- Konu Sahibi kardelen384
-
- #51.481
Sabah doktora gitcem zaten ama eğer önemliyse panik yapayım demiştim :) demek ben de yeni başlıyo çocuk aşağı inmeye.. benim gibi tembel çıktı oğlum :) çook sağol canım benimCanım.o dedikleri bende uzun süredir var nst sanci olarak çıkıyor ama doğum sancısı dayanılmaz olur yattığım yerden kaldırır zaten dinlenince yada pozisyon değiştirince bu ağrılar geçiyor
Sen uzan eğer artarsa uyanırsın canım
Bugun sarılık çok yüksek çıktı yatıracaktı sabaha kadar emdir sabah gel tekrar ölçelim dedi aynı çıkarsa bebeğimi yatıracaklar dua edin nolur kuzumun sarılığı düşsün çok üzülüyorum yaa elimden bişey gelmiyor bilgisi olan yazsın napabilirim ışığı açık tutuyorum biraz şekerli suda verdim başka napabilirim ki bu gece sabah olmaz artık
Kizlar bugun sariliktan dolayi hastaneye yattik bebegim kuvezde dua edinde cabuk atlatalimoglumda evde hastaneye gelirken gitme diyordu kuzumm.
Cok saol cnm bugun 9. Gune basladik degeri 17 deydi 2 saatte bir kuzumun yanina gidip emziriyorum mamada veriyorlar doymuyor galiba sutumde iyi akiyordu amaAh ya ne çektik bu sarılıktan. Bizde de aynı dert varmama veriyor musun. Bence geçene kadar ver derim. Mamayla çabuk toparlıyorlar. Şekerli su bende verdim. Pek işe yaramadı günde 3 kez ver dedi büyükler Ma korkuyorum vermedim bir daha. Mama süt şeklinde gidiyoruz. Bizim de yüksek. 2 gün sonra yine gidip kan alacaklar topuktan
Çok geçmiş olsun bizde de aynı dert. Rengi sapsarı doğum yapalı kaç gün olmuştu senin. 7. Gün zirve yapıp sonra düzelmeye başlıyormuş
Sabah doktora gitcem zaten ama eğer önemliyse panik yapayım demiştim :) demek ben de yeni başlıyo çocuk aşağı inmeye.. benim gibi tembel çıktı oğlum :) çook sağol canım benim
Aynıyız cnm benimde yarın kontrolüm var bakalım sancı çıkacak mı bide alttan muayene edecek doktor stresliyim bian önce doğsa sağlıkla inşllah bekliyorum bende belim ve kasıklarım bi kaç gündür ara ara ağrı giriyor tam diyorum başladı sonra geçiyor nasip artk zamanı var kızımda 41haftalık doğmuştu inşllah bu sefer daha erken gelsin diye dua ediyorumKızlar 39+1 haftalık hamileyim artık hergün doğdu doğacak heyecandan zaman geçmiyor nstye girdim bugun sancım hiç yok geceleri çok az batma hissi oluyo bu haftada doğuranlar cevap yazabilirmi nasıl başladı doğumunuz?
Korkma cnm ins sizde sorun cikmasin bizde hayirlisiyla cikalim ins hastanedenCanım sen neleri atlattın bi sarılık seni yıldıramaz dualarım prensesle. Sabaha kadar düşer inşallah değerleri
Güzelim inşallah çabucak toparlar yavrun.
Hemen çıkar kuvezden gelir koynuna.
Sizi okudukça ben korkmaya başladım. Oglum da ilk 24 saat nasıl ne aralıkla emzirdim hatırlamıyorum bile ağrıdan ama şükür ki birşey olmamıştı.
Korkma cnm ins sizde sorun cikmasin bizde hayirlisiyla cikalim ins hastaneden
Canım tebrikler valla bn doğum yapalı 9 gün oldu hala bakmadım oraya ki dışarda sadece iki dikişim vardı . Bırak bakmayı tuvaletten snra klozette hiç yıkamadım hep duşa kabine girip yıkıyorum hala daha . Bana jel yazmış her tuvelet sonrası yıkıyorum sabun gibi köpürüyorYok canım tuvalette acımıyor sanırım pişik oldu tam popomdaki acıyor çünkü zor bela ayna tutup baktım patlamamış. Bugün çok ayaktaydım sanırım ondan oldu. Baticon sürüyormusun yada krem falan.
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün . Bol sütlü günlerin olsun inşallah :)Kızlar ben aldım yavrumu kucağıma. Hastaneden geldikten şonra çok şiddetli sancılar başladı. Öğlen 1 den 4 e kadar çektim. Dayanılmaz oldu. Apar topar hastaneye geldik. Acil sezaryene aldılar. Sancılar dayanılmaz olmuştu. 17.30 civarı girdim. 18.30 da oğlum kucağımdaydı.
İstediğim gibi oldu. Sancıyı çekerek sezaryen oldum. Mucizem yanımda uyuyor.
Genel anestezi olmak zorunda kaldım. Spinal yapan doktor çıkmıştı hastaneden.
Bnm sancım tam da ishal olmuşum gibi bi ağrıydı . Hatta ilaç uygulandıktan snra iki kere tuvaletimi yaptım .ona rağmen hala çok tuvaletim varmış gibi ağrıyordu . Ana sancı gelince hissetmemek mümkün değil emin olsemabsrn bişey sorcam doğum sancısı herkeste farklı mı oluyo benzer mi? Yürüyüşten geldiğimden beri tam kuşumun üstünü kazıyo sanki çocuk bi de hafiften karnım sanki ishal oluruzda bi ağrı olur ya öyşe ağrıyo.. bacaklarıma doğru uyuşma geliyo.. eğer önemsiz bişeyse yatıp uyucam bi sorayım dedim..
Bnm sancım tam da ishal olmuşum gibi bi ağrıydı . Hatta ilaç uygulandıktan snra iki kere tuvaletimi yaptım .ona rağmen hala çok tuvaletim varmış gibi ağrıyordu . Ana sancı gelince hissetmemek mümkün değil emin ol
Canım anne karnında nasıldı hareketlimiydi oğlum anne karnında nasıl ise doğduğunda da o saatlerde uyanıktı. Aç bebek ağlar seninki maşallah keşif yapar gibi bakıyor anladığım kadarıyla.
Canım tebrikler valla bn doğum yapalı 9 gün oldu hala bakmadım oraya ki dışarda sadece iki dikişim vardı . Bırak bakmayı tuvaletten snra klozette hiç yıkamadım hep duşa kabine girip yıkıyorum hala daha . Bana jel yazmış her tuvelet sonrası yıkıyorum sabun gibi köpürüyor
Masallah canim gozun aydin .Kızlar oğluma kavustum cok şükür ikimizde iyiyiz
Canim yasli falanmi neden hicbirsey yapmiyor.Ben de çıldırcam az kaldı kızlar eşim gidince kv geliyor kenara geçip oturuyor yardım edecek sozce git diyorum gitmiyor da ben mutfakta çamaşırda, şimdi begenmezsin benim yaptığımı diyo. Lohusa yalniz bırakılmzmış kötü şeyler gelirmiş bence lohusa kv ile olunca deliriyor. İnsan bir süpürge açar bir bulaşık makinesi boşaltır en azındaneşim de bebişi anneme birakip kadın doğuma senin sonuçları bırakalım dedi ağlamaya başladım çocuğumu birakmam anlamiyor musun o senin annen benim değil dedim ne varsa aklıma geliyor artık ailemde burada yok iyice hassas oldum ben .
Hadi hayirlisi canimMerhaba kızlarrr
Bugün kontrol vardı benim minicik kuzum 3 kilo olmuş
Boyunu doktor söylemiyo ben fl değeri mi ne onla 7 yi çarpıp bulmaya çalışıyom.. biraz minnak olcak sanırım boyu yaklaşık 2 hafta geri çıkıyor
Çok kısa insanlar diiliz ama doğunca görcez bakalım
Nstyi doktora yan yapalım nolur dedim kalp atışı rahat alamıyoz öyle dedi (bence yalan)
Yastıkla gittim ama yine geberdim
Minnoş sağolsun yer değiştirip durdu, çıldırttı bizi
Biraz sancı çıkmış sanırım, doktor erken doğum riski yok nst güzel dedi ama 60 falan görünüyo bi yer.. az ama sanırım o da
Haftaya yine gidicem
Veeeee bir aksilik olmazsa 24 mayısa gün verdi
Benim doktor sezaryen yanlısı, son anda değiştirmek istemedim ve sanırım kabullendim sezaryeni
Hayırlısı ne ise o olsun
Son eksiklerini de tamamladım kuzumun
Çok heyecanlı, mutlu ve de dehşet içindeyim
Tek degilmisim dedim canim bnde iyice sapittim buaraBenim psikoljim gerçekten çok bozuldu ya. Sacmasapan şeyler geliyor aklıma. Oğlumu emziriyorum şimdi kalp krizi gecirsem oğlumun üzerine düşerim onun nefesi kesilir ağlar kimse bizi bulamaz kapımı çalan yok gerekmedikce. Bu dusunceler kafami çok meşgul ediyor. Nasıl atlatirim bilemiyorum.
Canim be imde oyle ya .okorkudan simdiden dusunuyorum muayeneme 1 hafta varKizlar bugun kasıklarımda hafiften sancı var. Normal mi? Doktora gitmek istemiyorum. Alttan muayene eder diye çok korkuyorumgaliba dikislerim tamamen iyilesene kadar doktora gidemeyecegim
Valla ben de cok merak ediyorum ama yok yanı bakamamBende baticon sürüyorum canım ama sulandırmıyorum direk gazlı bezle siliyorum. Valla baktım zaten merak ediyordum doktor dikiş sayımı söylemediiyi oldu baktığım resmen fay hattı
Yok çok şükür ağrımıyor . İlk zamanlar duşa kabin daha rahattı öyle devam ettim . Tamamen iyileşmiş nerdeyse doktorum öyle dedi ama bn emin olana kadar duşa kabinde yıkayayım :)Yok canım benim öyle değil klozette siliyorum baticonla her tuvalette. Ağrılı o zaman senin biraz. Bende ağrı olmadı bir bugün acıdı oda bugün çok ayaktaydım ondan sanırım sonrasında geçti acısı dinlenince.
Al bnden de o kadarValla ben de cok merak ediyorum ama yok yanı bakamam
Hayir canim azar azar gelmis farketmemisim git dr a mutlakakızlar suyunuz birden şarıl şarıl mı gelmişti? benim sabahtan beri çamaşırımda iki kez avuç içi kadar şeffaf renkli ıslaklık oldu. belim de ağrımaya başladı gitsem mi ki doktora ?
Canim ben kullaniyodum tam cozum olmasada kotunun iyisi durumda onsuz olmazmis ama sikayetlerimde bitmedi hani.Kızlar merhaba. 2 sorum var. Allah rızası için yarısım edin.
1) 2 mayısta doğan kızıma AB0 uyuşmazlıgından dolayı sarılık teşhisi kondu ve küveze almışlarrdı. Dün taburcu oduk ama hala sarılık var. Tıbba sonsuz güveniyorum ama eskilerden gelen bu konusa çare olan şeyler biliyorsanız söyşeyin şütfen. Hani anneannelerimiz mutlaka her çareyi doğada bulurlarmış ya o tarz.
2) silikon meme ucu kullanan varmı? Memnunmusunuz? Hangi markayı gavaiye edersiniz?
Aynen canim bak misal saat 5 olmus .bizimki memede uyumaya kararli bende yatakta uyutmaya :)Kızlar bebeklerinizin uyanık kalma süresi ne kadar benimki bazen uyandımmı 2 saat uyumuyor emiyor ama uykuya dalmıyor. Mama veriyordum sütüm tam akmadığı için bugün mamayı hiç almadı hep dışarı çıkardı. Hep memede 2 3 saat uyumaya cebelleşiyoruz.
Canim gecmis olsun.insallah gerek kalmaz bolbol emzirBugun sarılık çok yüksek çıktı yatıracaktı sabaha kadar emdir sabah gel tekrar ölçelim dedi aynı çıkarsa bebeğimi yatıracaklar dua edin nolur kuzumun sarılığı düşsün çok üzülüyorum yaa elimden bişey gelmiyor bilgisi olan yazsın napabilirim ışığı açık tutuyorum biraz şekerli suda verdim başka napabilirim ki bu gece sabah olmaz artık
Sizede gecmis olsun canim cok sinsi su sarilik .Kizlar bugun sariliktan dolayi hastaneye yattik bebegim kuvezde dua edinde cabuk atlatalimoglumda evde hastaneye gelirken gitme diyordu kuzumm.
Ayni durumdayim canim .Kizlar mastit oldum bende antibiyotk kullanyrm sutumdensanki yetmiyomus hissi surekli gogus uclarm yara alt tarafm tuvaltte hala yaniyo dikislerm sag taraftaki ozellikle sizliyo hala anlamis degilm lohusalik cok zormus ben hamilelikte hic zorlanmamstm bu kdar
Bebegim geceleri cok huzursuzgündüz cok guzel uyuyor. Ama su saatler oldugunda çıldırıyor cocuk neden acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?