2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canım ihmal etme bir sor doktoruna. Pubbb diye bir kaşıntı durumu oluyor hamilelikte

Cumaya var daha doktorunla daha once goruzemezmisin.kasinti ile ilgili bazi hastaliklar oluyor
Kızlar çok açık tenliyim ben. Normalde güneşe bile alerjim var.. 50 faktör krem kullanmadan güneşe çıkarsam kaşıntı ve kızarıklık oluyor, çok zor bir durum. toist dediğin pubb hastalığı hamilelikte çok görülüyormuş. Nette anne ve bebek açısından sıkıntı oluşturmaz yazıyor. Cuma Sabah 10.30 da Dr randevum.. Salı günü de nasipse doğumum var. İnşallah bir sıkıntı olmadan sağlıkla gelir bebişim ve bütün bebişler

Neden belirtmedi mi sezeryan için bir neden var mı? Yoksa günü beklersin ayrica 38+3 beklenir sezeryanda

Yok canim neden belirtmedi zaten ben normal dogum yapmani isterim dedi ama kendi isteginle ameliyat istiyorsan haftaya yaparim dedi

Ramazana girmeden 38 alsak olmaz mı dedim Benim dr beni dövecekti ne acelen var 39 önce almam sezaryene dedi senin kinin acelesi neymiş

Bir sonraki hafta uc gun izinliymis yani benim 38+0dan sonra bir hafta yok sanirim adama dalasım geldi bunu soyleyince o ayri

Kızlar şekerli su veren var mı bebişe sarılık için. Bir de göbek bağı düşmeden yıkayan bir ben miyim acaba.
Ben ilk kızimda hastaneden geldiğimiz gün yikamistik, göbeğinde de sorun olmamıştı hiç. Yine öyle yaparız büyük ihtimalle. Kuru tutmak önemli göbeği. Şekerli su da annem vermiş. Çok vermemiş ama bir iki kez vermis. Sarılık da olmamıştı. Bakalım bu nasıl olacak. İnşallah sarılık değildir bebeğin canim, sezaryenle hastanelere gitmek de ayrı zor

Doğum yapan arkadaşlar bebişlerin doğum kiloları Dr un dediği ile birebir tuttumu?
Dolunay22 sana en son 4 kilo demişti bebiş kaç kilo doğdu. Şu usg ölçülerine güvenmek ne kadar doğru ki acaba
Can'ım bana sabah 4 kilo 10 gr dedi. En az 3800 olur sesi. Akşam 3850 doğdu oğlum.
Bu arada geldi mi senin ana kucağı

Can'ım bana sabah 4 kilo 10 gr dedi. En az 3800 olur sesi. Akşam 3850 doğdu oğlum.
Bu arada geldi mi senin ana kucağı
Maşallah canım sağlıkla büyüsün.. Dün msj geldi kargoya verilmiş sanırım yarın falan gelir..gelsin size haber vericem kuzum aklımdasın. Resim falan atarım kalitesini yazarım en azından

Kızlar tebrik eden tüm arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Biz hastanedeyiz bu gece de.
Gelen giden çok. Tek tek alıntılayamadım. Ve okuyamadım hiçbir sayfayı. Her anne gibi emzirmekle uğraşıyorum. İki üç yudum çekiyor uyuyor kalıyor sonra. Bir türlü uyandıramıyorum. Meme ucuna şekerli su sürdüm iki üç seferdir. Şükür iyi emdi. Başka türlü çok sinirleniyor süt gelmeyince hemen
Ya çok güzel duygular içindeyim. Dün gece nefesini kontrol etmekten gözüme uyku girmedi. O kadar güzel ki o kadar güzel bakıyor ki.
Eşimle ilgili meseleleri biliyorsunuz dna testi falan. Tüp bebek olduğundan. Eşim nasıl ağlamış kucağına verilince. Ben odaya gelince de ağladı
Aynı eşim Bu arada. Bana benzetenler de var tabi orası ayrı. Kısacası test gibi bi fikri kalmamıştır.
Ağrılarım hala devam ediyor. Ne kadar zormuş bu sezaryen. Yani benim için öyle oldu. Gerçi Doğum sancısı da bi başka türlü onu hiç yapamazdım herhalde :)

Bencede vazgeçmiyorlar her daim karnımda uyanıktı, şimdide öyle uyuduğu saat daha az tam 4 saattir uyanıktı sızdı artık biraz önce. Acaba yanlış bişimi yapıyorum diyorum bazen aç değil gazı yok altı temiz ama fıldır fıldır gözler bakıyor. Ağladıkça meme veriyorum yinede uyumuyor.

Kızlar siz gazdan şikayetcisiniz bende gaz çıkarmasından acaip gaz çıkarıyor sürekli alttan pırt pırt gidiyor ishal gibi karnı sürekli gurulduyor. Ben humana still tea aldım içiyorum sanırım ondan gaz sorunumuz olmadı bence bir deneyin derim.

Bu arada dünden bugüne doğuran var mı
Kızlar selam, ben doğurdum :) 38+3 te sezaryenle alındı bu pazartesi. Sezaryen olduğum gece şansıma epidural çıktı, ağrı kesici için butona bastığımda akıntı oldu, oradan anladık. Tekrar da düzeltemediler epidurali çekmek zorunda kaldılar. Kalçadan ayrı kesici, damardan ağrı kesici idare etmeye çalıştım. Bugün eve çıktık hala ağrım var parole başlattı doktorum. Dolayısıyla sezaryen bende sıkıntılı oldu.
İki gece hastanede kaldık, hemşireler çok ilgiliydi hiç sorun yaşamadım. Sütüm az geldiği için bebekte kilo kaybı fazla oldu %8 civarı o nedenle mamaya başladık dün, çok ağladım ama mecburdum. Şimdi her emzirmenin arkasından şırıngayla 30ml aptamil veriyoruz.
Bugün eve çıktık ama hem ben hem eşim pestil gibiyiz. Bebişi uyuttuk, şimdi ikimiz de yattık ben de buraya yazıyorum. Hastanedeyken telefonlara mesajlara bile bakamadım. Hem ziyaretçi hem bebekle çok yoğun geçti.
3 saatte bir emziriyorum. Emzirdikten sonra mama, gaz çıkartma, yatağa koy uyusun olarak gidiyor şuan. Yeni doğum yapanlar da benim gibi 3 saatte bir mi emziriyor?
Bizde durumlar böyle :)

Doğum yapan arkadaşlar bebişlerin doğum kiloları Dr un dediği ile birebir tuttumu?
Dolunay22 sana en son 4 kilo demişti bebiş kaç kilo doğdu. Şu usg ölçülerine güvenmek ne kadar doğru ki acaba

Canım bana sabah ultrasonla 3500 dedi gecesine 3090 doğurdum. Ama doktorum hep oynama olur biz usg ye bağlı ortalama söylüyoruz demişti. Ama genelde düşük doğuyorlar

Seyda salı gittin mi hastaneye? Ben bugün gittim yok yarın gitcektim yine yok cuma sabaha verdi randevu..
Evet salı da öğlene kadar ordaydı canım. Kanım düşük çıkmış baya cuma sezeryanım var sabah 8de. Anestezi doktoru gerek görürse kan takviyesi yapılacakmış çok korkuyorum diğer gözümden de ameliyat olucam dedi. Bana kalsa hemen gelirim ama hanım izim vermiyor dedi. Perşembe aksamı beni ara kesin gelip gelmiceğimi konuşalım hem de bi geçmiş olsun dersin dedi :) cuma orda yüzde 99 burdayım dedi.

Kizlar dogum hikayemi yazamiyorum .Yazarken tansiyonum yukseliyor
Iyi gecmedi dogumum maalesef .oglumunda acilde oldugunu ogrenince tansiyonum oynadi yerinden
Suandada yukseldi tansiyonum vazgectim daha yazmaya calismicam.

Kizlar dogum hikayemi yazamiyorum .Yazarken tansiyonum yukseliyor
Iyi gecmedi dogumum maalesef .oglumunda acilde oldugunu ogrenince tansiyonum oynadi yerinden
Suandada yukseldi tansiyonum vazgectim daha yazmaya calismicam.
Canım sakin ol. Rabbim şifa versin. Bebek nasıl iyidir inşallah?

Sık sık emzir inşallah yatış vermez çok zor orda bırakmak benimki bu arada sariligida orada atlatmış oldu şükür
inşallah canım ama yüzü sarı baya arttı bence. Bugün uyandıramadım da simitsen ağlayacaktım. Maşallah senin kuzuya şnşallah her türlğ zorluğu aşmış olarak kucaklayacaksın

Yoook bende yıkadım valla bebişi bugunde göbek düştü 6. Gün bugun ama kuvez kurutuyomuş onunda etkisi var sanırım çünkü sabah baktım 2 güne anca düşer dedim 3 saatte düştü küvezde
Size de geçmiş olsun canım şimdi nasıl bebiş. Ben de bugün yıkadım geç bile kalmışım baksana 2. Günü yıkayan var. Ama bebek aşırı rahatladınyansonra da uyandıramadım

Bizde yikadik bugün göbek bağı düşmedi 2gunluguz.sakinca yok dedi dr
Bize düşene kadar yıkamayın dediler diye çekindim ama bugün yıkadım valla.
Sekerli su annem vericekti izin vermedim .
Ben yikadim esim yikayalim dedi.
Ama ins bisey olmaz gobusune sabah yikadik
İnşallah canım bana da herkes yıka dedi dayanamadım alkollü sprey almış eczaneden onunla temizledik ilk kızımda öyle yapmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…