- 30 Mayıs 2017
- 4.794
- 7.223
- 88
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #51.581
Baş hemşire bana sağ cok çıkarsa dök gitsin nasılsa sen üretiyorsun ve sagmazCanim cok sagdim emmeyince sut doldu agi yapti sagdim 8 poset 200 ml buzluga koydum. Ilk kolostrum sutlerim hep simdi beyaza dondu. Araya vermek istemiyorm Annem diyo ki simdiki sutunu sag dolaptakileri cozdurup verelim diyo ama kisir dongu gibi olcak oylede bilemedim
Bizdede surec ayni sekilde ilerliyor.Hepinize iyi günler
Biz uzuuun bir süredir adaptasyon surecindeydik gruptan uzak kaldik bebisimle.. Öncelikle bu arada doğum yapanlara hayırlı olsun sağlıkla büyütmek nasip olsun inşallah hala bekleyenlere de en hayırlı zamanda kolay doğumlar diliyorum..
Biz bu surecte sürekli emisiyoruz ardından gaz çıkarma faslı 1 saat kadar uyku sonra ağlamalı bir uyanma ile alt değiştirme yine acıkma ve emmek isteme.. Gece gündüz birbirine girdi.. Normal mi acaba sizler nasılsınız.. Birde kaç cc emdigini nasil kestiriyorsunuz yani ben şu kadar emmiştir diyemiyorum pompa da kullanmıyorum hani sahip ne kadar çıktığını kestiremiyorum bu konuda tecrubele inizi paylasirsaniz sevinirim.. Bu arada bir uygulama buldum emzirmede ve alt almada zaman tutmam için çok yardımcı oldu bana kullanmak isteyenler olursa playstoredan indirebilirler aşağıya uygulamanın resmini paylaşıyorum..Eki Görüntüle 2144705
Amin canim .Rabbim korusun evlatlarimiziKizlar bu arada biz dun hastaneden taburcu olduk 12ye dusmus sariligimiz bugun tekrar kontrole gidicez hepinize dualariniz ve desteginiz icin tesekkur ederim rabbim cocuklarimizi bize bagislasin kotu gunlerini gostermesin insallah
Doktorlarda ne yapacagini sasrdi.Kizlar bugun kontrol vardi 36+6dayız ağırlığı 3 kilo olmus
Her sey yolunda cok şükür
Ama doktora sinir oldum bugune kadar hep normal dogumdan baska laf etmezdi Simdi ben kimseyi illa normal dogum diye zorlamam karari sana birakiyorum düşün karar ver dedi Zaten ben kimi normal doguma yöneltsem son anda sezaryen oluyor dedi Eger sezaryen istiyorum dersen bir hafta sonra 38+0da alalim dedi Yine de ben normal dogum yapmani isterim dedi
Çık bakalim işin içinden
Kendi sancinla olur insallah canim .kolay bi dogum nasip etsin Rabbim.Doğum yapan anneleri tebrik ediyorum, sağlıklı mutlu günlerde büyütün inşallah bebişlerinizi. Henüz doğurmayan üç beş kişi kaldık herhalde. Tam bir hafta var benim ama hiçbir belirti yok yahu, ne bir ağrı sızı sancı.. birden gelecek sanırım. Yani öyle olur di mi? Ilk doğumum, kendi sancımla dogurmak istiyorum.. Ama oğluşum keyif beyzadeliği yapmaya devam ederse suniyi dayıyacaklar galiba
Hayirlisi olsun canim uzulme.Yarın 11 e alındı ameliyatım kızlar kanama olayından dolayı erken olsun istemiş doktor.
Ben izliyorum simdilik masaj yaptiriyorum esime cok iyi geliyor.Kızlar gaz için neler yapıyorsunuz bebeğim çok kızarıyor gaz damlası falan verdimi drunuz
Allah kolaylik versin canim .sezeryana gun verirler artik yakin zamana .Kızlar geldim hastaneden. Serum sonrası tekrar nst ye girdim. Sancı çıktı ama doktorum haftaya tekrar gel dedi. Artık zor dayanamıyorum. Yatamiyorum. İnşallah haftaya sezeryan günü verirde bende rahatlarim.
2.900 Gr çıktı kilosu. Şimdilik böyle. Azıcık dinlenmek istiyorum
Vitamin takviyesi kapsül 100 tane var içinde ama bir tane yetti bana.Fecithin tabletmi nasil birsey zorda kalirsam bileyim
Nasıl kanadı mi birdeBende aynisini soracaktim.
Cok kanadi benim de ev isi sonrasi.
Birsey olmaz dediler.
Cabuk iyilesmesini geciktiriyor dinlenmeyince
Sağlıkla kucağına al kızını inş cnm stres yapma hiç bebiş gelince geçecek hepsi.Yarın 11 e alınmış ameliyatım kanama olayından dolayı erken olsun istedim dedi doktor daha da bi stres oldum
Gayet normal cnm erkek bebiş mi biizmki de aynı ebe de aynı şeyleri söyledi erkek bebekler gazlı olur uyanırken bacakları kendine çekip kızarıp ağlayıp yapıyor. Sukur yapıyo yapmasa zor olur. Ben kimyon katıyorum corbama. CC kismini hiç bilmiyorum Sağdım ama baskasina verdim. Bir de merak ettim benimkine verdim 25 ml on sn ssn surmedi emdi. Anne göğsünden ne kadar çektiği bilinmez yavaş yavaş bir de emerken sindirmede yaparlarmış.Hepinize iyi günler
Biz uzuuun bir süredir adaptasyon surecindeydik gruptan uzak kaldik bebisimle.. Öncelikle bu arada doğum yapanlara hayırlı olsun sağlıkla büyütmek nasip olsun inşallah hala bekleyenlere de en hayırlı zamanda kolay doğumlar diliyorum..
Biz bu surecte sürekli emisiyoruz ardından gaz çıkarma faslı 1 saat kadar uyku sonra ağlamalı bir uyanma ile alt değiştirme yine acıkma ve emmek isteme.. Gece gündüz birbirine girdi.. Normal mi acaba sizler nasılsınız.. Birde kaç cc emdigini nasil kestiriyorsunuz yani ben şu kadar emmiştir diyemiyorum pompa da kullanmıyorum hani sahip ne kadar çıktığını kestiremiyorum bu konuda tecrubele inizi paylasirsaniz sevinirim.. Bu arada bir uygulama buldum emzirmede ve alt almada zaman tutmam için çok yardımcı oldu bana kullanmak isteyenler olursa playstoredan indirebilirler aşağıya uygulamanın resmini paylaşıyorum..Eki Görüntüle 2144705
Canım aslında sağadabilirsin ama bn sağıncada çok gayda etmedi . İki saatte bi değilde saat başı emzir iki göğsünü de ver . Bnm bezeler bile vardı böyle yapınca gectiKizlar goguslerim sis sert .bebegim cok iyi ememiyor ondanmi bilmiyorum cok agrim var.
Sut sagma makinesi almamistim sagmammi gerekiyor yoksa baska birseydenmi kaynaklaniyor
Aynen canim o ilk kolostrum gibi degil sutum artik o bikac gunluk bi sut ama yavrum hepsini alamadi saglk olsun dedigin gibi yaparim bi sekilde vericemBaş hemşire bana sağ cok çıkarsa dök gitsin nasılsa sen üretiyorsun ve sagmaz
ya da emzirmezsen azalacak demişti. Bence şimdikiler kolostrum değilse dök önceki kolostrumlari ver canım bebeğe. Sen bilirsin tabi ama tek çare bu. Hem sağman gerek hem kolostrumlari da araya vermemen gerek. Tek çözüm bu ya da annenin dediği gibi olacak
Oy maşallah kuzum gözünüz aydın Allah bir daha hiç ayirmasinKizlar kontrolden geliyoruz cok sukur haberler iyi sarilik 7.6 ya dusmus kilo da almis biraz cok sukur cok sukurrabbim korusun meleklerimizi
Amin kusum cok tesekkurlerOy maşallah kuzum gözünüz aydın Allah bir daha hiç ayirmasin
Cok iyiymis ins gerek kalmazVitamin takviyesi kapsül 100 tane var içinde ama bir tane yetti bana.
Canım yıkadıktan sonra yağ sürüyorum masaj yapıp, mustela nın bakım yağı ve pişik kremini kullanıyorum memnunumKızlar oğlumun Kulak arkaları pipisinin yanları pişiyor soyiluyor bebek bakım yağı ve kremi oneriniz var mi. Sizde de oluyor mu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?