- 14 Kasım 2011
- 6.108
- 7.484
- 448
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #51.461
Gözünaydın çok geçmiş olsun :) bunu da atlatmış oldun hadi hayırlısıStenti çıkarttık cok şükür. Bu da bitti.
Her şeyin başı saglik. Boşverin kocalarinizi bebeğiniz için siz sağlam kalmalısınız
Canım gözünaydın iyi olmanıza çok sevindim hemen iyileşin taburcu olun inşallahKızlar iyi akşamlar herkese. Bu sabah 9.30 da bende kızımı kcagima aldım.Çok şükür herşey yolunda
Kizlar bugun randevum vardi. doktoruma tansiyonum evde cok yuksek cikiyor diyince test yaptirdi ekstra, gebelik zehirlenmesi ile hastene ye yatirildim. Suni sanci baslatilacak. Suni sanci icim asagidan ittirilen ilac cok cok canimi acitti.
Esim eve esyalarimizi almaya gitti. Annem iki uc saat sonra havaalanina gelecek. Simdi yalniz biraktilar beni odada. Agliyorum Ara Ara. Hic bekledigim gibi olmadi.
Lutfen Dua edin sonraki cati muayeneleri kotu gecmesin.
Masallah canim Rabbim hayirli evlat eylesin saglikla buyut insKızlar iyi akşamlar herkese. Bu sabah 9.30 da bende kızımı kcagima aldım.Çok şükür herşey yolunda
Geçmiş olsun ama ağlama lütfen yavruna kavuşacaksın. Sen zaten yeterince hazırlandın araştırdın uğraştın bundan sonrası hayırlısı. Güzel haberlerle dön foruma inşallahKizlar bugun randevum vardi. doktoruma tansiyonum evde cok yuksek cikiyor diyince test yaptirdi ekstra, gebelik zehirlenmesi ile hastene ye yatirildim. Suni sanci baslatilacak. Suni sanci icim asagidan ittirilen ilac cok cok canimi acitti.
Esim eve esyalarimizi almaya gitti. Annem iki uc saat sonra havaalanina gelecek. Simdi yalniz biraktilar beni odada. Agliyorum Ara Ara. Hic bekledigim gibi olmadi.
Biliyorum canım yoktur merak etme. Doktorlar gözle bile anlıyorlar. Bizimkinde varmış ilk bebişte olmamıştı. Ben de mama vermek istemiyorum inşallah sütle devam ettirebiliriz. Biz bugün gittik teste onları da halettik ama dışarda yorucu oluyor lohusalık. Attım kendimi eve oh çektim.Ya ben de gebelik şekeri yuzünden çok korktum biliyorsun 2-3 defa şekerini ölçtüler normal dediler cmt çıktık biz pazar başladıysa da doktor görmedi yani...gerçi ilk 2 gün falan azıcık bi mama verdim ben de aç kalmasın nolur nolmaz diye ama bugün göğüslerim falan epey dolmuş artık vermek istemiyorum...çrş kulak testine gidicez heralde bakar söyler doktor...acıkınca ortalığı yıkıyor çok baygın yatan bi hali yok ama...bilemedim şimdi
Ah ya ne çektik bu sarılıktan. Bizde de aynı dert varBugun sarılık çok yüksek çıktı yatıracaktı sabaha kadar emdir sabah gel tekrar ölçelim dedi aynı çıkarsa bebeğimi yatıracaklar dua edin nolur kuzumun sarılığı düşsün çok üzülüyorum yaa elimden bişey gelmiyor bilgisi olan yazsın napabilirim ışığı açık tutuyorum biraz şekerli suda verdim başka napabilirim ki bu gece sabah olmaz artık
Çok geçmiş olsun bizde de aynı dert. Rengi sapsarı doğum yapalı kaç gün olmuştu senin. 7. Gün zirve yapıp sonra düzelmeye başlıyormuşKizlar bugun sariliktan dolayi hastaneye yattik bebegim kuvezde dua edinde cabuk atlatalimoglumda evde hastaneye gelirken gitme diyordu kuzumm.
Ya dün bu muhabbet geçti. Ben de hep okudum okuma dediler. Okunmazmışcanim bolbol ayetel kursi ve felak nas oku canim fatiha .. euzu besmele çek bolbol .. ilk dogumumda bende oyle olmustum okuya okuya gecti sukur..
İlk sezeryanım seninle aynıydı. Şimdi direk sezeryan oldum oh be diyorum aradaki farka inanmazsın:)Ben hamileliği çok sevmiştim zor ama heyecan doluydunormal doğum denemeden direk sezeryan olsam ikinciyi isterdim bak bir hafta oldu ve toparlandim baya ama o sancilarin küt küt odun gibi belime inmesi aklımdan çıkmıyor.
Kaç bakalım ne zamana kadar kaçıcan:)) sağ salim inşallah kuzum, bebişini al kucağına ağız tadıyla dön evine
Sma aldım bende sma veriyorum kaşıklada almadı biberonlada. İlla meme olacak. Ağlamıyor böyle fıldır fıldır bakıyor sıpa :)
Kızlar bugün bir arkadaşım doğum yaptı onu görmeye gittim hem sevindim hem heyecanlandım. korkuyorum az kaldı her an gelebilir bebiş .doğum yapmayan kimler kaldı çok az kişi kaldık galiba
Kızlar iyi akşamlar herkese. Bu sabah 9.30 da bende kızımı kcagima aldım.Çok şükür herşey yolunda
Kıyamam sana yaa ağlama herşey yolunda gidicek inşallah.. gurbette olmak çok zordur tahmin edebiliyorum.. hayırlısyla al bebişini kucağına bizi haberdar et mutlaka..Kizlar bugun randevum vardi. doktoruma tansiyonum evde cok yuksek cikiyor diyince test yaptirdi ekstra, gebelik zehirlenmesi ile hastene ye yatirildim. Suni sanci baslatilacak. Suni sanci icim asagidan ittirilen ilac cok cok canimi acitti.
Kızlar ben aldım yavrumu kucağıma. Hastaneden geldikten şonra çok şiddetli sancılar başladı. Öğlen 1 den 4 e kadar çektim. Dayanılmaz oldu. Apar topar hastaneye geldik. Acil sezaryene aldılar. Sancılar dayanılmaz olmuştu. 17.30 civarı girdim. 18.30 da oğlum kucağımdaydı.
İstediğim gibi oldu. Sancıyı çekerek sezaryen oldum. Mucizem yanımda uyuyor.
Genel anestezi olmak zorunda kaldım. Spinal yapan doktor çıkmıştı hastaneden.[/QUOTE
Gözün aydın canım benim.. haydi darısı bana artık :)
Kizlar bugun randevum vardi. doktoruma tansiyonum evde cok yuksek cikiyor diyince test yaptirdi ekstra, gebelik zehirlenmesi ile hastene ye yatirildim. Suni sanci baslatilacak. Suni sanci icim asagidan ittirilen ilac cok cok canimi acitti.
Ya dün bu muhabbet geçti. Ben de hep okudum okuma dediler. Okunmazmışneye inanacağımı şaşırdım ben de okunabilir korunma amaçlı diye biliyordum
Kızlar ben aldım yavrumu kucağıma. Hastaneden geldikten şonra çok şiddetli sancılar başladı. Öğlen 1 den 4 e kadar çektim. Dayanılmaz oldu. Apar topar hastaneye geldik. Acil sezaryene aldılar. Sancılar dayanılmaz olmuştu. 17.30 civarı girdim. 18.30 da oğlum kucağımdaydı.
İstediğim gibi oldu. Sancıyı çekerek sezaryen oldum. Mucizem yanımda uyuyor.
Genel anestezi olmak zorunda kaldım. Spinal yapan doktor çıkmıştı hastaneden.
semabsrn bişey sorcam doğum sancısı herkeste farklı mı oluyo benzer mi? Yürüyüşten geldiğimden beri tam kuşumun üstünü kazıyo sanki çocuk bi de hafiften karnım sanki ishal oluruzda bi ağrı olur ya öyşe ağrıyo.. bacaklarıma doğru uyuşma geliyo.. eğer önemsiz bişeyse yatıp uyucam bi sorayım dedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?