi seviyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?