- 10 Nisan 2011
- 2.138
- 1.879
- 248
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #51.621
Merhaba benimde oğlum 22 aylik olacak ikincide sezeryan bakalım inşallah gerçekten zor olmaz
Hastaneden 3 saatte bir dediler .kizimda emmiyordu once .ama cevre oyle demiyor .Uykusuzluktan zombiye dönmüş anneden herkese selam
Kızım doğali 9 gun oldu bugün. Sarılık geçirdi ve 2 gün hastanede yattık malesef. Şimdi iyiyiz çok şükür. Sizlerde iyisinizdir umarım. Vakit bulupta ugrayamadim bi türlü. Doguranlarin gözü aydın olsun. Bekleyenlerede sabır diliyorum.
Bi sorum var kızlar emzirme duzeniniz nasıl ? Saat mi tutuyorsunuz yoksa bebeği mi bekliyosunuz ? Perişan oldum valla ne zaman düzene girecek bu iş
Bizimki cikarmiyor gazini sonrada sancilaniyor.Biogaia aldırdım eşime ona iyi dediler ama eczacı kaç damla olduğunu söylememiş kimyonuda atmaya başlayacağım canım yazık kıpkırmızı oluyor yavrum aslında gazda çıkarıyor ama yinede rahatsız oluyor
Yok normal dogum alt dikislerim kaniyor devamli dr u aramayada korkuyorum.Sezeryan dikisinmi kanadı
Ay dedim sezeryan dikisi nasil kanar :)) sor canım belki de normal kanamadır dikişte geldiğini saniyosundurYok normal dogum alt dikislerim kaniyor devamli dr u aramayada korkuyorum.
Allah yardimciniz olsun canim .cok zor kuvezde olunca .Pskolojik olarakta sezeryanli olarakta ama guclu ol insallah gecicek bu gunlerKızlar miniğimin kuveze aldılar çok üzgünüm ama geçicek İnş sezeryanlu halde beklemek çok zor hastanede 2 saatte 1 giriyorum süt için eve uzak hastane bi odada oturuyom... Rabbim hepimize yardım etsin kuzumun göbeği burda düşmüş sabah hemşire elime verdi...
Canım bende emzik kullandım ama biberon kullanmadım. Daha doğrusu oğlum kullanmadı biberon. Suyum kesilene kadar sadece anne sütü aldı 14 ay. Bebek karar veriyor kullanıp kullanmamaya bence. Inşallah kızım da kullanır. Dediğin gibi cok rahatlık özellikle anneyi emzik niyetine kullanmaktansa gerçek emzik kullansin. Inşallah kullanırlar
Kızının diş yapısı nasıl emzik kullanırken dişleri çarpık olacak diye başımın etini yediler. Ama kullanmayan bebeklerin de daha çok çarpık olduğunu gördüm. Oğlumun alt ön yanlardan 2 dis içeriye doğru hafif çarpık mesela. Ama üst dişlerin dizilimi gayet güzel.
Hissettin miBen hangisini yapsam ki doktor genel istedi bu sefer geçen sefer çok kötü hissetmiştim titreme falan durmamıştı doktorun eline saldırmıştım sakinleştirici vermişti şimdi o da korkuyo yine panik olurum diye genel istedi ama bilmiyorum etkileri aynı dedi bi fark yok dedi hatta uyuyorsun uyanıyorsun bebek yanında hiç hissetmiyordum kesiyi falan dedi keserken ben resmen hissediyordum insan ister istemez kötü oluyo
Günde beş damla canım, meme ucuna damlatabirsin, kuzunun ağzına damlatabilirsin, ben mamayla ya da sağdıgım süt ile veriyorumBiogaia aldırdım eşime ona iyi dediler ama eczacı kaç damla olduğunu söylememiş kimyonuda atmaya başlayacağım canım yazık kıpkırmızı oluyor yavrum aslında gazda çıkarıyor ama yinede rahatsız oluyor
Senin dikişler nerde kız benim sezeryan regl gibi kanamam zaten var. Unuttum normal doğum mu senin.
Karistrdim benAy dedim sezeryan dikisi nasil kanar :)) sor canım belki de normal kanamadır dikişte geldiğini saniyosundur
Bende biogaia damla kullanıyorum. Günde bir defa beş damla ve hep aynı saatte. Ben akşam dokuz da veriyorumBiogaia aldırdım eşime ona iyi dediler ama eczacı kaç damla olduğunu söylememiş kimyonuda atmaya başlayacağım canım yazık kıpkırmızı oluyor yavrum aslında gazda çıkarıyor ama yinede rahatsız oluyor
Canim sudocrem cok iyi onu kulkan
Çok panik yaparım diyorsan genel anestezi daha mantıklı canım.. Bir de şu var başta spinal yapıp sonra hasta çok panik olursa hemen uyutuyorlar. O zaman hem belden iğne yemiş oluyorsun bir de üstüne tam uyutuluyorsun..senin için genel anestezi daha mantıklı gibi. Tabi Dr un la siz karar verirsiniz.. Hayırlısı olsunAnladım canım benim ilk yarımdı epidural mi diyolar ondan yani herşeyi görmustum aynı doktor şimdi ki doktorum da o zaman çok korkmuştum titremem hiç durmamıştı şimdi de streslisin diyo tam uyutalim dedi ama bilmiyorum tamam dedim dün yarın vaz mı geçsem ama çok panik oluyorum kalbim duracak gibi
Naptın canım geçmişi okuyamiyorumSağolun kızlar. Allah razı olsun. Her şeyim hazır. Özellikle bilmem gereken bişey var mı sezaryen için. Spinal olacak. Sonra uyutacaklarmış dikiş esnasında.
Ben pompa falan almamıştım. İhtiyaç olur mu? Sütüm gelir mi ki acaba hemen? Onun derdine düştüm şimdiden
Benimkide durmuyordu ama durdu mecbur ve hiç de huysuzluk yapmamışHastaneden eve geçiyorum perşembe sabah yatis yapicam oğlum evde ağlıyordu o bensiz duramazki
coresatin pembe krem öneririm kortizonsuz krem pisige her türlü kızarıklık kaşıntıya egzamaya iyi geliyor eczanelerde var.Ben bepanthol kullanıyorum ama yinede nokta nokta kızarmış bacakları. Mustelayi nerde bulurum civilde falan yok sanırım
Peki uyanıp emiyor mu ? Ben mesela biraz önce denedim ama emmiyor ki. Ağzında bekletiyor sonra tukuruyor hepsini. Aç kalacak diye korkuyorum çok. Off ne zormus ya..Hastaneden 3 saatte bir dediler .kizimda emmiyordu once .ama cevre oyle demiyor .
Zaten gogsumde agriyor kizardi tikanicak diye korkuyorum.hastaneyi dinlemiyorum sistikce emziriyorum.
Doğumdan 2 hafta önce 2650 dedi doğduğunda 3550 idiDoğum yapan arkadaşlar bebişlerin doğum kiloları Dr un dediği ile birebir tuttumu?
Dolunay22 sana en son 4 kilo demişti bebiş kaç kilo doğdu. Şu usg ölçülerine güvenmek ne kadar doğru ki acaba
Sağol cnm arastiricamcoresatin pembe krem öneririm kortizonsuz krem pisige her türlü kızarıklık kaşıntıya egzamaya iyi geliyor eczanelerde var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?