- 6 Haziran 2017
- 3.972
- 4.395
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #51.541
Cnm sağ pompa yoksa elinle masaj yap yukarda uçlara fohru on dk falan sonra temiz bir şeye damlat. Daha olmazsa bir maşrapaya kaynar su koy buharına tut kanallar çabuk açılıyor akiyo sonra bebişe ver çekebilir o zaman. Ben tam anlamıyla Solgar fecithin ile rahatladim bir tane içtim kanallar açıldı bebiş emdi ve hep sırayla verdim göğüslerimi şimdi yumuşak.Kizlar goguslerim sis sert .bebegim cok iyi ememiyor ondanmi bilmiyorum cok agrim var.
Sut sagma makinesi almamistim sagmammi gerekiyor yoksa baska birseydenmi kaynaklaniyor
gelmiş geçmiş olsun canım.kuzucukların sağlıklı sıhhatli günleriniz olsun
Haklısın. Oğlumla beraber bende büyücem. 24 yaşına girdim oğlum az kaldı benle aynı gün doğacaktı 26 sında ama beklemediherzaman pozitif düşün canım.böyle olumsuz düşündükçe moralin bozulur.en güzel varlık var yanında.moralin bozuldukça oğluna bak.onunla oynayacağımız topları düşün.ilk okula gidişini düşün.ilk anne deyişini düşün vb.insan kendi kendinin doktoru olmalı psikolojide bence
Cnm benim hiç olmadı şükür 8.gun olmaz artık demi. Ben ameliyat esnasında kustum plansız olduğu için toktum bir de hemen az yaptilar ayaklarım bile uyuşmasini bile beklemediler belki ondan çok etkisini görmedim. Arada belim ağrıyor eğilince.B Babaocagi canım ilkim.spinaldi evet çok iyiydi ama eve geldiğimde yaşadığım.bas ağrılarım felaketti beynim yerinden cikicak gibi ağrıyordu bu sefer yine spinal.istedim.ama genel oldum iyiki genel olmuş evet uyanırken biraz sersem oluyo insan ve ağrılı uyanıyosun ama gerisi iyi oluyo baş ağrım olmadığı için cok memnunum
Olmadıysa daha olmaz kiminde yapmıyomus baş ağrısı zaten iyikide yapmamisCnm benim hiç olmadı şükür 8.gun olmaz artık demi. Ben ameliyat esnasında kustum plansız olduğu için toktum bir de hemen az yaptilar ayaklarım bile uyuşmasini bile beklemediler belki ondan çok etkisini görmedim. Arada belim ağrıyor eğilince.
Olmaz canım bende hastaneye gidip geliyorum baya yol.yuruyorum akşam yanıyor dikişlerim ama bişey olmaz merak etmeKızlar salonu temizledim iyi kötü oturuyoruz diye dikişlerim ağrıyor bir şey olmaz demi
Buz dolabinda omru uc ay diyolar ek gidaya erken mi gecmis acababizim komşu sağdığını kızı sonradan ne biberonle nede kaşıkla içmeyince ek gıdaya geçince süt katılacaklara kendi sütünü katıp öyle değerlendirdi
Canim cok sagdim emmeyince sut doldu agi yapti sagdim 8 poset 200 ml buzluga koydum. Ilk kolostrum sutlerim hep simdi beyaza dondu. Araya vermek istemiyorm Annem diyo ki simdiki sutunu sag dolaptakileri cozdurup verelim diyo ama kisir dongu gibi olcak oylede bilemedimCanım ben sağıp biberonla veriyorum ama biberon kullanmak istemezsen kaşıkla ya da mecburen şırıngayla verceksin
Bende kasikla veriyorum da 8 poset 200 ml lik sutleri nasi degerlendircegimi bilmyorm canimAblam kaşıkla veriyordu sütü.
Canim seni o kadar iyi anliyorum ki belki senle ben bir miyiz diyebilirsin ama kizim sariliktan iki gun hastanede yatti isin tedavisi gordu emmedi o kadar canim yandiki sutlerimi hep sagmak zorunda kaldim caresiz hissettim ama guclu olmak zorundayiz cunku anneyiz rabbim kuzuna sifa versin insallah tez zamanda kavusasinizNeolur benim oglumada dua edin. Yoğun bakımda 1 hafta oldu.acıdan üzünyüden artık nefes alamıyorum.akciğeri enfeksiup varmıs ilac tedavisi goruyo . Dpktor 15 gun diyp ama o 15 gun hic azalmıyo.rabbim komseyi caresiz borakmasın . Daha bir kere bişe kucagıma alöadım .hayatta boyle zor seylerde varmıs.aut sagdıgın makinayı tekmelerwk kırmak istermişsainde yapamazmıssın
O yuzden mi oyle emmek istiyorlarSağlık ocağı zekaya bakıyoruz dedi cnm sarılığa değil bizimde 6 gün 9 du. 6-7 günlerde tavan yapip düşüyormuş sen gözlemliyorsun zaten ben de sarı olduğu zaman farkettim şimdi yok gibi ve iki üç gündür deli gibi emmek istiyor atmak için sanırım.
Anladım canım benim ilk yarımdı epidural mi diyolar ondan yani herşeyi görmustum aynı doktor şimdi ki doktorum da o zaman çok korkmuştum titremem hiç durmamıştı şimdi de streslisin diyo tam uyutalim dedi ama bilmiyorum tamam dedim dün yarın vaz mı geçsem ama çok panik oluyorum kalbim duracak gibiBen ilk doğumda genel anestezi oldum ve hiç memnun kalmadım. Saatlerce uyuşuktum kendime gelemedim. Tabi kişiden kişiye değişen bir durumdur belki. Şimdi de belli değil kan değerlerine göre Dr genel ya da spinal olacağına karar verecek. Hayırlısı olsun hepimiz için
Doyar bence emmek sevgi onlar icin emsinler bol bol cnm.O yuzden mi oyle emmek istiyorlarbenimki de iki gundur memeden ayrilmak istemiyor. Hem meme veriyorum hem mama. Sanki cocuk doymuyor gibime geliyor.
Emmek istediği kadar emzir canım bak ben daha bir kere bile emziremedim sahip sahip götürüyorum biberonla veriyorlar eve felsefe memeye yapışık gezse diyorumO yuzden mi oyle emmek istiyorlarbenimki de iki gundur memeden ayrilmak istemiyor. Hem meme veriyorum hem mama. Sanki cocuk doymuyor gibime geliyor.
Çok hareketliydi canım karnımda da hiç uyumuyormu bu derdim gece bile uyandırırdı. Demekki çok uyku düşkünü olmayacak bildiğin keyif yapıyo çünkü sonrasında acıkmaya başlayınca ağlıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?