2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Amin canim benim dualarim seninle guzel anne

Kizlar dogum hikayemi yazamiyorum .Yazarken tansiyonum yukseliyor
Iyi gecmedi dogumum maalesef .oglumunda acilde oldugunu ogrenince tansiyonum oynadi yerinden
Suandada yukseldi tansiyonum vazgectim daha yazmaya calismicam.
Yazıpta kendini kötü hissetme canım..sonuca bak çok şükür evladın sağlıklı

Ben de ondan korkuyorum. Ama gayet iyiydi salı günü. Basit bişimiş. Kek yaptım götürdüm :) Nasıl sıkıyor yanaklarımı benim de sağlık ocağı baktı kan değerlerime iyiki baktırmışım.. Yavuz bey bişi olmaz diyor ama gene de bilinçli olmak da fayda var.

Kizlar dogum hikayemi yazamiyorum .Yazarken tansiyonum yukseliyor
Iyi gecmedi dogumum maalesef .oglumunda acilde oldugunu ogrenince tansiyonum oynadi yerinden
Suandada yukseldi tansiyonum vazgectim daha yazmaya calismicam.

Canım sakin ol Allah ım sana ve evlatlarına şifa versin. Sen dirayetli ol onlar için çok önemlisin.

Kıyamam canım sana demekki uykuya düşkün değil. bir sorunu yoksa neden aglasin demekki keyfi yerinde. Ama senin için biraz zor olacak sanki dinlenebilmek acisindan

Çok zor oluyor canım daha 3 saat toplu uyuyamadım hep bölük pörçük. 5 gün oldu toplamda kaç saat uyudum bilmem. Ki çok uykuya düşkünümdür normaldee

Kızlar ya az önce tesadüfen bişey okudum ister istemez kafaya taktım. Hamileliğinde göbek deliği etrafında hafif morluk gibi bsy olan var mı? Bi kızın varmış, arkadaşı demiş ki; öyle olanların bebekleri engelli olur! Benim de inceden var öyle bsy şimdi benim bebeğim engelli mi olcak yani! Allahım sen koru....

Hissettin mi nasıl hissettin ki ben hiç bişey hissetmedim doktorla başlama diye inatlasirken bebek gelmişti hiç anlamadım
Valla böyle pirt pirt kesiyo tutuyo ellerini kesmesini herseyini hissediyordum ama acı yoktu korku vardı zaten demişti herşeyi hissediceksin acı hariç diye bu sefer aynı doktor yine ama genel yapacak çok korkmuştum streslisinde diyo kaldıramazsın yine aynı şeyi diyo daha 2 sene dolmadan bide ben elini tutmuştum bağlamıştı ellerimi Yarın 11 de gidicem kismetse ameliyata inşallah yine bi aksilik cikmaz

Sağol canim zaten doktorda bu sefer çok daha farklısın diyo genel yapalim dedi genele karar verdik saat 2 deydi 11 e aldım yarın inşallah kavusucaz hayırlısıyla kizima

Hayırdır canım ne kanaması
Doğumdan sonra kanama oluyor durmuyor yani ilk doğumumda öyle oldu 2 litreye dustu kan vücudumda kan da bulamamıştık bide tabi doktorun müdahalesi en önemlisi çok berbattı 2 saat olmuştu çıkalı sezeryandan ve ustume bi kaç kişi çıkıp altan eliyle kanı çekerek müdahalede bulundu şişmiştim artik çok zordu inşallah bu sefer olmaz yarın 11 de bakalım ama rahim kasılmamasi olayı o da benim tahminle almamalıymış canim i tür hastalik

Kizlar okuyamadigim 100 sayfa var hala tek tek etiketleyemedm hepinizden Allah razi olsun dikislerim agriyor sutum gelmedi ve kizim mama verdigim halde hep agliyor esimle tum gece uykusuz ayaktayiz hastanem Istanbul gop medical parkti soran olmus doguranlarin gozu aydin bekleyenlere kolaycacik dogum diliyorum hepinizi tanimis kadar seviyorum Allah kolaylik versin hepimize

Kizlar tansiyonum cikip duruyor.sarimsak yut diyor bise olurmu emziriyorum.

Sağlık Bakanlığı'nın soğan sarımsak gibi besinlerin anne sütünün tadını değiştirdiği, gaz ve hazımsızlık yaptığı vs. bu sebepten de bebeklerin memeyi reddedebileceği minvalinde açıklaması var. Çok tüketmeyin gerek olmadıkça hiç tüketmeyin falan diyordu. Ama tansiyon da önemli canım, bilemedim ki.

Simdi okudum ya napiyim artik daha artarsa hastaneye gideriz sanirim.
Ulasamadik dr a nekadar ilgisizler

Yyaaaa çok üzüldüm geçmiş olsun. Stres yapma. Bu sefer yaşamazsın insallah aynı şeyleri. Trombositlerin mi düşük :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…