2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Amin canim .Rabbim korusun evlatlarimizi

Doktorlarda ne yapacagini sasrdi.

Kendi sancinla olur insallah canim .kolay bi dogum nasip etsin Rabbim.

Hayirlisi olsun canim uzulme.
Ben cok stres olmustum ama hakkimda en hayirli sekilde oldu dogumum.
Sağol canim inşallah hayırlısıyla bizde yarını bi atlatsak insan ister istemez stres oluyor.

Uykusuzluktan zombiye dönmüş anneden herkese selam
Kızım doğali 9 gun oldu bugün. Sarılık geçirdi ve 2 gün hastanede yattık malesef. Şimdi iyiyiz çok şükür. Sizlerde iyisinizdir umarım. Vakit bulupta ugrayamadim bi türlü. Doguranlarin gözü aydın olsun. Bekleyenlerede sabır diliyorum.
Bi sorum var kızlar emzirme duzeniniz nasıl ? Saat mi tutuyorsunuz yoksa bebeği mi bekliyosunuz ? Perişan oldum valla ne zaman düzene girecek bu iş

Kızlar oğlumun Kulak arkaları pipisinin yanları pişiyor soyiluyor bebek bakım yağı ve kremi oneriniz var mi. Sizde de oluyor mu.
Canım benim kizimin da karnı falan soyulmustu bir de kipkirmizi olmuştu vücudu. Ben de bir defa sudocrem sürdüm kizarikliklar geçti ama soyulmalar var. Banyo yaptirinca o da gider muhtemelen deri atıyor gibi

Canım benim kizimin da karnı falan soyulmustu bir de kipkirmizi olmuştu vücudu. Ben de bir defa sudocrem sürdüm kizarikliklar geçti ama soyulmalar var. Banyo yaptirinca o da gider muhtemelen deri atıyor gibi
Aynen oğlumda deri atıyor. Sudocrem çok iyiymiş diye duydum pişik içinde kullanılır mi

Ben izliyorum simdilik masaj yaptiriyorum esime cok iyi geliyor.
Yemeklerine kimyon atiyormusun canim.
Biogaia
Nurse hurveys
Bunlarda yorumlardan not aldgim damlalar
Biogaia aldırdım eşime ona iyi dediler ama eczacı kaç damla olduğunu söylememiş kimyonuda atmaya başlayacağım canım yazık kıpkırmızı oluyor yavrum aslında gazda çıkarıyor ama yinede rahatsız oluyor

O biogaia damlayi oğluma doktor 4 yaşındayken falan vermişti isal olduğunda gerçekten çok çabuk etki etmişti hasada mi iyi geliyormuş 3 damla veriyodum ben ama yenidogana kaç damladır acaba

Canım sofiarya nın dediğinden bahsediyorsun degilmi lesitin yani buEki Görüntüle 2144758
Evet bu cnm. Bir tane içtim bir saat sonra yumuşama başladı bebis cekiyor ama gelmiyor diye bırakıyordu acilinca yarım saat emdi rahatladım. Tek sıkıntı üç yarası onu da krem ve evicap kapsül ile kötüye gitmiyor.

Canım sabır benimki 10 gündür kuvezde ve daha ilk kez yarin emziricem çabucak geçer sarılığı merak etme geçmiş olsun

Canım aslında sağadabilirsin ama bn sağıncada çok gayda etmedi . İki saatte bi değilde saat başı emzir iki göğsünü de ver . Bnm bezeler bile vardı böyle yapınca gecti
Saat basi emmiyor cadi.isimiz var demek
Yarin kızımı emziricem
Masallah ya en guzel duygu
Kizlar kontrolden geliyoruz cok sukur haberler iyi sarilik 7.6 ya dusmus kilo da almis biraz cok sukur cok sukur rabbim korusun meleklerimizi
Masallah canim cok sevindim .
Kızlar oğlumun Kulak arkaları pipisinin yanları pişiyor soyiluyor bebek bakım yağı ve kremi oneriniz var mi. Sizde de oluyor mu.
Mustela aldim canim ben daha kuljanmadim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…