2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Hastaneden 3 saatte bir dediler .kizimda emmiyordu once .ama cevre oyle demiyor .
Zaten gogsumde agriyor kizardi tikanicak diye korkuyorum.hastaneyi dinlemiyorum sistikce emziriyorum.

Bizimki cikarmiyor gazini sonrada sancilaniyor.
Senin yedigin birseylerde rahatsiz ediyor olabilir .

Allah yardimciniz olsun canim .cok zor kuvezde olunca .Pskolojik olarakta sezeryanli olarakta ama guclu ol insallah gecicek bu gunler

Henuz bi yamukluk yok gayet duzgun disleri gece boyu agzinda kardesi olacagi icinde biraktirmak istemedim emzigi. Ben gebeligimin 3 ayina kdr emzirdim kizimi kiyamadim cok duskundu biberonla da suyunu iciyodu memeden kestikten snr da biberonla sut verdim yadirgamadan icti ama dedigin gibi bebekler kendileri karar veriyo emzik ve biberon kullanip kullanmamaya :))

Hissettin mi nasıl hissettin ki ben hiç bişey hissetmedim doktorla başlama diye inatlasirken bebek gelmişti hiç anlamadım

Günde beş damla canım, meme ucuna damlatabirsin, kuzunun ağzına damlatabilirsin, ben mamayla ya da sağdıgım süt ile veriyorum

Senin dikişler nerde kız benim sezeryan regl gibi kanamam zaten var. Unuttum normal doğum mu senin.
ben seni normal diye hatirladim bian
Benimki normal dogum oldu.
Ay dedim sezeryan dikisi nasil kanar :)) sor canım belki de normal kanamadır dikişte geldiğini saniyosundur
Karistrdim ben hep uykudan bunlar
Normal kanamam az bide renkleri farkli
Bi gecsede doktora sormak zorunda kalmasam

Bende biogaia damla kullanıyorum. Günde bir defa beş damla ve hep aynı saatte. Ben akşam dokuz da veriyorum

Çok panik yaparım diyorsan genel anestezi daha mantıklı canım.. Bir de şu var başta spinal yapıp sonra hasta çok panik olursa hemen uyutuyorlar. O zaman hem belden iğne yemiş oluyorsun bir de üstüne tam uyutuluyorsun..senin için genel anestezi daha mantıklı gibi. Tabi Dr un la siz karar verirsiniz.. Hayırlısı olsun

Naptın canım geçmişi okuyamiyorum
Süt hemen gelmedi bende mama veriyorum emzirdikden sonra.bende spinal oldum ama dikişde de uyutulmadim tamamen

Hastaneden 3 saatte bir dediler .kizimda emmiyordu once .ama cevre oyle demiyor .
Zaten gogsumde agriyor kizardi tikanicak diye korkuyorum.hastaneyi dinlemiyorum sistikce emziriyorum.
Peki uyanıp emiyor mu ? Ben mesela biraz önce denedim ama emmiyor ki. Ağzında bekletiyor sonra tukuruyor hepsini. Aç kalacak diye korkuyorum çok. Off ne zormus ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…