- 6 Haziran 2017
- 3.972
- 4.395
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #51.161
Sorma cnm çok rahatım artık, arkadaşım dün doğum yaptı bebişi emmiyomus refleks gelismemis, onun da nasibiymis demekki damarlar acilinca aradi bugün çok üzgün mama yerine ben vereyim dedim dolapta ikinci gün sagdigim vardi bugünde sagdim 160 ml çıktı gönderdik onun da sevabına girdik ins.Ben 3-4 gün içtim 8saat arayla günde 3 tablet. Sonra zaten emzirme işi epey düzene girmiş oluyor memişler rahatlıyor bakarsın duruma göre rahatlık ve düzeni yakalayınca bırakırsın devam etmeye gerek yok bence. Sonra olurda yine aynı sıkıntın olursa ozaman içersin hemen etki ediyor zaten.inşallahta aynı sıkıntı olmaz bir daha. Benim 20gğnlğk oldu kuzuucuk bir daha yaşamadım aynı problemi. Rahatlamana sevindim keyifli keyifli emzir yavruyu bol öpücükler
1 Mayıs cnm ikinci gün verdiği kilo ile birlikte 200 gr almış çok şükür.Yok canım yüksek değil...gayet iyi...beslemeye devam...kaç gün olmuştu senin
Rabbim sağ salim kavustursun canım benim, sağlıkla huzurla dogumunu yap gel, biz buralardayız, dualarımız sizinleYa bu gecsinde başka bişey düşünemiyorum üç haftadır mahvoldum.Ben ben değilim resmen.bu arada kızlar bende yarın doğuma gidiyorum.hepinize herşey için çok teşekkürler.lutfen bana da dua edin.12 sene sonra saglikla kavusayim kızıma.hepinizi seviyorum.
Yapışıyormuş Can'ım. Koku falan da yapıyormuş malesef.Kizlar bu göğüs pedleri memeye yapisiyor mu? Atlet falan yapisiyor ya hani onun gibi olmuyor di mi?
Can'ım hayırlısı olsun. Ben de normal istiyordum ama beklenmedik durumlar çıkabiliyor son haftalarda. Büyük ihtimal sezaryen olucam ben de.ay ben hiçbirşey yapamadım.anca geçen hafta biraz biraz yürümeye başladım.gerçi doktor haftaya kadar gelmezse ve kilo almaya devam ederse sezeryana dönebiliriz dedi ama ben normal istiyorum ya
Yok kuzum. Öyle dayanılmayacak kadar olursa sancı giderim. Ama gidiyorum sancı var geri yolluyorlar. Başka dr olsa belki suni sancıyla başlatırdıO yuzden suyumu bekleyecem ndiye riske atmayin
Benim de çok kanamam olmadı canım, doktora sordum biz temizledik dikmeden önce dedi, benim de sızıntı gibi geliyor iyice koyu renk oldu, normal yaniKızlar 26 nisanda sezeryanla doğum yaptım 12 gün oldu sanırım bugün
yaklaşık 4 5 gündür günlük ped kullanıyorum bugün ve dün.nerdeyse hiç kanamam olmadı siz de durumlar nasıl
Normal mi bu durum
Göğüslerin sert mi cnm neden gelmiyor sütün bak ben Solgar fecithin içtim nasıl rahat akiyo sende iç.Kızlar sinirden ağlamak üzereyim yaa. Bu saatte içeride misafir kahkahalar havada uçuşuyor kaynanam en baştaaa kahkahalarlaaa. Ben bebeğimle uğraşıyorum sütüm zaten damla damla geliyor halen mama takviye ediyorum 2 saat meme ile cebelleştik. Doyuramadım zaten diye canım sıkkın birde bu saatte misafirle boğuşuyorum birde giydirdiler süslü püslü lohusa takımını içeri bekliyorlarr. Ya kovsam gerçekten yeri yani ama eşim için susacağım.
Allah korusun sizi sağ salim kucağına al inş cnmYa bu gecsinde başka bişey düşünemiyorum üç haftadır mahvoldum.Ben ben değilim resmen.bu arada kızlar bende yarın doğuma gidiyorum.hepinize herşey için çok teşekkürler.lutfen bana da dua edin.12 sene sonra saglikla kavusayim kızıma.hepinizi seviyorum.
Bana da aynısını dedi doktorum. Haftası da gelişimi de öndeydi oğlumun. Boyle giderse dogum zor olur dedi. ben kesin konuştum ve sezaryen istemiyorum dedim. Normal dogurturum dedi. Normal doğurdum. 3810 gr dogdu.Sende kesin konuş. Kilosunu falan bahane etmesine izin verme doktorun.ay ben hiçbirşey yapamadım.anca geçen hafta biraz biraz yürümeye başladım.gerçi doktor haftaya kadar gelmezse ve kilo almaya devam ederse sezeryana dönebiliriz dedi ama ben normal istiyorum ya
Sonunda valla hepinize lohusa depresyonu yaşatacaklar amaçları bu. Ne kadar çok sıkıntı var her birinizde. Üzülüyorum hepiniz adına.Kızlar sinirden ağlamak üzereyim yaa. Bu saatte içeride misafir kahkahalar havada uçuşuyor kaynanam en baştaaa kahkahalarlaaa. Ben bebeğimle uğraşıyorum sütüm zaten damla damla geliyor halen mama takviye ediyorum 2 saat meme ile cebelleştik. Doyuramadım zaten diye canım sıkkın birde bu saatte misafirle boğuşuyorum birde giydirdiler süslü püslü lohusa takımını içeri bekliyorlarr. Ya kovsam gerçekten yeri yani ama eşim için susacağım.
Hakkında hayırlisi olsun cnm. 3810 doğurdum bendeBize de eğitimde hediye ettiler bepantholAma eğitimi veren uzman hemşire dedi ki onları anneler ellerine sürsün diye koyuyoruz bebeğinizde kullanmanızı tavsiye etmiyoruz. Yani tamamen reklam amaçlı
Eğitimde bahsetmişlerdi bize de. Tuvaletinizi tutar gibi sıkın sonra bırakın gün içerisinde tekrarlayın çok faydasını göreceksiniz diye. Ben bir de pilates topu aldım evde zıplıyorumama bugün çatı muayenesinde sordum henüz açıklığın yok dedi bana çatın orta, çok dar ya da geniş değil 3500 gr kadar doğurursun dedi şu an kilosu da 3100 zaten çok heyecanla bekliyorum sancım gelse de doğuma gitsem diye
Göğüslerin sert mi cnm neden gelmiyor sütün bak ben Solgar fecithin içtim nasıl rahat akiyo sende iç.
Sert canım sanırım birde çok yağlı turuncuya dönük bir rengi var. Elimle sağmayı denedim ama olmadı çok az aktı. Bebek emiyor geliyor sanıyordum ama boşa yorulduğuyla kalıyor oğlum mecbur mama veriyorum. Bende alayım bari bir şekilde gelmesi lazım mamaya alışacak diye korkuyorum.
Sonunda valla hepinize lohusa depresyonu yaşatacaklar amaçları bu. Ne kadar çok sıkıntı var her birinizde. Üzülüyorum hepiniz adına.
Bi rahat bırakın şu anneleri yaa
Canım sakin olmaya çalış...kaynanalara yuh gerçekten sanki onların başından geçmemiş...ya da şöyle diyelim onların başından geçmiş bunu görmüşler bunu yapıyorlar...kendi lohusalıklarında değer görmemişler kv tarafından itilip kakılmışlar gelinleri de aynısını yaşasın istiyorlar...sabır tatlım hepsi geçeckKızlar sinirden ağlamak üzereyim yaa. Bu saatte içeride misafir kahkahalar havada uçuşuyor kaynanam en baştaaa kahkahalarlaaa. Ben bebeğimle uğraşıyorum sütüm zaten damla damla geliyor halen mama takviye ediyorum 2 saat meme ile cebelleştik. Doyuramadım zaten diye canım sıkkın birde bu saatte misafirle boğuşuyorum birde giydirdiler süslü püslü lohusa takımını içeri bekliyorlarr. Ya kovsam gerçekten yeri yani ama eşim için susacağım.
Canim benimkilere mamanin yanina süt takviyesi yapıyoruz. Hem biberonu hem memeyi aliyorlar. Seninki de birakmaz endise etme
Canım sakin olmaya çalış...kaynanalara yuh gerçekten sanki onların başından geçmemiş...ya da şöyle diyelim onların başından geçmiş bunu görmüşler bunu yapıyorlar...kendi lohusalıklarında değer görmemişler kv tarafından itilip kakılmışlar gelinleri de aynısını yaşasın istiyorlar...sabır tatlım hepsi geçeck
Yapışıyormuş Can'ım. Koku falan da yapıyormuş malesef.
Can'ım hayırlısı olsun. Ben de normal istiyordum ama beklenmedik durumlar çıkabiliyor son haftalarda. Büyük ihtimal sezaryen olucam ben de.
Yok kuzum. Öyle dayanılmayacak kadar olursa sancı giderim. Ama gidiyorum sancı var geri yolluyorlar. Başka dr olsa belki suni sancıyla başlatırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?