2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Sorma cnm çok rahatım artık, arkadaşım dün doğum yaptı bebişi emmiyomus refleks gelismemis, onun da nasibiymis demekki damarlar acilinca aradi bugün çok üzgün mama yerine ben vereyim dedim dolapta ikinci gün sagdigim vardi bugünde sagdim 160 ml çıktı gönderdik onun da sevabına girdik ins.

Kızlar sinirden ağlamak üzereyim yaa. Bu saatte içeride misafir kahkahalar havada uçuşuyor kaynanam en baştaaa kahkahalarlaaa. Ben bebeğimle uğraşıyorum sütüm zaten damla damla geliyor halen mama takviye ediyorum 2 saat meme ile cebelleştik. Doyuramadım zaten diye canım sıkkın birde bu saatte misafirle boğuşuyorum birde giydirdiler süslü püslü lohusa takımını içeri bekliyorlarr. Ya kovsam gerçekten yeri yani ama eşim için susacağım.

Rabbim sağ salim kavustursun canım benim, sağlıkla huzurla dogumunu yap gel, biz buralardayız, dualarımız sizinle

Kizlar bu göğüs pedleri memeye yapisiyor mu? Atlet falan yapisiyor ya hani onun gibi olmuyor di mi?
Yapışıyormuş Can'ım. Koku falan da yapıyormuş malesef.
ay ben hiçbirşey yapamadım.anca geçen hafta biraz biraz yürümeye başladım.gerçi doktor haftaya kadar gelmezse ve kilo almaya devam ederse sezeryana dönebiliriz dedi ama ben normal istiyorum ya
Can'ım hayırlısı olsun. Ben de normal istiyordum ama beklenmedik durumlar çıkabiliyor son haftalarda. Büyük ihtimal sezaryen olucam ben de.

O yuzden suyumu bekleyecem ndiye riske atmayin
Yok kuzum. Öyle dayanılmayacak kadar olursa sancı giderim. Ama gidiyorum sancı var geri yolluyorlar. Başka dr olsa belki suni sancıyla başlatırdı

Benim de çok kanamam olmadı canım, doktora sordum biz temizledik dikmeden önce dedi, benim de sızıntı gibi geliyor iyice koyu renk oldu, normal yani

Göğüslerin sert mi cnm neden gelmiyor sütün bak ben Solgar fecithin içtim nasıl rahat akiyo sende iç.

Allah korusun sizi sağ salim kucağına al inş cnm

ay ben hiçbirşey yapamadım.anca geçen hafta biraz biraz yürümeye başladım.gerçi doktor haftaya kadar gelmezse ve kilo almaya devam ederse sezeryana dönebiliriz dedi ama ben normal istiyorum ya
Bana da aynısını dedi doktorum. Haftası da gelişimi de öndeydi oğlumun. Boyle giderse dogum zor olur dedi. ben kesin konuştum ve sezaryen istemiyorum dedim. Normal dogurturum dedi. Normal doğurdum. 3810 gr dogdu.Sende kesin konuş. Kilosunu falan bahane etmesine izin verme doktorun.

Sonunda valla hepinize lohusa depresyonu yaşatacaklar amaçları bu. Ne kadar çok sıkıntı var her birinizde. Üzülüyorum hepiniz adına.
Bi rahat bırakın şu anneleri yaa

Hakkında hayırlisi olsun cnm. 3810 doğurdum bende

Iyi geceler taze anneler ve doguramayanlar
Bir ayda biriken sayfalari okudum sonunda ama aklimda bir sey kalmadi

Doguranlarin gözü aydin olsun. Sütünüz bollassin, yara bere olmadan emzirebilin

Lohusaliginizi zehir eden koca ve kaynanalarinizi Allah bildigi gibi yapsın

Yarin sabah bobregimdeki stenti cikaracagim. Kendime ve size sağlıklı gunler diliyorum

Göğüslerin sert mi cnm neden gelmiyor sütün bak ben Solgar fecithin içtim nasıl rahat akiyo sende iç.

Sert canım sanırım birde çok yağlı turuncuya dönük bir rengi var. Elimle sağmayı denedim ama olmadı çok az aktı. Bebek emiyor geliyor sanıyordum ama boşa yorulduğuyla kalıyor oğlum mecbur mama veriyorum. Bende alayım bari bir şekilde gelmesi lazım mamaya alışacak diye korkuyorum.

Canim benimkilere mamanin yanina süt takviyesi yapıyoruz. Hem biberonu hem memeyi aliyorlar. Seninki de birakmaz endise etme

Sonunda valla hepinize lohusa depresyonu yaşatacaklar amaçları bu. Ne kadar çok sıkıntı var her birinizde. Üzülüyorum hepiniz adına.
Bi rahat bırakın şu anneleri yaa

Yok canım insanlar çok düşüncesiz yaa gerçekten büyüklerle baştan konuşacaksın anlaşacaksın onu bunu bilmem. Kaynanam ona heves ediyorum buna heves ediyorum diye çatlattı beni misafiri bile kendi çağırdı yaa böyle birşey yok.

Canım sakin olmaya çalış...kaynanalara yuh gerçekten sanki onların başından geçmemiş...ya da şöyle diyelim onların başından geçmiş bunu görmüşler bunu yapıyorlar...kendi lohusalıklarında değer görmemişler kv tarafından itilip kakılmışlar gelinleri de aynısını yaşasın istiyorlar...sabır tatlım hepsi geçeck

Sabrımdan susuyorum zaten canım cidden ne diyeceğimi şaşırdım ya, baştan konuşup anlaşacaksın ya gerçekten ister kırılsın ister darılsınlar. Böyle olmaktansa, stres daha kötü birşey.

ay benim doktor bugün göğüs uçlarıylada uğraşabilirsin normal doğumu başlatmak için dedi çatıda ve kilosunda problem yoksa deneyebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…