2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kizlar goguslerim sis sert .bebegim cok iyi ememiyor ondanmi bilmiyorum cok agrim var.
Sut sagma makinesi almamistim sagmammi gerekiyor yoksa baska birseydenmi kaynaklaniyor
Cnm sağ pompa yoksa elinle masaj yap yukarda uçlara fohru on dk falan sonra temiz bir şeye damlat. Daha olmazsa bir maşrapaya kaynar su koy buharına tut kanallar çabuk açılıyor akiyo sonra bebişe ver çekebilir o zaman. Ben tam anlamıyla Solgar fecithin ile rahatladim bir tane içtim kanallar açıldı bebiş emdi ve hep sırayla verdim göğüslerimi şimdi yumuşak.

Haklısın. Oğlumla beraber bende büyücem. 24 yaşına girdim oğlum az kaldı benle aynı gün doğacaktı 26 sında ama beklemedi kendi kendimi teskin etmem lazım. Yoksa kimse benim nazimi depresyon halimi çekmez. Uykusunda bile ozluyorum.

Cnm benim hiç olmadı şükür 8.gun olmaz artık demi. Ben ameliyat esnasında kustum plansız olduğu için toktum bir de hemen az yaptilar ayaklarım bile uyuşmasini bile beklemediler belki ondan çok etkisini görmedim. Arada belim ağrıyor eğilince.

Olmadıysa daha olmaz kiminde yapmıyomus baş ağrısı zaten iyikide yapmamis

Canım ben sağıp biberonla veriyorum ama biberon kullanmak istemezsen kaşıkla ya da mecburen şırıngayla verceksin
Canim cok sagdim emmeyince sut doldu agi yapti sagdim 8 poset 200 ml buzluga koydum. Ilk kolostrum sutlerim hep simdi beyaza dondu. Araya vermek istemiyorm Annem diyo ki simdiki sutunu sag dolaptakileri cozdurup verelim diyo ama kisir dongu gibi olcak oylede bilemedim

Canim seni o kadar iyi anliyorum ki belki senle ben bir miyiz diyebilirsin ama kizim sariliktan iki gun hastanede yatti isin tedavisi gordu emmedi o kadar canim yandiki sutlerimi hep sagmak zorunda kaldim caresiz hissettim ama guclu olmak zorundayiz cunku anneyiz rabbim kuzuna sifa versin insallah tez zamanda kavusasiniz

O yuzden mi oyle emmek istiyorlar benimki de iki gundur memeden ayrilmak istemiyor. Hem meme veriyorum hem mama. Sanki cocuk doymuyor gibime geliyor.

Kizlar bugun kontrol vardi 36+6dayız ağırlığı 3 kilo olmus
Her sey yolunda cok şükür
Ama doktora sinir oldum bugune kadar hep normal dogumdan baska laf etmezdi Simdi ben kimseyi illa normal dogum diye zorlamam karari sana birakiyorum düşün karar ver dedi Zaten ben kimi normal doguma yöneltsem son anda sezaryen oluyor dedi Eger sezaryen istiyorum dersen bir hafta sonra 38+0da alalim dedi Yine de ben normal dogum yapmani isterim dedi
Çık bakalim işin içinden

Anladım canım benim ilk yarımdı epidural mi diyolar ondan yani herşeyi görmustum aynı doktor şimdi ki doktorum da o zaman çok korkmuştum titremem hiç durmamıştı şimdi de streslisin diyo tam uyutalim dedi ama bilmiyorum tamam dedim dün yarın vaz mı geçsem ama çok panik oluyorum kalbim duracak gibi

O yuzden mi oyle emmek istiyorlar benimki de iki gundur memeden ayrilmak istemiyor. Hem meme veriyorum hem mama. Sanki cocuk doymuyor gibime geliyor.
Emmek istediği kadar emzir canım bak ben daha bir kere bile emziremedim sahip sahip götürüyorum biberonla veriyorlar eve felsefe memeye yapışık gezse diyorum

Oglum da anne karnında gece 2 ve 5 de kalkardı uyandirirdi doğdu aynı saatlerde uyanmaya devam etti. Onların bir rutini anne karnında oluşuyor aslında hatta Gebe okulunda ebe gece ve gunduz rutinini oluşturmanız biraz zaman alabilir demişti. Bence rutinlerinden vazgeçmiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…