- Konu Sahibi kardelen384
-
- #51.601
Sağol canim inşallah hayırlısıyla bizde yarını bi atlatsak insan ister istemez stres oluyor.Amin canim .Rabbim korusun evlatlarimizi
Doktorlarda ne yapacagini sasrdi.
Kendi sancinla olur insallah canim .kolay bi dogum nasip etsin Rabbim.
Hayirlisi olsun canim uzulme.
Ben cok stres olmustum ama hakkimda en hayirli sekilde oldu dogumum.
Sağol canim inşallah amin zaten benim stresimden o da hareketsiz kav gündür hareketleri azalası hissediyorSağlıkla kucağına al kızını inş cnm stres yapma hiç bebiş gelince geçecek hepsi.
Canım benim kizimin da karnı falan soyulmustu bir de kipkirmizi olmuştu vücudu. Ben de bir defa sudocrem sürdüm kizarikliklar geçti ama soyulmalar var. Banyo yaptirinca o da gider muhtemelen deri atıyor gibiKızlar oğlumun Kulak arkaları pipisinin yanları pişiyor soyiluyor bebek bakım yağı ve kremi oneriniz var mi. Sizde de oluyor mu.
Sağol canim amin inşallah.
Ben bepanthol kullanıyorum ama yinede nokta nokta kızarmış bacakları. Mustelayi nerde bulurum civilde falan yok sanırımCanım yıkadıktan sonra yağ sürüyorum masaj yapıp, mustela nın bakım yağı ve pişik kremini kullanıyorum memnunum
Aynen oğlumda deri atıyor. Sudocrem çok iyiymiş diye duydum pişik içinde kullanılır miCanım benim kizimin da karnı falan soyulmustu bir de kipkirmizi olmuştu vücudu. Ben de bir defa sudocrem sürdüm kizarikliklar geçti ama soyulmalar var. Banyo yaptirinca o da gider muhtemelen deri atıyor gibi
Evet canim epey kanadi.Nasıl kanadı mi birdedoktor mu birşey olmaz dedi cnm.
Biogaia aldırdım eşime ona iyi dediler ama eczacı kaç damla olduğunu söylememiş kimyonuda atmaya başlayacağım canım yazık kıpkırmızı oluyor yavrum aslında gazda çıkarıyor ama yinede rahatsız oluyorBen izliyorum simdilik masaj yaptiriyorum esime cok iyi geliyor.
Yemeklerine kimyon atiyormusun canim.
Biogaia
Nurse hurveys
Bunlarda yorumlardan not aldgim damlalar
Sezeryan dikisinmi kanadıEvet canim epey kanadi.
Bugun azaldi kanamasi reglden ayri birsey bu
Annemler dedi canimdoktora ulasamiyorum.
Eczanelerde var canımBen bepanthol kullanıyorum ama yinede nokta nokta kızarmış bacakları. Mustelayi nerde bulurum civilde falan yok sanırım
O biogaia damlayi oğluma doktor 4 yaşındayken falan vermişti isal olduğunda gerçekten çok çabuk etki etmişti hasada mi iyi geliyormuş 3 damla veriyodum ben ama yenidogana kaç damladır acabaBiogaia aldırdım eşime ona iyi dediler ama eczacı kaç damla olduğunu söylememiş kimyonuda atmaya başlayacağım canım yazık kıpkırmızı oluyor yavrum aslında gazda çıkarıyor ama yinede rahatsız oluyor
Canım sofiarya nın dediğinden bahsediyorsun degilmi lesitin yani buBen tam anlamıyla Solgar fecithin ile rahatladim bir tane içtim kanallar açıldı
Evet canım henüz kullanmadım ama çok iyi dediler deneyip görcezO biogaia damlayi oğluma doktor 4 yaşındayken falan vermişti isal olduğunda gerçekten çok çabuk etki etmişti hasada mi iyi geliyormuş 3 damla veriyodum ben ama yenidogana kaç damladır acaba
Evet bu cnm. Bir tane içtim bir saat sonra yumuşama başladı bebis cekiyor ama gelmiyor diye bırakıyordu acilinca yarım saat emdi rahatladım. Tek sıkıntı üç yarası onu da krem ve evicap kapsül ile kötüye gitmiyor.Canım sofiarya nın dediğinden bahsediyorsun degilmi lesitin yani buEki Görüntüle 2144758
Senin dikişler nerde kız benim sezeryan regl gibi kanamam zaten var. Unuttum normal doğum mu senin.Evet canim epey kanadi.
Bugun azaldi kanamasi reglden ayri birsey bu
Annemler dedi canimdoktora ulasamiyorum.
Canım sabır benimki 10 gündür kuvezde ve daha ilk kez yarin emziricem çabucak geçer sarılığı merak etme geçmiş olsunKızlar miniğimin kuveze aldılar çok üzgünüm ama geçicek İnş sezeryanlu halde beklemek çok zor hastanede 2 saatte 1 giriyorum süt için eve uzak hastane bi odada oturuyom... Rabbim hepimize yardım etsin kuzumun göbeği burda düşmüş sabah hemşire elime verdi...
Saat basi emmiyor cadi.isimiz var demekCanım aslında sağadabilirsin ama bn sağıncada çok gayda etmedi . İki saatte bi değilde saat başı emzir iki göğsünü de ver . Bnm bezeler bile vardı böyle yapınca gecti
Masallah ya en guzel duyguYarin kızımı emziricem
Masallah canim cok sevindim .Kizlar kontrolden geliyoruz cok sukur haberler iyi sarilik 7.6 ya dusmus kilo da almis biraz cok sukur cok sukurrabbim korusun meleklerimizi
Mustela aldim canim ben daha kuljanmadim .Kızlar oğlumun Kulak arkaları pipisinin yanları pişiyor soyiluyor bebek bakım yağı ve kremi oneriniz var mi. Sizde de oluyor mu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?