2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kizlar bugun 2. Gunum biraz daha iyiyim. Valla sezeryan bana gore degilmis @Hunilimom ve @Dolunay22 dogurdu mu

Canim benim 1 ay oldu. Eski halime ancak donebildim. Daha 2.gundeymissin, gunden gune iyileseceksin

Kızlar iyi akşamlar herkese. Bu sabah 9.30 da bende kızımı kcagima aldım.Çok şükür herşey yolunda

Gozunaydin. Allah analı babalı büyütsün:)

Çok geçmiş olsun canım. Dediğin gibi buda bitti Allah bir daha böbrek ağrısı göstermesin.

Teşekkür ederim canım benim. Amin ins.

Allah bir avazda kurtarsın. Saglikla aliver kucagina ins.

Gözünaydın çok geçmiş olsun :) bunu da atlatmış oldun hadi hayırlısı

Teşekkür ederim canım benim:)

Arkadaşlar bunaldıkça aklınıza kötü şeyler geldikçe, Allah'ım bebeğimi, beni bütün anneleri bebeklerini koru, muhafaza eyle diye dua edin. Size kötü hikaye vs anlatan olursa uzak durun, dinlememeye çalışın, kaygılı insanlardan uzak durun ki ilk oğlumda beni çok korkuttular, şunu yapma şöyle olur diye birsürü şey anlattılar. Güzel şeyler hayal edin, muhakkak evi havalandırın, üşütecek diye düşünüp oksijensiz kalmayın, başka odaya geçip pencereleri açın havalansın. Ev işi misafir vs için uykusuz kalmayın, uykusuzluk da psikolojisi etkiliyor. Bebek uyuyunca siz de uyuyun, uyanınca yapabildiğiniz kadar iş yaparsınız. Gelen giden olursa birşey istemekten çekinmeyin, yoksa insanlar o halde hizmet de bekler tecrübeyle sabit. Dua edin bol bol, lohusalık hüzünlü veya depresif geçebiliyorama bunu tetikleyen kişi ve düşüncelerden uzaklaşmak gerekiyor.

Allah Şafi ismiyle şifa versin, benim de oğlum 10 gün küvezde kaldı, süt sağdım götürdü eşim, ben hergün görmeye gidemedim, üzülürsün sütün azalır dediler hep, şimdi diyorum keşke daha sık gitseydim. Siz de gidebiliyorsanız sık gidip görün, süt sağarken hep dua edin Ya Şafi ismiyle, üzülüp sinirlendikçe o hormonlar bebeğinize geçiyor, siz umutlu olun iyileşeceğine inanın, o da daha çabuk toplayacaktır kendini. Ben de kucağıma alamadığım için bu doğumumda inşallah sağ salim kucağıma alayım diye dua ediyorum. Onda da vardır bir hayır diyorum ama tabiki bize acı veriyor, Hepsi Allah'a emanet küvezdeki yavrularımızın, Allah tez vakitte kavuştursun.

Herkese farkli. Gidip gidip geliyor mu?

Arkadaşlar bugün birazdan doktor randevum var, ben cumartesi çatı muayenesinden sonra ara ara sümüksü akıntı geliyor bazen az bazen daha çok. Ve ishal oluyorum devamlı düzelir gibi olurken gene başlıyor, doktor suyun iyi demişti ama son duruma bakacak, bu akıntılar nişan da olabiliyormuş ama kan yok akıntımda. Doktorum normal doğum için bekleriz demişti daha 2 hafta var görünüyor, ama böyle akıntı, ishal vs bunları söylesem acaba fikri değişir mi diye düşünüyorum. Normal doğum yapan arkadaşlar bu sümüksü akıntıyı ve ishali yaşadınız mı acaba, ben ilk doğumumda ishal olmadım tam doğum anında olmuştum sancıyla beraber.

Kızlar bugün bir arkadaşım doğum yaptı onu görmeye gittim hem sevindim hem heyecanlandım. korkuyorum az kaldı her an gelebilir bebiş .doğum yapmayan kimler kaldı çok az kişi kaldık galiba
Ben de henüz doğurmadım. Normal doğumu bekliyoruz . Umarım hepimiz sağlıklı bebekler dünyaya getiririz. Sevgiler

Bebegim geceleri cok huzursuz gündüz cok guzel uyuyor. Ama su saatler oldugunda çıldırıyor cocuk neden acaba
Sarılıga bakildi mi cnm arkadaşın bebişi de öyleymiş az yüksekti sarılığı düştü zaten hemen. Işığı muhakkak kapa Los ışık olsun. Çok farkediyor sabah da perde aç uyanır uzun uyursa.

Amin guzel sözlerin için tesekkur ederim

Gözün aydın canım sende kavuştun sonunda analı babalı büyüsün inşallah

Hayırlı uğurlu olsun canım Allah sağlıklı mutlu huzurlu büyütmeyi nasip etsin

Kizlar benim sol gogsumden çok az süt geliyor sağ gogsumden 40 cc gelirken mesela sol göğsüm 10 bile olmuyor bazen. Bu neden acaba ya kesilirse

Aa hayırlı olsun canıımm. Allah senin de gönlüne göre verdi
Sağlıkla, analı babalı büyüt inşallah

Darısı hayırlısıyla biz bekleyenlerin başına

Aynen neler görmüştür

Sancisi mi var acaba
Anlamiyorum ki ya zaten anlayamadigimdan iyice stres yapiyorum.

4-5 gunlukken bakilmisti. 9 du. Doktor anne sütünün yaninda gunde 2-3 sefer mama takviyesi yapin demisti. Biz de veritoruz arasira mama. Pazartesi gunu saglik ocagindan topuk kani alindi. Eger sariligi yukselmis olsaydi ordan ararlardi. Tekrar da bakilmadi. Ama sariligi yok galibaZ cunku o 9 ciktigi zaman kulaklari falan sariydi hafiften. Goz akında da vardi. Simdi goz akı bembeyaz kulaklari da kizardi.

Canim gozun Aydin :) anestezi sekline de takilma bence :) ben dikislerim icin spinal oldum. Saatlerce bacaklarini hissetmemek cok kötü bir duyguydu :) genel anestezi de en azindan uyaninca her tarafini hissediyorsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…