2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Stenti çıkarttık cok şükür. Bu da bitti.

Her şeyin başı saglik. Boşverin kocalarinizi bebeğiniz için siz sağlam kalmalısınız
Gözünaydın çok geçmiş olsun :) bunu da atlatmış oldun hadi hayırlısı

Kızlar iyi akşamlar herkese. Bu sabah 9.30 da bende kızımı kcagima aldım.Çok şükür herşey yolunda
Canım gözünaydın iyi olmanıza çok sevindim hemen iyileşin taburcu olun inşallah

Allah yardımcın olsun, çok kolay bir doğum olur inşallah. Sağlıkla bebeğini kucağına almanı diliyorum

Geçmiş olsun ama ağlama lütfen yavruna kavuşacaksın. Sen zaten yeterince hazırlandın araştırdın uğraştın bundan sonrası hayırlısı. Güzel haberlerle dön foruma inşallah

Biliyorum canım yoktur merak etme. Doktorlar gözle bile anlıyorlar. Bizimkinde varmış ilk bebişte olmamıştı. Ben de mama vermek istemiyorum inşallah sütle devam ettirebiliriz. Biz bugün gittik teste onları da halettik ama dışarda yorucu oluyor lohusalık. Attım kendimi eve oh çektim.
Sen 2 saatte bir kaldırıyor musun emzirmeye. Bugün hastanedenin paket kapsamında randevusu vardı çocuk doktoruyla. 3.5 saate kadar uyandırmayabilirsin dedi. Bana pek mantıklı gelmedi

Ah ya ne çektik bu sarılıktan. Bizde de aynı dert var mama veriyor musun. Bence geçene kadar ver derim. Mamayla çabuk toparlıyorlar. Şekerli su bende verdim. Pek işe yaramadı günde 3 kez ver dedi büyükler Ma korkuyorum vermedim bir daha. Mama süt şeklinde gidiyoruz. Bizim de yüksek. 2 gün sonra yine gidip kan alacaklar topuktan

Kizlar bugun sariliktan dolayi hastaneye yattik bebegim kuvezde dua edinde cabuk atlatalim oglumda evde hastaneye gelirken gitme diyordu kuzumm.
Çok geçmiş olsun bizde de aynı dert. Rengi sapsarı doğum yapalı kaç gün olmuştu senin. 7. Gün zirve yapıp sonra düzelmeye başlıyormuş

canim bolbol ayetel kursi ve felak nas oku canim fatiha .. euzu besmele çek bolbol .. ilk dogumumda bende oyle olmustum okuya okuya gecti sukur..
Ya dün bu muhabbet geçti. Ben de hep okudum okuma dediler. Okunmazmış neye inanacağımı şaşırdım ben de okunabilir korunma amaçlı diye biliyordum

İlk sezeryanım seninle aynıydı. Şimdi direk sezeryan oldum oh be diyorum aradaki farka inanmazsın:)

Sma aldım bende sma veriyorum kaşıklada almadı biberonlada. İlla meme olacak. Ağlamıyor böyle fıldır fıldır bakıyor sıpa :)

Canım anne karnında nasıldı hareketlimiydi oğlum anne karnında nasıl ise doğduğunda da o saatlerde uyanıktı. Aç bebek ağlar seninki maşallah keşif yapar gibi bakıyor anladığım kadarıyla.

Kızlar ben aldım yavrumu kucağıma. Hastaneden geldikten şonra çok şiddetli sancılar başladı. Öğlen 1 den 4 e kadar çektim. Dayanılmaz oldu. Apar topar hastaneye geldik. Acil sezaryene aldılar. Sancılar dayanılmaz olmuştu. 17.30 civarı girdim. 18.30 da oğlum kucağımdaydı.
İstediğim gibi oldu. Sancıyı çekerek sezaryen oldum. Mucizem yanımda uyuyor.
Genel anestezi olmak zorunda kaldım. Spinal yapan doktor çıkmıştı hastaneden.

Kıyamam sana yaa ağlama herşey yolunda gidicek inşallah.. gurbette olmak çok zordur tahmin edebiliyorum.. hayırlısyla al bebişini kucağına bizi haberdar et mutlaka..

Canım geçmiş olsun. bir avazda doğurursun inşallah. Korkma stres yapma çatı muayenesinde rahat bırak kendini. Kasilsanda kasilmasanda bu muayene yapılacak. Inşallah sorunsuz bir doğumun olur fazla sanci çekmeden hemen doğurursun. Allah yardımcın olsun canim

semabsrn bişey sorcam doğum sancısı herkeste farklı mı oluyo benzer mi? Yürüyüşten geldiğimden beri tam kuşumun üstünü kazıyo sanki çocuk bi de hafiften karnım sanki ishal oluruzda bi ağrı olur ya öyşe ağrıyo.. bacaklarıma doğru uyuşma geliyo.. eğer önemsiz bişeyse yatıp uyucam bi sorayım dedim..

Ya dün bu muhabbet geçti. Ben de hep okudum okuma dediler. Okunmazmış neye inanacağımı şaşırdım ben de okunabilir korunma amaçlı diye biliyordum

Canım ben oğlumda okudum hep başucunda ihlas felek nas hatta kafirun ayet-el kürsi fatiha suresi. Besmele ile esmalari çok okudum. Sonuçta hatim indirmek amaçlı okumuyoruz. Dua ediyoruz korumasını yardımını istiyoruz Allah tan. Ayrıca cinsel birliktelik sonrası gibi bir durum da değil lohusalık. Ben okuyorum diye çok laf söyleşiler günah dediler. Bende Allah a dua ettiğim için mi günaha giriyorum dediğimde kimseden ses çıkmadı. Oku yada okuma diyemem ama ben okuyorum. Günahım bundan olsun.

Son düzenleme:

Gözen aydın canım sağlıkla huzurla mutlulukla büyüt kuzunu Allah anali babalı büyütmek nasip etsin

Son düzenleme:

Canım.o dedikleri bende uzun süredir var nst sanci olarak çıkıyor ama doğum sancısı dayanılmaz olur yattığım yerden kaldırır zaten dinlenince yada pozisyon değiştirince bu ağrılar geçiyor
Sen uzan eğer artarsa uyanırsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…