2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ayy süt dökülür mü tek damlası ne kadar kıymetli yapmayın lütfen buzlukta muhafaza edin. Dışarı çıktığınız zamanlarda lazım olacak fazla süt. İlk zamanlar bende hep sağdım fazlasını bebek çok ememiyor çünkü buzluğa atıp hepsini kullandım..

Ya kizlar topikte en kucuk bebik kimin bilmiyorum ama kuvette okadar minik ve zayifki bizim bebi .oglum la arasinda dogum kilo farki 1200 .cok minik geliyo bana buyuzden .

Bütün bebişlere maşallah kızlar ANNONA senin baya fark varmış usg ile doğum kilosu arasında. Hepsi sağlıkla büyüsün inşallah.

Arkadaşlar benim karnımda dünden beri kızarıklıklar var ama çatlak gibi değil. Karnım çok kaşınıyor ve ara ara ama baya sık yine de alerji gibi kırmızılıklar oldu. Canım sıkıldı neden oldu acaba. Cuma günü Dr randevum. Korktum ya bebişe bişey olmasın Allah korusun

Canım ihmal etme bir sor doktoruna. Pubbb diye bir kaşıntı durumu oluyor hamilelikte

Biz gittik bugün canım cuma günü 3445 gr doğmuştu bugün 3520gr olmuş sarılık 11 TSH 10 çıkmış cumartesi tahlilleri tekrarlayalım dedi...bende hiç tiroit yüksekliği falan yoktu bu nerden çıktı anlamadım moralim bozuldu yine internette abuk subuk şeyler yazıyor...her gidişimde sınava girer gibi oluyorum korku huzursuzluk endişe...Allah bize sabır ve kolaylık versin

Süt saklama poşeti var niye dökülsün cnm ilerde ek gıdaya konulur. Çok kıymetli anne sütü.

Benim de dokuz gün oldu ben saat tutuyorum canım en geç iki buçuk saatte bi emziriyorum . Bazen kendisi daha erken kalkıyor .

Şu kimyonu yemek dışında nasıl kullanırsak işe yarar kızlar ? Çayı falan yapılıyor mu

Cumaya var daha doktorunla daha once goruzemezmisin.kasinti ile ilgili bazi hastaliklar oluyor

İlk haftalarda bebeklerde TSH yüksek olabilir canım tekrar alındığında çıkmaz inşallah internete bakma benim yigenim doğduğumdan beri tiroid ilacı kullanıyorum maşallah zehir gibi akıllı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…