2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ben hangisini yapsam ki doktor genel istedi bu sefer geçen sefer çok kötü hissetmiştim titreme falan durmamıştı doktorun eline saldırmıştım sakinleştirici vermişti şimdi o da korkuyo yine panik olurum diye genel istedi ama bilmiyorum etkileri aynı dedi bi fark yok dedi hatta uyuyorsun uyanıyorsun bebek yanında hiç hissetmiyordum kesiyi falan dedi keserken ben resmen hissediyordum insan ister istemez kötü oluyo

Neden belirtmedi mi sezeryan için bir neden var mı? Yoksa günü beklersin ayrica 38+3 beklenir sezeryanda

Aynen uyudum asansörde uyandım sarhoş gibi oluyosun kafa 1500 oluyo :))

Doyar bence emmek sevgi onlar icin emsinler bol bol cnm.
Zaten diyorum dudak tiryakisi oldu benimki. Ama canim da oyle aciyor ki. İnsallah biran once düzelir ben de keyif alirim onun gibi.
Emmek istediği kadar emzir canım bak ben daha bir kere bile emziremedim sahip sahip götürüyorum biberonla veriyorlar eve felsefe memeye yapışık gezse diyorum
Canim benim uzme kendini. Sağıp gotursen de cok şükür sütün gelmis.

Kizlar bu arada biz dun hastaneden taburcu olduk 12ye dusmus sariligimiz bugun tekrar kontrole gidicez hepinize dualariniz ve desteginiz icin tesekkur ederim rabbim cocuklarimizi bize bagislasin kotu gunlerini gostermesin insallah
maşallah gözün aydın cnm Allah bir daha yasatmasin inş.

Buz dolabinda omru uc ay diyolar ek gidaya erken mi gecmis acaba
yok işe yeni başladı.gün içerisinde süt izni kullanamıyor.sütü kesişmesin diyede gün içerisinde sağıyor.ama yavrumda içmiyo öyle malesef.çok zorlanıyorlar.ek gıdayı da çok yemiyo anneyi istiyo sanırım.bakalım bizimki nasıl olacak

Doğum yapan anneleri tebrik ediyorum, sağlıklı mutlu günlerde büyütün inşallah bebişlerinizi. Henüz doğurmayan üç beş kişi kaldık herhalde. Tam bir hafta var benim ama hiçbir belirti yok yahu, ne bir ağrı sızı sancı.. birden gelecek sanırım. Yani öyle olur di mi? Ilk doğumum, kendi sancımla dogurmak istiyorum.. Ama oğluşum keyif beyzadeliği yapmaya devam ederse suniyi dayıyacaklar galiba

Ramazana girmeden 38 alsak olmaz mı dedim Benim dr beni dövecekti ne acelen var 39 önce almam sezaryene dedi senin kinin acelesi neymiş

Kızlar geldim hastaneden. Serum sonrası tekrar nst ye girdim. Sancı çıktı ama doktorum haftaya tekrar gel dedi. Artık zor dayanamıyorum. Yatamiyorum. İnşallah haftaya sezeryan günü verirde bende rahatlarim.

2.900 Gr çıktı kilosu. Şimdilik böyle. Azıcık dinlenmek istiyorum

Hepinize iyi günler
Biz uzuuun bir süredir adaptasyon surecindeydik gruptan uzak kaldik bebisimle.. Öncelikle bu arada doğum yapanlara hayırlı olsun sağlıkla büyütmek nasip olsun inşallah hala bekleyenlere de en hayırlı zamanda kolay doğumlar diliyorum..
Biz bu surecte sürekli emisiyoruz ardından gaz çıkarma faslı 1 saat kadar uyku sonra ağlamalı bir uyanma ile alt değiştirme yine acıkma ve emmek isteme.. Gece gündüz birbirine girdi.. Normal mi acaba sizler nasılsınız.. Birde kaç cc emdigini nasil kestiriyorsunuz yani ben şu kadar emmiştir diyemiyorum pompa da kullanmıyorum hani sahip ne kadar çıktığını kestiremiyorum bu konuda tecrubele inizi paylasirsaniz sevinirim.. Bu arada bir uygulama buldum emzirmede ve alt almada zaman tutmam için çok yardımcı oldu bana kullanmak isteyenler olursa playstoredan indirebilirler aşağıya uygulamanın resmini paylaşıyorum..

Fecithin tabletmi nasil birsey zorda kalirsam bileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…