- Konu Sahibi kardelen384
-
- #51.721
Amin canim benim dualarim seninle guzel anneDesitin mor tavsiye ederim geçmiş olsun
Sağol canım okumaya devam. Bazen kötü hissediyorum korkuyorum başka ne yapacağız mecbur okuyacağız
Canım biogaia diyenbir damla aldık daha başlamadık ama tavsiye ettiler
Hasi gözünaydın canım çok sevindim. Darısı kucsklayıp eve getirmene inşallah. Hızlıca iyileşiyor o da olacak inşallah
Maşallah darısı bize inşallah canım.
Allah iyiliğini versin hiç güleceğim yoktuKız gözü görür dimi fay hattı gibi dikmesin biziivalla bi tırsmadım değil... aman dinlensin iyice nasılsa benim oğluşumun geleceği yok daha senin de günün belli.. benim kanıma falan bakmadılar hiç neden acaba?
Yazıpta kendini kötü hissetme canım..sonuca bak çok şükür evladın sağlıklıKizlar dogum hikayemi yazamiyorum .Yazarken tansiyonum yukseliyor
Iyi gecmedi dogumum maalesef .oglumunda acilde oldugunu ogrenince tansiyonum oynadi yerinden
Suandada yukseldi tansiyonum vazgectim daha yazmaya calismicam.
Ben de ondan korkuyorum. Ama gayet iyiydi salı günü. Basit bişimiş. Kek yaptım götürdüm :) Nasıl sıkıyor yanaklarımıKız gözü görür dimi fay hattı gibi dikmesin biziivalla bi tırsmadım değil... aman dinlensin iyice nasılsa benim oğluşumun geleceği yok daha senin de günün belli.. benim kanıma falan bakmadılar hiç neden acaba?
Kantaron yağı ve tahin yağını denedin mi? Bence acilen onları sür. Bana lansinoh hiiççç fayda etmemiştiBiz de oyleyiz :/ goguslerim yara olmazsa bu durumdan keyif bile alabilirim. Ama canim o kadar yaniyor kicok mutsuzum bu yuzden
Kizlar dogum hikayemi yazamiyorum .Yazarken tansiyonum yukseliyor
Iyi gecmedi dogumum maalesef .oglumunda acilde oldugunu ogrenince tansiyonum oynadi yerinden
Suandada yukseldi tansiyonum vazgectim daha yazmaya calismicam.
Kıyamam canım sana demekki uykuya düşkün değil. bir sorunu yoksa neden aglasin demekki keyfi yerinde. Ama senin için biraz zor olacak sanki dinlenebilmek acisindan
Kız canim bi oğlum var temmuz da 2 yaşına girecek kızımda inşallah yarın 11 de gidicem ameliyata kavusucaz.Amin inş gunlerimiz ayni :)) ikinci bebegin cinsiyeti ne ben erkek bekliyorum ins bi kizim bi oğlum olucak
Valla böyle pirt pirt kesiyo tutuyo ellerini kesmesini herseyini hissediyordum ama acı yoktu korku vardı zaten demişti herşeyi hissediceksin acı hariç diye bu sefer aynı doktor yine ama genel yapacak çok korkmuştum streslisinde diyo kaldıramazsın yine aynı şeyi diyo daha 2 sene dolmadan bide ben elini tutmuştum bağlamıştı ellerimiHissettin minasıl hissettin ki ben hiç bişey hissetmedim doktorla başlama diye inatlasirken bebek gelmişti hiç anlamadım
Sağol canim zaten doktorda bu sefer çok daha farklısın diyo genel yapalim dedi genele karar verdik saat 2 deydi 11 e aldım yarın inşallah kavusucaz hayırlısıyla kizimaÇok panik yaparım diyorsan genel anestezi daha mantıklı canım.. Bir de şu var başta spinal yapıp sonra hasta çok panik olursa hemen uyutuyorlar. O zaman hem belden iğne yemiş oluyorsun bir de üstüne tam uyutuluyorsun..senin için genel anestezi daha mantıklı gibi. Tabi Dr un la siz karar verirsiniz.. Hayırlısı olsun
Ne kadar güzel inşallah benim oğlumda perişan olmaz yer içer uyur yarın 11 de ameliyatim canimBenimkide durmuyordu ama durdu mecbur ve hiç de huysuzluk yapmamış
Doğumdan sonra kanama oluyor durmuyor yani ilk doğumumda öyle oldu 2 litreye dustu kan vücudumda kan da bulamamıştık bide tabi doktorun müdahalesi en önemlisi çok berbattı 2 saat olmuştu çıkalı sezeryandan ve ustume bi kaç kişi çıkıp altan eliyle kanı çekerek müdahalede bulundu şişmiştim artik çok zordu inşallah bu sefer olmaz yarın 11 de bakalım ama rahim kasılmamasi olayı o da benim tahminle almamalıymış canim i tür hastalikHayırdır canım ne kanaması
Evet sonu guzel bitti coksukurYazıpta kendini kötü hissetme canım..sonuca bak çok şükür evladın sağlıklı
Amin canim .Canım sakin ol Allah ım sana ve evlatlarına şifa versin. Sen dirayetli ol onlar için çok önemlisin.
Kizlar tansiyonum cikip duruyor.sarimsak yut diyor bise olurmu emziriyorum.
Simdi okudum ya napiyim artik daha artarsa hastaneye gideriz sanirim.Sağlık Bakanlığı'nın soğan sarımsak gibi besinlerin anne sütünün tadını değiştirdiği, gaz ve hazımsızlık yaptığı vs. bu sebepten de bebeklerin memeyi reddedebileceği minvalinde açıklaması var. Çok tüketmeyin gerek olmadıkça hiç tüketmeyin falan diyordu. Ama tansiyon da önemli canım, bilemedim ki.
Yyaaaa çok üzüldüm geçmiş olsun. Stres yapma. Bu sefer yaşamazsın insallah aynı şeyleri. Trombositlerin mi düşük :/Doğumdan sonra kanama oluyor durmuyor yani ilk doğumumda öyle oldu 2 litreye dustu kan vücudumda kan da bulamamıştık bide tabi doktorun müdahalesi en önemlisi çok berbattı 2 saat olmuştu çıkalı sezeryandan ve ustume bi kaç kişi çıkıp altan eliyle kanı çekerek müdahalede bulundu şişmiştim artik çok zordu inşallah bu sefer olmaz yarın 11 de bakalım ama rahim kasılmamasi olayı o da benim tahminle almamalıymış canim i tür hastalik
Limon ye canım limon düşürürSimdi okudum ya napiyim artik daha artarsa hastaneye gideriz sanirim.
Ulasamadik dr a nekadar ilgisizler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?