2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

canım benimkide nts de hareketli oluyo.nts de bebek hareketli olunca hem kalp atışı hemde sancı yüksek çıkıyo.ondan sancı görmemiştir

Kizlar benim sol gogsumden çok az süt geliyor sağ gogsumden 40 cc gelirken mesela sol göğsüm 10 bile olmuyor bazen. Bu neden acaba ya kesilirse
İki göğüs eşit süt üretmeyebiliyor canım. Ben oğlumu tek göğüsten çok az süt gelerek 2 sene emzirdim. Kendi emerken hep sol göğsümü istiyordu. Sağ göğsümü emmedikçe süt üretimi çok çok azaldı. Sen öyle yapma iki göğsüde alıştırmaya çalış çünkü emdikçe süt üretimi artıyor

herzaman pozitif düşün canım.böyle olumsuz düşündükçe moralin bozulur.en güzel varlık var yanında.moralin bozuldukça oğluna bak.onunla oynayacağımız topları düşün.ilk okula gidişini düşün.ilk anne deyişini düşün vb. insan kendi kendinin doktoru olmalı psikolojide bence

Yeni bebisimiz hayırlı olsun.Rabbim hayırlı evlat eylesin insallah:)Çoğu kişi doğum yaptı heralde:)darısı kalan bizlerin basina

Genel anesteziden sonra ağrı oluyor mu benim ilk epiduraldi şimdi doktor çok stresiyim diye genel istedi

Genel anesteziden sonra ağrı oluyor mu benim ilk epiduraldi şimdi doktor çok stresiyim diye genel istedi
Ben ilk doğumda genel anestezi oldum ve hiç memnun kalmadım. Saatlerce uyuşuktum kendime gelemedim. Tabi kişiden kişiye değişen bir durumdur belki. Şimdi de belli değil kan değerlerine göre Dr genel ya da spinal olacağına karar verecek. Hayırlısı olsun hepimiz için

B Babaocagi canım ilkim.spinaldi evet çok iyiydi ama eve geldiğimde yaşadığım.bas ağrılarım felaketti beynim yerinden cikicak gibi ağrıyordu bu sefer yine spinal.istedim.ama genel oldum iyiki genel olmuş evet uyanırken biraz sersem oluyo insan ve ağrılı uyanıyosun ama gerisi iyi oluyo baş ağrım olmadığı için cok memnunum

Kizlar goguslerim sis sert .bebegim cok iyi ememiyor ondanmi bilmiyorum cok agrim var.
Sut sagma makinesi almamistim sagmammi gerekiyor yoksa baska birseydenmi kaynaklaniyor

Sağlık ocağı zekaya bakıyoruz dedi cnm sarılığa değil bizimde 6 gün 9 du. 6-7 günlerde tavan yapip düşüyormuş sen gözlemliyorsun zaten ben de sarı olduğu zaman farkettim şimdi yok gibi ve iki üç gündür deli gibi emmek istiyor atmak için sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…