- 31 Ağustos 2017
- 621
- 625
- 33
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #51.641
Mustela bebek losyonu aldım canım ben eczaneden.güzel nemlendiriyor.pişik kremi de babe.ondan da memnunumBen bepanthol kullanıyorum ama yinede nokta nokta kızarmış bacakları. Mustelayi nerde bulurum civilde falan yok sanırım
Benim 4 kilo dediler 3750 doğduDoğum yapan arkadaşlar bebişlerin doğum kiloları Dr un dediği ile birebir tuttumu?
@Dolunay22 sana en son 4 kilo demişti bebiş kaç kilo doğdu. Şu usg ölçülerine güvenmek ne kadar doğru ki acaba
Canım benimki 326 gr fazla doğdu 3800 demişti 4126 doğduDoğum yapan arkadaşlar bebişlerin doğum kiloları Dr un dediği ile birebir tuttumu?
@Dolunay22 sana en son 4 kilo demişti bebiş kaç kilo doğdu. Şu usg ölçülerine güvenmek ne kadar doğru ki acaba
Evet canım aslında pisik icin zaten o kremAynen oğlumda deri atıyor. Sudocrem çok iyiymiş diye duydum pişik içinde kullanılır mi
Havalar iyice isinsin alışır banyo yapmaya ağlamaz bide şu sicak geldiysede ağlar benim oğlanı babane yıkarken fena ağlıyordu ben yıkamaya başladım tık yok o zaman anladım suyun sıcak olduğunu :))Kızlar banyo yaptırdık kuzumu öyle ağladıki ya ben annem gidince tek başına nasıl yaptircam aklım gitti
Desitin mor tavsiye ederim geçmiş olsunBebeğim çok kötü pişik olmuş ben bi türlü toparlanamadığım içinpişiğe ne iyi gelir kızlar
Sağol canım okumaya devam. Bazen kötü hissediyorum korkuyorum başka ne yapacağız mecbur okuyacağızcanim bu dedigim sureler zaten muazateyn sureler yani koruma sureleri her halikarda okunabilir... tabi canabetlik baska
Canım biogaia diyenbir damla aldık daha başlamadık ama tavsiye ettilerKızlar gaz için neler yapıyorsunuz bebeğim çok kızarıyor gaz damlası falan verdimi drunuz
Hasi gözünaydın canım çok sevindim. Darısı kucsklayıp eve getirmene inşallah. Hızlıca iyileşiyor o da olacak inşallahYarin kızımı emziricem
Maşallah darısı bize inşallah canım.Kizlar kontrolden geliyoruz cok sukur haberler iyi sarilik 7.6 ya dusmus kilo da almis biraz cok sukur cok sukurrabbim korusun meleklerimizi
Canım hamdolsun eğer cuma sabahı tahlilleri temiz çıkarsa taburcu olucak inslalh temiz cikicak öyle hissediyorum birde tutarsa gogsumu demeyin keyfime :)Desitin mor tavsiye ederim geçmiş olsun
Sağol canım okumaya devam. Bazen kötü hissediyorum korkuyorum başka ne yapacağız mecbur okuyacağız
Canım biogaia diyenbir damla aldık daha başlamadık ama tavsiye ettiler
Hasi gözünaydın canım çok sevindim. Darısı kucsklayıp eve getirmene inşallah. Hızlıca iyileşiyor o da olacak inşallah
Maşallah darısı bize inşallah canım.
Biz de öyle ya. Ne kadar ağladı anlatamam. Valla tek başına imkansız anca kocayla işteKızlar banyo yaptırdık kuzumu öyle ağladıki ya ben annem gidince tek başına nasıl yaptircam aklım gitti
İnşallah canım benim inanıyorum ben Allahın izniyle. Canavar bu bebeler işine gelince öyle bir tutuyor ki isterse keyfi tutar annesi. Benim ilk kız hem biberon hem meme alıyordu hiç de alışmadı biberona. Biz de yarın sarılık için gidicez inşallaj yatış vermez ama gözleri sapsarı korkuyorumCanım hamdolsun eğer cuma sabahı tahlilleri temiz çıkarsa taburcu olucak inslalh temiz cikicak öyle hissediyorum birde tutarsa gogsumu demeyin keyfime :)
Bana en son 3.460 dedi ve bi kac gun sonra 3.540kg ve 51cm dogdu tuttu bizimkiDoğum yapan arkadaşlar bebişlerin doğum kiloları Dr un dediği ile birebir tuttumu?
Bizde yaptırdık yani annemle eşim yaptirdi annem gidince de eşim yıkar ben su tutarim oğlum da öyle olmuştu bide gobek icin bant gerek yok dedi bakim içinde herangi bişey verilmediKızlar banyo yaptırdık kuzumu öyle ağladıki ya ben annem gidince tek başına nasıl yaptircam aklım gitti
Rabbim şifa versin canım neyden yattınız bukadar sürdü Rabbim şifa versin yavrunu biran evvel kucağında nasip etsinCanım sabır benimki 10 gündür kuvezde ve daha ilk kez yarin emziricem çabucak geçer sarılığı merak etme geçmiş olsun
Sık sık emzir inşallah yatış vermez çok zor orda bırakmak benimki bu arada sariligida orada atlatmış oldu şükürİnşallah canım benim inanıyorum ben Allahın izniyle. Canavar bu bebeler işine gelince öyle bir tutuyor ki isterse keyfi tutar annesi. Benim ilk kız hem biberon hem meme alıyordu hiç de alışmadı biberona. Biz de yarın sarılık için gidicez inşallaj yatış vermez ama gözleri sapsarı korkuyorum
Canım ciğerleri gelişmemiş benim kızın kanında da enfeksiyon vardı çok şükür çok zor bir durumu atlattık doktor bile böyle çabuk iyileşmesi mucize gibi dedi hamdolsun cuma çıkabilirizRabbim şifa versin canım neyden yattınız bukadar sürdü Rabbim şifa versin yavrunu biran evvel kucağında nasip etsin
Yoook bende yıkadım valla bebişi bugunde göbek düştü 6. Gün bugun ama kuvez kurutuyomuş onunda etkisi var sanırım çünkü sabah baktım 2 güne anca düşer dedim 3 saatte düştü küvezdeKızlar şekerli su veren var mı bebişe sarılık için. Bir de göbek bağı düşmeden yıkayan bir ben miyim acaba.
Çok sevindim iyi olmanıza çok şükür Allah'a .. İnş cuma günü çıkınca hepsini unutursun annesi doya doya koklarsın kuzunuCanım ciğerleri gelişmemiş benim kızın kanında da enfeksiyon vardı çok şükür çok zor bir durumu atlattık doktor bile böyle çabuk iyileşmesi mucize gibi dedi hamdolsun cuma çıkabiliriz
Bizde yikadik bugün göbek bağı düşmedi 2gunluguz.sakinca yok dedi drKızlar şekerli su veren var mı bebişe sarılık için. Bir de göbek bağı düşmeden yıkayan bir ben miyim acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?