2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Sabah doktora gitcem zaten ama eğer önemliyse panik yapayım demiştim :) demek ben de yeni başlıyo çocuk aşağı inmeye.. benim gibi tembel çıktı oğlum :) çook sağol canım benim

Canım sen neleri atlattın bi sarılık seni yıldıramaz dualarım prensesle. Sabaha kadar düşer inşallah değerleri

Kizlar bugun sariliktan dolayi hastaneye yattik bebegim kuvezde dua edinde cabuk atlatalim oglumda evde hastaneye gelirken gitme diyordu kuzumm.

Güzelim inşallah çabucak toparlar yavrun.
Hemen çıkar kuvezden gelir koynuna.

Sizi okudukça ben korkmaya başladım. Oglum da ilk 24 saat nasıl ne aralıkla emzirdim hatırlamıyorum bile ağrıdan ama şükür ki birşey olmamıştı.

Cok saol cnm bugun 9. Gune basladik degeri 17 deydi 2 saatte bir kuzumun yanina gidip emziriyorum mamada veriyorlar doymuyor galiba sutumde iyi akiyordu ama

Sabah doktora gitcem zaten ama eğer önemliyse panik yapayım demiştim :) demek ben de yeni başlıyo çocuk aşağı inmeye.. benim gibi tembel çıktı oğlum :) çook sağol canım benim

Canım bu erkekler biraz tembel oluyor. Ben oğlumda sanci nedir bilmedim. Nst de iken bi gün benim sancim yok demistimde var bak burada gözüküyor demişti. Gerçek sancıyı doğumun olacağı sabah yaşamaya başladım yavaş yavaş. Bak burada da bir-çok erkek annesi doğum yapacağı zaman başladı sancıları. Bence sen sancisiz şu anlarının tadını çıkar. Doğduktan sonra asıl maraton başlıyor.

Aynıyız cnm benimde yarın kontrolüm var bakalım sancı çıkacak mı bide alttan muayene edecek doktor stresliyim bian önce doğsa sağlıkla inşllah bekliyorum bende belim ve kasıklarım bi kaç gündür ara ara ağrı giriyor tam diyorum başladı sonra geçiyor nasip artk zamanı var kızımda 41haftalık doğmuştu inşllah bu sefer daha erken gelsin diye dua ediyorum

Korkma cnm ins sizde sorun cikmasin bizde hayirlisiyla cikalim ins hastaneden

Canım tebrikler valla bn doğum yapalı 9 gün oldu hala bakmadım oraya ki dışarda sadece iki dikişim vardı . Bırak bakmayı tuvaletten snra klozette hiç yıkamadım hep duşa kabine girip yıkıyorum hala daha . Bana jel yazmış her tuvelet sonrası yıkıyorum sabun gibi köpürüyor

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün . Bol sütlü günlerin olsun inşallah :)

Bnm sancım tam da ishal olmuşum gibi bi ağrıydı . Hatta ilaç uygulandıktan snra iki kere tuvaletimi yaptım .ona rağmen hala çok tuvaletim varmış gibi ağrıyordu . Ana sancı gelince hissetmemek mümkün değil emin ol

Canım evet karın ağrısı oluyor ben burada hep kabizim diye ağladım ama bu son günlerde bazen 2 bazen 3 kere tuvalete çıkıyorum. Doğuma hazırlanıyor vücut işte birtek şu aşırı aktif olma durumu yok olsa yapacak işlerim var hemen yapacagim. halbuki ebe enerji gelir üzerine sakına iş yapma doğumda o enerji sana lazım olacak dedi.

ftmkya Dolunay22 kızlar gözünüz aydın. Rabbim sağlıcakla buyutmek nasip etsin inşallah.

F fcevriye insalllaahhh bir avazda dünyaya nasip olur. Allah yardımcin olsun

Bende bugün nst ye gidicem bakalim benim oğlan yâtip uyuyacak mi yine

Ben çok ağırlaştım. Gün içinde kasılmalarim artti. Afedersiniz anca tuvalet ihtiyacımi görebiliyorum. Normal mi bu zamanda bilemedim. Sanki karnımda 50 kilo yük var, o şekil hissediyorum kendimi

Daha önce doğum yapan kizceler daha iyi bilir.

Canım anne karnında nasıldı hareketlimiydi oğlum anne karnında nasıl ise doğduğunda da o saatlerde uyanıktı. Aç bebek ağlar seninki maşallah keşif yapar gibi bakıyor anladığım kadarıyla.

Çok hareketliydi canım karnımda da hiç uyumuyormu bu derdim gece bile uyandırırdı. Demekki çok uyku düşkünü olmayacak bildiğin keyif yapıyo çünkü sonrasında acıkmaya başlayınca ağlıyor.

Yok canım benim öyle değil klozette siliyorum baticonla her tuvalette. Ağrılı o zaman senin biraz. Bende ağrı olmadı bir bugün acıdı oda bugün çok ayaktaydım ondan sanırım sonrasında geçti acısı dinlenince.

Kızlar oğluma kavustum cok şükür ikimizde iyiyiz
Masallah canim gozun aydin .
Saglikla buyut ins
Canim yasli falanmi neden hicbirsey yapmiyor.
Hadi hayirlisi canim
Tek degilmisim dedim canim bnde iyice sapittim buara
Kizlar bugun kasıklarımda hafiften sancı var. Normal mi? Doktora gitmek istemiyorum. Alttan muayene eder diye çok korkuyorum galiba dikislerim tamamen iyilesene kadar doktora gidemeyecegim
Canim be imde oyle ya .okorkudan simdiden dusunuyorum muayeneme 1 hafta var

Yok çok şükür ağrımıyor . İlk zamanlar duşa kabin daha rahattı öyle devam ettim . Tamamen iyileşmiş nerdeyse doktorum öyle dedi ama bn emin olana kadar duşa kabinde yıkayayım :)

Valla ben de cok merak ediyorum ama yok yanı bakamam
Al bnden de o kadar bu arada kasık ağrısı normal bnce bende de oluyor rahim toparlanıyor o yüzden ağrıyor bz emzirdikçe rahimi uyarıyoruz sanırım . Ben doktıra kontrole gittim valla temzlik falan da yapmadım . Dedim neler görmüştür o

kızlar suyunuz birden şarıl şarıl mı gelmişti? benim sabahtan beri çamaşırımda iki kez avuç içi kadar şeffaf renkli ıslaklık oldu. belim de ağrımaya başladı gitsem mi ki doktora ?
Hayir canim azar azar gelmis farketmemisim git dr a mutlaka
Canim ben kullaniyodum tam cozum olmasada kotunun iyisi durumda onsuz olmazmis ama sikayetlerimde bitmedi hani.
Avent benimki
Aynen canim bak misal saat 5 olmus .bizimki memede uyumaya kararli bende yatakta uyutmaya :)
Canim gecmis olsun.insallah gerek kalmaz bolbol emzir
Kizlar bugun sariliktan dolayi hastaneye yattik bebegim kuvezde dua edinde cabuk atlatalim oglumda evde hastaneye gelirken gitme diyordu kuzumm.
Sizede gecmis olsun canim cok sinsi su sarilik .

Ayni durumdayim canim .
Hamileligimde olaydi benim .
Lohusaligimda rekor kiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…