2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Baş hemşire bana sağ cok çıkarsa dök gitsin nasılsa sen üretiyorsun ve sagmaz
ya da emzirmezsen azalacak demişti. Bence şimdikiler kolostrum değilse dök önceki kolostrumlari ver canım bebeğe. Sen bilirsin tabi ama tek çare bu. Hem sağman gerek hem kolostrumlari da araya vermemen gerek. Tek çözüm bu ya da annenin dediği gibi olacak

Bizdede surec ayni sekilde ilerliyor.
Ayni zamanda tabi abisiylede ugrasiyoruz .
8yasindaki cocuk bebek gb aglamayi ogrendi mesela

Kizlar bu arada biz dun hastaneden taburcu olduk 12ye dusmus sariligimiz bugun tekrar kontrole gidicez hepinize dualariniz ve desteginiz icin tesekkur ederim rabbim cocuklarimizi bize bagislasin kotu gunlerini gostermesin insallah
Amin canim .Rabbim korusun evlatlarimizi
Doktorlarda ne yapacagini sasrdi.
Kendi sancinla olur insallah canim .kolay bi dogum nasip etsin Rabbim.
Yarın 11 e alındı ameliyatım kızlar kanama olayından dolayı erken olsun istemiş doktor.
Hayirlisi olsun canim uzulme.
Ben cok stres olmustum ama hakkimda en hayirli sekilde oldu dogumum.

Allah kolaylik versin canim .sezeryana gun verirler artik yakin zamana .
Hakkinda hayirlisi olsun.

Gayet normal cnm erkek bebiş mi biizmki de aynı ebe de aynı şeyleri söyledi erkek bebekler gazlı olur uyanırken bacakları kendine çekip kızarıp ağlayıp yapıyor. Sukur yapıyo yapmasa zor olur. Ben kimyon katıyorum corbama. CC kismini hiç bilmiyorum Sağdım ama baskasina verdim. Bir de merak ettim benimkine verdim 25 ml on sn ssn surmedi emdi. Anne göğsünden ne kadar çektiği bilinmez yavaş yavaş bir de emerken sindirmede yaparlarmış.

Kizlar goguslerim sis sert .bebegim cok iyi ememiyor ondanmi bilmiyorum cok agrim var.
Sut sagma makinesi almamistim sagmammi gerekiyor yoksa baska birseydenmi kaynaklaniyor
Canım aslında sağadabilirsin ama bn sağıncada çok gayda etmedi . İki saatte bi değilde saat başı emzir iki göğsünü de ver . Bnm bezeler bile vardı böyle yapınca gecti

Kızlar karnım çatlamasin derken bacaklarım mor mor çatlamaya basladi.bir an önce doğursam ya vücut kaldırmıyor artık kiloları.bu çatlaklar geçer mi acaba

Aynen canim o ilk kolostrum gibi degil sutum artik o bikac gunluk bi sut ama yavrum hepsini alamadi saglk olsun dedigin gibi yaparim bi sekilde vericem

Sezaryen olan arkadaşlar dikiş yerleriiz dokununca sert mi ağrı sızı Yok. doktorada gösterdim gayet iyi durumu dikişlerinin dedi ama sertlik bar iyileşince mi böyle oluyor ? Bu arada kimler Doğum yaptı bilmiyorum uzak kaldık oğlum çok gazlı geceleri hiç uyumuyor , tüm gün yatakta emzirme ile geçiyor uyku düzenimiz yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…