- 27 Aralık 2015
- 2.277
- 2.445
- 83
- 38
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #51.501
Kizlar bugun 2. Gunum biraz daha iyiyim. Valla sezeryan bana gore degilmis @Hunilimom ve @Dolunay22 dogurdu mu
Kızlar iyi akşamlar herkese. Bu sabah 9.30 da bende kızımı kcagima aldım.Çok şükür herşey yolunda
Çok geçmiş olsun canım. Dediğin gibi buda bitti Allah bir daha böbrek ağrısı göstermesin.
Kizlar bugun randevum vardi. doktoruma tansiyonum evde cok yuksek cikiyor diyince test yaptirdi ekstra, gebelik zehirlenmesi ile hastene ye yatirildim. Suni sanci baslatilacak. Suni sanci icim asagidan ittirilen ilac cok cok canimi acitti.
Esim eve esyalarimizi almaya gitti. Annem iki uc saat sonra havaalanina gelecek. Simdi yalniz biraktilar beni odada. Agliyorum Ara Ara. Hic bekledigim gibi olmadi.
Lutfen Dua edin sonraki cati muayeneleri kotu gecmesin.
Gözünaydın çok geçmiş olsun :) bunu da atlatmış oldun hadi hayırlısı
Teşekkür ederim canım benim:)
Rahim kücülüyor canım belki ondandrKizlar bugun kasıklarımda hafiften sancı var. Normal mi? Doktora gitmek istemiyorum. Alttan muayene eder diye çok korkuyorumgaliba dikislerim tamamen iyilesene kadar doktora gidemeyecegim
Işte o agrıdan cok korkuyorum yaO ilk yürüme ne berbatti iç organlarim elimdeydi sanki
Benim psikoljim gerçekten çok bozuldu ya. Sacmasapan şeyler geliyor aklıma. Oğlumu emziriyorum şimdi kalp krizi gecirsem oğlumun üzerine düşerim onun nefesi kesilir ağlar kimse bizi bulamaz kapımı çalan yok gerekmedikce. Bu dusunceler kafami çok meşgul ediyor. Nasıl atlatirim bilemiyorum.
Yalnız değilsin ve ben de değilmişim. Bu lanet durumun adı lohusa sendromu. Yalnız kalmaman gerekiyormuş herşeyden önce. Ve iyi beslenme. Ama ben hem çok yalnızım hem de hiç iştahım yok. Mideme taş oturuyor ve kafamda deli gibi kaygı soruları dönüyor. Zaten panik atak ve kaygı bozuklugu hastasıyım bir de bu çıktı. Nefes bile alamıyorum bazen. Biri çıkıp çaresini söylese keşke
Allah Şafi ismiyle şifa versin, benim de oğlum 10 gün küvezde kaldı, süt sağdım götürdü eşim, ben hergün görmeye gidemedim, üzülürsün sütün azalır dediler hep, şimdi diyorum keşke daha sık gitseydim. Siz de gidebiliyorsanız sık gidip görün, süt sağarken hep dua edin Ya Şafi ismiyle, üzülüp sinirlendikçe o hormonlar bebeğinize geçiyor, siz umutlu olun iyileşeceğine inanın, o da daha çabuk toplayacaktır kendini. Ben de kucağıma alamadığım için bu doğumumda inşallah sağ salim kucağıma alayım diye dua ediyorum. Onda da vardır bir hayır diyorum ama tabiki bize acı veriyor, Hepsi Allah'a emanet küvezdeki yavrularımızın, Allah tez vakitte kavuştursun.Neolur benim oglumada dua edin. Yoğun bakımda 1 hafta oldu.acıdan üzünyüden artık nefes alamıyorum.akciğeri enfeksiup varmıs ilac tedavisi goruyo . Dpktor 15 gun diyp ama o 15 gun hic azalmıyo.rabbim komseyi caresiz borakmasın . Daha bir kere bişe kucagıma alöadım .hayatta boyle zor seylerde varmıs.aut sagdıgın makinayı tekmelerwk kırmak istermişsainde yapamazmıssın
Herkese farkli. Gidip gidip geliyor mu?@semabsrn bişey sorcam doğum sancısı herkeste farklı mı oluyo benzer mi? Yürüyüşten geldiğimden beri tam kuşumun üstünü kazıyo sanki çocuk bi de hafiften karnım sanki ishal oluruzda bi ağrı olur ya öyşe ağrıyo.. bacaklarıma doğru uyuşma geliyo.. eğer önemsiz bişeyse yatıp uyucam bi sorayım dedim..
Ben de henüz doğurmadım. Normal doğumu bekliyoruz . Umarım hepimiz sağlıklı bebekler dünyaya getiririz. SevgilerKızlar bugün bir arkadaşım doğum yaptı onu görmeye gittim hem sevindim hem heyecanlandım. korkuyorum az kaldı her an gelebilir bebiş .doğum yapmayan kimler kaldı çok az kişi kaldık galiba
Sarılıga bakildi mi cnm arkadaşın bebişi de öyleymiş az yüksekti sarılığı düştü zaten hemen. Işığı muhakkak kapa Los ışık olsun. Çok farkediyor sabah da perde aç uyanır uzun uyursa.Bebegim geceleri cok huzursuzgündüz cok guzel uyuyor. Ama su saatler oldugunda çıldırıyor cocuk neden acaba
Amin guzel sözlerin için tesekkur ederimAllah Şafi ismiyle şifa versin, benim de oğlum 10 gün küvezde kaldı, süt sağdım götürdü eşim, ben hergün görmeye gidemedim, üzülürsün sütün azalır dediler hep, şimdi diyorum keşke daha sık gitseydim. Siz de gidebiliyorsanız sık gidip görün, süt sağarken hep dua edin Ya Şafi ismiyle, üzülüp sinirlendikçe o hormonlar bebeğinize geçiyor, siz umutlu olun iyileşeceğine inanın, o da daha çabuk toplayacaktır kendini. Ben de kucağıma alamadığım için bu doğumumda inşallah sağ salim kucağıma alayım diye dua ediyorum. Onda da vardır bir hayır diyorum ama tabiki bize acı veriyor, Hepsi Allah'a emanet küvezdeki yavrularımızın, Allah tez vakitte kavuştursun.
inşallah canım bizde sağlıklı sahatli bir biçimde doğurup bebiş yorumları yaparız burdaBen de henüz doğurmadım. Normal doğumu bekliyoruz . Umarım hepimiz sağlıklı bebekler dünyaya getiririz. Sevgiler
Gözün aydın canım sende kavuştun sonunda analı babalı büyüsün inşallahKızlar ben aldım yavrumu kucağıma. Hastaneden geldikten şonra çok şiddetli sancılar başladı. Öğlen 1 den 4 e kadar çektim. Dayanılmaz oldu. Apar topar hastaneye geldik. Acil sezaryene aldılar. Sancılar dayanılmaz olmuştu. 17.30 civarı girdim. 18.30 da oğlum kucağımdaydı.
İstediğim gibi oldu. Sancıyı çekerek sezaryen oldum. Mucizem yanımda uyuyor.
Genel anestezi olmak zorunda kaldım. Spinal yapan doktor çıkmıştı hastaneden.
Hayırlı uğurlu olsun canım Allah sağlıklı mutlu huzurlu büyütmeyi nasip etsinKızlar ben aldım yavrumu kucağıma. Hastaneden geldikten şonra çok şiddetli sancılar başladı. Öğlen 1 den 4 e kadar çektim. Dayanılmaz oldu. Apar topar hastaneye geldik. Acil sezaryene aldılar. Sancılar dayanılmaz olmuştu. 17.30 civarı girdim. 18.30 da oğlum kucağımdaydı.
Kızlar ben aldım yavrumu kucağıma. Hastaneden geldikten şonra çok şiddetli sancılar başladı. Öğlen 1 den 4 e kadar çektim. Dayanılmaz oldu. Apar topar hastaneye geldik. Acil sezaryene aldılar. Sancılar dayanılmaz olmuştu. 17.30 civarı girdim. 18.30 da oğlum kucağımdaydı.
Aynen neler görmüştürAl bnden de o kadarbu arada kasık ağrısı normal bnce bende de oluyor rahim toparlanıyor o yüzden ağrıyor bz emzirdikçe rahimi uyarıyoruz sanırım . Ben doktıra kontrole gittim valla temzlik falan da yapmadım . Dedim neler görmüştür o
Anlamiyorum ki yaSancisi mi var acaba
4-5 gunlukken bakilmisti. 9 du. Doktor anne sütünün yaninda gunde 2-3 sefer mama takviyesi yapin demisti. Biz de veritoruz arasira mama. Pazartesi gunu saglik ocagindan topuk kani alindi. Eger sariligi yukselmis olsaydi ordan ararlardi. Tekrar da bakilmadi. Ama sariligi yok galibaZ cunku o 9 ciktigi zaman kulaklari falan sariydi hafiften. Goz akında da vardi. Simdi goz akı bembeyaz kulaklari da kizardi.Sarılıga bakildi mi cnm arkadaşın bebişi de öyleymiş az yüksekti sarılığı düştü zaten hemen. Işığı muhakkak kapa Los ışık olsun. Çok farkediyor sabah da perde aç uyanır uzun uyursa.
Canim gozun Aydin :) anestezi sekline de takilma bence :) ben dikislerim icin spinal oldum. Saatlerce bacaklarini hissetmemek cok kötü bir duyguydu :) genel anestezi de en azindan uyaninca her tarafini hissediyorsun :)Kızlar ben aldım yavrumu kucağıma. Hastaneden geldikten şonra çok şiddetli sancılar başladı. Öğlen 1 den 4 e kadar çektim. Dayanılmaz oldu. Apar topar hastaneye geldik. Acil sezaryene aldılar. Sancılar dayanılmaz olmuştu. 17.30 civarı girdim. 18.30 da oğlum kucağımdaydı.
Stenti çıkarttık cok şükür. Bu da bitti.
Her şeyin başı saglik. Boşverin kocalarinizi bebeğiniz için siz sağlam kalmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?