2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Cuma işitme testine cagrildik bi kere yıka test var daha yikamayin dediler

Biz de oyleyiz :/ goguslerim yara olmazsa bu durumdan keyif bile alabilirim. Ama canim o kadar yaniyor ki cok mutsuzum bu yuzden

Biz de dün gittik doğum kilosuna çok yaklaşmıştı çok iyi dedi dr. Ama sarılığı 11 di yarın gidicez bakalım artmış mı. Ama artmış gibi geliyor bugün kaldıramadım. Yıkadım sonra bir uyudu allah. Ts yanlış çıkıyor anne hormonları bebeğe geçtiği için doğum sırasında. Biz de aile hekimine yarın çağırdılar ona da bakacaklar. Amin canım ilk bebişte böyle miydim bilmiyorum ama sarılık canımı çok sıkıyor. Ben de yarın o sınavları yaşayacağım tekrardan
Hayır işin kötü tarafı memeyi bırakmıyor nasıl sarılığı artıyor anlamadım. Sütüm yetmiyor dicem akıyor hissediyorum.

Benim de dokuz gün oldu ben saat tutuyorum canım en geç iki buçuk saatte bi emziriyorum . Bazen kendisi daha erken kalkıyor .
Peki kaç dakika emziriyosun canım ? Doydugunu nasıl anliyosun yani ? Kızım sarılık olduğu için doğru düzgün emmiyordu. Haliyle aç kalmış. Şimdi çok endiseleniyorum acaba doymuyor mu diye. Birde her doktor her hemşire farklı bir şey söylüyor. Kafam karışıyor iyice. Burda en azından birebir yaşayan insanlardan fikir almak içimi rahatlatıyor.

Evet canım tehlikeli deil inşallah da yoktur ama yine dr söyle bence belki karaciğer enzimlerine bakar. O da kaşıntı yapar çünkü.
Kuruttuk canım bir dr sprey sıktık temizledik alkolle. Aynen bizimkiler de verdi ama sarılık full devam internette de saçma sapan şeyler yazıyor. 6. Gün bitti yarın 7. Gün. Zirve yaparmış 7 de bakalım kaç çıkacak. Valla sezeryanım hiç ağrımıyor inan bebek iyi olsun da ameliyatlı gibi değilim. Çok çabuk kalkıp yürüdüğüm için sanırım. Herkese de yazdım burada. Oturduğu yattığı sürece kötü oluyor insan. Ayaklandığında sezeryan daha kolay geçiyor

Merhaba,

Belki daha önce soran olmuştur ancak hepsini okuyamadım.
Bebeğim 6 günlük ve her gece 2 saatte bir uyanıp 1 saat meme emiyor.
Tabii benim de o süreçte uykum kaçıyor ve endişe etmekten kustu mu nefes alıyor mu vs diye uykuya dalamıyorum.

Gündüz de yorgun olsam da uykum gelmiyor. Kafayı yemek üzereyim.

Siz neler yapıyorsunuz? Ne tavsiye edersiniz?

Canım bu sayfayı oku istersen en dogru bilgiler burada www.lllturkiye.org

Biz de oyleyiz :/ goguslerim yara olmazsa bu durumdan keyif bile alabilirim. Ama canim o kadar yaniyor ki cok mutsuzum bu yuzden
Al bndende o kadar garmastan krem aldım ben biraz düzeldi ama günde iki kere ancak sürebiliyorum . Yıkanması gerekiyor çnkü .

Bir göğsü en az on beş dakika emziriyorum . Bazen 25 dk emiyor . Ben şöyle yapıyorum mesela sol göğsü emziriyorum o kendisi bırakıyor biraz deniyorum tekrar alması için almazsa altını değiştiriyorum uyanıyor bu sefer sağ göğüse devam ediyorum . Onu da en az on bes dk emziriyorum. Emzirirken sürekli uyar çenesini yoksa bzen emzik gbi kullanıyor

Maşallah maşallah aman agrimasin, ben de çok yatmak istemiyorum bakalım nasıl olacak. İnşallah çok yüksek çıkmaz canım

Tm canım sağıl anason da mı gaz için

Evet canım sindirimi hızlandırır ve hazmı kolaylaştırır tabi bunun yanında sakinleştirici özelliğide var o yüzden ben kimyon ve rezeneyı 1er çay kaşığı atarken anasondan yarim çay kaşığı atarım kaynamış suya ve 5 dk beklerim çay demlenmiş olur.
Biraz daha büyüdüğünde bebişe de bu çaydan verebilirsin ben oğlumda kullandım 1 -2 çay kaşığı veriyordum. Disarida satilan bitkisel gaz ilaçlarının içinde bunlar var zaten canım.
Birde ben oğlumda gaz ilacı sab sublex kullanmıştım. Diğerleri işime yaramamıştı.

Kız gözü görür dimi fay hattı gibi dikmesin bizii valla bi tırsmadım değil... aman dinlensin iyice nasılsa benim oğluşumun geleceği yok daha senin de günün belli.. benim kanıma falan bakmadılar hiç neden acaba?

Sağol canım şükür çok gaz sorunumuz yok şuan ama önlem amaçlı içeyim bnde

Aynen canım yaaa...birincide yatıp kalmıştım ağrılar sızılar içinde inliyordum bunda gümbür gümbür kalktım masallah...doktor bile inanamadı bugün kapıdan girdim nasılsın canım oooo fazlaca iyisin dedi...sayenizde dedim heralde eliniz hafif...yok diyor pek de hafif değildir benim elim...gerçekten ama kalkıp dolaştıkça daha çabuk iyileşiyor insan...bebeğim iyi olsun başka bir şey istemiyorum

Kıyamam canım sana demekki uykuya düşkün değil. bir sorunu yoksa neden aglasin demekki keyfi yerinde. Ama senin için biraz zor olacak sanki dinlenebilmek acisindan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…