- Konu Sahibi kardelen384
-
- #51.561
Ben hangisini yapsam ki doktor genel istedi bu sefer geçen sefer çok kötü hissetmiştim titreme falan durmamıştı doktorun eline saldırmıştım sakinleştirici vermişti şimdi o da korkuyo yine panik olurum diye genel istedi ama bilmiyorum etkileri aynı dedi bi fark yok dedi hatta uyuyorsun uyanıyorsun bebek yanında hiç hissetmiyordum kesiyi falan dedi keserken ben resmen hissediyordum insan ister istemez kötü oluyoB Babaocagi canım ilkim.spinaldi evet çok iyiydi ama eve geldiğimde yaşadığım.bas ağrılarım felaketti beynim yerinden cikicak gibi ağrıyordu bu sefer yine spinal.istedim.ama genel oldum iyiki genel olmuş evet uyanırken biraz sersem oluyo insan ve ağrılı uyanıyosun ama gerisi iyi oluyo baş ağrım olmadığı için cok memnunum
Neden belirtmedi mi sezeryan için bir neden var mı? Yoksa günü beklersin ayrica 38+3 beklenir sezeryandaKizlar bugun kontrol vardi 36+6dayız ağırlığı 3 kilo olmus
Her sey yolunda cok şükür
Ama doktora sinir oldum bugune kadar hep normal dogumdan baska laf etmezdi Simdi ben kimseyi illa normal dogum diye zorlamam karari sana birakiyorum düşün karar ver dedi Zaten ben kimi normal doguma yöneltsem son anda sezaryen oluyor dedi Eger sezaryen istiyorum dersen bir hafta sonra 38+0da alalim dedi Yine de ben normal dogum yapmani isterim dedi
Çık bakalim işin içinden
Aynen uyudum asansörde uyandım sarhoş gibi oluyosun kafa 1500 oluyo :))Ben hangisini yapsam ki doktor genel istedi bu sefer geçen sefer çok kötü hissetmiştim titreme falan durmamıştı doktorun eline saldırmıştım sakinleştirici vermişti şimdi o da korkuyo yine panik olurum diye genel istedi ama bilmiyorum etkileri aynı dedi bi fark yok dedi hatta uyuyorsun uyanıyorsun bebek yanında hiç hissetmiyordum kesiyi falan dedi keserken ben resmen hissediyordum insan ister istemez kötü oluyo
Bende bugün nst ye girdim ama sancı falan çıkmadıKızlar nst de sancı çıktı. Şimdi serum alıyorum tekrar nst ye giricem. Dua edin bana da. Çıkınca hastaneden yazarım.
Zaten diyorum dudak tiryakisi oldu benimki. Ama canim da oyle aciyor ki. İnsallah biran once düzelir ben de keyif alirim onun gibi.Doyar bence emmek sevgi onlar icin emsinler bol bol cnm.
Canim benim uzme kendini. Sağıp gotursen de cok şükür sütün gelmis.Emmek istediği kadar emzir canım bak ben daha bir kere bile emziremedim sahip sahip götürüyorum biberonla veriyorlar eve felsefe memeye yapışık gezse diyorum
maşallah gözün aydın cnm Allah bir daha yasatmasin inş.Kizlar bu arada biz dun hastaneden taburcu olduk 12ye dusmus sariligimiz bugun tekrar kontrole gidicez hepinize dualariniz ve desteginiz icin tesekkur ederim rabbim cocuklarimizi bize bagislasin kotu gunlerini gostermesin insallah
yok işe yeni başladı.gün içerisinde süt izni kullanamıyor.sütü kesişmesin diyede gün içerisinde sağıyor.ama yavrumda içmiyo öyle malesef.çok zorlanıyorlar.ek gıdayı da çok yemiyo anneyi istiyo sanırım.bakalım bizimki nasıl olacakBuz dolabinda omru uc ay diyolar ek gidaya erken mi gecmis acaba
Ramazana girmeden 38 alsak olmaz mı dedim Benim dr beni dövecekti ne acelen var 39 önce almam sezaryene dedi senin kinin acelesi neymişKizlar bugun kontrol vardi 36+6dayız ağırlığı 3 kilo olmus
Her sey yolunda cok şükür
Ama doktora sinir oldum bugune kadar hep normal dogumdan baska laf etmezdi Simdi ben kimseyi illa normal dogum diye zorlamam karari sana birakiyorum düşün karar ver dedi Zaten ben kimi normal doguma yöneltsem son anda sezaryen oluyor dedi Eger sezaryen istiyorum dersen bir hafta sonra 38+0da alalim dedi Yine de ben normal dogum yapmani isterim dedi
Çık bakalim işin içinden
Yarın 11 e alınmış ameliyatım kanama olayından dolayı erken olsun istedim dedi doktor daha da bi stres oldumAynen uyudum asansörde uyandım sarhoş gibi oluyosun kafa 1500 oluyo :))
canim bu dedigim sureler zaten muazateyn sureler yani koruma sureleri her halikarda okunabilir... tabi canabetlik baskaYa dün bu muhabbet geçti. Ben de hep okudum okuma dediler. Okunmazmışneye inanacağımı şaşırdım ben de okunabilir korunma amaçlı diye biliyordum
Fecithin tabletmi nasil birsey zorda kalirsam bileyimCnm sağ pompa yoksa elinle masaj yap yukarda uçlara fohru on dk falan sonra temiz bir şeye damlat. Daha olmazsa bir maşrapaya kaynar su koy buharına tut kanallar çabuk açılıyor akiyo sonra bebişe ver çekebilir o zaman. Ben tam anlamıyla Solgar fecithin ile rahatladim bir tane içtim kanallar açıldı bebiş emdi ve hep sırayla verdim göğüslerimi şimdi yumuşak.
Bende aynisini soracaktim.Kızlar salonu temizledim iyi kötü oturuyoruz diye dikişlerim ağrıyor bir şey olmaz demi
Canim sudocrem cok iyi onu kulkanBebeğim çok kötü pişik olmuş ben bi türlü toparlanamadığım içinpişiğe ne iyi gelir kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?