- 29 Aralık 2013
- 5.684
- 5.548
- 198
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #51.661
İnşallah canım bu arada benimkinin göbeği hala.dusmemisÇok sevindim iyi olmanıza çok şükür Allah'a .. İnş cuma günü çıkınca hepsini unutursun annesi doya doya koklarsın kuzunu
Hayırdır canım ne kanamasıYarın 11 e alındı ameliyatım kızlar kanama olayından dolayı erken olsun istemiş doktor.
Ayy süt dökülür mü tek damlası ne kadar kıymetli yapmayın lütfenBaş hemşire bana sağ cok çıkarsa dök gitsin nasılsa sen üretiyorsun ve sagmaz
ya da emzirmezsen azalacak demişti. Bence şimdikiler kolostrum değilse dök önceki kolostrumlari ver canım bebeğe. Sen bilirsin tabi ama tek çare bu. Hem sağman gerek hem kolostrumlari da araya vermemen gerek. Tek çözüm bu ya da annenin dediği gibi olacak
2700 demisti 2450 dogdu canim kesinlikle farkediyorDoğum yapan arkadaşlar bebişlerin doğum kiloları Dr un dediği ile birebir tuttumu?
@Dolunay22 sana en son 4 kilo demişti bebiş kaç kilo doğdu. Şu usg ölçülerine güvenmek ne kadar doğru ki acaba
Canim belki sen daha iyi aglatmadan cikarsin.Kızlar banyo yaptırdık kuzumu öyle ağladıki ya ben annem gidince tek başına nasıl yaptircam aklım gitti
Sekerli su annem vericekti izin vermedim .Kızlar şekerli su veren var mı bebişe sarılık için. Bir de göbek bağı düşmeden yıkayan bir ben miyim acaba.
Canım ihmal etme bir sor doktoruna. Pubbb diye bir kaşıntı durumu oluyor hamilelikteBütün bebişlere maşallah kızlarANNONA senin baya fark varmış usg ile doğum kilosu arasında. Hepsi sağlıkla büyüsün inşallah.
Arkadaşlar benim karnımda dünden beri kızarıklıklar var ama çatlak gibi değil. Karnım çok kaşınıyor ve ara ara ama baya sık yine de alerji gibi kırmızılıklar oldu. Canım sıkıldı neden oldu acaba. Cuma günü Dr randevum. Korktum ya bebişe bişey olmasın Allah korusun
Oy maşallah çok şükür cnmYarin kızımı emziricem
Benim geçmedi bacaklarım ama karnımdaki küçülünce görünmüyor kapandılar.Kızlar karnım çatlamasin derken bacaklarım mor mor çatlamaya basladi.bir an önce doğursam ya vücut kaldırmıyor artık kiloları.bu çatlaklar geçer mi acaba
Biz gittik bugün canım cuma günü 3445 gr doğmuştu bugün 3520gr olmuş sarılık 11 TSH 10 çıkmış cumartesi tahlilleri tekrarlayalım dedi...bende hiç tiroit yüksekliği falan yoktu bu nerden çıktı anlamadım moralim bozuldu yine internette abuk subuk şeyler yazıyor...her gidişimde sınava girer gibi oluyorum korku huzursuzluk endişe...Allah bize sabır ve kolaylık versinİnşallah canım benim inanıyorum ben Allahın izniyle. Canavar bu bebeler işine gelince öyle bir tutuyor ki isterse keyfi tutar annesi. Benim ilk kız hem biberon hem meme alıyordu hiç de alışmadı biberona. Biz de yarın sarılık için gidicez inşallaj yatış vermez ama gözleri sapsarı korkuyorum
Süt saklama poşeti var niye dökülsün cnm ilerde ek gıdaya konulur. Çok kıymetli anne sütü.Baş hemşire bana sağ cok çıkarsa dök gitsin nasılsa sen üretiyorsun ve sagmaz
ya da emzirmezsen azalacak demişti. Bence şimdikiler kolostrum değilse dök önceki kolostrumlari ver canım bebeğe. Sen bilirsin tabi ama tek çare bu. Hem sağman gerek hem kolostrumlari da araya vermemen gerek. Tek çözüm bu ya da annenin dediği gibi olacak
Seyda salı gittin mi hastaneye? Ben bugün gittim yok yarın gitcektim yine yok cuma sabaha verdi randevu..Hayırdır canım ne kanaması
Benim de dokuz gün oldu ben saat tutuyorum canım en geç iki buçuk saatte bi emziriyorum . Bazen kendisi daha erken kalkıyor .Uykusuzluktan zombiye dönmüş anneden herkese selam
Kızım doğali 9 gun oldu bugün. Sarılık geçirdi ve 2 gün hastanede yattık malesef. Şimdi iyiyiz çok şükür. Sizlerde iyisinizdir umarım. Vakit bulupta ugrayamadim bi türlü. Doguranlarin gözü aydın olsun. Bekleyenlerede sabır diliyorum.
Bi sorum var kızlar emzirme duzeniniz nasıl ? Saat mi tutuyorsunuz yoksa bebeği mi bekliyosunuz ? Perişan oldum valla ne zaman düzene girecek bu iş
Cumaya var daha doktorunla daha once goruzemezmisin.kasinti ile ilgili bazi hastaliklar oluyorBütün bebişlere maşallah kızlarANNONA senin baya fark varmış usg ile doğum kilosu arasında. Hepsi sağlıkla büyüsün inşallah.
Arkadaşlar benim karnımda dünden beri kızarıklıklar var ama çatlak gibi değil. Karnım çok kaşınıyor ve ara ara ama baya sık yine de alerji gibi kırmızılıklar oldu. Canım sıkıldı neden oldu acaba. Cuma günü Dr randevum. Korktum ya bebişe bişey olmasın Allah korusun
İlk haftalarda bebeklerde TSH yüksek olabilir canım tekrar alındığında çıkmaz inşallah internete bakma benim yigenim doğduğumdan beri tiroid ilacı kullanıyorum maşallah zehir gibi akıllıBiz gittik bugün canım cuma günü 3445 gr doğmuştu bugün 3520gr olmuş sarılık 11 TSH 10 çıkmış cumartesi tahlilleri tekrarlayalım dedi...bende hiç tiroit yüksekliği falan yoktu bu nerden çıktı anlamadım moralim bozuldu yine internette abuk subuk şeyler yazıyor...her gidişimde sınava girer gibi oluyorum korku huzursuzluk endişe...Allah bize sabır ve kolaylık versin
Ben bı kere silkme çay kaşığı ağzıma doktum üstüne bol su içtim. Rahatsız etmedi o ağır tadı.Şu kimyonu yemek dışında nasıl kullanırsak işe yarar kızlar ? Çayı falan yapılıyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?